Sayfa 130 / 492 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
3,871 ile 3,900 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Peki goller ne zaman geldi ? 79-80. Tevez-Rooney çok kaçırdı bunlar kesin. Ayrıca Gerrard geride oynadı maçta. Son 20 dk da kendini göstermeye başladı dikkat edersen çünkü ileri çıkmaya başladı. ManUtd. karşısında deplasmanda 10 kişi 78. dk ya kadar 1-0 dayanmak büyük bir başarıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ronaldo hala küçük maçların adamı. Kaçırdıklarını ninem atardı. Gole kadar neredeydi süper Ronaldo'nuz ? Ben göremedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Chelsea-Arsenal maçı var 18.00'de umarım Arsenal kazanır..

@EmperoR;1 oyuncuyu 1 maçla büyük maçların büyük adamı yapam..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Gole kadar Mascherano´yu deli etmekle ugrasiyordu Sonunda Mascherano atildi zaten.

Gökay sen gollerin dakikasina bakip,mac hakkinda bilgi veriyorsan bize hic tartismam senle.ManU bugün Liverpool´u ezmistir ! Isteyen kabullenir,isteyen etmez.

Ayrica Ronaldo sadece 1 macta degil,her macta böyle oynuyor.Ama siz at gözlügüyle baktiginizdan,göremiyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Siz istediğinizi söyleyin Ronaldo her maç cevabını veriyor..

O zaman bugün ruh gibi sahada dolaşan Torres '' Küçük maçların adamı '' olur.

Ayrıca Liverpool 10 kişi kaldıktan sonra tamamen geriye çekildi haliyle maç sonradan farka gitti..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Mascherano itirazdan dolayı atıldı zaten. Bilmiyorum ben göremedim sizin Ronaldo'nuzu. Show yapar dediğiniz adam nedense show yapamadı. Liverpool 10 kişi kalınca tabikide geriye çekilecek. Ama ManUtd. nedense 10 kişi kalmış Liverpool'a kendi evinde gol atamıyor.

Liverpool da küme düsmeye oynayan bir takim degil ki hemen 10 fark yesin.
    Sen bile ne yazdigini bilmiyorsun Gökay,bir taraftan Liverpool´u yükseltirken,bir taraftan da absürd yorumlarla Liverpool´u kücük düsürüyorsun.Ne yani Liverpool okadar mi gücsüz takim,kirmizi kart yediginde hemen fark gelsin ? Yorumlarimizi

Neticede mac 90 dakikadir ve ManU bu 90 dakikalik dilimde Liverpool´a 3 gol atmistir,maci Liverpool tarafinda oynamistir,tek kale oynamistir ve rahat bir galibiyet elde etmistir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boşverin Şampiyon Arsenal

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Boşverin Şampiyon Arsenal
    Arsenal'ıda görcez Chelsea karşısında

Yenilirlerse puan farkı 6 olcak ve Manchester United şampiyonluğunu % 90 ilan etcek

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Maçtan önce Manchester Liverpool'a fark atar dendi. 10 kişilik Liverpool'a şans ile
    2 dk da 2 gol atarak resmen göz boyadı. Süper dediğiniz C.Ronaldo golünden önce Reina ile karşı karşıya üstüne vurmuştur. Golüde zaten kornerden karambolde Reina'nın çıkış hatası ile kafa golü atmıştır. Buradan bile belli küçük maçların adamı olduğu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arsenal yenmeli, şu ana kadar ortada ama güzel bir maç oluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ah adebayor ah!
    Last edited by ThersoN : 23.Mart.2008 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

4 tane forvet var Chelsea de hala 4-6-0 oynuyor ne diyim...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Helal be Chelsea, yürü bu kafayla..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Maçtan önce Manchester Liverpool'a fark atar dendi. 10 kişilik Liverpool'a şans ile
    2 dk da 2 gol atarak resmen göz boyadı. Süper dediğiniz C.Ronaldo golünden önce Reina ile karşı karşıya üstüne vurmuştur. Golüde zaten kornerden karambolde Reina'nın çıkış hatası ile kafa golü atmıştır. Buradan bile belli küçük maçların adamı olduğu.
    kral denilen hakan şükürde kariyeri boyunca elli bin defa kaleciyle karşı karşıya üstüne vurdu eskileri hatırlamıysan son fb-gs maçlarını izle (FTK) ne yani şimdi hakan şükürdemi küçük futbolcu bu yorumu yapıyosan içine o da giriyo

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

liverpool saçma sapan bir kadro ve taktikle çıkmış maça.tek forvetle başlamış.kuyt sağ kanatta oynamış.sol bekte riise dururken aurelio ,hypia dururkende skrtel arbeloa gibi ismlerle başlaması zaten manu baştan yenmiş demektir.10 kişi kalınca birde reinanın saçmalıkları eklenince 3-0 la iyi kurtulmuş liverpool.

ben ronaldoya büyük maçların küçük adamı demedim ama büyük maçlarda maça damgasını hiç vuramadı dedim.bugünde takım nasıl oynadıysa oda öyle oynamaış anladığım kadar.gol atması pek bişi ifade etmiyor tuncayda atmıştı liverpoola.ronaldonun bir büyük maçı tek başına aldığını görmedim mesela wigan athletic maçındakki ronaldo olsaydı bugün 6-0 7-0 olması gerekridi demek istediğim bu benim.

ayrıca dikkat ettiğim bişey var dünya kupasındaki ronaldo rooney kavgasına kadar ronaldo hep rooney in arkasında kalıyordu.o günden bugüne rooney fazla gelişmezken ronaldo kendini geliştirip rooney in önüne geçti.rooney sadece kilo almış benim gördüğüm bu.eminim ronaldonun forması 2 kat daha fazla satıyodur.

arsenalin yenceğini düşünüyorum van persie fabregas ikilisine dikkat.adebayor güvenilecek bir forvet asla deil.

L'Pool forvet sorununu çözdüde doğru dürüst bir AMR almalı iyi bir sağ kanatları yok Babel her gecen gün daha iyiye gidicektir ama sağ tafafı Pennant-Benayoun ile götüremezsiniz... Defans lazım Skrtel-Hyypia yakışmayan isimler defansa...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bir ara david silva haberleri vardı silva liverpoola giderse bomba transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea durumu 2-1 yaptı. ManUtd zirvede Tek

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Chelsea : 2 - 1 : Arsenal

Arsenal bu maç nakavt oluyor.

En büyük rakibimiz Chelsea olur bundan sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

van perise nin eski halinden eser yok.

ManU rahat sampiyon olur.Arsenal de yenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gayet iyi bir sonuç, 3-0 . Tebrikler Kuyt..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Arsenal düşüşe geçti toparlanması lazım hemen ama zor görünüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    kral denilen hakan şükürde kariyeri boyunca elli bin defa kaleciyle karşı karşıya üstüne vurdu eskileri hatırlamıysan son fb-gs maçlarını izle (FTK) ne yani şimdi hakan şükürdemi küçük futbolcu bu yorumu yapıyosan içine o da giriyo
    Senin dediğin Hakan Şükür 38lik. Ve şuanda kimse Hakan Şükür bu yaşında muhteşem !!! demiyor. Ama Ronaldo'ya Dünya'nın en iyi oyuncusu deniyor. Bu mu yani Dünya'nın en iyi oyuncusu ? Lütfen biraz gerçekçi ol kardeşim.

la olm tartışmayın ya bu kadar sanki Man Unt faydası ne L'Pool ün faydası ne boşverin elbette fenomenlerinizi destekleyin ama bu kadar aşırı...

çok fair play gördüm kendimi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ManU bana kalırsa bu sezonda şampiyon...Hatta şampiyonlar liginide kazanır diye düşünüyorum eğer finalde karşılarına Fenerbahçe çıkmazsa...Cristiano Ronaldo inanılmaz formda takımı tek başına sırtlıyor resmen ve diğerleride Ronaldo ya ayak uydurunca yenilmez bir takım oluyorlar...ARada sırada kaza yaşamaları normal...

Liverpool yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi sağ kanada ve defansın ortasına yatırım yapmalı...Hyppia artık miladı doldurdu...Skrtel da ligi olmasa bile Liverpool un hedeflerini kaldıracak düzeyde değil...Agger in sakatlanması Liverpool için handikap...

Chelsea de Avram Grant a rağmen ikinci olması sürpriz...Türkiye nin Galatasara yı gibi...Takım içi huzursuzluk futbolcularda olmasa bile teknik direktör istenmeyen adam ilan edilmiş durumda...Roman oynadığı kumarın dietini ödüyece sezon sonunda...

Arsenal şubat ayında yakaladığı düşüşü sürdürüyor...Şampiyon gözüyle bakılan Arsenal in gençleri kışın son aylarından itibaren baharında gelmesiyle iyice kötü formdalar...Bana bir anda Ersun Yanal ın çalıştırdığı takımları aklıma getirdi...Belli bir süre ligi domine ettikten sonra düşüşe geçiyordu Ersun Yanal ın takımlarıda...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

büyük ihtimalle berabere biter..L'Pool un defansı iyi man utd nin hücumu..bakalım neler olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    büyük ihtimalle berabere biter..L'Pool un defansı iyi man utd nin hücumu..bakalım neler olacak
    Maç dün oynandı, ManU 3-0 kazandı.. :|

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Maç dün oynandı, ManU 3-0 kazandı.. :|

ne futboldan haberim var ne de haberlerden.yoğun ders temposundayım..bi tek gs nin bir de juvenin yendiğini biliyorum pardon

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

olmayacak dua ya amin liverpool unki. O ligi alamazlar, istikrar yok

Mesaj Yetkileri