Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Ahanda yakaladım ps işi olmadığını
http://www.loadtr.com/547755-fbxxx.htm
Bakın bakalım burda çorapların deseni nasıl ? Sarı ve yatay çizgiler demi. Ve Santosa bakın. Dizinin üstüne kadar çekmiş çorapları. İşte İlk fotodaki çoraplarda o çizgiler.
Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA
Edit : Hatta bu mesajı yazdıkdan sonra senin verdiğin adresteki yorumlara baktım onlarda benim bulduğumu bulmuşlar![]()
Last edited by Nedvedmania : 30.Mart.2010 at 20:52 Reason: ek mesaj
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maç bitmiş üzerinden 2 gün geçmiş. Dönen muhabbetlere bak.Futbolcular sizin kadar düşünse adam gibi maç izlerdik.
I'm back...
Benim ağzımdan O hareketi taraftara yaptı diye bir cümle çıktımı ?
Adam elini bilmem neresine sokmuş. Doğal olarak bu hareket taraftara doğru yapılıyor diye düşünülüyor. Burda önemli olan benim ne düşündüğüm değil. Senin verdiğin linkte "Santos bu hareketi taraftara yaptı" haberini yalanlamak için yapılmış bir "iftira haberi" var. Ama aslında iftirayı kendisi atmış haberi yok. (gerçi artık olmuştur ve oda utanmıştır)
--------------
Servet hep bu hareketi yapıyor. Rıdvan Dilmen de söyledi. "Onun yürüme tarzı bu. Yapıcak birşey yok." Yani bu hareketi Emre aşık yapsa kasıt vardır ama Server asla kasıtlı yapmadı. Ama ne olursa olsun bu hareket kural dışı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Keita'ya verilmedi buna da gerek yok.
Her iki hareketin(santos-keita) de doğal içgüdü sonucu(kaşınma vs.) yapma olasılığı çok yüksek.Hareketi taraftara yapıp yapmadığı bile belli değil zaten.
Last edited by ForsakeN : 31.Mart.2010 at 00:31
Ya bu kadar saçma bi olay olabilir mi ya ? Nouma'nın hareketi evet amacı belli ama geçmiş gitmiş.. Allah aşkına santos neden maç sonunda farklı bi amaçla elini soksun oraya ? Ben bile halı saha maçından sonra... neyse yayani ben keitada da santosta da artniyet arayanlara başta HTspor olmak üzere yuh diyorum
( not: keitanın da maç içinde elini oraya koymasını gerektirecek bi durum oluşmuş olabilir kimse yargılayamaz
) yani gol sevinci sırasında yapılsa anlarım da..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
GÖZLEMCİYE GÖRE PENALTI DEĞİL!..
Hürriyet'in haberine göre, derbinin gözlemcisi Arıcı raporunda, G.Saraylıların penaltı beklediği Dos Santos’un pozisyonda devam kararının doğru olduğunu belirtip, hakem Çakır’a yüksek not verdi.
Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi Cüneyt Çakır, maçın gözlemcisi Abdurrahman Arıcı’dan iyi not aldı. Arıcı, federasyona gönderdiği raporunda, “Lugano’nun, Dos Santos’a yaptığı müdahale penaltı değildi. Hakem, devam kararında haklıydı” ifadesini kullandı. Çakır’ın genel yönetimini de beğenen Abdurrahman Arıcı, kendisine not olarak 8.3 verdi. Arıcı buna karşılık, her iki yardımcı hakemin ise ofsayt pozisyonlarında çok önemli hatalar yaptığını belirtti.
Gözlemci, bir nolu yardımcı hakemin, geriden çıkan Güiza için ofsayt bayrağı kaldırması ve iki nolu yardımcı hakemin ofsayt pozisyonundaki Keita için bayrak kaldırmamasını “önemli hatalar” şeklinde tanımladı.
G.Saray'a ceza geliyor
G.Saray’a, F.Bahçe derbisinde Alex’e atılan pet şişe nedeni ile 1 maç seyircisiz oynama ya da ağır para cezası gelecek. Ceza perşembe günü açıklanacak.
Maraton
Lig TV spikerlerinin yeteneksiz olduğu doğru, insanın içini baydıkları doğru ama taraf tuttuklarını düşünmüyorum. En azından herhangi bir takımı değil. Onlar Lig TVsporu tutuyorlar aslında, verdikleri/verecekleri paralardan dolayı herşeyi normal gibi göstermeleri gerekiyor. Futbolun hep güzel yanlarını bulmaları lazım, insanların ilgisini daha fazla çekebilmeleri için.
Cok fanatiksin Crespo, cok. Ayni Lig TV spikerleri Kadikoy'deki macta yan hakemin kafasi YARILINCA (kac dikis atilmisti?) da 'derbide olur oyle seyler' demisti. Neden boyle davrandiklari belli, izleyiciyi sogutup marka degerini dusurmemek icin. Oyle fanatik insanlar var ki, buluttan nem kapiyorlar.
Andre Santos'un durumu da belli. Eger kasinma varsa ustten kasirsin, bu kadar basit. Eli 20 cm sortun icine sokup kurcalamaya gerek yok, degil mi? Asil komik olan P.Nouma olayinda tum Turkiye'nin ayaga kalkasi, simdi ise ayni renkli insanlarin bu durumu normallestirmek istemesi.
Daha Volkan'in sportmenlige aykisi hareketinden bahsetmedim bile. Ayrica Keita'nin yaptigi bir hareket Dos Santos'un yanlis hareketini kapatmaz, 'siz de yapmistiniz ama uhuhuhuh' gibi bir cocuk mantigini asmissinizdir diye dusunmustum ama yanilmisim....
Önceki mesajları okudum bence boş şeyler konuşuluyor.. O şişe atanlar ne Gs taraftarı ne Fb taraftarı... Siz olsanız, bilinçli olarak takımınıza zarar verecek hal ve hareketler yaparmısınız.. Ben yapmam eminim çoğumuzda sadece kızarız ama sahaya ne şişe ne vb şeyler atarız... O nedenle sizin taraftarlarınız şişe attı lazer tuttu Fenerlilerde yaptı gibi şeyleri tartışarak boşa vakit kaybediyoruz.. 1-2 tane kendini bilmez ortamı germek adına yapıyorlar.. Bunları ayıklayacaksınki birde bakmışsın zamanlar bu tür şeyler bitmiş..
Volkan'ın hareketinde bence birşey yok... Ha yapmasa iyi olurdu ama işin artistliğine gitti.. TSI yönetiminin aldığı karara saygı duyarız....
Yalnız garipsediğim konu; Yönetim ve oyuncular hakeme buradaki kadar yüklenmediler.. Galatasaray'ı bu konuda tebrik ederim, Türkiye'de az rastlanacak bir tutum sergilediler...