Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

24 50.00%
  • Berabere Biter.

3 6.25%
  • Fenerbahçe Kazanır.

21 43.75%
Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 388 arası toplam 388 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [TSL 27. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Türkiye Futbol Federasyonu
    Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği basın toplantısı sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen isimleri ve gerekçelerini açıkladı.

PFDK'ya sevkedilen isimler ve gerekçeleri şu şekilde;

-Galatasaray Spor Kulübü, taraftarlarının tezahüratı ve çıkan olaylar nedeniyle;

-Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak;

-Emre Aşık, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Arda Turan, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Sabri Sarıoğlu, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak;

-Diego Lugano, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Semih Şentürk, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Volkan Demirel, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak; PFDK'ya sevkedildiler.
    tedbirli ve tedbirsiz arasındaki farkı bilen arkadaşlar varsa ve bizleri bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim

ben de sanctis ve colin kazim'i da sevk ederler diye tahmin ediyodum ama etmediler. enteresan... biz yanlış görmüşüz o zaman

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    tedbirli ve tedbirsiz arasındaki farkı bilen arkadaşlar varsa ve bizleri bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim

ben de sanctis ve colin kazim'i da sevk ederler diye tahmin ediyodum ama etmediler. enteresan... biz yanlış görmüşüz o zaman
    Tedbirli : PDFK'ya tedbirli olarak sevkedilen futbolcular haftasonu oynanacak olan macta oynayamazlar, cezalari baslamistir sevk edildikten sonra.

Tedbirsiz : Persembe gününe kadar tedbirsiz olarak Pdfk'ya sevk edilen futbolcular hakkinda bir karar cikmazsa, bu haftaki macta oynayabilirler.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Tedbirli sevk edillirse ceza çıkana kadar maçlarda forma giyemiyo oyuncular veya yöneticiler maçlara gidemiyo.

Tedbirsiz olunca takımla maça gelip, maça çıkabiliyolar
    .
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tedbirli : PDFK'ya tedbirli olarak sevkedilen futbolcular haftasonu oynanacak olan macta oynayamazlar, cezalari baslamistir sevk edildikten sonra.

Tedbirsiz : Persembe gününe kadar tedbirsiz olarak Pdfk'ya sevk edilen futbolcular hakkinda bir karar cikmazsa, bu haftaki macta oynayabilirler.
    bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar. yalnız EmperoR, PFDK olacak.

anladığım kadarıyla volkan ve sabri kart görmedikleri için tedbirsiz olarak sevk edildiler. çünkü diğer futbolcular kırmızı kart gördükleri için cezaları zaten bu hafta en az 2 maçla başlıyor. (direk kırmızı kart)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tedbirli sevk edillirse ceza çıkana kadar maçlarda forma giyemiyo oyuncular veya yöneticiler maçlara gidemiyo.

Tedbirsiz olunca takımla maça gelip, maça çıkabiliyolar
    .

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    kluplerin puanlarini silsinler gor bak o zaman yonetimler futbolculara nasil ceza yagdirir
    Abi zaten koptuk şampiyonluktan daha ne silicekler (: Birimiz BJK diğerimiz Sivas olsa silseler zaten Türkiye ayağa kalkardı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği basın toplantısı sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilen isimleri ve gerekçelerini açıkladı.

PFDK'ya sevkedilen isimler ve gerekçeleri şu şekilde;

-Galatasaray Spor Kulübü, taraftarlarının tezahüratı ve çıkan olaylar nedeniyle;

-Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak;

-Emre Aşık, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Arda Turan, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Sabri Sarıoğlu, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak;

-Diego Lugano, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Semih Şentürk, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak;

-Volkan Demirel, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirsiz olarak; PFDK'ya sevkedildiler.

Bir Sabri'den kurtulamadık yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hatırlıyorum da Lugano bize gelmeden önce de takımında son maçında rakibine tekme attığı için 6 maç ceza almıştı ve transfer hemen gerçekleşmişti. Ayrılmak üzereyken bu şekilde hareketler yapması alışkanlığı herhalde.

Maalesef ki iyi niyetli düşünemiyorum. Lugano ile sözleşme imzalanmamalı. İmzalanacak sa ücret astronomik olmamalı. Yönetim zaten para cezası verirse Lugano asla sözleşmeyi uzatmaz.

2 kulüpten de şöyle astronomik para cezaları çıksın diye bekliyorum ama sanmıyorum çıkacağını. Öyle bir para cezası vereceksin ki bu oyunculara, derbi maçta bırak rakibi topa kafa atarken bile 2 kere düşünecekler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hatırlıyorum da Lugano bize gelmeden önce de takımında son maçında rakibine tekme attığı için 6 maç ceza almıştı ve transfer hemen gerçekleşmişti. Ayrılmak üzereyken bu şekilde hareketler yapması alışkanlığı herhalde.

Maalesef ki iyi niyetli düşünemiyorum. Lugano ile sözleşme imzalanmamalı. İmzalanacak sa ücret astronomik olmamalı. Yönetim zaten para cezası verirse Lugano asla sözleşmeyi uzatmaz.

2 kulüpten de şöyle astronomik para cezaları çıksın diye bekliyorum ama sanmıyorum çıkacağını. Öyle bir para cezası vereceksin ki bu oyunculara, derbi maçta bırak rakibi topa kafa atarken bile 2 kere düşünecekler.
    Lugano'nun maçtan sonra evet ben herkesten özür diliyorum dayanamadım kafa attım açıklamasını duyunca hayırlı olsun demek ki seneye bu ligde oynamicak sözleşme imzalamayacak diye düşündüm. Artık kesin gidiyor Lugano zaten. Eğer sözleşme yenileyecek olsaydı maçtan sonra o açıklamayı hiç bir şey olmamış gibi yapmazdı.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi Lugano Uruguay milli takımındada periyodik olarak atılıyor. Aksatmıyor. Ya rakibin tepesinde ya arkasında. Bir sarı kartsız maçı olmuyor. Bence gitmeli artık. Ayrıca üç kere ayağına basınca kafa mı atmak lazım. O zaman oyuncu kalmaz. O baıyorsa kimse farketmedi sende bassaydın çaktırmadan. Madem o kadar canın yandı.. Bak kimse demiyor Emre ayağına bastı Luganoda öyle yaptı diye. Çünkü kafa atılmaz. Boksa mçaında bile yok kafa. Sokak dövüşlerinde var.

MAdem okadar hırslısınız; başkanlara deyin boks şubesine yazdırsın sizi orda bol bol dövüşün hırsınızı alın. Normal olur ringte...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lugano son 5 GS derbisinde 3 kırmızı kart görmüş 1 maçta zaten 26.dakikada çıkmış.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bu olaylar başka liglerde daha doğru elit liglerde olsa hiç böyle şeyler konuşulmaz direk kimler sorumluysa kelleler alınır gerekli cezalar da verilirdi. biz de verilen cezaların gayet doğru olduğunu konuşurduk. hatta belki de elit liglerde böyle olaylar çok nadir çıktığı hatta hiç çıkmadığı için maçı yorumluyor olacaktık.

bu yaşanan olaylardan sonra tff başkanı çıkıp nasıl "bizim ligimizin bi adı var" diyecek çok merak ediyorum açıkçası.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Volkan ve Ayhan nasıl sakin kaldı ben ona şaştım.
    Evet oda ayrı bir olay

Sahada kavga olurken Lincoln le Carlos sohbet ediyordu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet oda ayrı bir olay

Sahada kavga olurken Lincoln le Carlos sohbet ediyordu
    Bu olayda dikkat çekici, sanki sıradan bir olaymış gibi gülüşüyorlardı birde

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yeter ama artık.Bu adamı biri durdursun!Daha neler gelecek bekliyorz

Ayrıca ne Luganoy'muş aynı mesaj gene 10larca kez yazılmaya başlandı.Anladık derdinizi,sakin...

Nedense her hafta böyle tavirlar sergiliyorsun. Ortaligi karistiriyorsun, provakatif mesajlar yaziyorsun, ondan sonra da "biri bunu durdursun" , " yönetim nerede " gibi mesajlar yazarak, kisilerin ceza almasini sagliyorsun.
    Burada herkesin sinirleri bozuk, böyle mesajlar yazarak ortami daha da kizistirma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Nedense her hafta böyle tavirlar sergiliyorsun. Ortaligi karistiriyorsun, provakatif mesajlar yaziyorsun, ondan sonra da "biri bunu durdursun" , " yönetim nerede " gibi mesajlar yazarak, kisilerin ceza almasini sagliyorsun.
    Burada herkesin sinirleri bozuk, böyle mesajlar yazarak ortami daha da kizistirma.
    Baran yapma Allah aşkına.Gene suçlu ben oldum.Her sayfada Lugano'ya sövmeler.Volkan'a pislik demeler falan bunlarada mı ben sebep oldum?Kimin ne olduğu belli sadece bu maç konularında değil.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Baran yapma Allah aşkına.Gene suçlu ben oldum.Her sayfada Lugano'ya sövmeler.Volkan'a pislik demeler falan bunlarada mı ben sebep oldum?Kimin ne olduğu belli sadece bu maç konularında değil.
    Senin yaptigin sey olaylari tek tarafli olarak göstermek. Buna sinirlendim ben. Burada sen de Galatasarayli futbolculara laf attin. Buna ragmen gidiyorsun yönetimin isine karisip, popülist yorumlar yapiyorsun. Igneyi kendine, cuvaldizi baskasina batiracaksin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lugano Da çıktı doğru düzgün söyledi "Attığım kafa için özür dilerim. Kavganın ateşini ben yaktım"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    İlhan'a pek fazla güvenmiyor. Deivid'i Alex'in bölgesine çekip Kazım la başlayacaktır, ilerde ise Güiza. Sağ bek Ali Bilgin çok büyük ihtimal stoperde ne yazıkkı Can-Yasin.
    Onder var stoperde Ali oynayacaksa

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213

Mesaj Yetkileri