Sayfa 130 / 896 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
3,871 ile 3,900 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Açıklamalara göre Forvet almayacağız.Yeteri kadar golcü var dedi takımda..

Hamit, Borowski, Sosa ihtimalleri kalıyor o halde. Üçünden hangisini alsak sevinirim, umarım alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sosa cidden yetenekli ama biraz fazla ofansif bizim için ben en cok hamit transferi olsa sevinirim orta sahanın ortasında oynadıgında mükemmel oynuyo
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu takıma stoperden daha önce sol açık alınmalı. Bekir, Önder Şampiyonlar Ligi'nde olmadığımız da düşünüldüğünde Bilica'nın yanında idare ederler. Edu da döndüğünde tekrar alternatifli bir defans hattına sahip oluruz. Eğer stoper ve ortasaha alınır da sol açık alınmazsa Uğur Boral bu şansla futbolu Fenerbahçe'de bırakabilir.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hOPt1H7O0_k[/YOUTUBE]
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

En güzel yorum Ata Demirer'den gelmiş

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu takıma stoperden daha önce sol açık alınmalı. Bekir, Önder Şampiyonlar Ligi'nde olmadığımız da düşünüldüğünde Bilica'nın yanında idare ederler. Edu da döndüğünde tekrar alternatifli bir defans hattına sahip oluruz. Eğer stoper ve ortasaha alınır da sol açık alınmazsa Uğur Boral bu şansla futbolu Fenerbahçe'de bırakabilir.
    Noktasına virgülüne katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok artık yaa. Muhammed bugünkü muhabbeti hatırlıyomusun ? Bize süper olur demiştim. İnter'e gitti HLEB.

Hernanes için Milan teklif yaptı. Eğer alırlarsa ellerindeki ortasahalardan birini çıkaracaklar.

hernanesi milan alıo (sanki milanlı değilim )
    bize gelmez de, daum bayernden oyuncu alabiliriz demiş. rolfes bayernde oynuodu dimi?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Rolfes Leverkusen'de oynuyor. Bayern'den Borowski yada Hamit gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Yok artık yaa. Muhammed bugünkü muhabbeti hatırlıyomusun ? Bize süper olur demiştim. İnter'e gitti HLEB.

Hernanes için Milan teklif yaptı. Eğer alırlarsa ellerindeki ortasahalardan birini çıkaracaklar.

Yönetim şu an yanlış yapıyor. Son gelişmelere göre sol açık alınmayacak, Brezilya'dan bir ortasaha alınacak ve bir tane de stoper alınacak. Toplam 6+2 yabancı hakkımızın 3 tanesini stoperler için harcamamız bana hiç mantıklı gelmiyor.

Avrupa takımları önliberolarını Brezilyalılardan seçmiyor. Genel olarak siyahi oyunculardan seçmeleri rastlandı değil. Fransa Liginden alınacak herhangi bir önliberonun başarılı olma ihtimali Brezilya'dan alınacak önliberodan fazladır. Bize gelirken Güney Amerika'nın en iyi önliberolarından biri olarak gösterilen Maldonado'ya teneke bağlayıp gönderdik. Maldonado'ya bir maçtan sonra oyun tarzıyla ilgili bir soru gelmişti. Hep yanlara doğru oynadığın için eleştiriliyorsun bu konuda ne düşünüyorsun diye sorulan soruya benim oyun tarzım bu, beni alanlar bunu biliyorlardı demişti. Sonuçta adam da haklı, onun futbol kültürüyle bizim futbol kültürümüz uyuşmuyorsa Maldonado'nun suçu nedir ? Uzun lafın kısası; Brezilya'dan önlibero getirmek böylesine önemli sözlerin verildiği sezonda büyük risktir. Daum'un gözlemlerine, listesine güveniyorum ama Brezilyalı önlibero transferine tamamen karşıyım. Zaten 3-5 tane iyi defansif ortasaha (Avrupa çapında görülen ) varsa Brezilya'da onlar da transfer olmuşlar, geriye Hernanes kalmış. Hernanes için de Barca, Milan devredeymiş, muhtemelen onlardan birine gidecektir.

Muhtemel senaryolar üzerinden konuşmak gerekirse; eğer yönetim gereken yerlere kaliteli transferler yaparsa; sezon sonunda olası başarısızlıkta eleştiri okları yönetimi değil, teknik kadroyu bulacaktır. Çünkü; Başkan gitti Türkiye liginde başarılı olmuş Daum'u aldı, Daum'a da çok kaliteli kadro verdi ama kadro birşey yapamadıysa Başkan'ın suçu nedir ? Adam sözünü tutmak için herşeyi yaptı denilecektir. Fakat madalyonun diğer yüzü; eğer yönetim transfer gereken yerlere transfer yapmayıp, önliberoya da piyango bir oyuncu getirirse, muhtemel başarısızlıkta; Televizyonlara çıkıp söz vermek kolaydır, önemli olan o sözleri tutmaktır. Öpen takım, 3 yıl üst üste şampiyon takım sözü verdin ama gittin uyduruk X önliberoyu aldın, sol kanada adam almadın, defansa aldığın adamın kendine hayrı yok. Yazıklar olsun Başkan da denilebilir. Tabi ki ümidimiz kim transfer edilirse edilsin ligi Şampiyon tamamlayalım, Avrupa Liginde iyi işler yapalım. Ama yapılan hataları da unutmayalım. Umarım takıma kaliteli, gerekli isimler katılır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bayernden alınacak kişi sosa olabilir

Nesil
    2006

B.Munich'den gelecek ismi merak ediyorum, umarm Hamit olur. Onun gibi bir ismi yabancı olarak bulmak çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

olacaksa hamit olsun bayernde ortada oynayan 2 tane iyi oyuncu vardı gecen yıl ze roberto ve hami. roberto zaten yaslı ve baska bi takıma gitti.hamiti alırsak cok büyük transfer olur
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Bayern'de bugüne kadar ilgilendiğimiz söylenen bir tek Hamit var. Başka bir isim beklemiyorum ben, ki zaten Hamit'te Fenerbahçe'yi düşünmediğini açıkladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Deniz Yilmaz ismide geciyor bu arada.

Default F.Bahçe stoperini buldu!

Fenerbahçe Brezilya'da stoperini buldu... Fluminense'den Maurisio ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Ayrıntılar Az Sonra...

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

D Spor da alt yazı geçmiş sanırım. Tam bir kapalı kutu. Bu oyuncuyu izleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    (/s)

Nesil
    2006

Lugano gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Brezilya'dan gelecek olan stoperse orta saha için arayışlar sürüyor demek ki. Lugano ile anlaşılmayacağı zaten belliydi, sözleşmesi bitmiş bir oyuncuya 8 milyon bonservis istendiği nerede görülmüş?
    "YÜCE ATATÜRK"

Yalnız Maurisio orta saha olarak geçiyor Fluminense klubünün resmi sitesinde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çift yönlü bir yuncudur belki, tek transfer yapıp işi bitirmek istiyor olabilir yönetim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O zaman QTM yine QTM liğini yaptı ya da bu oyuncu hem stoper hem de ön libero mevkiinde oynayabiliyor.
    (/s)

Nesil
    2006

Acaba bu ortasaha B.Munich'den mi gelecek? Umarım Hamit olur. =))

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Buyrun Mauricio..

[youtube]Jx4rD68L-zA[/youtube]

[youtube]TSba06k29iI[/youtube]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Genç bir oyuncu, yedek kaldığında da sorun çıkarmayacak oyuncu arıyorlar diyeceğim, gönderdiğimiz 2 yabancı da öyleydi de ne oldu.

Şu yönden düşünenleri mutlu edecektir herhalde, neden geleceğe yatırım yapılmıyor, Brezilya'dan genç oyuncular alınmıyor, diyenleri.
    "YÜCE ATATÜRK"

Söylenildiği gibi tam bir kapalı kutu.Bu transfer hakkındaki tek güvencem Aykut Kocaman'ın Brezilya'ya kadar giderek izlemiş olması.Umarım başarılı olur.

Nesil
    2006

Ayağını çok iyi kullanıyor, teknik bir oyuncu. Uzaktan iyi goller atmış. Belki geleceğin, Lucio veya Alex'ini satın aldık, umarım gelecekte iyi para karşılığında satarız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun aykut kocaman genç oyuncu alacaz diyodu bakalım nasıl çıkacak mateusa benzemesin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Böylesine önemli sözler verip loto oynamak da bize has bir durum olsa gerek. Yaşının genç olması dışında tesellisi yok. Umarım lotomuz tutar, genç bir yıldızımız olur. Aksini düşünmek bile istemiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri