Gruptan Çıkacağını inanıyorumKorayada baya para vermişler merak ettim Koray Avcinin profilini koyar mısın
Gruptan Çıkacağını inanıyorumKorayada baya para vermişler merak ettim Koray Avcinin profilini koyar mısın
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Saolasın HocamŞampiyonluk mu
Yok Hocam Şuanda Gözüm O Kadar Yükseklerde Değil
Teşekkür Ederim KardeşimElimizden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalışacağız
Oyuna Heyecan Getirmek İçin Oynuyoruz
Gidebildiğimiz Yere Kadar Canım Kardeşim
O Kadar Süpermiyim YavvKendimden Korkuyorum Vallahi
Yok Hocam Senin Demen LazımSenin Şefkatin Olmazsa İlermiyor Bu Takım
Takımı Şımart Biraz
Evet Abicim Ya Almanlar Zor Ama Diğerlerinden Sahamda Bişeyler Yaparım Gibi Bakalım
Saolasın Hocamİnşallah
Bu Arada Koray'ı Yarın Ekleyim Hocam.
Evet Akşam Biraz İlerlemiştim Arkadaşlar Ssleri Şimdi EkliyorumHepinizin Ellerine Sağlık Yorumlarınız İçin
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
***HAZIRLIK MAÇLARI***
Atl.Bilbao 3-1 MKE Kırıkkalespor
Baskonia da San Mames'te Çok da Kötü Oynamadığımız Maçta Kalite Farkı Kendini GösterdiUefa Provası Niteliğindeki Maç Takım İçin Güzel Bir Tecrübe Oldu
![]()
Al-Shabab 1-3 MKE Kırıkkalespor
Arap Şeyhinden Özel Davet Aldığımız Maçta Her Türlü Masraflarımızı Karşıladı Saolsun Arap ŞeyhiTeşekkür Ediyoruz Tüm Takım Olarak
Dubai'de ki Ünlü 7 Yıldızlı The-Burj-Al-Arab-Hotel'de 2 Gün Dinlendiğimiz Ortamda Takımda Moraller En Üst Noktaya Geldi
ve Bu Moralin Üstüne Kalitemizi Konuşturarak Araplara Futbol Zevkini Tattırdık
Last edited by BaGa TaRKaN : 22.Temmuz.2009 at 06:55
Abi ilginc ilginc hazırlık macları yapmaya devam ediyorsun.Ortak kariyerde de nerelere gitmiştin sen
![]()
TariboWest
15 Günlük Aranın Ardından Tekrar Lige DönüyoruzTakımdaki Havayı ve Uyumu Kaybetmemek İçin Bu Aralarda Sık Sık Maç Yapacağız Milli Maçların Arasını En İyi ve En Verimli Şekilde Kullanmak Aradan Sonraki Dönüşlerde Çok Ama Çok Yararlı Oluyor Bunun Örneğini Ligin 3.Haftasında Kayseri Deplasmanında Çok Güzel Bir Oyunla Gördük
TSL 3.HAFTA
Kayseri Erciyesspor 0-2 MKE Kırıkkalespor
Zorlu Kayseri Maçında Baştan Sona Üstün Oynadığımız Maçta Hak Ettiğimiz 3 Puanı Aldık Mutluyuz Takımda Moraller Tavan Yapmış DurumdaHerkesin Morali Süper Ötesi Gayet Hallerinden Memnunlar
Bu Arada Kerem de Artık Yavaş Yavaş Takıma Isınıyor Bülent İle Takımda Çok İyi Anlaşıyorlar ve Birbirinin Yedeği ve Çok İyi Tamamlıyorlar
Mehmet abi ilk mac güzel olmus.![]()
TariboWest
Aynen Öyle Ortak Ama Takıma Çok Ama Çok Faydası Oluyor Morallerde Tavan YapıyorHerkese Tavsiye Ederim Sizde Boş Geçirmeyin
![]()
!!!UEFA KUPASI GRUP MAÇLARI BAŞLIYOR!!!
Tarihe Geçecek Mükemmel Bir Günü Daha Yaşıyoruz Fransada ve Türkiye İçin Gurur Kaynağı OluyoruzKırıkkale Şehir Olalı Böyle Bir Başarı Görmemiştir Hayatta Bunu Biz Başardığımız İçin Son Derece Mutluyum Fransadan Tarihi Bir Zaferle Unutamayacağımız Anlardan Bir Gün Yaşıyoruz NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE Daha Fazla Söze Gerek Yok
UEFA KUPASI F-GRUBU 1.MAÇ
Lens 0-2 MKE Kırıkkalespor
Avrupa Süpriz Galibiyet Sonucunda ŞoktaFransızlara ve Avrupaya Bu Anı Yaşattığımız İçin Mutluyum
Bu Arada Kerem Kendini Fransa'da da Gösterdi Mutluyuz
11 Aslanımıza ve Bizi Yalnız Bırakmayan Cefakar Gurbetçilerimize ve Memleketimize Selam Olsun
TSL 4.HAFTA
MKE Kırıkkalespor 1-0 Hacettepespor
Avrupa Mesaisinin Ardından Lige Dönüş Maçında Zevksiz ve Çok Kısır Geçen Bir Maçta 2 Takımda Pozisyon Üretmekte Zorlandıİmdadımıza Karambolle Oluşan Bir Pozisyonda Mehmet Çoğum Ters Bir Vuruşla Adımıza Attığı Golle Tutuk Geçen Maçta Keyfimi Yerine Getirdi
Zor Geçen Bir Haftayı Kayıpsız Atlattığımız İçin Sevinçliyiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FORTİS TÜRKİYE KUPASI ELEME TURU
MKE Kırıkkalespor 1-0 Karşıyaka
Tamamen Yedek Olarak Çıktığımız Maçta Bulduğumuz Pozisyonları Değerlendiremeyince Maçın Son Anları Bir Hayli Sıkıntılı GeçtiDeğişikliklerle Takıma Olumlu Yansıyınca Son Dakikada Golasa'nın Altın Vuruşuyla Karşıyaka'ya Öldürücü Hamleyi Yapmış Olduk
Gruplara Kalmak Her Şeye Rağmen Çok Güzel Oldu
Last edited by BaGa TaRKaN : 22.Temmuz.2009 at 07:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
UEFA KUPASI F-GRUBU 2.MAÇ
Avrupa Avrupa Olalı Böyle Bir Maç Görmemiştir Herhalde Entrika, Bizans Oyunları ve Türk'lük GenleriNe Ararssan Vardı Bu Maçta
![]()
Ulusumuza Tarihi Bir Zaferi Yaşattığımız İçin Onurluyum
MKE Kırıkkalespor 1-0 Anderlecht
İlk Yarı İyi Oyunumuzu Nefis Bir Golle Süsleyerek İyi Oynadığımız Maçta Ne Olduysa 2.Yarı Oldu Hakem 2.Yarının Hemen Başlarında Hiç Beklenmedik An da En İyi Oyuncularımızdan Birini Atması Takımda Soğuk Duş Etkisi YarattıTüm Oyun Planlarımızın Alt Üst Olması Taktik ve Oyuncu Değişikliklerine Gitmemize Vesile Oldu ve 3 Oyuncumuzuda Değiştirmek Zorunda Kaldık
Bu Dakikadan İtibaren İyice Üzerimize Gelen Cesaret Bulan Rakibimiz Karşısında Zor Anlar Yaşadık
Bu Dk'dan Sonra 70.Dk da Gökhan'ın Rakiple Sert Biçimde Çarpışmasıyla Sakatlanması ve Oyuna Devam Edememesi Kalan 20 Dk'da Maçı 9 Kişi Tamamlamamıza Yol Açtı Tüm Hatlarımızla Artık Bütün Oyuncularımızla Kale Önüne Set Kurup Zaman Geçirerek Oynamaya Çalıştık Abluka Altında Baskı Yediğimiz Başka Bir Maç Hatırlamıyorum Bu Maçtan Galip Geldiğimiz İçin Sevinçten Yerlerde Yuvarlandım
Herşeyiyle Olağanüstü Bir Maçta Kazanmak Çok Güzel Kelimeler Anlatmaya Yetmez
Kalbi Olan Bu Maçı İzleyemezdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA KUPASI PUAN DURUMU
Grubumuzda Beklenmedik Bir Şekilde 2 de 2 Yaparak Süper Ötesi Bir Başlangıç Yaptık
Last edited by BaGa TaRKaN : 22.Temmuz.2009 at 08:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR'DAN
KARDEŞ KULÜP MKE KIRRIKKALESPOR'A HEDİYE !
ALLAH NAZARDAN KEM GÖZLERDEN KORUSUN
Başarılarının devamını diliyorum canım kardeşim
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
çok iyi başlamışsın abi süper gidiyorsun inşallah nazar değmez![]()
uefa macların güzel olmus kardesim![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
adam boşa asmamış nazarlıgıtebrikler
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Süper gidiyosun abi ligtede çok iyisin
Abi süper baslamıssın. Feneri neden yendin yahu![]()
TariboWest
yaklasik 2,5 - 3 saatten beri firsat oldukca yavas yavas okuyorum kariyerini , yeni bitirdim.
gercekten harika, bir roman gibi geldi ))
basarilarin devam etsin, avrupada real madrid - kirikkalespor macini gormek istiyoruz )
Aldığım En Anlamlı ve En Onurlu Hediye Oldu HocamAldığım Bir Sürü Ödülden Daha Üstün Oldu Bu Üstat Hocamdan Bu Ödüle Layık Görülmek Bana Fazlasıyla Yeter
İsterse Takım Küme Düşsün Hiç Önemli Değil Abicim
Ödülün ve Abimin Yeri Artık Yüreğimde Kazınmıştır
![]()
İnşallah Amin Canım Kardeşim
Gerçekten Süper Oldu Hocam
Utanmaya Başladım YavvŞimdi Kızarıyorum
Ama Senin Yanında Benimkisi Bişey Değil Canım KardeşimSana da Maşallah
Evet İyi Başladık Bursa ve Fener Maçlarında Sevinç Turu Attım
Fener'i İlk Defa Yenmiyorumki Kendi Sahamda Fener'e Karşı Heyecanlı Oynuyorum Valla Dört Köşe Oluyorum Sonunda da![]()
[IMG][/IMG]
Hoşgeldin Kardeşim Teşekkür Ederimİnşallah O Günleri de Göreceğiz Saolasın
Evet Bu Kadar Ayrı Kaldığımız YeterBugün Ligin İlk Yarısını Allahın İzniyle Tamamlayacağız Yeni Gelişmeler Birazdan Sizlerle
![]()
Bekliyorum Mehmet Abi. Fenerbahceyi yenmek bu kadar zevk veriyor muydu yaw sana![]()
TariboWest
İki Haftalık Milli Maçların Arasını Yine Fırsat Bilerek Boş Geçmek İstemedik Pilot Takımımız Horoya(Gine) İle Bu Arayı Kullandık
Bu Arada Horoya AC Takımı Hakkında Biraz Bilgi Vereyim;
Horoya Athlétique Club
Gine Ulusal Liginde Mücadele Eden Takım Maçlarını Başkent Conakry Şehrinde 25000 Kapasiteli Ulusal Stadında Oynamaktadır.
Kulüp Ulusal Ligde 9 Kez Mutlu Sona Ulaşmış ve 4 Kez de Gine FA Cup'ı Müzesine Götürmüştür.
Horoya 1 Kere de Afrika Kupa Galipleri Kupasında 1978 de Final Oynamıştır.
Kulübün Dünya Futboluna Kazandırdığı En Önemli İsim 1970-1980 Yıllarında Afrika Futboluna Damgayı Vuran ve 1979 da Afrikada Yılın Oyuncusu Seçilen Kerfalla BANGOURA'dır. Kerfalla 1979 da Afrikada Yılın Futbolcusu Ödülünü Almıştır. Ondan Sonraki Nesiller Kerfalla'yı Örnek Almaktadır
Ayrıca Pascal Feindouno, Kaba Diawara, Souleymane Youla ve Ibrahima Yattara Şuandaki En Önemli Oyuncularıdır
Bizim Horoya İle Bağlılığımız Bir Nevi Afrikadaki ve Dünyadaki Tek Ticari Kulübümüz Soracaksınız Bana Ticari Bağlantı Yapacak Başka Kulüp Afrikadan Başka Yer Bulamadın mı Diye Adamlar Zaten Açlıktan Kırılıyorlar
Biz Sosyal Sorumluluk Projesine Önem Veren Bir Kulübüz Bizim Amacımız Para Kazanmanın Dışında Geri Kalmış Yerleri Bir Nebze Olsun Kalkındırmak Bunun İçin O Ülkedeki Yetenekleri Bulup Dünya Vitrinine Sunmak ve Gineyi Uluslararası Arenada Önemli Bir Konuma Sokmak Küçük Ama Çok Büyük Bir Adım Atmış Oluyoruz Bu Anlamda
TSL 7.HAFTA
MKE Kırıkkalespor 3-1 Ç.Rizespor
İlk Yarıdaki Güzel Oyunumuz ve Gollerimizle Maçı Kazandık Yalnız 2.Yarı Takımın Rehavete Kapılması ve Kendini Salmasıyla Farkı Daha da Açabileceğimiz Maçta Sıkıntı Yaşadıkİyi Önde Olduğumuz Maçlarda Sonradan Sıkıntı Yaratması Düşündürücü Bu Noktada Önlem Şart
![]()
Mehmet abi süper gidiyorsun. Böyle devam![]()
TariboWest
UEFA KUPASI F-GRUBU 3.MAÇ
Uefa Kupasında Yine Bir Tarih Yazıldı.Kırıkkaleden Dortmund da Çıkamadı 2-0 Öne Geçen Almanlar Artık Sahada Laubali Hareketler Yapmaya Başladı Ama Almanların Unuttuğu Birşey Vardı ki Onu Akıllarına Getiremediler
![]()
O Unuttukları Şey Türk'lük Ruhunun Kanının Son Damlasına Kadar Mücadele ve Azim İçinde Savaşı Bırakmamasıydı Bunu Herkes Biliyordu Dünyada Biliyordu Almanlarda Biliyordu Ama Onlara Yeniden Hatırlattık 2.Yarıdaki Mükemmel Oyunmuzla Almanları Sahadan Sildik
MKE Kırıkkalespor 3-3 B.Dortmund
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Senin Olman Yeter ÜmitimYanımda Olduğun İçin Teşekkürler Canım Kardeşim
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 26.Temmuz.2009 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim çok iyi gidiyorsun. Bu sene ŞL ye giderizz hep beraber![]()