takıma katılacak son isimler 27 hazirana kadar belli olacağına göre gidecek isimlerde 27 hazirana kadar belli olacak mı ?? yoksa kampa göre mi karar verecek kalli
takıma katılacak son isimler 27 hazirana kadar belli olacağına göre gidecek isimlerde 27 hazirana kadar belli olacak mı ?? yoksa kampa göre mi karar verecek kalli
Ali Tandagon sözlesmeyi uzatmadımı ?
Daha uzatmadı.Ama uzatılır.
So what?
Saike
1 hafta önceki röportajında 1 yıl opsiyonu olduğunu ama çok takımın teklifi olduğunu söledi kalıp kalmayacağı belli değil
Arkadaslar show bekliyor bizi yonetim cok ciddi isimler ustunde duruyor bir kaci giuly sag kanata saviola forvete ve bir cok futbolcu anlasilan rommedahl yedekte bekliyor.tek uzuntum bu sene sampiyonlar liginde olmamiz lazimdi
Saviola ile yapilan ilk gorusmeler olumlu gecmis
Bence kalır.Çünkü giderse o bölgede transfer ihtiyacı oluşur.Gerek yok.Zaten Mehmet Ali Güneş'de gitti.
So what?
Saike
bence gsden tarbsfer bu kadar yeterlide yani ama bir yabancı forvet alacak ve songu yollayacak heralde
Kalır.Gecen günde Diyodu Mehmet Yozgatlı'yla aramızda Tatlı bir rekabet olacak diye.
Gokhan unal transferide her an bitebilir oyle her aciklamaya bakmayin
saviola gelir mi acaba peşinde real madrid,lyon,westham varmış die duydum
Burak yılmaz , mehmet yozgatlı sağ kanat desek , toraman serdar kurtuluş sağ bek olsa gerek yok gibi kalsada çok yarar sağlamaz diye düşünüyorum
Camiadan bilgi alindi Bizede gelme olasiligi var ayrica real madrid vazgecmis onu hatirlatim
Simdi size haberi koyucam bakiyorum
guıly ve saviola gelirse inanılmaz süper olur. zaten carrusca da kiraya verilcekmiş.yabancı kontenjanı sorunu çekmeyiz gibime geliyor
SANIRIM KAYSERİSPOR'UN SERDAR İLE ANLAŞTIĞI HAKKINDAKİ HABERLER SON BULACAKTIR
Transfer Komitesi Başkanımız Rıdvan ÇAKIRGÖZ tarafından yapılan açıklamaya göre Kulübümüzün geçen hafta anlaşmaya vardığı futbolcuların bonservislerini almak üzere Yönetim Kurulu üyelerimizden Av.Adnan GÜL,Pazartesi günü Gaziantep’e gidecektir. Bonservis sorunları çözülmüş olup, gelecek hafta içinde 3 futbolcuya resmi imza attırılacaktır.
I'm back...
Sağ sol kanat şart takıma... Forvetten önce kanat alınmalı Ali Bilgin gelirse sağ taraf iyi olurda solada adam lazım...
İnşallah Saviola'da gelirde iyice rahatlarız..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sola neden adam lazım?!!! Türkiye'nin en iyi sol kanat oyuncuları bizde, R.Carlos, Vederson, Uğur Boral ve Tümer!!! Seç beğen al!!! Bunlara ek olarak Olcan ve Gürhan da orada oynayabiliyor!!!
Sola adam kesinlikle lazım değil, sağa lazım.
Kontenjan aynen kalırsa Deivid gider, Mateus de bir takıma kiralanır yine.
Solda Wederson oynayabilir.
So what?
Saike
şöle dedim eğer toraman stoper oynayacaksa sağ bek alınsın... toraman sağ bek oynayacaksa stoper alınsıntoraman sağ bek oynayacaksa sağ bek almanın gereği yok zaten
2=3 sayfa once dedim.gokhan unalda bitmis diye.saviolayida soylemistim.gercekten gorusmusler.ingiliz kulupleri ilgileniyormus.para olarak ilgilene kulupler bizden cok veriyorlarmis ama gs nin 2 avantaji var.1,si saviola artik devamli oynayacgi bir kulup istiyor 2.si hedefi olan.bu 2 side bi tek gs de var.ama para derse baska yere gitcek.teklif yapilmis bile
Arkadaslar bu saviola bence gelecek sizde benimki gibi heyecanlanin ama lincon kadar iddaali degilim
bonservisi elinde.yıllık ücrette anlaşmış adnan baba.Sadece ufak tefek şeyler kalmış
Real madrid vazgecmis saviola gelirim galatasaraya demis
Birde size soyle soylim millet lincoln nobetinden sonra saviola nobeti tutmaya basladi yani bu kadar ciddi bir haber
Onceden bir isim vermistim kaynak olarak/Galatasaray liseli ve universiteli ayni zamanda kongre uyesi diye.onu taniyan arkadasimin babasida galatasaray liseli arkadasmda ondan ogrendim.Saviolayla gorsuluyormus.Prensiptede anlasilmis.Ama ingiliz kulupleride istiyormus.ama isteyen ingiliz kulupleri ingilterede zirveye oynayan takimlar degilmis ama verdikleri para daha fazlaymis.Saviola eger hedefleri olan takimi tercih ederse gs de.parayi tercih ederse ingilterede . 305. sayfada yazmisim
Sölediğiniz isimler iyi isimler ama vederson carlos sol bek sol kanat nasıl oalcak bu ikisinden... tümerde solda oynar ok ama geçen sene iyi oynadığı bütün maçlara bakın adam ortada oynuyor solda oynayamıyor tümer... uğur boral olabilir ama belirsiz... öncelikle ali bilgin bitirilsin ondan sonra gereken yapılır