Sayfa 13 / 896 İlkİlk ... 311121314152363113513 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Fenerbahçe geçmişteki gibi yapacaksa hiç toplamasın daha iyi..Hayatlarını karartmaya gerek yok..
    Fanatikliğe kaçmayalım lütfen. Terbiyemizi takınalım sonra yorum yapalım. Eğer iş bu boyutta tartışmaya giderse Galatasaray'ın da zilyon tane yanlış transferi var. Biz de onlara laf söyleyebiliriz pek tabii ki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Uğur Boral'a alternatif olması,forma için zorlaması açısından iyi bir hamle.O kadar genç oyuncu alındıktan sonra alt yapındaki benzer oyuncuları A takıma almamak olmazdı..
    alternatif olması şüphesiz sevindirici fakat Uğur Boral'ın da birine alternatif olması lazım ve malesef yönetim Maldonado'yu gönderip yerine iyi bir sol açık almadı. Bu eksikliği Fenerbahçe ligin 2. yarısında fazlasıyla hissedecek ve şampiyonluk yarışında geride kalacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Fanatikliğe kaçmayalım lütfen. Terbiyemizi takınalım sonra yorum yapalım. Eğer iş bu boyutta tartışmaya giderse Galatasaray'ın da zilyon tane yanlış transferi var. Biz de onlara laf söyleyebiliriz pek tabii ki.
    Yanlış transfer ayrı genç oyuncuları değerlendirmek ayrı..Fenerbahçe gnç oyuncuları kullanamıyor bu kadar basit..

O kadar forvet alınıp tutmamasına rağmen ancak semih 26 yaşında oynamaya başladı..Başkada alt yapınızdan gelen bir oyuncunuz yok zaten..

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Saçmalamanın alemi yok. Gs'ye gelen her oyuncu yükseliyor sanki? Parlıyor? Say bakalım kimin nasıl hayatını karartmışız?
    Kimleri harcadığını saysam burda sayfalar sürer..En son bizdeki serveti harcadınız mesela

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Saçma saçma konuşmayın. Fanatikliğin bu kadarı pes. Geçmişte aldığımız gençler şu anda milli takımın en önemli oyuncuları.

Fanatiklik yapan sensin arkadaşım..Fenerbahçe genç oyuncuları mükemmel eğitiyor faydalanıyorda ben fanatiik oluyorum..Fenerbahçe neden türk oyuncu bulamıyor onu bunu türk yapıyor hiç düşündün mü?

Bir süredir basında yer alan Gaziantepsporlu futbolcu Bekir'i transfer edeceğimize ilişkin haberler ile ilgili olarak Başkan Vekilimiz Sayın Nihat Özdemir bir açıklamada bulundu. Sayın Özdemir şunları söyledi:
    "Gaziantepsporlu futbolcu Bekir İrtegün'ü transfer etmek amacıyla kulübüyle bir süre önce temasa geçtik. Bonservis bedeli olarak 500 bin dolar teklif ettik. Ancak Gaziantepspor kulübünün 1.5 milyon dolar bonservis bedeli istemesi ve bu rakamı daha aşağıya çekmemesi nedeniyle şu an için bu transferi askıya aldık. Gaziantepspor yönetimine, sezon sonu sözleşmesi bitecek bir futbolcu için kendilerinin talep ettiği bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu ifade ettik. Bekir'i sezon sonunda renklerimize katmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir aksilik olmaması durumunda Bekir ile sezon sonunda sözleşme imzalayacağız"

fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yanlış transfer ayrı genç oyuncuları değerlendirmek ayrı..Fenerbahçe gnç oyuncuları kullanamıyor bu kadar basit..

O kadar forvet alınıp tutmamasına rağmen ancak semih 26 yaşında oynamaya başladı..Başkada alt yapınızdan gelen bir oyuncunuz yok zaten..

Kimleri harcadığını saysam burda sayfalar sürer..En son bizdeki serveti harcadınız mesela

Fanatiklik yapan sensin arkadaşım..Fenerbahçe genç oyuncuları mükemmel eğitiyor faydalanıyorda ben fanatiik oluyorum..Fenerbahçe neden türk oyuncu bulamıyor onu bunu türk yapıyor hiç düşündün mü?
    Fenerbahçe'de başarısız olan çoğu oyuncuda hata Fenerbahçe'de değil oyuncunun kendisindedir. Servet'in Fenerbahçe'de oynadığı oyun ortadaydı. Ne yapacağı belli olmuyordu ve Servet gönderildiğinde hiç kimse niye gönderildi sorusunu haklı olarak sormadı. Fenerbahçe'de gerekli düzeye çıkamadı. Servet örneğinde de suç Fenerbahçe'nin değil Servet'in kötü performansınındır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

kimse kimseyi harcamadı fenerbahce gerekli şansı servete veriyordu ama o bunları değerlendiremedi kendini geliştirmedi sivasa gitti aklı başına geldi ve bu gunlere kadar geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar fanatikliğe harbi pes bir de abartarak hayatlaranı karartmaya gerek yok deniyor.Tuncay'ın hayatını ne kararttık dimi adam Premier Lig'de şimdi.Servet mevzusunda da Fenerbahçe'ye suç atmış.Servet'in bizdeyken nasıl oynadığı ortada.Galatasaray'da daha iyi tutundu o kadar.Kötüeleyecek yer arıyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'de başarısız olan çoğu oyuncuda hata Fenerbahçe'de değil oyuncunun kendisindedir. Servet'in Fenerbahçe'de oynadığı oyun ortadaydı. Ne yapacağı belli olmuyordu ve Servet gönderildiğinde hiç kimse niye gönderildi sorusunu haklı olarak sormadı. Fenerbahçe'de gerekli düzeye çıkamadı. Servet örneğinde de suç Fenerbahçe'nin değil Servet'in kötü performansınındır.
    Alakası yok..Oyuncu kendiyle ilgilenmiyorsa fenerbahçede oyuncuyla ilgilenmiyodur bu kadar basit..Yoksa neden sadece fenerbahçede bozulsun oyuncular?Saldım çayıra mevlam kayıra..

Servet kötü felan oynamadı sadece milan maçında kötüydü 6 ay sakatlıktan çıkmış tam hazır olmayan bir oyuncuydu..Fenerbahçenin defansı kötüydü o dönem..Yani servet olmasa luciano rezil olacaktı..

Konu servet değil hem..Fenerbahçenin bu güne kadar alt yapıdan oyuncu çıkaramamasıdır..

Oysa Galatasaraya bakarsanız..--- Dışardan alı faydalandığımız oyuncular
    alt yapıdan çıkan ------ Emre Güngör Barış Özbek Mehmet Topal
    Orkun ---------- Yaser Yıldız Hakan Balta
    u.uçar
    sabri --------------------------
    semih kaya-------------------------------
    Aydın ------------------------------------
    Arda---------------------------------------
    Mehmet Güven --------------------------------

Fark ortada..Fanatikliğiniz bunları görmenizi engelliyor..

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu kadar fanatikliğe harbi pes bir de abartarak hayatlaranı karartmaya gerek yok deniyor.Tuncay'ın hayatını ne kararttık dimi adam Premier Lig'de şimdi.Servet mevzusunda da Fenerbahçe'ye suç atmış.Servet'in bizdeyken nasıl oynadığı ortada.Galatasaray'da daha iyi tutundu o kadar.Kötüeleyecek yer arıyorsunuz.
    Bir tuncay gökhan başka?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alakası yok..Oyuncu kendiyle ilgilenmiyorsa fenerbahçede oyuncuyla ilgilenmiyodur bu kadar basit..Yoksa neden sadece fenerbahçede bozulsun oyuncular?Saldım çayıra mevlam kayıra..

Servet kötü felan oynamadı sadece milan maçında kötüydü 6 ay sakatlıktan çıkmış tam hazır olmayan bir oyuncuydu..Fenerbahçenin defansı kötüydü o dönem..Yani servet olmasa luciano rezil olacaktı..

Konu servet değil hem..Fenerbahçenin bu güne kadar alt yapıdan oyuncu çıkaramamasıdır..

Oysa Galatasaraya bakarsanız..--- Dışardan alı faydalandığımız oyuncular
    alt yapıdan çıkan ------ Emre Güngör Barış Özbek Mehmet Topal
    Orkun ---------- Yaser Yıldız Hakan Balta
    u.uçar
    sabri --------------------------
    semih kaya-------------------------------
    Aydın ------------------------------------
    Arda---------------------------------------
    Mehmet Güven --------------------------------

Fark ortada..Fanatikliğiniz bunları görmenizi engelliyor..

Bir tuncay gökhan başka?
    Burda altyapıyı mı tartışıyorduk ? Yada Galatasaray'ın yaptığı transferleri mi ? Daum zamanında da bir sürü Türk genç alındı onları niye göz önünde bulundurmuyorsun zaten yazdığın Galatasaray'ın transferleri 1 sezonda alınanlar dikkat ettiysen.Ben Fenerbahçe'nin hayatını kararttığı oyuncuları merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Burda altyapıyı mı tartışıyorduk ? Yada Galatasaray'ın yaptığı transferleri mi ? Daum zamanında da bir sürü Türk genç alındı onları niye göz önünde bulundurmuyorsun zaten yazdığın Galatasaray'ın transferleri 1 sezonda alınanlar dikkat ettiysen.Ben Fenerbahçe'nin hayatını kararttığı oyuncuları merak ediyorum.
    Hala üste çıkmaya çalışıyorsun komik duruma düşüyorsun..Fenerbahçeli omayan herkes fenerbahçenin oyuncu harcadığını alt yapıdan adam çıkaramadığını bilir zaten..O yüzden ben sana ne anlatsam boş burda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala üste çıkmaya çalışıyorsun komik duruma düşüyorsun..Fenerbahçeli omayan herkes fenerbahçenin oyuncu harcadığını alt yapıdan adam çıkaramadığını bilir zaten..O yüzden ben sana ne anlatsam boş burda..
    Komik duruma düşen sensin bi laf söyledin ortaya devamını getiremiyorsun.Ayrıca Fenerbahçe'li olmayan herkes diyorsun kendi lafınla belli ediyorsun.Neyse ben daha fazla tartışmıcam zaten tartışacak bir fikirde yok ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zamanında harcadı diye genç oyuncu almayacak mı? Böyle bişi mi var?

Demekki zamanında yapılan hatanın farkına varılmış, Şimdi gençlere bi başka şekilde bakıyorlar olamaz mı? Belkide bir değişimin sinyalleridir, yada altyapımız yeterli olmadığı için dışarıdan yapılan takviyelerdir.

Onurap ve Memo olayı kişiselleştirmeyin...
    Ayrıca Konumuzun Fenerbahçe Transferleri olduğunu unutmayalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Servet Fenerbahçe'de oynadığı dönemde kötü değildi bu yüzden onunla ilgili bir ton alay konusu olan resim var. Servet'in Fenerbahçe'de oynadığı maçları teker teker izlersen Fenerbahçe'nin Servet'e verdiği şansın fazla bile olduğunu görürsün. Ha ayrıca konu Servet değil diyorsun Servet'i örnek gösteriyorsun. Açıklamasını yaptığımızda konu Servet değil diyorsun. Fenerbahçe oyuncularıyla ilgilenmediği boş bir laftır. 1 sene sakat olarak yatan Appiah'ın bile parası günü gününe yatmıştır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Brezilyalı yıldızları Alex de Souza ve Roberto Carlos ile yeniden anlaşmaya vardı!..

Sarı lacivertli yönetimin, Alex ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme yenilediği, Roberto Carlos'un sözleşmesinin ise 1 yıl daha uzatıldığı öğrenildi!..

Maraton.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

NTVspor son dakika,Alex de Souza ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına yeniden anlaşıldı.

Alex Le Sonsuza

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Servet Fenerbahçe'de oynadığı dönemde kötü değildi bu yüzden onunla ilgili bir ton alay konusu olan resim var. Servet'in Fenerbahçe'de oynadığı maçları teker teker izlersen Fenerbahçe'nin Servet'e verdiği şansın fazla bile olduğunu görürsün. Ha ayrıca konu Servet değil diyorsun Servet'i örnek gösteriyorsun. Açıklamasını yaptığımızda konu Servet değil diyorsun. Fenerbahçe oyuncularıyla ilgilenmediği boş bir laftır. 1 sene sakat olarak yatan Appiah'ın bile parası günü gününe yatmıştır.
    Alay resimlerinin hepsi milan maçıyla ilgiliydi..Servet bizde oynuyor miilli takımda oynuyor niye rezil olmuyor..?Çünkü yanındaki oyuncular iyi..O maçta servet olmasa luciano rezil olacaktı olay bu..Servet kötü fenarbahçe defansında tüm açıkları kapamaya çalıştığı için rezil oldu..

Konu tabiki servet değil o verilmiş bi örnek..Ama asıl söylediğim olan fenerbahçe genç oyuncuları değerlendiremiyor..Cümlesine diyecek bişeyin olmadığı için konuyu buraya getiriyorsun..Fenerbahçe oyuncularıyla ilgilenmediği boş bir laf değildir..Bu sezon hangi genö oyuncusuna şans verdi fenerbahçe..?İ.parlak gürhan kaç maç oynadı??Sadece parasını yatırmakla oyuncuyla ilgilenmiyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alay resimlerinin hepsi milan maçıyla ilgiliydi..Servet bizde oynuyor miilli takımda oynuyor niye rezil olmuyor..?Çünkü yanındaki oyuncular iyi..O maçta servet olmasa luciano rezil olacaktı olay bu..Servet kötü fenarbahçe defansında tüm açıkları kapamaya çalıştığı için rezil oldu..

Konu tabiki servet değil o verilmiş bi örnek..Ama asıl söylediğim olan fenerbahçe genç oyuncuları değerlendiremiyor..Cümlesine diyecek bişeyin olmadığı için konuyu buraya getiriyorsun..Fenerbahçe oyuncularıyla ilgilenmediği boş bir laf değildir..Bu sezon hangi genö oyuncusuna şans verdi fenerbahçe..?İ.parlak gürhan kaç maç oynadı??Sadece parasını yatırmakla oyuncuyla ilgilenmiyorsun..
    Servet kendi üzerine düşeni bile yapamadı ki başkasının açıklarını kapatmaya kalksın. Servet o dönemde Milli Takımda da Sheva'ya karşı oynadı orda da aynı hüsran. Servet Sivas'ta toparlanmıştır, İstanbul'a göre baskının olmadığı bir şehirde futbolcuların daha iyi oynaması normaldir. Ordan da transfer teklifiyle Galatasaray'a geçmiştir. Ama Fenerbahçe'deki Servet'in kötü olduğunu görmek çok zor olmasa gerek şu an giydiği formayı değerlendirmediğin zaman. Servet cümlesine diyecek birşeyin yok demişsin. Haklısın Fenerbahçe'de oynayan Servet'e diyebilecek lafım yok gönderenlere teşekkür edebilirim sadece, Fenerbahçe'de kalsaydı zarar vermeye devam edecekti.

İlhan Parlak ara ara şans buluyor fakat bunları değerlendiremedi. Zaten mevcut sistemde İlhan Parlak'ın Semih gibi patlama yapmadığı sürece şans bulması da zordur. İlla ki genç oyuncuya şans vereyim diye takım düzeni bozulmaz. Gürhan'ın ise şans bulmasını ben de tabi ki isterim fakat Gürhan'ı her antremanda izleyen yetkililer var. Bir eksiklik görüyor olacaklar ki şans bulamıyor. Aziz Yıldırım ve Aragones paf takımın Yalova'nın bir takımıyla yapılan 4-4 biten maçı izlediler. İlgilenmekten kasıt buysa onu da yapıyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Konumuzun Fenerbahçe Transferleri olduğunu unutmayalım...
    Tekrar hatırlatmak istedim!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alexle 3 yıllık yeniden anlaşmışız. Bu iyi oldu R.C.3 büyük ihtimalle 1 sene sonra kenara geçmeye başlar. Furkan Aydın bana çok başarılı olacakmış gibi geliyo. İçimde öyle bir his var. Özgür'ün A takıma alınması gerçekten sevindirici. Her sene 2-3 alt yapıdan oyuncu çıkarcz demişti Şekip Mosturoğlu bu sezondan başlandı sanırım bu uygulamaya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

O zaman eleştirenler de kendi takımlarından örnekler göstermesinler dediğin gibi burası Fenerbahce Transfer Haberleri

Ayrıca bu konuda daha fazla uzamasın..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

maalesef galatasaraylı arkadaslar gelip ortalığı karıştırınca böyle oluyor.
    konuya donecek olursak roberto carloslada aynı sekılde anlasılacakmıs lugano ve volkanlada gorusmeler devam ediliyor yani sezon sonuna kalmıcak gibi kontrat yenilemeleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Deivid'e de bi el atsalar keşke..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sonunda yahu.Taraftar olarak Alex'Le Sonsuza demekten dilimizde tüy bitmişti

Ayrıca Deivid ve Lugano ile bütün pürüzlerin kalktığı ve en geç Cuma gününe kadar sözleşmelerin yenileneceği söyleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Alex gönderilmeyecekse yönetim ne diye Diego'yu almaya calisti ? bence Alex devrinin artik bitmesi lazim. Bu seneki performansida ortada kariyerinde ki en kötü performansi sergiliyor bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Alex gönderilmeyecekse yönetim ne diye Diego'yu almaya calisti ? bence Alex devrinin artik bitmesi lazim. Bu seneki performansida ortada kariyerinde ki en kötü performansi sergiliyor bu sezon.
    Düşün kötü denilen haliyle bile dün 1 gol 2 asist yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Malesef orta sahadaki 4 lü çalışmadığından Alex'de bir varlık gösteremiyor.

Sheriff Misafir

Alex'in performansının Alex'le pek ilgisi yok bence. Sözleşme imzalanmasıda son derece iyi oldu. Keza Roberto Carlos'da aynı şekilde. Yeni gelen genç oyuncularda forma şansı bulduklarında iyi değerlendirirlerse Gökhan Gönül gibi Semih gibi, Tuncay gibi, Uğur Boral gibi, Selçuk gibi, Kazım gibi onlarda iyi yerlere gelirler. Değerlendiremezlersede Kemal Aslan gibi kaybolur giderler.

Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir'den umutluyum, diğerlerini pek izleme fırsatım olmadı ama bu iki oyuncu şans bulurlarsa muhtemelen kendilerine yer edinirler.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Servet Fenerbahçe'de de farklı oynamıyordu, momentum hataları yaptığı için, sizeını dengeli kullanamadığı için araya atılan toplardan dolayı vazgeçti Fenerbahçe.M.United'da Stam'ı göndermişti Lazio'ya bu harcamak olmaz.Servet yeterinceden de fazla, fazla fazla şansa sahip oldu.Taktiğine uygun oyuncu değil ise as oyuncundan vazgeçebilirsin.

Fenerbahçe çok fazla genç oyuncu oynamıyor olabilir ama bu harcıyor olmaz, yetenekli oyuncular başka bir Süper Lig takımında performans gösterebilirler.Sorun o ki, o seviyede alt yapıdan genç yetiştirmekte zorlandık.

Bir dönem şişirme kadro ile oynadı, bazı oyunculara şans vermedi haklısın ama Parreira'nın gidişi ile Denizli dönemi arası, 96-2000.
    2000 sonrası Gs da aynı şekilde bocaladı.Bir çıkışın inişidir maalesef, her dönemde oldu bu, sonuçta Oğuz, Aykut, Rıdvan gibi yerlileri çıkarmış bir takım o kadar da küçümsemek doğru değil.

Bu sorun oyuncularda değil de, hocalarda oldu, Parreira, Low, Hiddink, hatta Zeman..
    Yazık o yıllara diyorum..

İlhan için de şunu söyleyeyim, özel bir yeteneği yok, Semih gibi oyun zekasını geliştirmesini beklemek zorundayız.Semih çıktığında özel bir yeteneğe sahip değildi ki formayı hemen alabilsin (hem de Pierre'den), bazen altyapıdan her çıkan oyuncuyu hemen koymamak gerekir, ilk gelen eleştiride morali çok kötü bozulur, biter oyuncu.

Diego gelmez, hele önünde Real Madrid hazır kıta bekliyorken..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Brezilyalı oyuncularımız Alex ve Roberto Carlos'un sözleşmeleri ile ilgili her konuda anlaşma akşam saatlerinde sağlanmıştır. Her iki oyuncumuz Perşembe günü medya mensuplarının önünde Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'ndaki sözleşmelerini uzatacak imzaları medya mensuplarının önünde atacaklardır. Külübümüz imza töreni ile ilgili gerekli bilgileri internet sitemiz ile FBTV'den ayrıca duyuracaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

________

2004-2005 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Alex de Souza, bugüne kadar 219 maçta forma giydi ve kaydettiği 100 golün yanında 107 tane asist yaptı.

Fenerbahçe'de futbol hayatının en başarılı günlerini geçiren yıldız futbolcu, 2006-2007 sezonun Turkcell Süper Lig'de gol kralı olarak, Fenerbahçe tarihindeki ilk yabancı gol kralı ünvanını elde etmişti.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri