Yahu Arda Turan'da bile göbek var,Olcan'da olsa nolur![]()
Yahu Arda Turan'da bile göbek var,Olcan'da olsa nolur![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adrian banko isim değildi. O bölge de ligin ilk yarısında Malouda, ikinci yarısın da ise Özer oynadı.
Trabzonspor, transferde iyi işler yapıyor; ama futbolcu satma konusunda. Henüz dişe dokunur, hedeflere ulaştıracak bir transfer yapılmış değil. Buna Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz da dahil.
Bu arada, Adrian ve Henrique geçen senenin banko 2 ismiydi. Bunlar satılıyorsa en az bu kalitede, hatta daha üst düzey transferler şart. Halilhodzic gelecekse Slimani, Djabou, Brahimi ve Feghouli'den mümkün olan ikisini alıp getirmeli.
Son olarak, Olcan iyi paraya gitmiş. Artı futbolcu da olacak. Ben olsam Emre Çolak'ı isterdim. Hem Olcan'ın mevkiisini doldurmuş olurlar hem de daha fazla şans bulma imkanına sahip bir ismi transfer etmiş olurlar.
Cezayir gitti gidiyor.
Nokta transferler bekliyorum nakit var cepte
Şu Brahimi'yi çok beğendim. Alsak süper olur.
Wolfsburg'tan Ferhat Yazgın'ı almış Trabzon.
Pek bilgi sahibi degilim oyuncu hakkinda. Taniyan varmi ?
[YOUTUBE="yeMWdp6mGfA"]61[/YOUTUBE]
Oguzhan yarin onu profesyonel yapacak imzayi atiyor
Baris Memis'ten ders alsin ve onun yaptigi hatalari yapmasin.
Messivari goller atmış gerçekten yetenekli bir oyuncuya benziyor ancak dediğin gibi bir ara Barış Memiş'te böyle gündeme gelmişti ama sonra kayboldu gitti![]()
Turkiyenin genel sikintisi bu.
Muhamedd Demirci ? Recep Niyaz ? Cem Sultan ? Cafercan ? Okan Koc ? Geriye dogru gidersek bir cok isim daha cikar. Bizim oyuncularin bazilari akkilaniyor, oda cok gec oluyor. Burak Yilmaz, Selcuk Inan bize yakin ornekler. Bu adamlarin yetenkleri daha genc yasta bu seviyeye ulassaydi suanda Turkiyede oynamazlardi.
Oyuncunun gelisimini sadece teknik olarak goruyoruz. Sadece top ile yapilan antremanla gelisecegini zannediyorlar. Kisacasi alt yapimiz kotu.
Degisim gerekli
-Ozel dietisyen
-Oyuncunun sadece fizigi ile ilgilenecek bir antrenor (Mick Clegg'i bir bakin derim, Ronaldo'nun Manchestera ile geldigi haline bakin ve ayrildigindaki haline. Ayni sekilde De Gea'deki degisimi gorun)
vs . . .
Çok doğru sana katılıyorum. Arda'nın TFF sitesinde eski U16-17 maçlarına bakmıştım bir ara. Hatırı sayılır takımlara 5-6 tane sallamışlar o jenerasyonun çocukları. Hatta Cem Sultan'dı galiba adeta milli takımda gol makinasıymış. Her maç 2-3 gol atmış herif U-16-17 seviyesinde. Resmen wonderkit durumdaymış ancak gel görki kronik bir şekilde kaybolup gidiyorlar. Bence bu biraz takımlarımızın birazda oyuncuların suçu. Şu ortamda geleceğini düşünen bir genç oyuncu eğer oynayamayacağını anlıyorsa maddiyatı düşünmeden Avrupa'nın sayılı 4-5 liginden birine gitmeli. İnşallah bu Oğuzhan kaybolmaz, çok teknik bir oyuncuya benziyor. Allah yolunu açık etsin.
Hükümete karşı olan sevgisini bu kadar ön plana çıkarmasa Hacıosmanoğlu aslında iyi başkan.
Profesyonel futbolcumuz Marc Janko ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşma ile profesyonel futbolcu sözleşmesi, futbolcunun 2013-14 futbol sezonundan kalan alacaklarından vazgeçmesi ve yine futbolcunun 2014-15 futbol sezonu için alacak olduğu 1.500.000.-EUR'dan 900.000.-EUR indirim yapılarak, kulübümüzce 600.000.-EUR ödenmek suretiyle karşılıklı feshedilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Hemde cok iyi baskan ben kendisini basarili buluyorum.
Janko gibi bir korkulugu minimum zararla yolladik cok sukur.
1,500,000'dan kurtulduk.
Sadri Senerin muhtesem sozlesmelerinden sadece Bamba kaldi. Onunda talibi varmis
Adem ve İshak şart oğlu şart.
4-3-3 oynayacağımız için 2 tane çok iyi orta saha şart.
Stoper şart oğlu şart.
Santraforu söylemiyorum bile. Önceden anlaşma noktasına gelip vazgeçtiklerimizden birisini alsak iyi olur. Demba Ba ve Cisse anlaşma noktasına kadar gelinip son anda yatan isinlerdi. İkisinden biri gelse süper olur.
Furkan ozcal bence tam Trabzonsporluk topcu, hep söylerim.
Bence o yildiz isimler olmayacak. Onlar Ali Agaoglu'nun reklamiydi, reklamini yapti ve birakti. Daha sesi solugu cikmiyor.
Stopere - Toure veya Costa
Sol bek - Emanuelson
Merkez orta saha - Natchko (artik nasil yaziliyorsa)
Forvet - Eduardo
Hepsi bonservissiz oyuncu.
Bir ihtimal Demba Ba diyorum oda Ishak'i ucuza kapatirsak.
Twitterdakilere gore Salih'te cikan puruz cozulmus. 1 saat icinde Olcanin transferini aciklayacaklarmis
Sol bekin yabancı olması işimizi zorlaştırır. Sol bek yerli olmalı.( ishak) Orta sahaya 1 tane yerli bulamazak stoper de yerli olmalı.( serdar taşcı, serdar aziz)
Emanulson bizimkilerin oyunuda olabilir Ishaki daha ucuza kapatmak icin. Ugur Ciftci'yi istiyormusuz Genclerden, Ishakin alternatifi Ugur.
Hem İshak'ı alalım hem Uğur'u. Rekabet olur. Rekabet başarıyı getirir.
Gelirlerimizin coguna el koyulmus durumda borclar yuzunden ikisi zorda bir tanesini alirsak iyi olur.
Bizim İHO şampiyon olucak kadro kurucam diyor ya. Elbet güvendiği para kaynakları var. Faizsiz borç alıyor bir yerlerden gibime geliyor. Başbakana yakınlığı da maddi konulardan diye düşünüyorum.
Forma sponsorlugu icin halen anlasma yok. Ordan iyi bir anlasma yapmaliyiz.
Yeni stadin yerini bizim kullanmamiz icin izin alinacak ondan sonra isim hakkinida satabiliriz.
Evet onlar da önemli konular. Yeni stada geçtikten sonra mali durum rahatlar zaten.
Mertcan ve Oguzhan imzalari atmis, Allah yollarini acik etsin.
![]()
Bu Oğuzhan, Oğuzhan Acar mı? Hangi seviyede olduğunu hatırlamıyorum ama 2 tane Fenerbahçe maçı izlemiştim. 10 numarayı giyiyordu yanlış kalmadıysa aklımda. Çok yetenekli, umarım gelişimi devam eder.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Evet o Oguzhan (yukarda 1 mactan videosu var), insAllah yazik etmezler bu cocuklara.
Turkiye'nin Messi'si.
Şu 3'lü fotonun sonuncusunda Trabzonspor logosunun yanındaki diğer logoların olayı nedir?
So what?
Saike
Onlar bünyesindeki amatör kulüpler vb birşeydir heralde.