Alex kan ağlıyor hocam ona ne yapacaksınız peki ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cardozo'da 1 Ay Yok
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Alex kan ağlıyor hocam ona ne yapacaksınız peki ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cardozo'da 1 Ay Yok
Last edited by webcagri : 21.Ocak.2009 at 00:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ligde trabzonspor engelinide çok kolay geçtik galibiyet serimiz sürüyorr...
![]()
alex bize sayısız hizmet vermiş ve hala vermekte olan en önemlisi takımın kaptanı olan oyuncudur.kendisiyle olan sözleşmemiz devam etmektedir. bu çirkin olayların onun ve takımın performansını etkileyip başarılı gidişatımızı engellemek için yapılan oyunlar olduğunu düşünmekteyiz.kendisiyle hiç bir sorunumuz yoktur.
kamuoyuna duyurulur.
Gökalp Arslan
Duyduk walla :) Kamaoyuoz yaa...
Helal sızlere cok guzel gıdıo.Bugun en basından berı okuorum karıyerınızı harıka gıdıo arkadaslar.Acıkcası bu oyunda iddaalı bırısı olarak bende olmak ısterdım...
Aynen devam
ligde sivasa yenildik üzgünüz.
![]()
Bu arada Galatasaray' a guvenıoruz Sampıon Galatasaray...
Bı sı sorucam webcağrı arkadasımıza ozellıkle bu kadar cok transfer tk mı etkılemıo mu??
Başımızın belası Kayseri'yi bu sefer yendik..Sezonun ilk yarısını 14 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile kapattık.Yanlızca 6 gol yedik . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
açıkçası aldığım oyuncuların karakteristik yapısıyla klüpteki oyuncuların karakteristik yapısı birbiriyle uyuştu..Fazla sıkıntı çekmedik. .Çok çabuk atlattık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada datya Çorumlumusun![]()
Last edited by webcagri : 21.Ocak.2009 at 00:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yahoo senı mahkemeye werıcem kocum
van der waart haberını oynu oynamama ragmen ılk ben bıldım fakat sen ılk sen soylemıssın gıbı ortaya cıktın senı kınıyorum
ayrıca fenerbahce takımını da kamoyunu yanlıs bılgılendırdıgı ıcın bır kere de onları kınıyorum
yahoo transferlerı sole artık
alın alın bütün oyuncuları alın :d
ben sezon sonu patlatıcam bombaları![]()
Ewt Çorum kardesım.
Senın yas 17 mı?
bende suan super bır taktık gelıstırdım 4-4-2 ama ne 4-4-2 super.Ben asılnda transferde cok ınce eleyıp sık dokuyan bırıyım.Hatta onlıne oynarken arkdaslarım bu yuzden bana kızarlar hep.Futbolcunun aldıgı maasa bıle karısırım.50bın dolar ıcın almam bıle o derecede.Gercekten senmın transferler buyuk bı cesaret walla hepside sahıden BomBa.
Dıger arkadasların kı de![]()
yeter ya trasferlerı soleyın artık bu kadar bekledık
Kariyerde mutlaka gırgır şamata olacaktır. Bu bölüm sadece ss bırak şeklinde ilerleyen bir yer değildir ancak bu bahsettiğim durumlarında bir ayarı olmalı diye düşünüyorum. Ortamı sohbet odası gibi kullanarak devam etmeniz halinde başlığın kapanacağını belirtmek istiyorum.
Bu konuda üyelerimizinde rahatsızlığı bulunuyor. Bilginize...
Bu kariyer neden devam etmıo??