Sayfa 131 / 896 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
3,901 ile 3,930 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Attığı goller güzel ama .... kapalı kutunun babası...

Nesil
    2006

Deivid, Lugano, Edu, Luciano, Nobre ve niceleri, gelirken hiçbirini bilmiyorduk. Güney Amerika'da Maldonado dışında hiçbir kötü oyuncu getirmedik, getirdiğimiz her oyuncu ilkonbir oyuncusu oldu. 19 yaşında bir oyuncu. İlk sezon kötü oynasa bile, Türkiye'de bir sezon sonra başka kulübe kiralar oyuncuyu izleriz, düzelmesse 21 yaşında ki bir oyuncuyu satmak kolay olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Lugano'nun gittiğini Daum söyledi basın toplantısında.Bu arada 3 yabancı stoper ile oynayacaksak bravo yönetim..8 yabancının olduğu ülkede 3 yabancı stoper akıl işi değil ya ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçen sezon resmen burda sorun var diye bas bas bağıran ortasaha bölgesine tutmazsa kiralarız mantığıyla adam mı alınır ?

Yönetime sitem eden arkadaşlardan yönetim elbet gereğini yapacaktır diye ısrarla savunduğum için de özür diliyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence stoper için degil ön libero için yapıldı bu transfer
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Bence doğru bir hamle.19 yaşında Mauricio ve gelecek vaad eden bir oyuncu olduğu söyleniyor.Aykut Hoca'da beğenmişse iyi bir transfer olabilir bence.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Geçen sezon resmen burda sorun var diye bas bas bağıran ortasaha bölgesine tutmazsa kiralarız mantığıyla adam mı alınır ?

Yönetime sitem eden arkadaşlardan yönetim elbet gereğini yapacaktır diye ısrarla savunduğum için de özür diliyorum.
    Fenerbahçe bu oyuncuyu ilkonbir oyuncusu olarak aldığını nereden biliyoruz? Basında stoper olarak geçiyor. Fenerbahçe bu oyuncuyu +2 deki yabancı statüsü için almıştır. Fenerbahçe hala ortasahasına transfer yapmadı. Yedek oyuncu transferi yaptık, bu oyuncu geleceğe yatırım. En kötü sonuçta yapılacak olanı yazdım, hiçbir şekilde bu oyuncudan zarar etmeyiz.

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Lugano'nun gittiğini Daum söyledi basın toplantısında.Bu arada 3 yabancı stoper ile oynayacaksak bravo yönetim..8 yabancının olduğu ülkede 3 yabancı stoper akıl işi değil ya ..
    Mert,Mauricio ön libero olarak gözüküyor stoper değil.

En sorunlu bölgeye böylesine tecrübesiz bir adam mı alınır? Senin ön liberon olur Emana, Poulsen, o zaman yedeğine alırsın böyle bir isim. İnanılır gibi değil. Selçuk ve Deniz'den daha mı tecrübeli bu alınacak genç Brezilyalı? Daha yetenekli olabilir ama yaşı ve tecrübesi itibariyle Fenerbahçe'nin ön libero mevkiindeki sorunu giderecek nitelikte değil.

NTV Spor'da da geçti şimdi, stoper yazıyor orada, stoper olsa bile 2 tane Brezilyalı stoperimiz varken, üstelik Türkiye'nin kalbur üstü stoperleri (Önder, Bekir) varken, bu isim neden alınıyor, anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hayır Tarık Mauricio için söylemiyorum.Benim için Mauricio'nun gelmesinde ki tek sakınca Brezilyalı oluşu.Brezilyalılar tekniğe dayalı oynuyorlar ( geneli ) , bize daha çok ısıran , yapışan ön libero lazımdı.Ama mauricioyu bilmediğim için bişey diyemeyeceğim genel brezilyalıları söyledim ben.İstisnalarda vardır tabiki..Benim söylemek istediğim Lugano gidince yerine bir stoper gelecek ve Edu,Bilica,gelen yabancı 3 yabancı stoperimiz olacak madem adam alınacak Edu'da yollansın.Boşalan kontenjana sol açık alınsın..3 yabancı stoper , yabancı kontenjanının olduğu yerde aşırı lüks.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Fenerbahçe bu oyuncuyu ilkonbir oyuncusu olarak aldığını nereden biliyoruz? Basında stoper olarak geçiyor. Fenerbahçe bu oyuncuyu +2 deki yabancı statüsü için almıştır. Fenerbahçe hala ortasahasına transfer yapmadı. Yedek oyuncu transferi yaptık, bu oyuncu geleceğe yatırım. En kötü sonuçta yapılacak olanı yazdım, hiçbir şekilde bu oyuncudan zarar etmeyiz.
    Bizim şu an +2 oyuncusuna ihtiyacımız yok ki. Bizim şu an ihtiyacımız olan adam kalitesi belli olan direkt ilk 11'e girecek adam. Ayrıca 3 tane eksik mevki varken yabancı hakkı sınırlıyken hala +2 için neden adam dolduralım ki ? Bu takıma Lugano yerine kaliteli bir defans lazımdı ama bir şekilde takım içinden halledilirdi. Bir tane direkt olarak oynayacak sol açık ve önlibero gerekliydi. Deivid'in yerine bu tip bir adam gelse sorun olmazdı. Çünkü Deivid'in yerinde oynayabilecek Özer, Topuz hatta Ali Bilgin var ama önliberoda oynayabilecek Fenerbahçe kalitesinde adam yok. Bu alınan oyuncu çok iyi de çıkabilir ama benim takıldığım nokta o değil. Böylesine önemli bir senede zar atılmasını yanlış buluyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Fenerbahçe yönetiminin Edu'yu göndere ihtimalie var, belki bu transferde takas olarakda kullanılmış olunabilinir. Hangi şartlarda alındığı belli değil, oyuncuyu izlemeden yorum yapmak yanlış. Unutmayın kaliteli oyuncular bu yaşda belli olur. Takıma nasıl bir katkı sağlayacağını bilmiyoruz.

En kötü ihtimalle +2 için yapılmış bir transferdir diyorum,fakat sistemin kalbi diyebileceğimiz bir bölgeye yapılmış bu transfer umarım camiayı hayal kırıklığına uğratmaz.

Aziz Yıldırım Daum'un verdiği raporlar doğrultusunda transfer yapacağız demişti,umarım Daum ve Aykut Kocaman'ın karşılıklı fikir alışverişi çerçevesince yapılmış bir transferdir.

Nesil
    2006

Bizim şu an +2 oyuncusuna ihtiyacımız yok ki. Bizim şu an ihtiyacımız olan adam kalitesi belli olan direkt ilk 11'e girecek adam. Ayrıca 3 tane eksik mevki varken yabancı hakkı sınırlıyken hala +2 için neden adam dolduralım ki ? Bu takıma Lugano yerine kaliteli bir defans lazımdı ama bir şekilde takım içinden halledilirdi. Bir tane direkt olarak oynayacak sol açık ve önlibero gerekliydi. Deivid'in yerine bu tip bir adam gelse sorun olmazdı. Çünkü Deivid'in yerinde oynayabilecek Özer, Topuz hatta Ali Bilgin var ama önliberoda oynayabilecek Fenerbahçe kalitesinde adam yok. Bu alınan oyuncu çok iyi de çıkabilir ama benim takıldığım nokta o değil. Böylesine önemli bir senede zar atılmasını yanlış buluyorum.
    Hala bir yabancı hakkımız var ve ben Fenerbahçe'den ön libero bekliyorum. Eğer ilkonbir, Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir önlibero aldıktan sonra Fenerbahçe'nin hiçbir sorunu kalmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İşin komik tarafı yeni oyuncumuzun asıl mevkisini bile bilmiyoruz...
    Belki Edu'nun sözleşmesi dondurulur...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hala bir yabancı hakkımız var ve ben Fenerbahçe'den ön libero bekliyorum. Eğer ilkonbir, Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir önlibero aldıktan sonra Fenerbahçe'nin hiçbir sorunu kalmaz.
    Adamın daha mevkisi hakkında bile kesin birşey yok. Diyelim ki bu adam defansif ortasaha ve senin dediğin gibi bir tane daha önlibero alınacak. Sol açık ne olacak ? Hadi sol açığı da geçtim. Önliberoya yedek olarak Brezilyalı alıp bekleteceğine Türk futbolunda geleceği çok parlak olarak gösterilen yerli Abdülkadir bekletirsin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Paulsen le başla bunu getir.Bravo demekten başka yapacak bişey yok.Oyuncu hakkında tek bildiğimiz; -onuda az önce videodan gördük- uzaktan balık goller atabiliyormuş kendisi.Yaşadık
    Müthiş bir vizyonun eseri olsa gerek bu isim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

boyu 180 stoper için kısa ve youtubeda videosunu izledim ben orta saha oynuyor adam bence ön libero için alındı ne yapacagı belli degil ama defansif yönü hiçte kötü gelmedi bana videolarda
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Edu'yu Mauricio'ya tercih ederim. Neden mi? Edu takımı daha iyi tanıyor, daha adapte. Mauricio'ya göre lig ve Avrupa tecrübesi daha fazla, uyum sorunu diye bir sıkıntısı yok. Yani Edu'nun iyileşmesini beklemek daha mantıklı.

Ön libero için Mauricio düşünülüyorsa, yukarıda yazdım sebeplerini.

Kaptan'ın Afrikalı ön libero konusunda söyledikleri doğru. Siyahi bir ön libero almak varken gidip Brezilyalı almak saçma. Appiah'ı aldık en son siyahi olarak, takıma verdiği katkı ortada. Güney Amerika'nın en iyisi diye getirileni de biliyoruz.

Böylesine riskli transfer yapılmaz. Adet olmaya başladı bu olay. Maldonado, Josico ve şimdi de Mauricio. Olacak şey değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

88 doğumlu, önlibero(ymuş) kendisi.
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...io/profil.html

Nesil
    2006

Adamın daha mevkisi hakkında bile kesin birşey yok. Diyelim ki bu adam defansif ortasaha ve senin dediğin gibi bir tane daha önlibero alınacak. Sol açık ne olacak ? Hadi sol açığı da geçtim. Önliberoya yedek olarak Brezilyalı alıp bekleteceğine Türk futbolunda geleceği çok parlak olarak gösterilen yerli Abdülkadir bekletirsin.
    Bu oyuncuyu tanıyor muyuz?

Hayır.

Mevkisini biliyor muyuz?

Hayır ama; stoper için alındığı yazılıyor. Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada; "Fenerbahçe yönetimi bir ortasaha veya sol kanat oyuncusu ya da stoper alacaktır." dedi. Biz stoper aldık, geriye önlibero kaldı.

Daum yaptığı açıklamada, B.Munich'den oyuncu alacağız dedi, bu takımdan bize gelebilecek iki isim var Lucio ve Hamit, Lucio'nun bu transferden sonra gelmesi beklenemez. O nedenle geriye Hamit kalıyor. Hamit'i aldığımız taktide zaten ortasaha problemimiz çözülür. Geriye bir yabancı hakkımız kalır ve onada bir ortasaha veya sol açık oyuncusu alınabilinir.

Fenerbahçe'nin bana göre sol açık ihtiyacı yoktur. Uğur Boral dışında o bölgede, Vederson, Ali Bilgin gibi isimlerde oynatılabiliniyor. Uğur Boral'ın kapasitesini hepimiz biliyoruz. Daum eğer bu kapasiteye bu oyuncuyu ulaştırsa o zaman Türkiye'nin en iyi sol açık oyuncusu izleme imkanına sahip olabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

poulsen takıntısına gelince poulseni bi anlatın yahu bana uzaktan gol mu atar bu adam topu oyuna cok mu iyi sokar cok iyi adam gecip ara pasları mı atar ne yapar yahu ben söyleyim sadece savunma poulsen olacagına bu cocuk olsun deniz barıs olsun ben tercih ederim yazık poulsen denen adama o kadar para ödemek iyi ki alamadık.videolarda öyle cok üst düzey bi oyuncu gibi gözukmuyo ama kesinlikle orta saha oyuncusu, aykut hoca izledi birde hep diyoruz genc yetenek alalım genc yetenekten kastınız zaten parlamıs sergio aguerio falan mı...bu çocuk için iyi düşünülmüştür diye düşünüyorum ve bilemeyiz transfer politikalarını belki +2 içindir ama sanmıyorum baskan 2 transfer yapıcaz demişti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kesinleşmis bi sey var mı ortada ?

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kesinleşmis bi sey var mı ortada ?
    Henüz yok ama haber DHA'nın..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu oyuncuyu tanıyor muyuz?

Hayır.

Mevkisini biliyor muyuz?

Hayır ama; stoper için alındığı yazılıyor. Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada; "Fenerbahçe yönetimi bir ortasaha veya sol kanat oyuncusu ya da stoper alacaktır." dedi. Biz stoper aldık, geriye önlibero kaldı.

Daum yaptığı açıklamada, B.Munich'den oyuncu alacağız dedi, bu takımdan bize gelebilecek iki isim var Lucio ve Hamit, Lucio'nun bu transferden sonra gelmesi beklenemez. O nedenle geriye Hamit kalıyor. Hamit'i aldığımız taktide zaten ortasaha problemimiz çözülür. Geriye bir yabancı hakkımız kalır ve onada bir ortasaha veya sol açık oyuncusu alınabilinir.

Fenerbahçe'nin bana göre sol açık ihtiyacı yoktur. Uğur Boral dışında o bölgede, Vederson, Ali Bilgin gibi isimlerde oynatılabiliniyor. Uğur Boral'ın kapasitesini hepimiz biliyoruz. Daum eğer bu kapasiteye bu oyuncuyu ulaştırsa o zaman Türkiye'nin en iyi sol açık oyuncusu izleme imkanına sahip olabiliriz.
    Stoper olarak aldıysak yine yanlış seçim. Neresinden tutarsak elimizde kalıyor. Elimizde geçen seneden tanıdığımız Bekir var, Önder var ilerleyen zamanlarda Edu düzelecek. 1 yabancı hakkını böyle bir oyuncuyla doldurmak mantıklı değil.

Vallahi Uğur'un potansiyeline ulaşmasını bekleyeceksek saçları kazıtmak lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Kesinleşmiş birşey yok ama biraz sonra yalanlanmazsa büyük ihtimal gerçektir haber.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by sananes View Post
    poulsen takıntısına gelince poulseni bi anlatın yahu bana uzaktan gol mu atar bu adam topu oyuna cok mu iyi sokar cok iyi adam gecip ara pasları mı atar ne yapar yahu ben söyleyim sadece savunma poulsen olacagına bu cocuk olsun deniz barıs olsun ben tercih ederim yazık poulsen denen adama o kadar para ödemek iyi ki alamadık.videolarda öyle cok üst düzey bi oyuncu gibi gözukmuyo ama kesinlikle orta saha oyuncusu, aykut hoca izledi birde hep diyoruz genc yetenek alalım genc yetenekten kastınız zaten parlamıs sergio aguerio falan mı...bu çocuk için iyi düşünülmüştür diye düşünüyorum ve bilemeyiz transfer politikalarını belki +2 içindir ama sanmıyorum baskan 2 transfer yapıcaz demişti
    Ben Paulsen'i istemiyordum alınmasını
    ilk başta Paulsen'e gidip almaya calışıp o kalite ve tecrübeden böylesine bi adama gelmeyi eleştiriyorum olacak iş değil anlamak mümkün değil

Ya kaliteli,tecrübeli direk oynayacak adam arıyorsundur parayı basıp alacaksındır direk takıma koyarsın takır takır oynar vizyonun budur senin
    Yada genç yetenekli tecrübesiz ama gelecek vaadeden oyuncuyu ucuza alıp geliştirirsin edersin bişeyler beklersin falan
    ikiside farklı vizyonlar, sistemler
    ordan direk buraya geçmek yönetimin vizyon eksikliğini gösterir..

Nesil
    2006

Stoper olarak aldıysak yine yanlış seçim. Neresinden tutarsak elimizde kalıyor. Elimizde geçen seneden tanıdığımız Bekir var, Önder var ilerleyen zamanlarda Edu düzelecek. 1 yabancı hakkını böyle bir oyuncuyla doldurmak mantıklı değil.

Vallahi Uğur'un potansiyeline ulaşmasını bekleyeceksek saçları kazıtmak lazım.
    Edu, Ağustos ayından sonra çalışmalara başlayacak, kısaca ilk dönem faydalanmamız çok zor. Bu nedenle o bölgede, Önder, Bilica ve Bekir kalıyor. Biri sakatlanır, diğerde istenilen performasnı vermesse bu isim görev alacak.

Daum ne yapıp ne edip Uğur'un bu performansını sergilemesini sağlayacak hamleler yaptı, iki defa mükemmelden daha iyi oynayan bir oyuncuyu mutlaka tekrar oynatabiliriz.

Türkiye'de hep yıllardır tartışılır hiç genç yetenek almıyoruz. Lyon, Porto, Benfica, Arsenal gibi takımları yaptığı genç oyuncu transferlerini biz yapsak başarı gelir diyoruz ama; bu sefer bir genç oyuncu alıyoruz ve bu oyuncu hakkında hiçbir bilgiye sahip değilken, sanki çok kötü bir oyuncu almış gibi kötü yönde eleştiriyoruz. Bu oyuncu üç ay sonra takımın vazgeçilmez oyuncusu olursa gene ön yargı ile yaklaşarak hata etmiş olacağız.

İzlemek ve görmek gerekiyor. Görmeden yorum yapmak hata olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

takım ceyrek final oynadıgında ön liberoda selcuk maldonado değişmeli oynuyodu bu cocuk orda onlardan kötü oynayamaz yahu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Oyuncuyu tanımadığım için yorum yapamıyorum,ancak bildiğim birşey varki F.Bahçe'ye takıma girdiği andan itibaren direk katkı yapacak,ihtiyaçları giderecek(Bjk-Ernst),tam anlamıyla bir önliberoya(Poulsen,Aurelio vb.) ihtiyacı vardı...

Mesaj Yetkileri