yapılırmı bu bana ..
![]()
yapılırmı bu bana ..
![]()
Yil 2018
Edit: Baskan oldu!
![]()
Last edited by Ziya38 : 05.Ocak.2011 at 17:05
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
http://img193.imageshack.us/i/adszalm.png/
burdaki mantık(sızlık) nedir?
Uploaded with ImageShack.us
burdaki mantık(sızlık) nedir?
Oyuncuya yarı dönemde sözleşme imzalatmıssın sezon sonundada saana gelecekti böyle anlaşma yapmışsın iyi güzel bedavaya oyuncu aldın ama sözleşme tarihini 1 yıllık daha doğrusu yarım dönemlik yapmışşsın e 2013 e kadar sözleşme imzalattığın adam gelir gelmez gidecektir tabi çünkü sözleşme tarihini az yapmışsın![]()
fm serilerinin en sevmediğim özelliği hiç düzelmedi bu özellik
bahsi geçen takım benim takımımdan güçlü mü nedne benim takımımın teklifi reddediliyor ve basit bi takımın tekliif kabul ediliyor
bi futbolcuya teklif veriyorum benim teklifim kabul edilmiyor bendne daha düşük verilen teklifler kabul ediliyor
milanın serbest bıraktığı oyunculara bakarmısınız hadi pirli ronaldinho yaşlı PATO daha 22 yaşında dumur oldum ama hiçbiri güngörene gelmiyo :S
![]()
trabzonspor ile süper kupa maçına çıktık ve inanılmaz bi maç yaptık mahalle maçı gibiydi mübarek
![]()
almislar sonrada serbest birakmislar![]()
şu an gerçekte ara transferde kayserisporun aldığı forveti kayseri oyunda 2011-12 sezonunda aldı!gerçi sezon başı anlaşılıp mı alındı sezon ortası gelecek diye bilmiyorum ama oyunda 2011-12 sezonu alınmış gözüküyor.
![]()
Lucescu'nun kafası güzeldi galiba transfer görüşmelerinde
Uploaded with ImageShack.us
fm nin ilk yarı puan durumu
Trabzonsporun istatistiklerine dikkat !
Bu seneki ilk yarı puan durumu
![]()
Neden böle saçma teknik adamlar gelir anlamam
![]()
Kek hoca
![]()
vay vay vay kar yağışına bak mübarek tipi
İnsanmısın David Villa
![]()
@DaveJones
Contiental'de atamadıktan sonra ligde atmasının pek bir önemi yok aslında.