Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 13 / 34 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi sene çıkıyoruz diimi ??

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi bana ışık tuttun bende senin gibi almanyanın bir kulübünde kariyer açtım...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aç aç, 15 seneden evvel çık ama eb tepeye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezona iyi başlayamadık, Lig Kupası’nda yine ilk maçta elendik hem de penaltılarla. 4. haftada aldığımız ilk galibiyetin ardından üst üste maçlar kazanıp üst sıralardan kopmadık. 3 maçlık galibiyetsizlikten sonra yine 5 maç üst üste kazanarak ikinci sıraya kadar yükseldik. Bu 5 maçtan sonra oldu ne olduysa ve 9 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alabildik.

İlk devre sona ererken 7. sıradayız. Geçen seneden iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Bu sezonu mutlaka terfi edeceğiz. Devre arası orta sahaya bir takviye daha belki yapabiliriz.

Takım olarak ortalama performans sergiliyoruz, çok öne çıkan oyuncularımız olmadı.

En göze batan oyuncumuz Brand. Geçtiğimiz sezon 275 bin €’ya almıştım kendisini ve fiyatı hızla artıyor. Fransa Milli Takım’ına çağrılmaya başlandığında bende satacağım onu.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezon başı fazla transfer yapmamıştın dengeyi bozmamak için .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet, kadro uyumu şu anda %80'e gelmiş durumda. Sakatlıklar nedeniyle belki 1 transfer daha yapabilirim, defans oyuncularından birini satmıştım, oradan 100 bin liralık para geldi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Öncelikle ilk devreyi çok güzel bir yerde bitirmişsin Serkan abi tebrik ederim.Sadece 1 puan fark var 6. ile aranda.Brand gerçekten kaliteli bir oyuncu 7.17 son derece güzel bir ortalama takımın yıldızı gerçekten.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

sakary Ali Misafir

Brand sana adam gibi para kazandırabilecek biri

Ligte iyi yerdeyiz gene bir galiyet serisi tutturursan 2.sıraya çıkarssın abi

hocam istikrarlı sonuçlar alabilisek bu yıl çıkmamız için hiçbir neden yok en kötü playofflara kalırız

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam Güzel Başlamıssın Bu Sene Cık Yada Cık
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve Rüya Gerçekleşti

Geride bıraktığımız 11 senenin ardından Premier Lig'e ulaştık. 2002 yılında kurulan kulübümüzün başına 2008 yılında geçtim ve amatör kümeden aldığım takım, 11 senenin ardından Premier Lig'de devlerle mücadele edecek.

Bir gün bu rüyanın gerçekleşeceğini biliyordum ama bu kadar uzamasını beklemiyordum. Çok zorluklar çektik, 2. sezonumda küme düşmemiz aslında bize 5 seneye mal oldu, gelişimimiz durdu. Orada takımı düşürmeseydim, daha erken bu hedeflere ulaşabilirdik.

Bu uzun yolculuğumun 2. senesinden beri bu takımda olan ve onlarca oyuncu gidip gelmesine rağmen yeri değişmeyen tek isim var, kaptanımız Houghton. Kendisine 16 yaşında forma vermeye başladım, 18 yaşında bu takımın kaptanı yaptım ve şu anda 26 yaşında ve takımın unutulmazları arasında yerini aldı bile.

2. devre maçlarına da pek iyi başlayamasak da, İpswich maçı, kariyerimde dönüm noktası oldu. 11 sezondur her türlü taktikle, anlayışla takımı yönettim ama 3-5-2 hiç denememiştim. Bu maçla beraber bu dizilişi kullanmaya başladık ve mükemmel bir uyum sağladı bu taktik takımımıza. Sonra gelen üst üste galibiyetler, bizim üzerimizde yer alan takımları farklı yenmemiz bize aşırı güven sağladı ve Premier Lig'e çıkacağımıza tüm takım inanmıştı.

Normal sezonu 5. sırada tamamladık ve en iyi derecemizi elde etmiş olduk. Yarı final ilk maçında evimizde West Ham'ı 2-0 yenerek avantajlı bir skor elde ettik. Bu taktikte kendini bulan genç forvetimiz Parrott ile yıllarını yine bu kulübe vermiş Palsson maçta golleri kaydeden oyuncularımız oldu.

2. maçta bize yetecek kadarlık oynadık, kaptanımızın tek golüyle finale yükseldik.

Finalde rakibimiz Brighton oldu. Zorlu maçı da yine bir genç oyuncumuzun kaydettiği golle kazanmasını bildik. İlk devre fazla şans vermediğim Kinsella da 2. devre çıkış yaşayan oyuncularımdan.

Maç sonu kutlamaları görülmeye değerdi;

Bu galibiyetle son bileti de biz kapmış olduk. 2. devre yaşadığımız müthiş çıkış bu başarıyı gerçekleştirdi. Tüm oyuncularımdan memnunum, şimdi fiyatı yükselmiş yıldızlarımızla yollarımızı ayırıp yeniden yapılanma mı yoksa bir kaç takviye ile yola devam mı tam karar veremedim.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler Serkan. Herhalde kulübü ordan alıp buraya getirmek cok güze bir duygu olsa gerek
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok uzun sürede olsa da gerçekten güzel. Yeni sezonda ligde zar zor kalabileceğimizi düşünürsek, artık kupa maçlarına da gereken önemi verme zamanı geldi. Şimdi yeni yönetim ilk defa bütçeyi açıklayacak, bakalım cömert olacaklar mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Yaşasın en sonunda .13 yıldada olsa çıktık be .Şimdi ManU - Wimbeldon maçını bekliyoruz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

13 değil, 12 12.

Sezon başında, hazırlık maçında Chelsea'den kendi evimde 7 yiyince, hiç çıkmasam mı acaba diyordum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Serkan abi adam önerirdimde ben 2013deyim sen 2019 .Andreu Fontas'a bakmanı öneririm .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

tebrikler süper başarı 12 senedede olsa

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Etraf regen kaynıyor, onlardan alacağız, pek tanıdık kalmadı artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Helal olsun
    2 sezon rötarla da olsa EPL'ye yükselmek süper başarı. Kupaları falan boşver sadece ligde kalmaya bak bence.
    Adın kulüp efsaneleri arasına girmiştir sanırım.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Etraf regen kaynıyor, onlardan alacağız, pek tanıdık kalmadı artık.
    Messi,Ronaldo felan hangi takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Efsanelere giremedik, eğer bu terfileri playofflarla değil de şampiyonluklarla yapmış olsaydım, şimdiye kadar girmiş olurdum. Bakalım, blki bu sezon sokarlar efsanaler arasına.

Messi ve Ronaldo aynı takımlarında duruyor olması lazım, belki yaşı kemale ermiş, bir yıldız katabilirim kadroya ama geçmişte bu deneyimlerim başarısız olmuştu, yaşlılar pek verimli olmuyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

tebrikler Serkan abi tebrikler mükemmel bir başarıya imza attın.Belkide sen takımı bırakınca Efsanaler bölümüne girersin.

Yeni yönetim mi geldi acaba bir mesajında öyle yazmışsın geldiyse ve zenginse çok iyi olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet sezon başında yönetim değişmişti, yeni başkan 2.8 kkoymuştu ilk geldiğinde kasaya, bakalım ne olacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Serkan abi dile kolay 12 sene sonra Premier lig gerçekten çok büyük bir başarı bundan sonrada aynı çizgide kalıp Premier Ligde başarılı olacağına eminim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tebrikler Serkan abi.ıkmışsın ama premier ligde kalman çok zor bu sene.Kadroyu yeniden yapılandırman şart ama bu bütçeyle nasıl yapacaksın merak ediyorum.Ne diyeyim başarılar.Bu kadroyla seneye 17. olman bile başarıdır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

tebrikler valla . umarım bu sefer hindistan'da başlayan kariyerden daha uzun olur belki de geçmişsindir orayı şimdiden .

Oooooo! Sonunda Muradına Ermişsin Hocam Rüyamızı Gerçekleştirdik Sonunda. Primier Lige Hoşgeldin Kardeşim. Artık Kurtlar Sofrasındasın Profesyonelliği Geçtik Sağlam Takım Olmaya Bakalım Artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler arkadaşlar. Hindistan'ı geçeli çok oldu, bu kadar uzun ilk defa oynuyorum.

Seneye işimiz çok zor zaten, çok sıkıntı çekeceğimiz kesin, düşmemek için oynayacağız zaten. Yönetimin vereceği parayı bekleyip ona göre eldeki oyuncuları satabilirim. Her gelen 5-6 atıp göndermese bari.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımın kaptanı kimmiş, profilini koyda görelim 12 senedir takımında oynayan adamı.
    İllaki koymuşsundurda geriye dönüp onu aramak istemiyorum

Premier Lig'e çıkman şerefine kadroya gerçekteki bir yıldızı kat bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadroda öne çıkanları koyacağım zaten, bekleyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 13 / 34 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri