Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 45.45%
  • Fenerbahçe

28 42.42%
  • Berabere

8 12.12%
Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 375 arası toplam 375 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Bosuna konusmaya gerek yok.Zaten bu resim herseyi anlatiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ahanda yakaladım ps işi olmadığını

http://www.loadtr.com/547755-fbxxx.htm

Bakın bakalım burda çorapların deseni nasıl ? Sarı ve yatay çizgiler demi. Ve Santosa bakın. Dizinin üstüne kadar çekmiş çorapları. İşte İlk fotodaki çoraplarda o çizgiler.

Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA

Edit : Hatta bu mesajı yazdıkdan sonra senin verdiğin adresteki yorumlara baktım onlarda benim bulduğumu bulmuşlar
    Last edited by Nedvedmania : 30.Mart.2010 at 20:52 Reason: ek mesaj
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Geçen günlerde Emre'ye resimle kırmızı kart gösterenler bu pozisyonu yorumlayabilirmi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ahanda yakaladım ps işi olmadığını

http://www.loadtr.com/547755-fbxxx.htm

Bakın bakalım burda çorapların deseni nasıl ? Sarı ve yatay çizgiler demi. Ve Santosa bakın. Dizinin üstüne kadar çekmiş çorapları. İşte İlk fotodaki çoraplarda o çizgiler.

Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA

Edit : Hatta bu mesajı yazdıkdan sonra senin verdiğin adresteki yorumlara baktım onlarda benim bulduğumu bulmuşlar
    Tamam dediğin doğru diyelim."Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA" Bu nasıl bir cümledir?Santos onu taraftara mı yaptı?Hakikaten durum bu kadar kötü mü yahu?

PFDK'da ihbar kabul etmiş bu iftiraları her derbiden sonra bu tip hareketler görüyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maç bitmiş üzerinden 2 gün geçmiş. Dönen muhabbetlere bak. Futbolcular sizin kadar düşünse adam gibi maç izlerdik.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Her elini şortuna sokana aynı muamele olunca böyle oluyo. Hadi federasyon göster kendini yapıştır 3 maç Santos'a

Bu arada biri hakemmi demişti ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tamam dediğin doğru diyelim."Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA" Bu nasıl bir cümledir?Santos onu taraftara mı yaptı?Hakikaten durum bu kadar kötü mü yahu?

PFDK'da ihbar kabul etmiş bu iftiraları her derbiden sonra bu tip hareketler görüyoruz...
    Benim ağzımdan O hareketi taraftara yaptı diye bir cümle çıktımı ?

Adam elini bilmem neresine sokmuş. Doğal olarak bu hareket taraftara doğru yapılıyor diye düşünülüyor. Burda önemli olan benim ne düşündüğüm değil. Senin verdiğin linkte "Santos bu hareketi taraftara yaptı" haberini yalanlamak için yapılmış bir "iftira haberi" var. Ama aslında iftirayı kendisi atmış haberi yok. (gerçi artık olmuştur ve oda utanmıştır )

--------------

Servet hep bu hareketi yapıyor. Rıdvan Dilmen de söyledi. "Onun yürüme tarzı bu. Yapıcak birşey yok." Yani bu hareketi Emre aşık yapsa kasıt vardır ama Server asla kasıtlı yapmadı. Ama ne olursa olsun bu hareket kural dışı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Keita'ya verilmedi buna da gerek yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Her iki hareketin(santos-keita) de doğal içgüdü sonucu(kaşınma vs. ) yapma olasılığı çok yüksek.Hareketi taraftara yapıp yapmadığı bile belli değil zaten.
    Last edited by ForsakeN : 31.Mart.2010 at 00:31

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ya bu kadar saçma bi olay olabilir mi ya ? Nouma'nın hareketi evet amacı belli ama geçmiş gitmiş.. Allah aşkına santos neden maç sonunda farklı bi amaçla elini soksun oraya ? Ben bile halı saha maçından sonra... neyse ya yani ben keitada da santosta da artniyet arayanlara başta HTspor olmak üzere yuh diyorum ( not: keitanın da maç içinde elini oraya koymasını gerektirecek bi durum oluşmuş olabilir kimse yargılayamaz ) yani gol sevinci sırasında yapılsa anlarım da..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

GÖZLEMCİYE GÖRE PENALTI DEĞİL!..
    Hürriyet'in haberine göre, derbinin gözlemcisi Arıcı raporunda, G.Saraylıların penaltı beklediği Dos Santos’un pozisyonda devam kararının doğru olduğunu belirtip, hakem Çakır’a yüksek not verdi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi Cüneyt Çakır, maçın gözlemcisi Abdurrahman Arıcı’dan iyi not aldı. Arıcı, federasyona gönderdiği raporunda, “Lugano’nun, Dos Santos’a yaptığı müdahale penaltı değildi. Hakem, devam kararında haklıydı” ifadesini kullandı. Çakır’ın genel yönetimini de beğenen Abdurrahman Arıcı, kendisine not olarak 8.3 verdi. Arıcı buna karşılık, her iki yardımcı hakemin ise ofsayt pozisyonlarında çok önemli hatalar yaptığını belirtti.

Gözlemci, bir nolu yardımcı hakemin, geriden çıkan Güiza için ofsayt bayrağı kaldırması ve iki nolu yardımcı hakemin ofsayt pozisyonundaki Keita için bayrak kaldırmamasını “önemli hatalar” şeklinde tanımladı.

G.Saray'a ceza geliyor

G.Saray’a, F.Bahçe derbisinde Alex’e atılan pet şişe nedeni ile 1 maç seyircisiz oynama ya da ağır para cezası gelecek. Ceza perşembe günü açıklanacak.
    Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok canım ne gerek var 40.000 yeter.

Maçta dikkatimi çekmemişti. Dün akşam tekrar izlerken farkettim Lig TV spikerleri Alex'in sırtına su gelince normal birşeymiş gibi anlatıyolar. Geçiştirmeye çalıştılar. Zaten sonra tekrarınıda göstermediler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lig TV spikerlerinin yeteneksiz olduğu doğru, insanın içini baydıkları doğru ama taraf tuttuklarını düşünmüyorum. En azından herhangi bir takımı değil. Onlar Lig TVsporu tutuyorlar aslında, verdikleri/verecekleri paralardan dolayı herşeyi normal gibi göstermeleri gerekiyor. Futbolun hep güzel yanlarını bulmaları lazım, insanların ilgisini daha fazla çekebilmeleri için.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yok canım ne gerek var 40.000 yeter.

Maçta dikkatimi çekmemişti. Dün akşam tekrar izlerken farkettim Lig TV spikerleri Alex'in sırtına su gelince normal birşeymiş gibi anlatıyolar. Geçiştirmeye çalıştılar. Zaten sonra tekrarınıda göstermediler.

Cok fanatiksin Crespo, cok. Ayni Lig TV spikerleri Kadikoy'deki macta yan hakemin kafasi YARILINCA (kac dikis atilmisti?) da 'derbide olur oyle seyler' demisti. Neden boyle davrandiklari belli, izleyiciyi sogutup marka degerini dusurmemek icin. Oyle fanatik insanlar var ki, buluttan nem kapiyorlar.

Andre Santos'un durumu da belli. Eger kasinma varsa ustten kasirsin, bu kadar basit. Eli 20 cm sortun icine sokup kurcalamaya gerek yok, degil mi? Asil komik olan P.Nouma olayinda tum Turkiye'nin ayaga kalkasi, simdi ise ayni renkli insanlarin bu durumu normallestirmek istemesi.
    Daha Volkan'in sportmenlige aykisi hareketinden bahsetmedim bile. Ayrica Keita'nin yaptigi bir hareket Dos Santos'un yanlis hareketini kapatmaz, 'siz de yapmistiniz ama uhuhuhuh' gibi bir cocuk mantigini asmissinizdir diye dusunmustum ama yanilmisim....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Önceki mesajları okudum bence boş şeyler konuşuluyor.. O şişe atanlar ne Gs taraftarı ne Fb taraftarı... Siz olsanız, bilinçli olarak takımınıza zarar verecek hal ve hareketler yaparmısınız.. Ben yapmam eminim çoğumuzda sadece kızarız ama sahaya ne şişe ne vb şeyler atarız... O nedenle sizin taraftarlarınız şişe attı lazer tuttu Fenerlilerde yaptı gibi şeyleri tartışarak boşa vakit kaybediyoruz.. 1-2 tane kendini bilmez ortamı germek adına yapıyorlar.. Bunları ayıklayacaksınki birde bakmışsın zamanlar bu tür şeyler bitmiş..

Volkan'ın hareketinde bence birşey yok... Ha yapmasa iyi olurdu ama işin artistliğine gitti.. TSI yönetiminin aldığı karara saygı duyarız....

Yalnız garipsediğim konu; Yönetim ve oyuncular hakeme buradaki kadar yüklenmediler.. Galatasaray'ı bu konuda tebrik ederim, Türkiye'de az rastlanacak bir tutum sergilediler...

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213

Mesaj Yetkileri