Sayfa 13 / 28 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

alan kardec diye bi golcü var...2008 de 19 yasında hemen almayın bi sene takımında oynasın kımseye kaptırmadan alın...muhtesem bi forvet...brezilyalı...

ayrıca barcelona b de olazabal diye bi kaleci var...mükemmel ötesi..18 yasında

crsitian nazarith ,bocenegra ve cesar lindado daha iyilerini bulamazsınız....

Bende Bi kaç isim yazıyım tanıdıklar var içinde süper yetenek olamayabilirler yani 30 40 milyon euroya satamayabilirsiniz ama türkiyedeki 3 büyüklerde rahatlıkla oynabilcek isimler

bruno mezenga-orduda oynuyo herkes bilir.
    lucas biglia-fb gs ts gündemine geldi harbiden taş gibi bi ön libero
    irfan başaran-gsda lincolün 2-3 sene yedeği olabiliyo daha sonraları lincolü unutturacak
    cem sultan-yoğun bir antreman programı uygulayın 2 sene içinde hakan şükür gibi olabiliyor.

arkadaşlar inan altıparmak trabzon da diyorum başka bişi demiorum 17 yaşında mükemmel özelliklere sahip alınca oynatıcam neler yaptığını söylerim

ya beyler ben jonas Elmer adlı oyuncuyu aldım bu arada süper adam aldığımda türk olma senesi 1095 gündü adamı milli takıma aldılar 3650 gün oldu neden böyle oluyor .O zaman kimseyi türk yapamıyorum.Bu arada Saban Özdoğan süper bi türk yetenek hemde bedava hemen alın süperr.

Sezona Beşiktaşla başladım ve bobo yu sattıktan sonra Keirrison ve Andre Pierre Gignac bu 2 oyuncuyu almak istiyordum ama fazla para yoktu bende 40 golden fazla atarsa 40 M vericeğimi söyledim ve 2 sinide aldım ama pişman oldum Keirrison Türkiyeye alışamadı ve param boşa gitti 16 maç 6 gol. Gignac ise 17 maçta 29 gol attı Avrupa maçları haric ve daha 2.yarı başlamadı forvette başka adam yok bu adamı oynatmak zorundayım ve 11 gol den fazla atarsa ki atar. bu benim sonum olur artık gol atmamak için oynuyorum başka şansım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye ilk sezonda Vedad Ibisevic'i 6.75 MN €,Nelson Rivas'ı 1.1 MN € ve Hedwiges Maduro'yu 1.4 MN €'ya takıma kattım.Buna karşılık Edu'yu 5.5 MN €'ya M'Boro'ya sattım

Volkan

G.Gönül - N Rivas - D Lugano - R Carlos

Maduro - Selçuk(Emre)

Kazım Kazım - Alex - Uğur Bor.

V Ibisevic

bu 11 ile oynuyorum,gayet memnunum Ibisevic TSL'de 5 maçta 5 gol attı.Bunun yanında özellikle Uğur ve Kazım kanatta müthiş oynuyorlar.Alex zaten tartışılmaz.Rivas defansı şahane toparlıyor ve Maduro da tam bir dinamo.

Arkadaşlar Gençerbirliği ile şampiyonlar lidinde mücadele ediyorum 2009-2010 sezonundayım ara transfer dönemine 1 ay kala Zambelli kontrat imzalamıyor bari beleşe gitmesin diye Napoliye 15m$'a sattım 12,5m$ kar ettim şimdi rakibi felç edecek bir sağ DR yada DMR'ye ihtiyacım var Real MAdrid'den Opare'yi aldım ama iyi çıkmazsa diye korkuyorum , onun için alternatif denenmiş isimler bekliyorum arkadaşlar 11m$ bütçem var tek handikap kulübün Gençlerbirliği olması ve herkesin gelmek istememesi , YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN

Quote Originally Posted by jason_bourne View Post
    Arkadaşlar Gençerbirliği ile şampiyonlar lidinde mücadele ediyorum 2009-2010 sezonundayım ara transfer dönemine 1 ay kala Zambelli kontrat imzalamıyor bari beleşe gitmesin diye Napoliye 15m$'a sattım 12,5m$ kar ettim şimdi rakibi felç edecek bir sağ DR yada DMR'ye ihtiyacım var Real MAdrid'den Opare'yi aldım ama iyi çıkmazsa diye korkuyorum , onun için alternatif denenmiş isimler bekliyorum arkadaşlar 11m$ bütçem var tek handikap kulübün Gençlerbirliği olması ve herkesin gelmek istememesi , YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN
    lorenzo de silvestri,ilsinho,gonzalo castro,anyukov bunları deneyebilirsin.

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    lorenzo de silvestri,ilsinho,gonzalo castro,anyukov bunları deneyebilirsin.
    Sağolasın kardeş , İlsinho için uğraştım getiremedim yaaa , diğerleri çin uğraşayım

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ben galatsarayda sol bekte volkan yamanı 6€ sattım armand traore yi alıyorum ama kararsz kaldım çünkü onun kararlılığı 10 siz ne diyosunuz alayım mı?Biraz acil olursa...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

traore'yi hiç denemedim ama alttaki isimlere bakıp karar ver hangi sol beki alacağına.

masilela, nazifi inuwa, jonas elmer, aleksandar kolarov

arakdaslar fenerbahceden sıkıldım karsıyakayı yönetiyorum...

160 bin bütce.. özellikle serbest ksk ya gelebilecek oyuncu sölermisniz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Taylan Işıldar'ı al sol beke, Özgür Çetiner var sağ açık.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Franco Zuculini
    Sunday Amusan
    Marquinhos
    Keirrison

4ü de çok kaliteli oyuncu

Ya arkadaşlar bişey diyeceğim. Şimdi bi sürü oyuncu yazmışınız da bende yazılan oyuncuların çoğu çıkmıyor. Large database oynuyorum.9.2 pacth yüklü. Bu normalmi yoksa benim oyun sorunlumudur nedir bi türlü anlamadım.

Merak ettiğim oyuncu çok en azından walter-a'quino-sergio mota bu üçlüye çok şey borçluyum..
    Birde şu fransız kaleciler Simon Pouplin ve Hugo Lloris'i çok merak ediyorum..

neden türk oyuncular için ayrı bir başlik yok

oyunda zaten bir sürü kaliteli yabancı var ama kaliteli, genç türk oyuncu sayısı sınırlı.

türk oyuncular için ayrı bir konu başlıgı olmalı bence...

stutgart'ta ikinci sezonu oynuyorum. az önce roma huntelaar'ın bonservisini bana bedelsiz(!!!) verdi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hebelurbele View Post
    Ya arkadaşlar bişey diyeceğim. Şimdi bi sürü oyuncu yazmışınız da bende yazılan oyuncuların çoğu çıkmıyor. Large database oynuyorum.9.2 pacth yüklü. Bu normalmi yoksa benim oyun sorunlumudur nedir bi türlü anlamadım.

sevgili arkadaşım muhtemelen 9.1 yamasına göre oynayan arkadaşlar tarafından tavsiye edilen futbolcular olduğu için bulamıyorsun. ona bakarsan beşiktaşa 16 yaşında alıp dünya yıldızı yaptığım Mustafa Bilgin'i aynı versiyon aynı databae ile stutgart'ta bulamadım
    Last edited by STRATOVARIUS : 13.Ocak.2009 at 12:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

arkadaşlar moutinho ve miguel veloso performansları nasıl 2008 deki gibi süperlermi yine?

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

veloso yu denedim ben istikrarlı bir şekilde oynuyor moutinhoyu almak nasip olmadı büyük takımlardan.

gurkano Misafir

İkiside gayet iyiler.
    Man City'e ikisinde aldım döktürüyorlar orta sahada

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

veloso'yu fenerde denedim. çok iyi. 45 milyon £'a sattım sonra.

arkadaşlar kaleci olarak ustari derim ben..adama r.madrid ve inter teklif yaptı reddettim..şuan 2010dayım 23 yaşında süper...fiyatı 3 küsurdu... amc olarak ta bounetta diyorum... arjantinli çok genç yetenek..tekniği yüksek.. forvet ise keirrison.. adamı u 20 deyken aldım milli takıma yükselttim ligde 34 maçta attığı 25 golle..avrupada 9 maçta 8 golü vardı yanlış hatırlamıyorsam.

..devamı gelicek...

Şampiyonluğa oynamak için

Bir forvet
    Bir MC
    Bir de Sağ açık istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by stiff1907 View Post
    Şampiyonluğa oynamak için

Bir forvet
    Bir MC
    Bir de Sağ açık istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.

Quote Originally Posted by stiff1907 View Post
    Serie A

Farketmez....2 tane Avrupa dışı adam alabiliyorum zaten.

forvet: cardozo, uche ikechukwu, Barral, Keirrison, Goran Pandev
    mr: Barnetta, Luka Modric, Srna
    mc: Borges, Nekounam, Vukcevic, Gökhan İnler

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    forvet: cardozo, uche ikechukwu, Barral, Keirrison, Goran Pandev
    mr: Barnetta, Luka Modric, Srna
    mc: Borges, Nekounam, Vukcevic, Gökhan İnler
    Tavsiyeler için teşekkürler...

Lakin seneye 4.sezonum.Lazio'dayım.

Vagner Love,Keirrison,Valdivia,Matuidi,Zaccardo,Kompany,C arrizo,De Silvestri,Radu ve Kolarov takımdaki yıldız isimlerim.

Fakat şampiyonluk yarışına yetmiyor ne yazık ki...Bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hangi ligde şampiyonluk? Türk mü istiyorsun eu national mi yoksa farketmez mi?

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Hangi ligde şampiyonluk? Türk mü istiyorsun eu national mi yoksa farketmez mi?
    Serie A

Farketmez....2 tane Avrupa dışı adam alabiliyorum zaten.

breno ve matias cahais gelecekte iyi iş yaparmı arkadaşlar. 2008 de muhteşem bi ikili oluyordular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9.0.2 Benim oyunumda çıkan CA ve PA'ları

Breno: 137 CA - 172 PA[tavsiye etmem]
    M.Cahais: 120 CA - 141 PA[tabii bu değer değişebilir ve çok çok iyi bir yedek olabilir.
    ]

Tavsiyelerim

Mamadou Sakho: Tek kelimeyle geleceğin yıldızı
    Federico Fazio: Anlatılmaz yaşanır
    David Luiz: Bir bak
    Henrique(Leverkusen): Çok çok iyi
    Ivan Fatic: Süperrrr
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 13 / 28 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri