Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Ligde ve Avrupada Adımızı Kaç Yılda Tarihe Yazdırırız?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Ömür Boyunca Yazdıramazsın Boş Hayallerdesin

5 20.83%
  • 1 yılda

1 4.17%
  • 2 yılda

1 4.17%
  • 3 yılda

9 37.50%
  • 5 yılda

6 25.00%
  • O Kadar Uzun Kalamazsın

2 8.33%
Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 406 sonuç

Konu: Orta Anadoludan Avrupaya Açılan Kapı ***MKE KIRIKKALESPOR***(4.Sezon)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gruptan Çıkacağını inanıyorumKorayada baya para vermişler merak ettim Koray Avcinin profilini koyar mısın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Kardesim Süper Gidiyhosun Umarım Sezon sonu Hüsrana Kalmaz Bu İş ŞampiyonLuK BekLiyoruM ArTIk ama cok gol yiyoruz yav
    Saolasın Hocam Şampiyonluk mu Yok Hocam Şuanda Gözüm O Kadar Yükseklerde Değil

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Lige giriş iyi olmuş...UEFA grubu ise bence aşırı zor değil... dortmund ve anderlecht iyi am bence onlardan da puan gelebilir...başarılar..Dinarspor'da ben de bir yollayan gözcüleri şu israilliye...

Teşekkür Ederim Kardeşim Elimizden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalışacağız Oyuna Heyecan Getirmek İçin Oynuyoruz

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    UEFA'da o gruptan çıkarsın inşl. abi.ligtede iyisin
    Gidebildiğimiz Yere Kadar Canım Kardeşim

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Baya zevkli gidiyor. Uefadan cok rahat 1. olarak cikarsin. Demedi deme..

Basarilar kardesim

O Kadar Süpermiyim Yavv Kendimden Korkuyorum Vallahi

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Nazar değdirecem diye korkuyorum süper başlamışsın demiyecem o yüzden
    yannız araya koyduğun hazırlık maçları takımı yormasın, gerçi milli takımlarda oyuncuların yoksa sorun olmaz.
    Uefa da bencede grubun gayet iyi, çıkma şansın yüksek.

Yok Hocam Senin Demen Lazım Senin Şefkatin Olmazsa İlermiyor Bu Takım Takımı Şımart Biraz
    Evet Abicim Ya Almanlar Zor Ama Diğerlerinden Sahamda Bişeyler Yaparım Gibi Bakalım

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Gruptan Çıkacağını inanıyorumKorayada baya para vermişler merak ettim Koray Avcinin profilini koyar mısın
    Saolasın Hocam İnşallah Bu Arada Koray'ı Yarın Ekleyim Hocam.

Evet Akşam Biraz İlerlemiştim Arkadaşlar Ssleri Şimdi Ekliyorum Hepinizin Ellerine Sağlık Yorumlarınız İçin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

***HAZIRLIK MAÇLARI***

Atl.Bilbao 3-1 MKE Kırıkkalespor

Baskonia da San Mames'te Çok da Kötü Oynamadığımız Maçta Kalite Farkı Kendini Gösterdi Uefa Provası Niteliğindeki Maç Takım İçin Güzel Bir Tecrübe Oldu

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Al-Shabab 1-3 MKE Kırıkkalespor

Arap Şeyhinden Özel Davet Aldığımız Maçta Her Türlü Masraflarımızı Karşıladı Saolsun Arap Şeyhi Teşekkür Ediyoruz Tüm Takım Olarak Dubai'de ki Ünlü 7 Yıldızlı The-Burj-Al-Arab-Hotel'de 2 Gün Dinlendiğimiz Ortamda Takımda Moraller En Üst Noktaya Geldi ve Bu Moralin Üstüne Kalitemizi Konuşturarak Araplara Futbol Zevkini Tattırdık

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 22.Temmuz.2009 at 06:55

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi ilginc ilginc hazırlık macları yapmaya devam ediyorsun. Ortak kariyerde de nerelere gitmiştin sen
    TariboWest

15 Günlük Aranın Ardından Tekrar Lige Dönüyoruz Takımdaki Havayı ve Uyumu Kaybetmemek İçin Bu Aralarda Sık Sık Maç Yapacağız Milli Maçların Arasını En İyi ve En Verimli Şekilde Kullanmak Aradan Sonraki Dönüşlerde Çok Ama Çok Yararlı Oluyor Bunun Örneğini Ligin 3.Haftasında Kayseri Deplasmanında Çok Güzel Bir Oyunla Gördük

TSL 3.HAFTA

Kayseri Erciyesspor 0-2 MKE Kırıkkalespor

Zorlu Kayseri Maçında Baştan Sona Üstün Oynadığımız Maçta Hak Ettiğimiz 3 Puanı Aldık Mutluyuz Takımda Moraller Tavan Yapmış Durumda Herkesin Morali Süper Ötesi Gayet Hallerinden Memnunlar Bu Arada Kerem de Artık Yavaş Yavaş Takıma Isınıyor Bülent İle Takımda Çok İyi Anlaşıyorlar ve Birbirinin Yedeği ve Çok İyi Tamamlıyorlar

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mehmet abi ilk mac güzel olmus.
    TariboWest

Aynen Öyle Ortak Ama Takıma Çok Ama Çok Faydası Oluyor Morallerde Tavan Yapıyor Herkese Tavsiye Ederim Sizde Boş Geçirmeyin

!!!UEFA KUPASI GRUP MAÇLARI BAŞLIYOR!!!

Tarihe Geçecek Mükemmel Bir Günü Daha Yaşıyoruz Fransada ve Türkiye İçin Gurur Kaynağı Oluyoruz Kırıkkale Şehir Olalı Böyle Bir Başarı Görmemiştir Hayatta Bunu Biz Başardığımız İçin Son Derece Mutluyum Fransadan Tarihi Bir Zaferle Unutamayacağımız Anlardan Bir Gün Yaşıyoruz NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE Daha Fazla Söze Gerek Yok

UEFA KUPASI F-GRUBU 1.MAÇ

Lens 0-2 MKE Kırıkkalespor

Avrupa Süpriz Galibiyet Sonucunda Şokta Fransızlara ve Avrupaya Bu Anı Yaşattığımız İçin Mutluyum Bu Arada Kerem Kendini Fransa'da da Gösterdi Mutluyuz 11 Aslanımıza ve Bizi Yalnız Bırakmayan Cefakar Gurbetçilerimize ve Memleketimize Selam Olsun

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

TSL 4.HAFTA

MKE Kırıkkalespor 1-0 Hacettepespor

Avrupa Mesaisinin Ardından Lige Dönüş Maçında Zevksiz ve Çok Kısır Geçen Bir Maçta 2 Takımda Pozisyon Üretmekte Zorlandı İmdadımıza Karambolle Oluşan Bir Pozisyonda Mehmet Çoğum Ters Bir Vuruşla Adımıza Attığı Golle Tutuk Geçen Maçta Keyfimi Yerine Getirdi Zor Geçen Bir Haftayı Kayıpsız Atlattığımız İçin Sevinçliyiz

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FORTİS TÜRKİYE KUPASI ELEME TURU

MKE Kırıkkalespor 1-0 Karşıyaka

Tamamen Yedek Olarak Çıktığımız Maçta Bulduğumuz Pozisyonları Değerlendiremeyince Maçın Son Anları Bir Hayli Sıkıntılı Geçti Değişikliklerle Takıma Olumlu Yansıyınca Son Dakikada Golasa'nın Altın Vuruşuyla Karşıyaka'ya Öldürücü Hamleyi Yapmış Olduk Gruplara Kalmak Her Şeye Rağmen Çok Güzel Oldu

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 22.Temmuz.2009 at 07:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TSL 5.HAFTA

MKE Kırıkkalespor 2-1 Fenerbahçe

Yer Karabudak Olunca Gerisi Teferruat Kalır Kerem'in de Son 4 Maçtaki İnanılmaz İstekliliği Feneri Yıkan İsim Oldu Teşekkürler Kerem Hocamın Bana Armağanısın

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

TSL İLK 5 HAFTA SONU İTİBARİYLE OLUŞAN SON DURUM

[IMG][/IMG]

Şimdilik İyi Gidiyoruz
    ...

UEFA KUPASI F-GRUBU 2.MAÇ

Avrupa Avrupa Olalı Böyle Bir Maç Görmemiştir Herhalde Entrika, Bizans Oyunları ve Türk'lük Genleri Ne Ararssan Vardı Bu Maçta
    Ulusumuza Tarihi Bir Zaferi Yaşattığımız İçin Onurluyum

MKE Kırıkkalespor 1-0 Anderlecht

İlk Yarı İyi Oyunumuzu Nefis Bir Golle Süsleyerek İyi Oynadığımız Maçta Ne Olduysa 2.Yarı Oldu Hakem 2.Yarının Hemen Başlarında Hiç Beklenmedik An da En İyi Oyuncularımızdan Birini Atması Takımda Soğuk Duş Etkisi Yarattı Tüm Oyun Planlarımızın Alt Üst Olması Taktik ve Oyuncu Değişikliklerine Gitmemize Vesile Oldu ve 3 Oyuncumuzuda Değiştirmek Zorunda Kaldık Bu Dakikadan İtibaren İyice Üzerimize Gelen Cesaret Bulan Rakibimiz Karşısında Zor Anlar Yaşadık Bu Dk'dan Sonra 70.Dk da Gökhan'ın Rakiple Sert Biçimde Çarpışmasıyla Sakatlanması ve Oyuna Devam Edememesi Kalan 20 Dk'da Maçı 9 Kişi Tamamlamamıza Yol Açtı Tüm Hatlarımızla Artık Bütün Oyuncularımızla Kale Önüne Set Kurup Zaman Geçirerek Oynamaya Çalıştık Abluka Altında Baskı Yediğimiz Başka Bir Maç Hatırlamıyorum Bu Maçtan Galip Geldiğimiz İçin Sevinçten Yerlerde Yuvarlandım Herşeyiyle Olağanüstü Bir Maçta Kazanmak Çok Güzel Kelimeler Anlatmaya Yetmez Kalbi Olan Bu Maçı İzleyemezdi

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA KUPASI PUAN DURUMU

[IMG][/IMG]

Grubumuzda Beklenmedik Bir Şekilde 2 de 2 Yaparak Süper Ötesi Bir Başlangıç Yaptık

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 22.Temmuz.2009 at 08:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR'DAN
    KARDEŞ KULÜP MKE KIRRIKKALESPOR'A HEDİYE !

ALLAH NAZARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN

Başarılarının devamını diliyorum canım kardeşim
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

sakary Ali Misafir

çok iyi başlamışsın abi süper gidiyorsun inşallah nazar değmez

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

uefa macların güzel olmus kardesim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

adam boşa asmamış nazarlıgı tebrikler
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Süper gidiyosun abi ligtede çok iyisin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Abi süper baslamıssın. Feneri neden yendin yahu
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Krasnodar

yaklasik 2,5 - 3 saatten beri firsat oldukca yavas yavas okuyorum kariyerini , yeni bitirdim.
    gercekten harika, bir roman gibi geldi ))
    basarilarin devam etsin, avrupada real madrid - kirikkalespor macini gormek istiyoruz )

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Biraz Gecikmeli Oldu Kardeşim Fırsatım Olmadı Oyuna Gireli Özellikleri Kötü Değil Aslında Ucuza Gitti Ama İlk Teklif Gelince Geri Çevirmedim Bende Bir An Önce Gitsin Dedim Buyur Kardeşim Senin İçin

[IMG][/IMG]

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR'DAN
    KARDEŞ KULÜP MKE KIRRIKKALESPOR'A HEDİYE !

ALLAH NAZARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN

Başarılarının devamını diliyorum canım kardeşim

Aldığım En Anlamlı ve En Onurlu Hediye Oldu Hocam Aldığım Bir Sürü Ödülden Daha Üstün Oldu Bu Üstat Hocamdan Bu Ödüle Layık Görülmek Bana Fazlasıyla Yeter İsterse Takım Küme Düşsün Hiç Önemli Değil Abicim Ödülün ve Abimin Yeri Artık Yüreğimde Kazınmıştır

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    çok iyi başlamışsın abi süper gidiyorsun inşallah nazar değmez
    İnşallah Amin Canım Kardeşim

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    uefa macların güzel olmus kardesim
    Gerçekten Süper Oldu Hocam

Quote Originally Posted by nannar View Post
    adam boşa asmamış nazarlıgı tebrikler
    Utanmaya Başladım Yavv Şimdi Kızarıyorum
    Ama Senin Yanında Benimkisi Bişey Değil Canım Kardeşim Sana da Maşallah

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Süper gidiyosun abi ligtede çok iyisin
    Evet İyi Başladık Bursa ve Fener Maçlarında Sevinç Turu Attım

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Abi süper baslamıssın. Feneri neden yendin yahu
    Fener'i İlk Defa Yenmiyorumki Kendi Sahamda Fener'e Karşı Heyecanlı Oynuyorum Valla Dört Köşe Oluyorum Sonunda da

[IMG][/IMG]

Quote Originally Posted by HosJackaLL View Post
    yaklasik 2,5 - 3 saatten beri firsat oldukca yavas yavas okuyorum kariyerini , yeni bitirdim.
    gercekten harika, bir roman gibi geldi ))
    basarilarin devam etsin, avrupada real madrid - kirikkalespor macini gormek istiyoruz )
    Hoşgeldin Kardeşim Teşekkür Ederim İnşallah O Günleri de Göreceğiz Saolasın

Evet Bu Kadar Ayrı Kaldığımız Yeter Bugün Ligin İlk Yarısını Allahın İzniyle Tamamlayacağız Yeni Gelişmeler Birazdan Sizlerle

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bekliyorum Mehmet Abi. Fenerbahceyi yenmek bu kadar zevk veriyor muydu yaw sana
    TariboWest

TSL 6.HAFTA

Bursaspor 1-2 MKE Kırıkkalespor

Zorlu Bursa Deplasmanından Altın Değerinde 3 Puanla Dönüyoruz Yolumuza Emin Adımlarla Devam Ediyoruz
    Ortada Geçen Mücadelede Net Ataklarla Sonuca Gitmeyi Başardık

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

İki Haftalık Milli Maçların Arasını Yine Fırsat Bilerek Boş Geçmek İstemedik Pilot Takımımız Horoya(Gine) İle Bu Arayı Kullandık

Bu Arada Horoya AC Takımı Hakkında Biraz Bilgi Vereyim;

Horoya Athlétique Club

Gine Ulusal Liginde Mücadele Eden Takım Maçlarını Başkent Conakry Şehrinde 25000 Kapasiteli Ulusal Stadında Oynamaktadır.
    Kulüp Ulusal Ligde 9 Kez Mutlu Sona Ulaşmış ve 4 Kez de Gine FA Cup'ı Müzesine Götürmüştür.
    Horoya 1 Kere de Afrika Kupa Galipleri Kupasında 1978 de Final Oynamıştır.
    Kulübün Dünya Futboluna Kazandırdığı En Önemli İsim 1970-1980 Yıllarında Afrika Futboluna Damgayı Vuran ve 1979 da Afrikada Yılın Oyuncusu Seçilen Kerfalla BANGOURA'dır. Kerfalla 1979 da Afrikada Yılın Futbolcusu Ödülünü Almıştır. Ondan Sonraki Nesiller Kerfalla'yı Örnek Almaktadır
    Ayrıca Pascal Feindouno, Kaba Diawara, Souleymane Youla ve Ibrahima Yattara Şuandaki En Önemli Oyuncularıdır

Bizim Horoya İle Bağlılığımız Bir Nevi Afrikadaki ve Dünyadaki Tek Ticari Kulübümüz Soracaksınız Bana Ticari Bağlantı Yapacak Başka Kulüp Afrikadan Başka Yer Bulamadın mı Diye Adamlar Zaten Açlıktan Kırılıyorlar
    Biz Sosyal Sorumluluk Projesine Önem Veren Bir Kulübüz Bizim Amacımız Para Kazanmanın Dışında Geri Kalmış Yerleri Bir Nebze Olsun Kalkındırmak Bunun İçin O Ülkedeki Yetenekleri Bulup Dünya Vitrinine Sunmak ve Gineyi Uluslararası Arenada Önemli Bir Konuma Sokmak Küçük Ama Çok Büyük Bir Adım Atmış Oluyoruz Bu Anlamda

[IMG][/IMG]

TSL 7.HAFTA

MKE Kırıkkalespor 3-1 Ç.Rizespor

İlk Yarıdaki Güzel Oyunumuz ve Gollerimizle Maçı Kazandık Yalnız 2.Yarı Takımın Rehavete Kapılması ve Kendini Salmasıyla Farkı Daha da Açabileceğimiz Maçta Sıkıntı Yaşadık İyi Önde Olduğumuz Maçlarda Sonradan Sıkıntı Yaratması Düşündürücü Bu Noktada Önlem Şart

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mehmet abi süper gidiyorsun. Böyle devam
    TariboWest

UEFA KUPASI F-GRUBU 3.MAÇ

Uefa Kupasında Yine Bir Tarih Yazıldı. Kırıkkaleden Dortmund da Çıkamadı 2-0 Öne Geçen Almanlar Artık Sahada Laubali Hareketler Yapmaya Başladı Ama Almanların Unuttuğu Birşey Vardı ki Onu Akıllarına Getiremediler
    O Unuttukları Şey Türk'lük Ruhunun Kanının Son Damlasına Kadar Mücadele ve Azim İçinde Savaşı Bırakmamasıydı Bunu Herkes Biliyordu Dünyada Biliyordu Almanlarda Biliyordu Ama Onlara Yeniden Hatırlattık 2.Yarıdaki Mükemmel Oyunmuzla Almanları Sahadan Sildik

MKE Kırıkkalespor 3-3 B.Dortmund

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bekliyorum Mehmet Abi. Fenerbahceyi yenmek bu kadar zevk veriyor muydu yaw sana
    Mehmet abi süper gidiyorsun. Böyle devam
    Senin Olman Yeter Ümitim Yanımda Olduğun İçin Teşekkürler Canım Kardeşim
    Last edited by BaGa TaRKaN : 26.Temmuz.2009 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

kardeşim çok iyi gidiyorsun. Bu sene ŞL ye giderizz hep beraber

TSL 8.HAFTA

Konyaspor 1-2 MKE Kırıkkalespor

Kontrolü Elimizde Tutmaya Devam Ediyoruz Galibiyet Serimizin Halkasına Konya'yı da Ekliyoruz

[IMG][/IMG]
    Kontrolsüz Güç, Güç Değildir

[IMG][/IMG]

Kerem'in 5.Hafta da Fenerbahçe'ye Karşı Attığı Gol Ekim Ayının En İyi 3.Golü Oldu Bu Golün Ayrıntılarını Sizlerle Paylaşıyorum Elimden Geldiğince

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri