Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce kim başarılı olur ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

11 26.83%
  • Galatasaray

21 51.22%
  • Beşiktaş

9 21.95%
Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 381 arası toplam 381 sonuç

Konu: İstanbul'da Deprem!!! Ortak Kariyer

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Alex kan ağlıyor hocam ona ne yapacaksınız peki ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cardozo'da 1 Ay Yok
    Last edited by webcagri : 21.Ocak.2009 at 00:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

ligde trabzonspor engelinide çok kolay geçtik galibiyet serimiz sürüyorr...

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Alex kan ağlıyor hocam ona ne yapacaksınız peki ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cardozo'da 1 Ay Yok
    alex bize sayısız hizmet vermiş ve hala vermekte olan en önemlisi takımın kaptanı olan oyuncudur.kendisiyle olan sözleşmemiz devam etmektedir. bu çirkin olayların onun ve takımın performansını etkileyip başarılı gidişatımızı engellemek için yapılan oyunlar olduğunu düşünmekteyiz.kendisiyle hiç bir sorunumuz yoktur.

kamuoyuna duyurulur.

Gökalp Arslan

panathinaikos u deplasmanda ezmemize rağmen 1-1 berabere kalarak gruptan lider çıkma şansını kaçırdık. golümüzü atan alex,kendisini son günlerde yıpratmaya çalışanlara en güzel cevabı verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    alex bize sayısız hizmet vermiş ve hala vermekte olan en önemlisi takımın kaptanı olan oyuncudur.kendisiyle olan sözleşmemiz devam etmektedir. bu çirkin olayların onun ve takımın performansını etkileyip başarılı gidişatımızı engellemek için yapılan oyunlar olduğunu düşünmekteyiz.kendisiyle hiç bir sorunumuz yoktur.

kamuoyuna duyurulur.

Gökalp Arslan
    duydun mu kamuoyu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aslan, Gençlerbirliğini kolay geçti.. .
    Last edited by webcagri : 21.Ocak.2009 at 00:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Duyduk walla :) Kamaoyuoz yaa...
    Helal sızlere cok guzel gıdıo.Bugun en basından berı okuorum karıyerınızı harıka gıdıo arkadaslar.Acıkcası bu oyunda iddaalı bırısı olarak bende olmak ısterdım...
    Aynen devam

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

ligde sivasa yenildik üzgünüz.

Bu arada Galatasaray' a guvenıoruz Sampıon Galatasaray...
    Bı sı sorucam webcağrı arkadasımıza ozellıkle bu kadar cok transfer tk mı etkılemıo mu??

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by datya85 View Post
    Duyduk walla :) Kamaoyuoz yaa...
    Helal sızlere cok guzel gıdıo.Bugun en basından berı okuorum karıyerınızı harıka gıdıo arkadaslar.Acıkcası bu oyunda iddaalı bırısı olarak bende olmak ısterdım...
    Aynen devam
    çok tşk ederim arkadaşım bizim kamaoyumuz saglamdur walla tşk ederim baştan sona okuyup yorum yaptın için arkadaşım transfer sezomu açılsın bombalar havada ucusacak aradaşım çok saol

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Başımızın belası Kayseri'yi bu sefer yendik..Sezonun ilk yarısını 14 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile kapattık.Yanlızca 6 gol yedik . .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Galatasaray' a guvenıoruz Sampıon Galatasaray...
    Bı sı sorucam webcağrı arkadasımıza ozellıkle bu kadar cok transfer tk mı etkılemıo mu??
    açıkçası aldığım oyuncuların karakteristik yapısıyla klüpteki oyuncuların karakteristik yapısı birbiriyle uyuştu..Fazla sıkıntı çekmedik. .Çok çabuk atlattık..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada datya Çorumlumusun
    Last edited by webcagri : 21.Ocak.2009 at 00:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

yahoo senı mahkemeye werıcem kocum

van der waart haberını oynu oynamama ragmen ılk ben bıldım fakat sen ılk sen soylemıssın gıbı ortaya cıktın senı kınıyorum

ayrıca fenerbahce takımını da kamoyunu yanlıs bılgılendırdıgı ıcın bır kere de onları kınıyorum

yahoo transferlerı sole artık

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by mustafad1903 View Post
    yahoo senı mahkemeye werıcem kocum

van der waart haberını oynu oynamama ragmen ılk ben bıldım fakat sen ılk sen soylemıssın gıbı ortaya cıktın senı kınıyorum

ayrıca fenerbahce takımını da kamoyunu yanlıs bılgılendırdıgı ıcın bır kere de onları kınıyorum

yahoo transferlerı sole artık
    şimdi mustafacım sen bildin ama kanıtın yoktu..

benim resmi belgem var ondan yani tam transfer olmuş bi belgem var bilmem anlatabildimmii kardeşim

transferler devre arası gelsin açıklanacaktır arkadaşım..sabır sabır ama ççok bomba isimler

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

alın alın bütün oyuncuları alın :d
    ben sezon sonu patlatıcam bombaları

ilk yarının son maçında deplasmanda ibb'yi 2-0 yendik.gerçekten çok az pozisyonlu bir maçtı.

Ewt Çorum kardesım.
    Senın yas 17 mı?
    bende suan super bır taktık gelıstırdım 4-4-2 ama ne 4-4-2 super.Ben asılnda transferde cok ınce eleyıp sık dokuyan bırıyım.Hatta onlıne oynarken arkdaslarım bu yuzden bana kızarlar hep.Futbolcunun aldıgı maasa bıle karısırım.50bın dolar ıcın almam bıle o derecede.Gercekten senmın transferler buyuk bı cesaret walla hepside sahıden BomBa.
    Dıger arkadasların kı de

İLK YARI İSTATİSTİKLERİ

puan durumu

oyuncu istatistikleri

takım istatistikleri

ŞİMDİLİK BU KADAR.YARIN SABAH BİR AKSİLİK OLMAZSA OYUNA DEVAM EDECEĞİZ VE BOMBA TRANSFERLERİ EKLEYECEĞİZ.BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN.

yeter ya trasferlerı soleyın artık bu kadar bekledık

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kariyerde mutlaka gırgır şamata olacaktır. Bu bölüm sadece ss bırak şeklinde ilerleyen bir yer değildir ancak bu bahsettiğim durumlarında bir ayarı olmalı diye düşünüyorum. Ortamı sohbet odası gibi kullanarak devam etmeniz halinde başlığın kapanacağını belirtmek istiyorum.

Bu konuda üyelerimizinde rahatsızlığı bulunuyor. Bilginize...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kariyerde mutlaka gırgır şamata olacaktır. Bu bölüm sadece ss bırak şeklinde ilerleyen bir yer değildir ancak bu bahsettiğim durumlarında bir ayarı olmalı diye düşünüyorum. Ortamı sohbet odası gibi kullanarak devam etmeniz halinde başlığın kapanacağını belirtmek istiyorum.

Bu konuda üyelerimizinde rahatsızlığı bulunuyor. Bilginize...
    tamam dostum haklısın daha dikkat ederiz

Bu kariyer neden devam etmıo??

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bu kariyer neden devam etmıo??
    Şubat'tan itibaren devam edicez. .
    Yahya abinin kota dolmuş

ilgin için teşekkür ederim

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213