Takip ettiğim ender kariyerlerden biri ..Hasan bey son derece başarılı bir teknik adam.
Kutluyorum , oyuna mantığı ile yaklaşıyor.Geleceğe yatırım yapıyor.
Okurken zevk aldım , başarılarının devamını dilerim Hasan bey..
Takip ettiğim ender kariyerlerden biri ..Hasan bey son derece başarılı bir teknik adam.
Kutluyorum , oyuna mantığı ile yaklaşıyor.Geleceğe yatırım yapıyor.
Okurken zevk aldım , başarılarının devamını dilerim Hasan bey..
Fm 09'da ilk takip kariyer hasan abinin kariyerdi ve hala takip ediyorum çok iyi bir çizgi yakaladı.Engin bilgilerinden Boluspor adınada yararlanmak isterim hasan abi
arkadaşlar yeni stat'ta ilk kez 52,641 kişi gördüm o da ligde beşiktaş'a karşı(4-3 aldım bu arada
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
NDS fransız lisesi'nde okuyorm hazırlık öğrencisiyim haftada 21 saat fransızca![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Böyle pilot takım olmaz olsunİst Byk.şehir belediye'yi pilot takımım yaptım 4 yabancı genç verdim pişsin diye 1 maç bile oynatmadı adamlar
halbuki oynatsalar çok daha yukarılarda olurlardı ligde
teşekkür ederim. FM oynarken hayal kurmayı çok sevdiğim için güzel şeyler çıkıyor sanırım
takibin için teşekkürler. kafana takılan herhangi bir konuda yardımcı olmaya hazırım...
derbilerde doluyor stadzaten o yüzden ligde 18 bin civarı ortalaman oluyor. diğer türlü 14-15 bin kişi geliyor normal maçlarda
![]()
taylan'cım dogru söylüyorilk kariyer onundu... oyunun ilk çıktıgı gün öğlene dogru açtı sanırım. ya da öğlen civarı
seni de takip ediyoruz,ona göre oyna oyunu
![]()
yabancı sayısından dolayı senin yolladıklarını kayıt edememişlerdiro yüzden pilot takım seçmeden önce yabancı sayısına bakmanızı öneririm
Arkadaşlar bugün bizim günümüz oldugu için bir programımız vardı ve eve yeni gelebildimoyunu açıp biraz devam edicez kariyere hayırlısıyla...
buyrun Stada geçelim....![]()
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
BU FİKSTÜRE CAN DAYANMAZ!
Hem ligde, hem Fortis Türkiye kupasında ,hem de UEFA kupasında yoluna devam eden Galatasaray'ı çok zorlu bir fikstür bekliyor... Özellikle Sivasspor deplasmanıyla başlayan, Fenerbahçe, A.C. Milan, Trabzonspor, Tekrar A.C. Milan ile devam eden 5 haftalık süreçte aslan çok zor anlar yaşayabilir. 3 Kulvardan da kopmak istemeyen sarı kırmızılı ekip bu maçların hemen 1 hafta sonrasında Kayserispor'la Fortis Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasına çıkacak!!!
UEFA ve Fortis Türkiye kupasını kaldırmak isteyen Cimbom ligde de çok kritik maçlara çıkacak ve puan durumu son derece heyecan verici... Hata yapan şampiyonluğu kaçıracak!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TURKISH PREMIER DIVISION /25th WEEK
![]()
Last edited by nannar : 24.Kasım.2008 at 21:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
GS rahat alır
Futbolcu Bilgileri
GOL DÜELLOSU GALATASARAY'IN
Genç millilerin eksik olduğu maça Galatasaray iki kalecisinden de yoksun çıkınca ortaya böyle bir skor çıktı! Fakat son haftaların formda ismi Stancu takımını yine sırtlayarak gol düellosunu kazandırdı.Gençlerbirliği takımından siyahi oyuncu Djite maçta 3 gol birden atarak yıldızlaştı.
![]()
iyi gidiyorsun kardeşim ama sanırım bu defa sivas kangal aslanı yer gibi
bu arada şam. liginde gruptan çıktım rakip arsenal(deplansmanda) 3-0 malubum 2. yarı beni kurtaracak her fikre açığım![]()
özelden bana yaz.atayım ordan aklıma getir de...
madalya mı istiyon yani?
umarım milan'a rezil olmayız...
sağolasın....
hayır o ayarlar değişti birazzaten maça göre sürekli değişiyor onlar yaww...
SİVAS'TA SİLAHLAR SUSTU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GALATASARAY'DA ŞOK !
Takımın etkili sol kanat oyuncusu Sivasspor maçında hafif bir sakatlık geçirince teknik Tirektör Hasan Hüseyin Coşkun onu oyundan almıştı ama yine de Arda'nın durumunun sanıldığından daha da kötü olduğu bildirildi.Galatasaray'ın doktorlarının yaptığı açıklamaya göre genç yıldız sahalardan 2 ay uzak kalacak. Milan maçlarında ve Fenerbahçe maçında sahada olamayacak olan Arda Turan çok üzgün...Büyük ihtimalle sezonu kapatan başarılı oyuncuya geçmiş olsun diyoruz.
![]()
Last edited by nannar : 24.Kasım.2008 at 21:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nannar kardeşim fener maçı öncesi ve sonrası basın toplantısı olacakmı?![]()
TARİHİ MAÇ ÖNCESİ TEKNİK TİREKTÖR HASAN HÜSEYİN COŞKUN SORULARI YANITLIYOR...
Arkadaşlar sorularınızı sorabilirsiniz.. Basın toplantımız hem basın mensuplarına hem de taraftarlarımıza açıktır...
Basın : Bu önemli maç öncesi Arda'nın sakatlığı takımı nasıl etkiler?
-- Arda tabiki bizim için çok önemli bir oyuncu ama Aydın'ın onun görevini yerine getireceğine inanıyorum.Sahaya onlar da 11 kişi çıkacak biz de...
bana kariyerim için yapacağım Maraton programını yapmakta yardımcı eleman aranıyorÖ.m atarsanız ve ya MSN'imi eklerseniz sevinirim
Futbolcu Bilgileri
Basın : Ligde çok kritik bir dönemdeyiz. Bu kritik dönemde arka arkaya gençlerbirliği ve Sivas deplasmanlarına gittiniz ve çok önemli 2 puanı Sivas'ta bıraktınız. Bu maç öncesi bu durum sizi endişelendirmiyor mu?
--- Gençlerbirliği ve Sivas maçlarına kalecilerimizden yoksun çıkmamıza ragmen 1 maçı aldık,diğerinde golsüz berabere kaldık. Fenerbahçe'nin sadece 2 puan gerisindeyiz ve eğer bu maçtan galip ayrılırsak Şampiyonluk şansı bize dönecek.
Evet ilk soru kıbrıs türk spor yazarları derneğinden geliyor
Arda turan'ın olmayışı oyun planınızda bir değişikliğe gitmenize neden olacak mı?ayrıca yerine kimi oynatmayı planlıyorsunuz?
rakibin ileri uç adamlarına yakın markaj veya adam adama uygulayacakmısınız?
bir de kadroları maçtan önce açıklarsanız seviniriz
kıbrıs'lı ultra aslan'ların bir talebini de size ulaştırmak isteriz "Emre Belözoğlu'nun ayağını kırması için bir kasap oyuncu ayarladınız mı?"![]()
---Bu soru az önce basın mensubu arkadaşlardan gelmişti ama yine cevaplayalım. Büyük ihtimalle Aydın Arda'nın görev bölgesinde oynayacak.Taktik olarak bir değişiklik yapmayacağız. Biz rakibimizin oyun planına iyi hazırlandık. Asıl onlar bizim ileri uçtaki oyuncularımıza önlem alsınlar... Emre Belözoğlu hakkında bir açıklama yapmayı doğru bulmuyorum... Kendisine başarılar dilerim... Ayrıca maç öncesi kadro hakkında açıklamalar yapacağım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın : Artık maçın başlamasına çok az süre kaldı, maç hakkında bir skor tahmini alabilirmiyiz?
--- skor olarak birşey aklımdan geçmiyor ama bu akşam galip geleceğimize inanıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç öncesi ilk 11'ler az sonra...
Last edited by nannar : 24.Kasım.2008 at 22:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
4-2 Gs alır![]()
Futbolcu Bilgileri
DEV DERBİ BAŞLIYOR
Başarılar Galatasaray...
![]()
başarılar aslanlar
3-1 bizimdir maç
Fenerbahçe Tuncay'ı almış![]()
Futbolcu Bilgileri
valla full hücum çıktım maça12. dakikada attık ama dur bakalım
![]()
Kariyerimde 2 yorumdan sonra dev derbi varbeklerim
Futbolcu Bilgileri
OLMADI BE ASLANIM!
Galatasaray 2 kere öne geçtiği karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe 2 puan farkı korudu.Artık önümüzdeki Milan maçına bakacağız...
Milan maçı öncesi kısa bir ara....
lig şimdi zora girdi işte neyse milan maçını kurtaralım bari
evinde feneri yenememek kötü olmus :/