Sayfa 13 / 39 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Bence fazla bir fark olmaz. Antalyaspor'un değeri neyse o rakamı verir. Reklamını da anlaşmaya göre koyar artık forma mı olur stad mı olur bilmiyorum. Pek fazla bir şey değişmez.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bence fazla bir fark olmaz. Antalyaspor'un değeri neyse o rakamı verir. Reklamını da anlaşmaya göre koyar artık forma mı olur stad mı olur bilmiyorum. Pek fazla bir şey değişmez.
    aynen en nihayetinde ortaklık yapmıyolar tutupta atıyorum turkcell yıllık 1 m € veriyoken gazprom 10 m € mu vericek ?

Quote Originally Posted by Facx View Post
    aynen en nihayetinde ortaklık yapmıyolar tutupta atıyorum turkcell yıllık 1 m € veriyoken gazprom 10 m € mu vericek ?
    Aynen öyle fazla "gaz"a gelmeye gerek yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç konuları neden açılmadı yahu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yarın ki Putin-Erdogan görüsmesinde Putin tamam derse Gazprom Antalyaspor'un sponsoru olmus oluyor.Tarihte bir Anadolu takımının bu kadar ünlü bir sponsoru olmamıstır heralde.Sadece forma sponsoru mu olacak onu merak ediyorum eger öyleyse pek abartılacak bir finansal katkıları olmaz ama reklam panolarına filan yansıyacak bir sponsorluksa gercekten iyi iş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antalya işi büyütüyor, hayırlı olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor-Gazprom anlaşması 10 milyon euro'dan fazla bir bedel olacakmış. Çok çok iyi para Antalya için. Ayrıca 33 bin kişilik stad için ihale yapıldı. Bir aksilik çıkmazsa 45 gün içinde temel atılacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dun gördüm bunu özetlerde valla çok güldüm harikasın Yılmaz Vural

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam'ın görevine karşılıklı anlaşılarak son verilmiş. Bari yenildiği maçtan sonra yollasalardı, bugün 2-1 kazanmadı mı Mersin?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam'ın görevine karşılıklı anlaşılarak son verilmiş. Bari yenildiği maçtan sonra yollasalardı, bugün 2-1 kazanmadı mı Mersin?
    Geçene hafta da 2.lig takımlarından Balıkesirspor' un teknik direktörü maçı kazandı, liderliğe yerleşti. Ancak teknik adam görevinden ayrıldı. Burası Türkiye demekten kendimi alamıyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Nurullah Sağlam'ın maç sonu açıklamaları maçtan önce böyle bir konunun gündemde olmadığını gösteriyor (geleceğe yönelik konuştuğu için). Son paragrafta söyledikleri ise bu ayrılıkta taraftar tepkisinin de etkili olduğu yönünde bir izlenim yaratıyor:

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 2-1 yenen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Nurullah Sağlam, alt sıralardan kurtulduklarında daha öz güvenli oynayan bir takım olacaklarını söyledi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir müsabaka olacağının daha önceden belli olduğunu belirtti. Daha tecrübeli bir takım olmalarına rağmen zor bir atmosferde oynanan maçta zaman zaman panik yaşandığını ifade eden Sağlam, ''Alt sıralardan kurtulduğumuzda daha öz güvenli oynayan bir takım olacağız. Tabii ki bu galibiyetin getirdiği ve kazandırdığı özgüven de işin farklı bir boyutu'' dedi.

Sağlam, oluşturmak istediği oyun tarzını taraftarların anlamadığını, özellikle maçta arkasında bulunan tribünden gelen protestoların oyuncularının performansını etkilediğini dile getirerek, ''Bu da işimizin zorlaşmasına neden oldu. Bu konuda geldiğim günden beri, Mersin taraftarının hakkını kimse inkar edemez. Ne ben, ne de oyuncularım en ufak bir eleştiriyle karşılaştık ama benim arkamdaki kapalı tribünde olanlar, bu işe biraz daha kafa yormalı. Oyuncularımın oyun anlayışını ve oyun karakterini çok kolay protesto etmemeli. Maç sonrası söylenecek veya yapılacak bir şey varsa, şahsım adına hepsini göğüslemeye hazırım ama oyun içerisinde başta oyuncularım olmak üzere, bize biraz müsaade etsinler'' şeklinde konuştu.
    Bu da kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın ayrılık kararı sonrası açıklaması:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile yollarını ayırdı.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Akhisar Belediyespor maçının ardından Sağlam ile bir araya geldiklerini ve takımın geleceğiyle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Görüşme sırasında, ''görülen lüzum'' üzerine karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldıklarını ifade eden Kahramanlı, ''Sağlam'ın takıma önemli katkılar sağladığını hiçbir zaman inkar edemeyiz. Toplantıdan böyle bir karar çıktı. Tarafların birbirine kırgınlıkları yok. Ama böyle olması gerekiyordu'' diye konuştu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımının galip geldiği haftada ayrılmış olması biraz düşündürücü.
    Canım FEDA olsun sana !

Karabükspor'da Fenerbahçe maçı öncesi 5 futbolcu ile yollar ayrıldı. Cernat, Jahic, Mehmet Yıldız, Muhammet Özdin ve Bilal Kısa.

Hayat tuhaf

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Karabükspor'da Fenerbahçe maçı öncesi 5 futbolcu ile yollar ayrıldı. Cernat, Jahic, Mehmet Yıldız, Muhammet Özdin ve Bilal Kısa.

Hayat tuhaf
    Niye ayrılmışlar?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yani en iyi adamlarini yollamislar Turk futbolu enteresan yeminle

Giray Bulaki getirmis Mersin, N.Saglamdan daha iyi diye bugun super baslangic yapti 5-0. Ya Giray Bulagin ne basarisi varmis, neymis oyun felsefesi ne oynatirmis nasil calistirirmis bilen varmi aramizda ? Giray Bulak gittigi takima anca sivama islemi icin gider.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Florin Cernat mı ? Bu çok saçma geldi bana, sonuçta ligin en iyi 10 numaralarından biri kendisi. Ayrıca bu hafta FB ile maçları var ben bu işe anlam veremedim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pazar günü yapılacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi Brezilya kanalı Espn+'da yayınlanacak.

https://twitter.com/ArnaldoESPN/stat...44264476250114

http://espn.estadao.com.br/programac...3&hour=&idTag=

Espn'in sitesinde saat 15.00'e bakın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

beşiktaş'ın 6 maçı,
    karabük
    elazığ(deplasman)
    g.antep
    sivas(deplasman)
    fenerbahçe
    trabzon (deplasman)

fenerbahçe'nin 6 maçı,
    sivas
    mersin(deplasman)
    trabzon(deplasman)
    kasımpaşa
    beşiktaş(deplasman)
    bursa

galatasarayın 6 maçı
    bursa(deplasman)
    antalya
    akhisar(deplasman)
    ordu
    eskişehir(deplasman)
    gençler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş 8-10 puan, Fenerbahçe 10-12 puan, Galatasaray 11-13 puan diyorum. Kendine güvenen varsa tahminleri alalım ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray 14

Fenerbahçe 11

Beşiktaş 13 puan alır diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Beşiktaş 9
    Galatasaray 10
    Fenerbahçe 14 puan
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş 10
    Fenerbahçe 12
    Galatasaray 14

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş 8-9 puan
    Fenerbahçe 8-11 puan
    Galatasaray 15-16 puan

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beşiktaş 10
    Galatasaray 11
    Fenerbahce 8

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

burasi uygun gibi.

Firat Gunayer trt bjk muhabiri

1) Futbolcu maaş giderleri en fazla artan kulüp %67 ile Fenerbahçe.. 2'inci sırada ise Gs var %48 ile... (Bu transfer dönemi öncesi)

2)Ligin ilk 6 ayında borcu en fazla artan takım 46,11% ile Fenerbahçe ,2'inci %16 ile Bjk , TS'nin borcu %4 artarken, GS'nin %6 azaldı. (KAP)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray 11

Fenerbahçe 8

Beşiktaş 16 puan alır diyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Galatasaray 16
    Fenerbahçe 10
    Beşiktaş 7-10 ve şampiyon Galatasaray olur derim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iste turk futbolunu yonetenlerden yine utanç verici hareketler lua lua 2 maç aliyor ve durmadan kufur eden adama ceza vermiyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Adam kafa attı tokalaşmadı. Ama yinede verilen cezaya şaşırdım doğrusu beklemiyordum.

Sayfa 13 / 39 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri