Bursa'dan geliriz dedik ses seda yok
Burak harbi gideriz olm![]()
Bursa'dan geliriz dedik ses seda yok
Burak harbi gideriz olm![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu arada buluşma Kadıköy'de olur, karlı havada sıcacık evimden kalktım, İTÜ Kampüsüne geldim. =))) Hiç anlamam paşa paşa gelirsiniz Kadıköy'e.![]()
Maç yapacaksanız Oğuz'u çağırmayın bence adam yürüyen futbol oynayan avcısı gibi bişeyBu arada size koşan ama az teknikli Alex'e benzeyen guzide futbolumu izletemeyeceğim içinde üzgünüm.
![]()
Temmuz'da İstanbuldayım.Bende gelebilirim.
burak ile bana yer ayırın sonra vay efendim yer yok vsvs gibi cümleler sarfetmeyin![]()
Oğuz abinin şutu hala gözümün önünde![]()
Şükrü Saraçoglunun yanındaki halı sahamı olacak eger kadıköy olursa.
Saraçogluna ancak deplasmana gelirim![]()
Bunlar provokatif hareketler Serhat Bey... Sadece senden rakibim olmanı istiyorum Serhat,![]()
Benimde gözlerimin önünde ama yıllar sonra sorsalar sadece sahadakiler hatırlayacak...
Lütfen ama lütfen, sen bana çarptın Mehmetcim... Aslında basit bir fizik olayı olan Eylemsizlik'i yaşadık o an, sen hareket etmek istiyordun bende durmak, hareket eden cisim hareket etti, duran cisim durdu...![]()
Bu sefer tüm maçı çekelim, o gün kimsede hal kalmadı ki, soğukla mücadele etmekten...![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Pek beceremem bu işi...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ben kesin gelirim de temmuza sarkıtmayalım, bu hafta yapalımcuma mesela...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu hafta 5 tane maçım var yahu![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İyi ben de hakem olurum.![]()
(/s)
Aygün bi burayı karıştırma. =)))
Buluşma olacak mı? Sorumluluğu kim üstlenecek? İçimizden bir lider çıkıp herşeyi ben ayarlayacam demeli yoksa olmaz.
Gençler. Yapalım bir maç. Gençlere karşı veteranlar![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Bir buluşma olursa bu sefer bende gelmeyi çok isterim ..![]()
Temmuz'dan sonra yapın, bi ihtimal istanbula glme ihtimalim var yazın.. denk gelirse ben de gelirim..
Haziran'ın son haftası gibi İstanbul'da olucam.3 hafta kadar orada olurum bi buluşma,bi halı saha maçı olursa bende gelirimTabi Kadıköy'de olursa daha güzel olur
![]()
Beyler ne yapalım dersiniz?
Maç mı? Yoksa başka bir organizasyon mu?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Maç yaparsak gelebilirim arkadaşlar.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
ben gelemicem geç kaldınızmemlekete gidiom 4 temmuzda olursa gelebilirim ama
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu seferki buluşmada maç yapın bi ay sonra bi tane daha yaparsınız onda da PS falan![]()