Semih artik bitmis futbolu birakmasi yakindir ben sanmiyorum Antalya'da yeniden patlama yapsin....
Semih artik bitmis futbolu birakmasi yakindir ben sanmiyorum Antalya'da yeniden patlama yapsin....
15 senelik profesyonel kariyerinde sadece 1-2 sene adam gibi top oynamış birinden bahsediyoruz. Semih hiçbir zaman öyle abartıldığı kadar büyük bir futbolcu olmadı. Hiçbir zaman tam bir maçı oynayacak fizik gücüne ulaşmadı, hayatı boyunca da bu yüzden yedek kaldı. Bu saatten sonra Antalya Semih'ten nasıl bir katkı bekliyor merak ediyorum.
Semih ceza sahası icinde dokunur kafa vurur son vurusları iyi Antalya'nın ihtiyacı olan da bu mutlak gol pozisyonlarını gole cevirsin yeter kimse Semih'in topu alıp calımlarla gol atmasını beklemiyor iyi bir fırsatcı ve yarar saglayacagını düsünüyorum.
Joseph Boum imzaladı
Fenerbahçe'de Joseph Yobo transferinden sonuç alamayan kırmızı-beyazlı takım 3 gündür Antalya'da olan Kamerunlu stoper Joseph Boum sözleşme imzaladı.
Amrabat yada Volkan Şen'den biri alınacakmıs kesin.Baska transfer olursa büyük ihtimal kulübeye yapılır.
Last edited by attirson : 11.Ocak.2014 at 16:59
Antalya kadrosu çok şişti yalnız hiç oyuncu elden çıkarmayacaklar mı ? Yobo'nun alternatifinin de Boum olması komik.
Ben Aissati'yi merak ediyorum geldi dedi baskan sonra ses seda yok unutuldu gitti.![]()
Volkani alin Alanzinho ve Janko bedava gelsin![]()
Baros'un sözleşmesi feshedilmiş.Zamanında yaşadığı sakatlıklardan sonra bir türlü toparlayamadı ülkesinde oynar bırakır artık diye düşünüyorum.
Gültekin Gencer kalan 2 yabancı kontenjanının dolacagını söylemis.
Umarım onlardan biri amrabat olur.
Joseph Yobo transferinde sıcak gelişme !
Kanal VTV'de canlı yayına katılan Başkan Gültekin Gencer, kırmızı-beyazlı ekipte stoper transferinin devam edebileceğinin siyalini verdi.
Gencer'in açıklaması şöyle;
"2 tane stoper transferi yaptık. Giray ve Boum'u aldık. Dany ve Yobo trasferlerinde çok bekletildik yaptığımız transferlere rağmen Dany'inin menajeri dün öğleden sonra kulübümüze geldi görüştük. Menajer, Dany'inin Karabük'e gitmek istemediğini belirtti. Bugün de Yobo'nun menajerinden telefon geldi. Transferi kapatmış olsakta Yobo bize kiralık gelmek istedi biz de teklifimiz ilettik. Bekleyip göreceğiz"
Biraz sacmalamaya basladı sanki Boum , Giray , Musa , Emre 4 tane stoper var birde Yobo'yu getirmeyi düsünüyor ne yani 3 büyüklerden gelmek isteyen her oyuncuyu alacak mı ?![]()
Musa , Koray , Zeki , Diarra ve kalırsa Emrah (sanmıyorum) dısında bugun oynayan herkes gitmeli ve gidecektir zaten.
10 yılda 14 takımda görev almıs Engin Korukır Antalyaspor'un basına getirildi.Basarılı da olabilir ancak böyle bir risk nasıl alınabilir.Gültekin Gencer takımı 3. lige düsürüp zirvede bırakmak istiyor heralde.
Bir dönem Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapmıştı sanırım. Yanılıyor da olabilirim. Hikmet Karaman'la çalıştı diye bana kesinmiş gibi gelen bir bilgim var. O da yanlış çıkabilir tabi.
Gencer'in hala başkan koltuğunda oturabiliyor olması garip zaten. Geçenlerde bazı eski yöneticiler, futbolculardan oluşan geniş katılımlı bir topluluğun Antalyaspor'un durumu ve izlenmesi gereken yol haritasıyla ilgili toplantı yaptığı haberi vardı. Ne oldu kim bilir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mustafa Denizli degil de Hikmet Karaman'la calısmıs hatta o önermis Antalyaspor'a.Gerçi Denizli'yle de calısmıs olabilir ama ben görmedim.
Aday cıkmadıgı icin baskanlıga devam ediyor Gültekin Gencer.Bırakmaya niyetliydi zaten ama aday cıkmadı.Gecen sene Akıncıoglu bıraktıgında 9-10 tane aday vardı.Sece sece bunu secmisler.![]()
Açıkçası beni ilgilendirmiyor Antalyaspor'un durumu. Ben Süper Amatör'deki ilçemin takımını daha çok önemsiyorum Antalyaspor'dan. Süper Lig'de, hatta 1. Lig'deki takımlar bulundukları bölgenin, şehrin futbolunda bir canlılık yaratır. Ya da yaratmalı. Benim ilçeme bugüne kadar Antalyaspor'un hiç bir faydası olmadı. Epey yetenekli genç çıktı ilçeden, Antalyaspor bir kere bile dönüp, nasıl sizin gençler demedi mesela. Zaten çoğu da amatörde sürtmekten harcandı gitti. Birçok yerde böyledir belki ama Alanyaspor ve Fethiyespor 3. Lig'deyken bizim ilçeye hoca gönderip genç oyuncuları takip ediyordu. Birkaç çocuğu da götürdüler altyapısına. Antalyaspor ilimizin takımı diyoruz ama altyapısına yetenekli çocukları sokmak için kendisi uğraşmadığı gibi sen tonla adam sokuyorsun araya, tonla para döküyorsun. Girenler de böyle girebiliyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Antalyaspor'da Samuel Eto'o ve Ronaldinho Sesleri İyice Yükselmeye Başladı. Eğer Böyle Bir Şey Olursa Şehir Yıkılır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Antalyaspor Eto'o ile FaceTime üzerinden anlaştı
telefonla transfer etmisler etoo yugelmesse acayip rezil olur antalya baskani... gerci bu bizim türk kulüplerinin baskanlarinda yüz yok gelmesede bir bahane uydurulur...
Tamamen balon haber bence. Zamanında sabık Maliye Bakanı Unakıtan da Eskişehirspor'a Ronaldinho'yu alıyordu. İki sene evvel Antalyaspor ekonomik olarak batmanın eşiğindeydi. Şimdi Ronaldinho'yu falan getirtiyor. Hiç realist bir haber değil.
Görüşmenin videosu var ama ben olacağına ihtimal vermiyorum.Olursa da sadece bir tanesi olur,ikisi birden gelmez,gelirse batarlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Daha 15 gün önce Boum maasını alamadıgı icin kampı terketti 3-5 bin euro icin şimdi Ronaldinho'nun 3.5 Eto'nun 3 mn alacagından bahsediliyor.Bunlar büyük ihtimalle Gazprom ve Rixos'un hediyesidir.Zaten başkan kulubun kasasından para cıkmayacak yönetim ve sponsporlarla alıyoruz demiş.
Edit:
Başkan Gültekin Gencer, ''Samuel Eto'nun sponsoru İati'nin sahibi Levent Aydın ve Antalya Mermer'in sahibi Emin Gülmez'dir '' dedi.
Gencer, Ronaldinho'nun da sponsorları hazır, Afellay'da bizden haber bekliyor dedi.
İsmail Aissati'de geri dönüyormus.
Last edited by attirson : 20.Haziran.2015 at 12:31
Eto'o ve Ronaldinho geliyor![]()
Eto'o-Roni demek ha! Barca'dan Antalya'ya, vay be!
Bu sene Mersin-Antalya maçına gidilir o zaman. Başka türlü izleyemem çünkü bu ikiliyi.![]()
Roman Pavluychenko iddiaları da var.İşin cılkını cıkaracaklar.Hucum hattı yaş ortalamasını 35 yapmaya calısıyorlar heralde.
Eto'o transfer olmuş gibi çek panpaŞu ortadaki uzun saçlı dayı Sampdoria başkanıymış.
Bunlar Milano'ya tatile gitti onu söyleyeyim ben,Eto'o olmadan geri dönecekler![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
%100 düştü gözüyle bakıyorum şu an Antalya'ya,transfer stratejileri(var mı ki gerçi) hiç hoşuma gitmiyor.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Dün Eto'o-Roni ikilisi diyorduk da, ikisi de gelmeyecek bence. Şu görüntüde ben onu çıkardım.
"Her şey tamam. Anlaşma sağladık. Eto'o ile Antalya'ya geliyoruz. Eto'o'nun yanında eşi ve bir yakını da var. Akşam 22.00 civarında Antalya'da olacağız"
Başkanın açıklaması
Bu İtalya'nın uçuş sistemi ilgincmis 23.00'dan sonra uçak kalkışına izin verilmiyormus o yüzden yarın sabaha sarkmıs.