vee maç sonucu 2 topta direkten döndü.. Takımı beğendim ilk maçta iyi bir sonuç aldım gibi geliyor. Güizanın maşşallahı var
![]()
vee maç sonucu 2 topta direkten döndü.. Takımı beğendim ilk maçta iyi bir sonuç aldım gibi geliyor. Güizanın maşşallahı var
![]()
Bu mesajımda Takımlarımızın bazı önemli isimlerinin SSlerini koyuyorum. Devamıda gelecek. Merak eden arkadaşlar istek yapabilirler. Takımların isimlerinin altındaki oyunculara tıklayarak profillere gidebilirler..
Ediz Bahtiyaroğlu
Ceyhun Eriş
Mehmet Çakır
Hürriyet
D.Vassell
Serkan Kırıntılı
Özgür Çek
S.Senecky
Tita
S. Dijiehoua
R.Batak
Sedat Ağçay
Rodrigo Tello
F. Ernst
Bobo
R.Tabata
K. Hasagic
İ. Akın
Volkan Şen
I. Ergic
P. Batalla
S. Young-Rok
D.Roberts
I.Bangoura
E.Angelov
T.Tazemeta
Ayman
Ü. Karan
V. Ivesa
L. Vucko
B. Kocabey
D. Lugano
S. Şentürk
G. Gönül
V. Demirel
Alex
C. Baroni
K. Keita
L. Franco
Servet Çetin
G. Zan
C. Erkin
Ufuk Ceylan
Ivan
S. Kurtuluş
Jorginho
I. Radeljic
Kahe
Hurşit
S. Ayrancı
A. De Souza
D. Ruiz
A. Güneş
G. Emreciksin
A. Durak
A. Makukula
J. Dixon
Orkun
Isaac
İ. Şahin
H. Yerlikaya
D. Gabric
Egemen
G. Colman
R.Song
2. LİGLER GELECEK SONRA...
Sercan şu anda bile gayet güzel. Özellikleri düşük gibi gözükebilir ama oyunda Sercan iyi yansıtılmış ki daha gelecekte alacağı değerleri saymıyorum bile..
Sercan'ı demoda 10 milyon'a alabiliyorsnuz.. Bursayı seçerseniz ve satmak isterseniz (ki salaklıktır) 2o milyona gidiyor ilk seneden
Sentugo.
Arkadaşlar oyunda 3 şey dikkatimi çekti oyuncu değerleri tl bazında çok yüksek bana mı öyle geldi bilmiyorum birde altyapıdaki oyuncuların isimleri hep birbirine benziyor.Cumali adında bir sürü oyuncu var eski serilerde yoktu bu son olarak kaleci sorununun cevabı verilmiş ama altyapılarda düzgün normal oyuncu yokken kaleciler yaşlarına göre özellikleri fena değil umarım full versiyonda çözülür, bunlar dışında oyun gerçekten çok iyi yapılmış tebrikler Sigames.
arkadaşlar ben yüklücem de yer yok diyor yer var seçiyorum hiç sallamıyo bile varmı çözümü bilen
Para birimi YTL oLarak gözüküyor. YTL yürürLükten kaLktı. TL para birimimiz. O da düzeLtiLirse iyi oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu resimde Nobre'nin türk vatandaşı olması gerekmiyor mu ? En son bildiğim kadarıyla Türk Vatandaşı olmuştu ama![]()
48 ay vadeli transfer?
Taksitle aydan aya ödüyorlarsa sorun yok ama adamına parasını almak için 4 sezon bekliyorsak -ki öyle görünüyor- garip olmuş.
Ya şu Sercan ile Nobre için bu kadar kasmayın arkadaşlar duyanda Türkiyeden Messiye Zlatana rakip var sanıcak. Nobre Son 2 senedir kaç gol atmış allah aşkına hangi özelliğinin ne olmasını bekliyosunuz ki? Hadi Sercan ona göre nispeten iyi ama sonuçta "anadolu forveti" diye geçiyor. Tamam güzel bi yetenek olabilir türkiye şartlarında ama burdaki herkes az çok - en azından ingiltere ligi- fransa almanya ispanya liglerini izliyodur, tugaydan başka isim yapan kim var bizden ya avrupada? Şükür yine bursayı gözlemleyen kimse iyi puan vermiş özelliklerine sercanın.
Yüksek miktarlar için iyi olmuş 48 ay
THEFM ssler için çok sağol.Bende de oyunun kurulu olmasına karşın bildiğim şeyler olmasına karşın çok değerli bir çalışma olmuş.Tebrikler ve teşekkürler![]()
FM 2010'A BAŞLARKENE - 1
Bu mesajımda bazı arkadaşlarımızın; "Basın Toplantısı değişmiş mi?" , "Giriş ekranı nasıl?" vs. gibi sorularına bir nebzede olsun yanıt verebilmek için oyunun görünümünü, menajer eklerkene, basın toplantısında, taktik yaratmada vs. vs. nasıl olduğunu, skini kısacası tüm herşeyi SS ile anlatmaya çalışacağım...
Yeni Oyunu Kurduk...
Add New Manager/Yeni Menajer Ekle...
Yeni menajer ekleme sihirbazı değişikliğe uğramış, görünümü değişmiş ve daha hoş bir al almış...
Menajerimizin profilini oluşturduktan sonra;
Tıklayarak takımımızı seçiyoruz.. Takımızda seçtikten sonra Confirm/Onayla seçeneğiyle kariyerimize dalış yapıyoruz
Ana ekran oldukça değiştirilerek göze daha hoş gelmesi sağlanmış. Şahsen beyaz rengi çok sevdim. Gözüde yormuyor. Eski yeşil çim arkaplanlı skinden daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.
tuşu ile profilimize gittiğimizde sadece tek değişen tab menülerin olduğunu görüyoruz. Basit bir kod ile temadaki butonların yerleri değiştirilerek oyun daha çekici hale getirilmiş. Tab menüden istersekte personel tuşu ile ayrıntımızı inceleyebiliyoruz..
Tuşu ile haberlere baktığımızda yine değişen bir şey olmadığını görebiliyoruz. Ama temanın kendisi bu değişmeyen özellikleri bile görmemizi engelliyor.
Tuşu yardımıyla oyuncu ve personel arama ekranını görebiliyoruz. Bu tuşlar sekme olarak yukarıda yer almakta. Arama ekranıda aynısı gibi. Yine arama ekranının üstünde sekmeli menüler yardımıyla personel arama-kısa listeye bakma- son incelediğimiz oyuncuları görme gibi seçenekleri kullanabiliyoruz.
Yukarıdaki takım menüsünden önce takımımızın ismine sonrada ilk olarak Squad/Kadro seçeneğine tıklayarak aldığımız takımın ana sayfasına gidiyoruz. Takım ekranıda aynı şekilde oyuna yansıtılmış. Fark göremiyoruz..
Yine takım ekranındaki sekmeli menülerden personelleri-hocaları-antrenmanları felan kontrol edebiliyoruz. Sekmeli menüler kolaylaştırıyor işimizi..
1. KISIM BU KADAR DAHA SONRA DİĞER ÖNEMLİ KISIMLARIDA ANLATICAM..
Çok güzel ve faydalı bir çalışma yapmışsın abisi, çok teşekkürler.
Bu arada bug bölümü gezerken güzel bir olay gördüm paylaşayım dedim![]()
![]()
http://www.imgnets.com/viewer.php?id=21786696.gif
bende dün hazır olan taktiklerden birnin üstünde oynamalar yaptım şu anda barosu'un 2 maçta 6 golü var.baros kaçırmıyor da denebilir golleri.
Oyunun şabonu çok karışık geliyor.Türkçe dil olmadanda ben çok zorlanıyorum nedense.Şablonda karışık değiştirmişler hep inşl. alışırım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde bu siyah skini nerden bulucaz ?.Oyunda yok başka skin beyazdan başka.
Last edited by BaFraLı : 16.Ekim.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
birisi pre-match advice meeting kısmını acıklayabilir mi![]()
Bu taktik olayına iyi kafa patlatmak lazım. Türkçelerini biliyorum ama; ne işe yaradıklarını anlamaya çalışıyorum. Birde abilerime sorum olacak;
Alex'i en iyi hangi taktiksel ayarlarla oynatabiliriz. AMC mevkisinde.
saldım çayıra mevlam kayıra seçeneğini seçersen Alex'ten maximum fayda alırsın gibi geliyoramc de serbest iyi oynar heralde
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Şu kendi kalesine gol atan oyuncu olayı çok kötü.
Adam kendi kalesine gol atıyor kaleci hiç müdahale etmiyor. Umarım maç motorunda düzeltilir.
Şu anda tespit edilen oyun içi hatalarda kalecinin topu tutması kontrol etmesi sonra geriye dönüp kendi ağlarına atması da var ( bir kaç kişinin kalecisi öyle delirmiş,yemeklerdendir herhalde![]()
![]()
)
Defans kaleci uyuşmazlığı konusuna bakılıyor.
Tek forvet arkası amc sisteminde maç motorunda oynarken AMC nin sağa ya da sola kayması olayları var bakılıyormuş.
Taçtan ofsayt kornerden ofsayt ve alakasız durumlarda ofsayt durumu varmış , bakılıyormuş ilk yama için.
Bazı oyuncuların son sene kontrat yenilemelerinde acayip düşük kontrat yenileme talepleri varmış bakılıyormuş.
Onun dışında bazı yerlere bastığınızda sizi yanlış yerlere yönlendirmesi durumları var bakılıyormuş. Kazanılan maçların haberlerde kaybedilmiş yazılması varmış,teknik hata bakılıyormuş.
Başka uzatmada kazanılmasına rağmen penaltılarla kazndı ya da penaltılarla kaybetti olayı olmuş bir kaç kere inceleniyormuş.
Daha bayağı bir var ama şu an aklımda kalan bunlar.
Ajax ile maç yaparkene Volkan 40 metreden gol yedi. Bu kalecilerde bir sorun var galiba uzaktan fazlaca gol yiyorum. Paf takımı 8-1 yendim o maçtada uzaktan attılar. Acaba taktikten mi oluyor yoksa kalecilerde mi birşey var daha tam çözemedim..