2 puanı indir artık şampiyonluk istiyoruz. İsyan çıkarırız.![]()
2 puanı indir artık şampiyonluk istiyoruz. İsyan çıkarırız.![]()
Tesekkürler. Su an Groningen deplasmanındayım. PSV AZ deplasmanında puan kayberse sampiyon olabiliriz. Diğer türlü bu mümkün görünmüyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardesim puan farkı 4 e cıktı. İsyan cıkarabilirsiniz..
Last edited by GeorgeWeah : 29.Ağustos.2009 at 06:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Bu Sefer işin biraz zor çünkü hollandanın 3 dominosu kolay değil iyi bir çekişme olacaktır. vitesse biraz geçen seneye oranla hayal kırıklığı yaratmış yavbi söz vardır hızlı giden atın...
vitessede aynı durum olmuş anlaşılan
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kardeşim Çıkmadık Candan ''Ümit '' Kesilmez![]()
şampiyon olacağına inanıyorum
Feyenoord da Hazin Son!!!
Deplasmanda Alınan Nac Breda Maglubiyetinden Sonra Ümit Boğa Feyenoord Takımındaki Görevini Bıraktıgını Acıkladı. Taraftarlardan ve Yönetimden Özür Dileyen Hoca Bu Ayrılıgın İki Taraf içinde Hayırlı Olmasını Dilediğini Söyledi.
TariboWest
niyeki bıraktın
Hocam Feyenoord İyiydi Ya Neyse..Yeni Kulübünü Açıklamanı Bekliyorum![]()
Sampiyonluk gitti kardesim. Gecen sene zayıf kadroyla daha iyi işler yapmıstım. Takımdaki yıldızlar sonumu getirdi. Hepsi mutsuz.. Biri gitmek istiyor,birisi 1 hafta oynamadı diye kesik yediğini düsünüyor. En hayırlısı böyle oldu. Yalnız söyle bir durum var. İtibarım ulusal oldugu için hic bir takım kabul etmiyor. Kime gidecegimi bilmiyorum.
TariboWest
antep manisa türü takımlara git onlar kabul eder seni
Bekle babam bekle.![]()
Sana tavsiyem Tr 2. liginde iyi bir kulüp bul. Hem zevk al hem o takımı çıkarmaya bak![]()
Türk Gazetelerinde Ümit Boğanın İsmi 3 Kulüple Anılıyor. Bu kulüplerin Twente,Köln ve Sivasspor oldugu konusuluyor. Ama Ümit Boğa nın daha iyi teklifleri beklediği gelen haberler arasında..
TariboWest
bence 3ünden birine git<br>
twente ye git derim
yinemi şampiyonluk kaçtı ya alışkanlık olduneyse değişiklik olsun sen direk meksikaya git canım
![]()
olmaz nayır nolamaz kabul etmiyorum seni america(mex)'in başında görmek istiyorum![]()
Köln olsaydı daha iyi olurdu benceHer nereye gidersen peşindeyiz kardeşim
![]()
git git git <br>
Kanka Bence Gitme.
Daha Vasıflı Bir Takım daha iyi oLur Senin İçin.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hayırr yapma. DurBen yine Twente de ısrarcıyım
![]()
Fenerbahçede Aziz Yıldırımın Ümit Boga Adlı Teknik Adamın Kesenin Ağzının Açtığı İfade Ediliyor Ümitin Aklı Karışmış Durumda Aziz Başkanın Teklifine![]()
Ümit Bence artık tr ligi oynamaCok Oynuyoruz diye. Sıkıyo
Fenerbahcede Ümit Boğa Dönemi!!!
Feyenoorddan istifa eden Ümit Boğa sürpriz bir kararla Fenerbahceyi secti. Fenerbahce ile 2 yıllık sözlesme imzalayan Ümit Boğanın yıllık 750 b euro olacagı acıklandı. Resmi acıklamadan sonra mikrofonlara konusan Ümit Boğa sunları söyledi."Fenerbahceye geldiğim için cok mutluyum. Avrupadan 4-5 takımdan teklif almama ragmen Avrupa da mücadele edebilecegim tek takım Fenerbahceydi. Bu yüzden bu yönde karar verdim. Cogu kulübün beni tercih etmediği yerde bana elini uzatan Aziz Baskana sükranlarımı sunuyorum. İnsallah hep beraber Fenerbahceyi layık oldugu yere getiririz."
TariboWest
Ne diyelim içindeki fener aşkı her zaman hortluyor normal diyelim buna
sanırım şuana kadar açtığın bütün kariyerler hep fenerde kesiştidesene tilkinin dönüp dolaşacağı yer kanarya yuvası
![]()
Kanka Her kariyerinde oLdugu Gibi Yine hüsran Olacak![]()
Tebrikler ne ara çıktı bu Fener ya az önce Portsmounth senle ilgileniyordu.. Bu Aziz başkanda nereye elini atsa kapıyo.![]()
fenerle şampiyon yap bizi <font color="Blue">bende fenerbahçeliyim</font><br>
Buna Fenerbahce sevdasından ziyade gidecegim daha iyi bir kulüp yoktu diyebiliriz abi. Daha Türkiyeye dönmeyi düsünmüyordum ama Aziz Baskan degiştirdi fikrimi. Para bile konusmadık
Benim kariyerlerim hüsran olmadı hic Turgay. Fakat Avrupada basarı yok dersen sana katılıırım..
Aziz Baskanı kıramadım.
İnsallah kardesim.
TariboWest