Arkadaşlar Terim'e yüklenmeyelim ama neden yüklenmeyelim?
Malta yı felan geçiyorum o korkulu sancılı grubu sadece bu seneye bakıyoruz.
İyi takımızya, Yarı final oynadıkya biz hep büyüğüz Dünya büyük bizde büyüğüz ama bu iş reklamlarda poz verip ağzını yamultarak konuşmayla bitmiyor. İspanya büyük Adam dalga geçti 8 de 8 yaptı. Rusya 20 puanı geçti. Almanya oda Rusya ile çekişiyor hemen hemen aynı puandalar. Birde bize bakın. Son Euro 2008 yarı finalistleri arasında en rezil biziz. Rezilki Bosnaya yenilmemişiz 4 puan almışız normalde önde olmamız lazımken Estonya gibi futbolda hiç bir sözü olmayan ülkeyi yenememişiz. Halbuki rakip Bosna evinde 7 tane sallamış. Gelecek maçta kesin yenerler. Ondan sonra Belçika. Kendi evimizde 1-1 berabere kalıyoruz. Öyle böyle hakem komplo kurmuş vs.. vs. E o kadar pozisyona girdin bi tane daha atsaydında millete koz verdirmeseydiniz.
Ben anlamıyorum o kadar pozisyona girdik olmayınca olmuyor bahaneleri bu. Tamam bir maçta iki maçta olsa anlarız ama her mahalle takımında aynı bahane. Sayısız pozisyonumuz var bizi eleştiriyorsunuz ama oyuncularım çok pozisyona girdi olmadı, ben takımıma güveniyorum bir hata varsa benim. Uçurumun kenarına alışığız. İspanya büyük takım yenilirsek oynayarak yenileceğiz. Vs. gibi bana göre son derece saçma yorumları var.
Neyse Terim gitmeli. Türkiye büyük takım kimliğinden çıkmış, 2002 ve 2008 yarı finalistliğinin şanstan ibaret olduğuda kanıtlanmıştır. Ama oyuncularımız yenetekli tek sorun onları iyi taktikle maçlara motive etmek..
Yarı finalde o kadar iyi oynayan takım Maltayı-Estonyayı ve bir sürü mahalle takımını yenemiyorsa takımda değil hocada anormallik vardır..