İngiltere'de Manchester Unitedlı Tom Cleverley'nin milli takım kadrosundan çıkarılması için imza kampanyası başlatıldı. Kampanyaya şu ana kadar 10 bin kişi destek verdi. Milli takım menajeri Roy Hodgson ise kampanyayı "saçmalık" olarak nitelendirdi.
İngiltere'de Manchester Unitedlı Tom Cleverley'nin milli takım kadrosundan çıkarılması için imza kampanyası başlatıldı. Kampanyaya şu ana kadar 10 bin kişi destek verdi. Milli takım menajeri Roy Hodgson ise kampanyayı "saçmalık" olarak nitelendirdi.
Luis Suarez bu sezon oynadığı 27 resmi maçta 24 gol 22 asist ile oynuyor.
Yeter Luis Suarez Yeter !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hahaha
[YOUTUBE="xgItGpJGamg"]Eto'o Yaşlı Adam Taklidi[/YOUTUBE]
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Man City FA CUP'da Championship Takımı Wigan'a Kendi Sahasında 2-1 Yenilerek 6.Turda Kupaya Veda Etti.
Maçın Yorumu City Geç Uyandı. İlk Yarı Tek Bir Şutları Bile Yoktu Ruh Gibiydiler 60'dkdan Sonra Biraz Kendine Geldi Ama Çok Geçti
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Chelsea - Tottenham maçının özetini yeni izledim. 4 golün hepsinin Tottenham ikramı olması gerçekten ilginç.
Chelsea yenildi, Willian ve Ramires kırmızı gördü, Mourinho da tribüne gönderildi. İlk yarısı çok zevksizdi 2. yarıda Chelsea biraz hareketlendi derken 10 kişi kaldılar. Bu adamların maçını ne zaman izlesem zevk alamıyorum. M.Cıty bugün 10 kişi kalmasına rağmen çok güzel futbol oynadı bunlar 11 kişi bile zor oynuyor.
ben de chelsea ye oynadim bugun, o da bir etken olabilir maglubiyette![]()
haftaici galatasarayli arkadaslar sifirlamak istedikleri parasi varsa hesabima yatirsin, soyle yuklu bir kupon yapayim chelsea icin
chelsea kotu motu sampiyon olacak yalniz, city ile yalniz kalacak gibi zirvede. bu 2 kirmizi ve mourinhonun atilisi bir sendeleme yaratabilir yalniz chelseade.
@Corpus
edebiyat ogretmeni misin hocam, guzel yakalamissin tekrari yalnizgenelde gozden geciririm yazdigimi, bu aceleye gelmis galiba
![]()
ManU-Liverpool maçı var bugün. Umarım unutulmaz bi galibiyet alırız Old Trafford'da.
Luis Suarez diyorum.Gerrard bile demeye gerek yok.Olacakları tahmin edebiliyorum.
Sturidge'nin de hakkını vermek gerek![]()
Her ne kadar berbat bir yılda geçirse, Old Traffor'da Manu'nun maçı vermeyeceğini düşünüyorum.
Yürüyedur Liverpoolum !
İnceyi de verdim şimdi maç zamanı![]()
Suarez'e yapılan penaltıydı.
L'pool'a sol bek lazım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Gol be. Kaptan!
Golün gelmesi iyi oldu da Rafael'in kırmızısını atladı hakem.Net bir biçimde bilerek elliyor topa,2. sarıdan kırmızı görmesi gerek.
Rafael bilerek ellemiş topu. 2. sarıdan atılmalıydı.
Screw you guys, I'm goin' home
Gerrard0-1
Hakemler her yerde eyyamcı.
Bu arada ben Manu taraftarı olsam çılgına dönerim. Sağ bekimde Rafael gibi bi amatör ön liberoda Fellaini gibi yeteneksiz futbol zekası 0 biri oynadığı için.
Manu yavaş yavaş temposunu bulmaya başladı hadi oğlum hadiYedeklerde Kagawa varmı bilmiyorum ama kesinlikle oyuna girmesi gerek biraz daha yaratıcılık gerek.Januzaj üst düzey oynuyor.Ah bide V.Persie eski günlerinde olsa.
Çok güzel başladı ikinci yarı
2-0 Kaptan !
Rooney çok güzel atmış kendini![]()
Eyvah Coutinho hazırlanıyor, Manu böyle ruhsuz oynamaya devam ederse kontralarla farka gidebilir maç.Moyes hala seyrediyor..
Coutinho-Sturridge-Suarez üçlüsünü izlemek ayrı zevkli oluyor.