Sayfa 131 / 439 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
3,901 ile 3,930 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

takıma katılacak son isimler 27 hazirana kadar belli olacağına göre gidecek isimlerde 27 hazirana kadar belli olacak mı ?? yoksa kampa göre mi karar verecek kalli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Tandagon sözlesmeyi uzatmadımı ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    takıma katılacak son isimler 27 hazirana kadar belli olacağına göre gidecek isimlerde 27 hazirana kadar belli olacak mı ?? yoksa kampa göre mi karar verecek kalli
    Gidecekler zaten bellidir taliplileriylede görüşülmüştür.Bana göre kamptaki durum göz önünde bulundurulmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daha uzatmadı.Ama uzatılır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1 hafta önceki röportajında 1 yıl opsiyonu olduğunu ama çok takımın teklifi olduğunu söledi kalıp kalmayacağı belli değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Dün LigTV'deki Futbol Life programında izledim.Röportajı vardı Gökhan'ın.İnanmayanlar inanmaz.Yalan borcum yok size.Kanıtlama peşinde de değilim.
    Futbol Life'tan iki üç gün önce vardı bu röpörtaj futbol life bazen eski röpörtajları koyuyor 2-3 gün sonra memleketi Ankara'ya gitmiş olamaz mı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar show bekliyor bizi yonetim cok ciddi isimler ustunde duruyor bir kaci giuly sag kanata saviola forvete ve bir cok futbolcu anlasilan rommedahl yedekte bekliyor.tek uzuntum bu sene sampiyonlar liginde olmamiz lazimdi

Saviola ile yapilan ilk gorusmeler olumlu gecmis

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence kalır.Çünkü giderse o bölgede transfer ihtiyacı oluşur.Gerek yok.Zaten Mehmet Ali Güneş'de gitti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence gsden tarbsfer bu kadar yeterlide yani ama bir yabancı forvet alacak ve songu yollayacak heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalır.Gecen günde Diyodu Mehmet Yozgatlı'yla aramızda Tatlı bir rekabet olacak diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gokhan unal transferide her an bitebilir oyle her aciklamaya bakmayin

saviola gelir mi acaba peşinde real madrid,lyon,westham varmış die duydum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burak yılmaz , mehmet yozgatlı sağ kanat desek , toraman serdar kurtuluş sağ bek olsa gerek yok gibi kalsada çok yarar sağlamaz diye düşünüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    saviola gelir mi acaba peşinde real madrid,lyon,westham varmış die duydum
    Bence Real Madrid Saviolayla ilgilenmez.Asparagas gibi geliyor.Ancak Lyon devreye girersen Cimbom'un işi zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Camiadan bilgi alindi Bizede gelme olasiligi var ayrica real madrid vazgecmis onu hatirlatim
    Simdi size haberi koyucam bakiyorum

guıly ve saviola gelirse inanılmaz süper olur. zaten carrusca da kiraya verilcekmiş.yabancı kontenjanı sorunu çekmeyiz gibime geliyor

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar show bekliyor bizi yonetim cok ciddi isimler ustunde duruyor bir kaci giuly sag kanata saviola forvete ve bir cok futbolcu anlasilan rommedahl yedekte bekliyor.tek uzuntum bu sene sampiyonlar liginde olmamiz lazimdi

Saviola ile yapilan ilk gorusmeler olumlu gecmis
    ewt birde Barcelona'nın Henry ile anlaşması bize kolaylık sağlayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

SANIRIM KAYSERİSPOR'UN SERDAR İLE ANLAŞTIĞI HAKKINDAKİ HABERLER SON BULACAKTIR

Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ tarafından yapılan açıklamaya göre Kulübümüzün geçen hafta anlaşmaya vardığı futbolcuların bonservislerini almak üzere Yönetim Kurulu üyelerimizden Av.Adnan GÜL,Pazartesi günü Gaziantep’e gidecektir. Bonservis sorunları çözülmüş olup, gelecek hafta içinde 3 futbolcuya resmi imza attırılacaktır.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Burak yılmaz , mehmet yozgatlı sağ kanat desek , toraman serdar kurtuluş sağ bek olsa gerek yok gibi kalsada çok yarar sağlamaz diye düşünüyorum
    Az önce sağ bek alınmalı dedin şimdide orada oynayabilecek bir adama gereksiz olur diyorsun.
    So what?
    Saike

Sağ sol kanat şart takıma... Forvetten önce kanat alınmalı Ali Bilgin gelirse sağ taraf iyi olurda solada adam lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İnşallah Saviola'da gelirde iyice rahatlarız..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Sağ sol kanat şart takıma... Forvetten önce kanat alınmalı Ali Bilgin gelirse sağ taraf iyi olurda solada adam lazım...
    Sola neden adam lazım?!!! Türkiye'nin en iyi sol kanat oyuncuları bizde, R.Carlos, Vederson, Uğur Boral ve Tümer!!! Seç beğen al!!! Bunlara ek olarak Olcan ve Gürhan da orada oynayabiliyor!!!

Sola adam kesinlikle lazım değil, sağa lazım.

Kontenjan aynen kalırsa Deivid gider, Mateus de bir takıma kiralanır yine.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Solda Wederson oynayabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

şöle dedim eğer toraman stoper oynayacaksa sağ bek alınsın... toraman sağ bek oynayacaksa stoper alınsın toraman sağ bek oynayacaksa sağ bek almanın gereği yok zaten

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Bence Real Madrid Saviolayla ilgilenmez.Asparagas gibi geliyor.Ancak Lyon devreye girersen Cimbom'un işi zor.
    2=3 sayfa once dedim.gokhan unalda bitmis diye.saviolayida soylemistim.gercekten gorusmusler.ingiliz kulupleri ilgileniyormus.para olarak ilgilene kulupler bizden cok veriyorlarmis ama gs nin 2 avantaji var.1,si saviola artik devamli oynayacgi bir kulup istiyor 2.si hedefi olan.bu 2 side bi tek gs de var.ama para derse baska yere gitcek.teklif yapilmis bile

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    5 tane sol kanat var zaten.Tamam sağ kanada ihtiyacımız var da sol kanatlarımız çok çok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar bu saviola bence gelecek sizde benimki gibi heyecanlanin ama lincon kadar iddaali degilim

bonservisi elinde.yıllık ücrette anlaşmış adnan baba.Sadece ufak tefek şeyler kalmış

Real madrid vazgecmis saviola gelirim galatasaraya demis

Birde size soyle soylim millet lincoln nobetinden sonra saviola nobeti tutmaya basladi yani bu kadar ciddi bir haber

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    SANIRIM KAYSERİSPOR'UN SERDAR İLE ANLAŞTIĞI HAKKINDAKİ HABERLER SON BULACAKTIR

Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ tarafından yapılan açıklamaya göre Kulübümüzün geçen hafta anlaşmaya vardığı futbolcuların bonservislerini almak üzere Yönetim Kurulu üyelerimizden Av.Adnan GÜL,Pazartesi günü Gaziantep’e gidecektir. Bonservis sorunları çözülmüş olup, gelecek hafta içinde 3 futbolcuya resmi imza attırılacaktır.
    valla bugün gazetelerdede kayseriye geldi anlaşmaküzere yazıyodu kaliteli bir golcü gol krallığında 3. olmuştu heralde

Leoucwhsua Misafir

Onceden bir isim vermistim kaynak olarak/Galatasaray liseli ve universiteli ayni zamanda kongre uyesi diye.onu taniyan arkadasimin babasida galatasaray liseli arkadasmda ondan ogrendim.Saviolayla gorsuluyormus.Prensiptede anlasilmis.Ama ingiliz kulupleride istiyormus.ama isteyen ingiliz kulupleri ingilterede zirveye oynayan takimlar degilmis ama verdikleri para daha fazlaymis.Saviola eger hedefleri olan takimi tercih ederse gs de.parayi tercih ederse ingilterede . 305. sayfada yazmisim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sölediğiniz isimler iyi isimler ama vederson carlos sol bek sol kanat nasıl oalcak bu ikisinden... tümerde solda oynar ok ama geçen sene iyi oynadığı bütün maçlara bakın adam ortada oynuyor solda oynayamıyor tümer... uğur boral olabilir ama belirsiz... öncelikle ali bilgin bitirilsin ondan sonra gereken yapılır

Mesaj Yetkileri