TSL Puan Durumu :
TSL Puan Durumu :
Last edited by Cengo : 03.Aralık.2008 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Eduardo Costa önlibero değil miydi yoksa ben başka bir oyuncuyla mı karıştırıyorum..
Evet ön libero...
kariyeriniz çok güzel gidiyor 3 arkadaşada başarılar
bence beşiktaş 2.dönem toparlanacak ve farkı azaltacak
Cardozo'nun sakatlanmasıda kötü olmuş
Cardozo'nun 3 Aylık Yokluğunda Fenerbahçe 4 Puan Farkını Yer Bitirir
Fenerbahçe'ye Güveniyoruz.Destekliyoruz.Diğer Rakiplerede 2.lik Mücadelesinde Başarılar Diliyoruz![]()
Galatasaray Cardozo'nun yokluğunda muhakkak düşüş yaşayacaktır.Fenerbahçe'nin bunu iyi değerlendirmesi gerek.
18. haftayı herkes galibiyetle kapamış ayrıca bjknın şampiyon olacağı inancımız tam
bravo cocuklar güzel kariyer arada büyük bir çekişme seziyorum fenerbahçe bana sessiz ve derinden geliyormuş gibi geliyor![]()
merakLa takip ediyorum.. (:
TSL 19. Hafta
Eskişehirspor: 0-3 : Galatasaray
Macın Adamı : Arda Turan [7.9]
3 puanı 3 gol ile aldık. Goller Servet, Baros ve Arda'dan geldi. Cardozo yok diye düşüşe gececegimizi sananlar yanılıyorlarCardozo'yu sadece Barca maclarında arayacagız...
Sivas 1-1 Fenerbahce
Ankaraspor 1-0 Beşiktaş
Arkadasların ss leri eklemeye yüzleri yok font boyutuna bak
Saglık Raporu : Lincoln
Eskişehir macında aldığı darbe ile macı tamamlayamayan oyuncumuz Cassio Lincoln'n tedavisine hemen baslandı. Oyuncumuz 3hafta ila 1 ay arası sahalardan uzak kalacak...
font boyutu biraz daha küçük olsaydı büyüteçle bakmak zorunda kalıcaktık
cardazonun eksikliğinde galatasaray 3 puanı 3 golle almış
beşiktaşın toparlanacağına inancımız tam![]()
Benim bu senelik pek bir inancım kalmadı amaPogrebnyak da daha tam olarak uyum sürecini atlatamadı.Uefa kupasında ilerlemek bizim için önemli olan şu anlık...
ankara maçının sslerini görmek isterdik![]()
TSL 20. Hafta
Galatasaray :3-0: İBB
Macın Adamı : Meira
3 gol 3 puanGoller Baros, Mehmet, Meira...
İnleyen nagmeler ruhumu sardı![]()
3 gol 3 puan şov devam ediyor tebrikler![]()
taktiğin nedir?
belki bu kötü gidişin ardında yanlış taktik vardır![]()
belki bu sezon sonuna kadar bir kaç taktik oturtabilirsin ve seneyede başarılı sonuçlar alabilirsin
Çok istikrarsızı.Mesela bu maçta çok iyi oynadık, çok da gol kaçırdık.Pogre de gollerine başladı![]()
bobo'nun yerine önerebilecegim bir oyuncu Bogdan Stancu bir gözat istrsen![]()
Bobo'nun yerine Pavel Pogrebnyak aldım zaten![]()