Sayfa 130 / 447 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
3,871 ile 3,900 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Boşa dil döküyoruz aslında hatayı biz yapıyoruz ki Fenerbahçe düşmanlarından anlayış bekliyoruz. En mantıklısı o konulara daha fazla yorum yazmamak çünkü anlatamıyosun ne olduğunu bi at gözlüğünü takmışlar "ŞİKE de ŞİKE" kanıtlarmısın arkadaşım ? Kanıtlayamadığın şeyi 10 aydır savunma o zaman sonra gelmiş burda dil döküyolar yok CAS'ı niye çektiniz yok o yok bu yok şu bizim davamızla bizden çok ilgileniyorlar sonra Adalet Bekçileri diyince kızıyorlar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben size söyledim dimi girip yorum yapmayın diye bırakın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Boşa dil döküyoruz aslında hatayı biz yapıyoruz ki Fenerbahçe düşmanlarından anlayış bekliyoruz. En mantıklısı o konulara daha fazla yorum yazmamak çünkü anlatamıyosun ne olduğunu bi at gözlüğünü takmışlar "ŞİKE de ŞİKE" kanıtlarmısın arkadaşım ? Kanıtlayamadığın şeyi 10 aydır savunma o zaman sonra gelmiş burda dil döküyolar yok CAS'ı niye çektiniz yok o yok bu yok şu bizim davamızla bizden çok ilgileniyorlar sonra Adalet Bekçileri diyince kızıyorlar
    Bu konu hakkında bir yorum yapıcam da bunu nasıl kurallar dahilinde yapıcam onu bir türlü bulamadım. Bırrrraksınlar bu işleri diyeyim kısa yoldan. Kimin ne olduğunu herkes biliyor, medyadaki ceset yiyenlerle bu gerçekleri değiştiremezler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

bizden çok ilgileniyorlar sonra Adalet Bekçileri diyince kızıyorlar
    Bu kısımda hatalısın.

Galatasaray'ın ofsayttan attığı gol de Beşiktaş'lılardan çok Fenerbahçe'lileri ilgilendirmişti. Bundan normal bir şey olabilir mi? Bence olamaz.

Durum böyleyken futbol kuralını bilmeden bekçisi olanlar dediğim zaman bu pek sevimsiz olur.

Fenerbahçe'nin neyi eleştirilse sıkıntı oluyor. Fenerbahçe'lisi eleştirirse hükümet yanlısı, diğerleri eleştirirse bizden çok ilgileniyorlar. Kendini bu kadar merkezde görmek sağlıklı bir düşünce değildir.

Fenerbahçe'nin yükselmesi nedeniyle bize düşmanlar yaklaşımı var. Biz bu kadroyla Avrupa'da başarı sağlayacaktık, şunu şunu yapacaktık, bu bu olacaktı deniyor. Bakın, bunların ihtimalini saymanın yanında gerçekleştiren bir Galatasaray vardı. 4 sene ligi domine etti. Avrupa'nın 1 numarası oldu ama ben Galatasaray takımına karşı insanların sevgi vermekten başka bir şey yaptığını görmedim. Galatasaray'lısı zaten sever ama Galatasaray'ı tüm Türkiye sever. Normalde sizin haklı gördüğünüz denkleme göre Türkiye'nin sevilmeyen takımı -en azından 1996-2000 arasında- Galatasaray olmalıydı. Bu süreçte de nötr olunması lazımdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bakın arkadaşlar siz kendinizi bir ölçün önce. Benim şahsi olarak şike ile ilgilendiğim yok, umrumda da değil. Ben kendi takımıma bakıyorum. Ancak sizin yaptığınız yorumları bi okuyun derim. Sürekli Galatasaray'a taş atmalar, bu süreç içine Galatasaray'ı da dahil etmeler. Her transferi ''Emenike'' ile kıyaslamalar, yakışmıyor cidden yakışmıyor.

Hee ben ne hukuku çok iyi bilirim nede avukatlık yaparım. Ama gelipte biri durduk yere Galatasaray'ı başka bir itham yada başka birşeyle şuçlarsa tabi ki karşılık veririm.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Fenerbahçe'nin neyi eleştirilse sıkıntı oluyor. Fenerbahçe'lisi eleştirirse hükümet yanlısı, diğerleri eleştirirse bizden çok ilgileniyorlar. Kendini bu kadar merkezde görmek sağlıklı bir düşünce değildir.
    olaylara hep tek yönlü bakarsanız sıkıntı olması gayet normaldir.Bu sözüm sana değil

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    olaylara hep tek yönlü bakarsanız sıkıntı olması gayet normaldir.Bu sözüm sana değil
    Bende tek taraflı bakıyor olabilirim. Her şeye çok müthiş yaklaşırım gibi bir iddiam olmadı. Mutlaka hatalı yorum yaptığım, yanlış değerlendirdiğim şeyler olabilir. Önemlisi sonrasında bunlara hala bağlı mı kalıyorum yoksa düzeltebiliyor muyum? Bununda cevabını bilemiyorum. Dışardan bakanların ne düşündüğü bu konuda önemli.

Neyse. Sıkıntının tek taraflı düşünce yapısı olduğunu sanmıyorum. Mesela Nihat Özdemir'i o kadar övdük, övdük. Bir beğenmediğimiz yorumunda zaten ne olduğunu biliyorduk hükümet yanlısı dedik. Överken çok yönlü düşünen bu adam tek yönlü düşündüğü için mi eleştirildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bende tek taraflı bakıyor olabilirim. Her şeye çok müthiş yaklaşırım gibi bir iddiam olmadı. Mutlaka hatalı yorum yaptığım, yanlış değerlendirdiğim şeyler olabilir. Önemlisi sonrasında bunlara hala bağlı mı kalıyorum yoksa düzeltebiliyor muyum? Bununda cevabını bilemiyorum.

Neyse. Sıkıntının tek taraflı düşünce yapısı olduğunu sanmıyorum. Mesela Nihat Özdemir'i o kadar övdük, övdük. Bir beğenmediğimiz yorumunda zaten ne olduğunu biliyorduk hükümet yanlısı dedik. Överken çok yönlü düşünen bu adam tek yönlü düşündüğü için mi eleştirildi.
    nihat özdemiri ben ilk günden beri eleştiriyorum adam dansöz gibi oynuyor ne dediği belli değil istifa ettiği gün ne olduğu ortaya çıkmıştı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu kısımda hatalısın.

Galatasaray'ın ofsayttan attığı gol de Beşiktaş'lılardan çok Fenerbahçe'lileri ilgilendirmişti. Bundan normal bir şey olabilir mi? Bence olamaz.

Durum böyleyken futbol kuralını bilmeden bekçisi olanlar dediğim zaman bu pek sevimsiz olur.

Fenerbahçe'nin yükselmesi nedeniyle bize düşmanlar yaklaşımı var. Biz bu kadroyla Avrupa'da başarı sağlayacaktık, şunu şunu yapacaktık, bu bu olacaktı deniyor. Bakın, bunların ihtimalini saymanın yanında gerçekleştiren bir Galatasaray vardı. 4 sene ligi domine etti. Avrupa'nın 1 numarası oldu ama ben Galatasaray takımına karşı insanların sevgi vermekten başka bir şey yaptığını görmedim. Galatasaray'lısı zaten sever ama Galatasaray'ı tüm Türkiye sever. Normalde sizin haklı gördüğünüz denkleme göre Türkiye'nin sevilmeyen takımı -en azından 1996-2000 arasında- Galatasaray olmalıydı. Bu süreçte de nötr olunması lazımdı.
    Pek sanmıyorm.

Aslında sizin kendinizi gördüğünüz yer ile bizim kendimizi gördüğümüz yer arasında zerre fark yok. Sadece basın ve medya unsurları bizim aleyhimize yazınca Fenerbahçe kötü oluyor. 10 aydır kanıtlanmayan bir soruşturmadan şike damgası yiyorsun daha kanıtlanmamış. Sonra dava bizim davamız , ofsayt maç içerisinde olan bi olay. Maçı herkes tartışır da bizim davamızı neden herkes tartışır ben onu anlamıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bbizim davamızla bizden çok ilgileniyorlar
    Siz mi bunu diyorsunuz onların Uefa kupası var geyiğini başlattınız. O kupayı o kadar fazla kullanmamımıza rağmen o kupanın adını bizden fazla ağzınıza alıyorsunuz. Bu kupa ile dalga geçebilen ilk insan türleri de sizler oldunuz ona da şaşkınım doğrusu

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Siz mi bunu diyorsunuz onların Uefa kupası var geyiğini başlattınız. O kupayı o kadar fazla kullanmamımıza rağmen o kupanın adını bizden fazla ağzınıza alıyorsunuz. Bu kupa ile dalga geçebilen ilk insan türleri de sizler oldunuz ona da şaşkınım doğrusu
    Çok farklı şeyler. O geyik her yenilgide gösterilen sebepten dolayı yıllardır olan bişey . Dava ile Uefa kupasını bir tutuyorsan zaten konuşmak hata. Zaten kendin diyorsun biri geyik biri dava mahkemelik bişey yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pek sanmıyorm.

Aslında sizin kendinizi gördüğünüz yer ile bizim kendimizi gördüğümüz yer arasında zerre fark yok. Sadece basın ve medya unsurları bizim aleyhimize yazınca Fenerbahçe kötü oluyor. 10 aydır kanıtlanmayan bir soruşturmadan şike damgası yiyorsun daha kanıtlanmamış. Sonra dava bizim davamız , ofsayt maç içerisinde olan bi olay. Maçı herkes tartışır da bizim davamızı neden herkes tartışır ben onu anlamıyorum.
    Dava sizin davaniz degil ki.once bunu bi anlasak.fenerbahce turkiye'ye mal olmus bir kulup degil mi?bu davanin sonucu herkese etki etmiyor mu?Ergenekon davasi nasil tartisiliyorsa bu dava da o kadar tartisilir.yargilanlar turkiye'nin onemli insanlari

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Dava sizin davaniz degil ki.once bunu bi anlasak.fenerbahce turkiye'ye mal olmus bir kulup degil mi?bu davanin sonucu herkese etki etmiyor mu?Ergenekon davasi nasil tartisiliyorsa bu dava da o kadar tartisilir.yargilanlar turkiye'nin onemli insanlari
    Sonuç olarak cezayı Fenerbahçe almayacak mı ? Madem kendinizi dava dışında görüyorsunuz , bizi çekmeye çalışıyorlar ama biz suçsusuz diyorsunuz karışmamanız gerekir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aman burda da bir tartışma başlamasın. Yöneticilere fazla iş çıkarmayalım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sonuç olarak cezayı Fenerbahçe almayacak mı ? Madem kendinizi dava dışında görüyorsunuz , bizi çekmeye çalışıyorlar ama biz suçsusuz diyorsunuz karışmamanız gerekir.
    Hayır Uefa tüm Türk takımlarına men verebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Pek sanmıyorm.

Şimdi sanmama fikrine elbette saygısızlık etmiyorum ama benim bu konuda ciddi bir izlenimim var. Türkiye'de baskın bir grubun Galatasaray'a sevgisi vardır. Zaten sizlerde çoğu zaman bunu manalı kullanmazmısınız? Beşiktaş ve Trabzonspor Galatasaray'a yatar diye. Bunun nedeni takımlardan kaynaklanmamaktadır. Bu takım taraftarlarının Galatasaray'a olan olumlu bakışlarıdır. Anadolu'yu karış karış gezersen Galatasaray'a olan olumlu tutuma yine rastlarsın. Fenerbahçe'liye sorarsın onlar sevmeyebilir. Tabi konu biraz farklı yere geldi. Galatasaray'ı seviyorlar sizi sevmiyorlar karşılaştırmasına girmiyorum. Sadece Fenerbahçe çok başarılı diye düşmanlık yapılıyorsa başarılı olan Galatasaray'a bu neden yapılmadı diyorum.

Cas davasına gelirsek bu dava sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Şike davasına gelirsek bu da sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Doğru tanımlamayı yaparsak Fenerbahçe'yi doğrudan diğerlerini dolaylı etkileyen konulardır.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

anadoluda sevilen takım fenerbahçedir

geçmişe bakarsanız çok rahat anlarsınız

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Evet bence de 1 başlıkta tartışın ki yöneticiler zorlanmasın
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ne ben size sabaha kadar dil döksem değişen bir şey olucak ne siz bana sabaha kadar anlatsanız değişen bir şey olucak o yüzden tek tek mesaj yazmaklada uğraşmak istemiyorum sabah erken kalktım uykumda gelmeye başladı yarın sağlam kafa açıklanan şeylerle konuşuruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Hayır Uefa tüm Türk takımlarına men verebilir.
    versede kurtulsak adamlar bir kere bile ceza veririz demedi(benim bildiğim)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi sanmama fikrine elbette saygısızlık etmiyorum ama benim bu konuda ciddi bir izlenimim var. Türkiye'de baskın bir grubun Galatasaray'a sevgisi vardır. Zaten sizlerde çoğu zaman bunu manalı kullanmazmısınız? Beşiktaş ve Trabzonspor Galatasaray'a yatar diye. Bunun nedeni takımlardan kaynaklanmamaktadır. Bu takım taraftarlarının Galatasaray'a olan olumlu bakışlarıdır. Anadolu'yu karış karış gezersen Galatasaray'a olan olumlu tutuma yine rastlarsın. Fenerbahçe'liye sorarsın onlar sevmeyebilir. Tabi konu biraz farklı yere geldi. Galatasaray'ı seviyorlar sizi sevmiyorlar karşılaştırmasına girmiyorum. Sadece Fenerbahçe çok başarılı diye düşmanlık yapılıyorsa başarılı olan Galatasaray'a bu neden yapılmadı diyorum.

Cas davasına gelirsek bu dava sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Şike davasına gelirsek bu da sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Doğru tanımlamayı yaparsak Fenerbahçe'yi doğrudan diğerlerini dolaylı etkileyen konulardır.
    Cok birsey dememe gerek kalmamis.son kismin benzerini yazacaktim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kurallar öyle.

Sizin Avrupa'da amacınız olmayabilir de bizim büyük amaçlarımız var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kurallar öyle.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kurallar öyle.

Bizim amaçlarımız geçen yıldan beri var sizi amaçlardan çok özleminiz var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Biz amacımıza ulaşmışız ki artık özlem duyuyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kurallar öyle.

çok yakın bir tarihte benzer bir olay yunanistan'da yaşandı. Ülke geneli ceza aldı mı? Yanlı basınınız,yönetiminiz yalan yanlış açıklamaları gibi dayanağı olmayan bir saçmalık avrupa'dan tüm ülkenin men edilmesi. Dünya'da emsali yok yahu böyle bir şeyin.İlk kez türkiye'de mi şike soruşturuluyor da bizim ülkemize verecekler ülkece katılmama cezası.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özlemimiz olabilecek bir amacımız var fakat sizde ne yazık ki o da yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    çok yakın bir tarihte benzer bir olay yunanistan'da yaşandı. Ülke geneli ceza aldı mı? Yanlı basınınız,yönetiminiz yalan yanlış açıklamaları gibi dayanağı olmayan bir saçmalık avrupa'dan tüm ülkenin men edilmesi. Dünya'da emsali yok yahu böyle bir şeyin.İlk kez türkiye'de mi şike soruşturuluyor da bizim ülkemize verecekler ülkece katılmama cezası.
    Avrupa basını da tüm takımların ceza alma ihtimalini yazıyor tek bizim basınımız değil ki.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

konu yine tamam sizin uefa kupanız var lafına geliyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğü ...

Mesaj Yetkileri