Diğer şampiyon olursun diyen de benim Çağrı.
TSL'de şampiyon olursun
İlk 3'e girersin
Avrupa Kupalarına zor katılırsın
Orta Sıralarda bitirirsin
Küme düşer kovulursun
Diğer şampiyon olursun diyen de benim Çağrı.
hımm bende ki profili sendekinden az biraz uzak . .Ama gelişir sendeki profile bakılırsa
ben ilk aşama olarak forvette düşünüyorum bu elemanı . . Lewa ile süper ikili oluştururlar tahminimce . . teşekkür ederim zahmet verdim kardeşim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağolasın kardeşim
inş olucaz Galatasaray lider kapattı ilk yarıyı . .Kapanmayacak bi fark yok aramızda . . Çok zevkli bir lig olacak bu sene
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ne zahmeti canım ne demek. Bir de ben Nannar'ın antreman programını kullanıyorum. O programla çok sağlam gelişti.
Arada 5 puan fark var . . Hiçbişey . . Transferlerim çok bomba . .Hayırlısıyla süper olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben kendi antreman programımı yaptım ama normal bi etkisi var bi de onu deneyeyim . .
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 01:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sc-fc için olanını kullandım A-quino için. Öyle bir yaratık çıktı ortaya.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hazırladım antreman programını![]()
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 02:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çinli bir regen buldum.Transferi kesinleşsin hemen paylaşacağım . ..
görelim ss yi kardeşim![]()
almadan koymamheycan olsn
![]()
gözlemci buldu vala. .
sağ açık . .
475.000 € var taksitle almaya calısıyorum . .
uğraştırcak biraz. . .
Cristaldo Murcia'ya giderse rahatlarım. ..
3 m € gelcek ordan . . kabul etmesi an meselesi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cristaldo 3,100,000 € karşılığında Murcia'da. . .
alayım mı bu regeni 250.000 € 'ya ?
![]()
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 04:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
takip eden herkese iyi geceler,tatlı rüyalar . . kalın sağlıcakla![]()
Eğer daha iyisi yoksa al. AMC oynamayı da öğret. Yavaş bir oyuncu çünkü.
Abisi benim şahsi fikrim alman yönünde tekniği yüksek ve lider olabilecek bir oyuncu, aldıktan sonra ağırkılı fizik antrenmanı çalıştırki güçlensin
çok iii gdiosun çağrı devam şampiyon olursun inş.
hemşerim güzel gidiyorsun fazla puan farkıda yok şampiyon olacan inş.![]()
AMC antremanı vericem bu adama . .Çünkü kardeşimin dediği gibi ağır bir oyuncu . . .
tavsiyen için teşekkür ederim aldım bu elemanı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evt kardeşim dediğini yapıcam.Daha iyisini 250.000 € 'ya bulamam .Zaten bu sene kadroya giremez . .İdman yiyecek paso bu cocuk . .Marquinhos satılırsa forma şansı bulur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim , inşallah oluruz .Galatasaray bu sene çok iyi Carioca'yı da aldılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağol hemşeriminşallah şampiyon olucaz . Fazla puan farkı yok ama Cimbomun maşallahı var bu sezon yahu
![]()
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 13:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
adam idare eder işini görür
kariyerini yeni gördüm.Gençlerbirliği ile iyi işler çıkartırsın.Kadro güzel.İlk yarıda 5. olman yakışmadı sana
takipçinim.
Başarılar![]()
hayrını gör
bu adamı fiziksel olarak geliştirebilirsen iş yapar
Bu Çinli Hayattan Bezmiş Bakışa Bak![]()
Last edited by webcagri : 28.Ocak.2009 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kanka bjk ye yenildin die yeniden oynadın dimi
az deilsin ha
yeni regen baya iyi duruyo fiziksel olarak hazır duruma gelirse seni ucurur valla kankam
başarılar kankam şampiyonluk bekliyoz senden![]()
Haydi Gençler Haydi Gençler Haydiii!!!! Tam zamanı Tam zamanı Şimdii!!!!!
İyi gidiyosun Şampiyonluk bekliyoruz doğru
teşekkür ederim sicey59desteğinizi esirgemeyin kıtalararası şampiyonluğu bile getiririm
Kanka yok valla save dosyası hata verdi ya
MAÇIN HAKKI BU DEĞİLDİ
![]()
kanka olmuyo böle küççük takımlara karşı paun kayıpları yakışmıyo ya kankam
düzelt çabuk takımın moralini
gençler golgol gol gol gol gol gençler gol gol gol gol gol![]()
kanka valla bu puanları çok arayacağız gibime geliyor![]()
çok çok basit yahu . . Vega çok top çıkardı . . .herşeyi yaptık ama atamadık galibiyet golünü ..
ÇAYLAR ŞİRKETTEN
![]()
kankam çayı güzel götürmüşsün
afiyet olsun![]()
bu çay gençlere yarar![]()