Sayfa 132 / 156 İlkİlk ... 3282122130131132133134142 ... SonSon
3,931 ile 3,960 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Bildiğim şey, taşıma işi sizin paralarınız ile gerçekleşmedi.
    Hadi kabul ettik AKP reklam finansmanı bizim cebimizden çıkmıyordur diye hadi kabul ediyorum bunu.

Söyler misin? IETT o otobusleri İtalya'dan kimin parasıyla satın alıyor? IETT özel bir şirket mi? Eğer özel bir şirketse öz sermayesi kimin parası ?
    Kısacası kimin malını kiralıyor ?

Ayrıca tam da isabet olmuş konumuzla ilgili;

http://eksisozluk.com/iett-rent-a-car--3883790

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dün oturduğumuz binanın yanındaki bakkalda muhabbet ederken,beyaz bir ticari araçlar 3 tane çevik kuvvet karşı şeritte durdular.Çevik kuvvetlerden birisi bakkala geldi muhabbet ettik.Kendisi bu zamana kadar hep Chp'ye oy vermiş.Sordum bu olayları destekliyor musun diye tabiki de desteklemiyorum dedi.Provokasyonları değil adam gibi yapılan eylemleri kastediyorum dedim onların yürekten destekliyoruz dedi.Bütün bankalar eylemcilere ülke ekonomisini düşürmesi için para vermiş falan dedi.Var mı böyle bir olay ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başbakan Acıklmalarından.

-IMF'e olan borcumuzu bitirdik. Şuan dünyanın en sağlam ve güçlü ekonomilerinden biri olduk.

7 Hazinra günü 620 Milyon EURO aldık DÜNYA BANKASINDAN...

-Dürüst olacaksınız. Samimi olacaksınız. Yoksa tabela olarak kalırsınız.

Wowwwww Dürürst ve samimi olmak Başbakan'dan

-Benim özgürlük alanıma saldırana ben sahip çıkana ben karşıyım.

Senin derekn ?

-İşte dün, Kazlıçeşme'de hukuk içinde bir miting yaptık. Diğerleri istediğimiz her yerde miting yaparız diyorlar.

Hukuk olarak ? Anayasa'da var olmasına rağmen kimseye grev hakkı tanımıyorsunuz... ?

-Kazlıçeşme'de 1 milyon insan vardı. CNN İnt. bu kalabalığı 'Hükümete tepki' diye veriyor. Herkes biliyor ki bu ülkenin ant-demokratik uygulama için orada toplandı.

Meydan maksimum 300.000 Bin kişi alıyor..

-Orada olanlar, hükümetine, devletine, bayrağına sahip çıktı.

Biz çıkmıyoruz dimi ?

-New York borsası, Tokyo borsası hapşursa bizim borsa alt-üst oluyordu. Bütün oyun ve tuzaklara rağmen Türkiye ekonomisi hep büyüyor.

Sıcak para akışı kesilse ne olur bu ülke ekonomisine ?

-Son olaylar ekomonimiz ve demokrasimiz açısından önemli bir sınav olmuştur.

Evet kimin yandaş,kimin demokratik olduğunu gördük.İyi bir olay oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gezi Parkını kirlettiniz, çöplüğe çevirdiniz diyenlerin Kazlıçeşme mitinginde bıraktıkları
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Makatının kılı diyen teyzeyi dil sürçmesi diye aklayabilirsiniz. Eyvallah olabilir. Peki başbakanınız Tayyip Erdoğan şu kadar milyar dolarlık havalimanı projemiz var, yapacağız, edeceğiz derken çılgınlar gibi alkış tutan kitleye ne demeli ?

%90 lık kısmı ne yazık ki o milyar dolarlık havalimanını kullanamayacak bir kesim. Bu su götürmez gerçektir. Öyle bir durumdaydı ki o mitingde bulunan insanlar. Erdoğan '' havalimanı '' dese '' hoeeyyy ak partiliyik '' '' nükleer santral '' dese '' oheyy her yer Tayyip her yer başbakan '' Erdoğan '' yer çekimi yok '' dese bile bir alkış kıyamet. Kitle bu ne yazık ki.

Allah yardımcıları olsun. Yeni doğmuş bir çocuğu eğitmekten daha zor bu insanları eğitmek artık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bakan Güler, halk ayaklanmasında çok etkin bir şekilde kullanılan sosyal medyadan rahatsızlığını da dile getirdi, sınırlama getirileceğinin mesajını verdi: "Sosyal paylaşım siteleri ile ilgili de bizim şu anda Emniyet Müdürlüklerimizin, Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalar var. Burada halkı tahrik eden, bir manipülasyonla yalan haberlerle halkı kışkırtmaya, hatta toplumsal olaylara, mal ve can emniyetini sıkıntıya sokacak, bozacak eylemlere yönlendiren elbette gerek Twitter olsun gerek Facebook olsun ve gerek sosyal medyanın diğer enstrümanlarını kullanarak bunları yönlendirenlerle ilgili çalışmamız var. Daha önce İzmir'de böyle bir çalışma oldu. Şimdi diğer yerlerde de böyle bir çalışma olacak. Tabi bu konularda ayrı bir yasal düzenlemenin de yapılmasının gerektiğini biz düşünüyoruz. Bu konuda Adalet Bakanlığımızın ve ilgili bakanlıkların çalışmaları olacak."

Bana şu saatten soran Allahı kulu AK PARTİ hükümetini savunmasın.Bu kadar "ACİZ,KORKAK" bi,r hükümet görmedim...

sakary Ali Misafir

[YOUTUBE="i7tXvMjSriA"]HTV[/YOUTUBE]

Durumu izah edebilecek biri?

edit

video olmamış

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    [YOUTUBE="i7tXvMjSriA"]HTV[/YOUTUBE]

Durumu izah edebilecek biri?

edit

video olmamış
    Hakan Aygün şöyle dedi..

"İLK TELEFON BAĞLANTISI KURULUNCA LALE ONU ATTİLA BEY SANMIŞ.ONDAN İZMİR DEMİŞ.BAŞKASINA BAĞLANILDIĞINI DUYUNCA TELEFONDAN KİBARCA ALMIŞ.SONRA ASIL KİŞİYİ ARAMIŞLAR.DOĞURUSU BUDUR ZATEN SESLERE BAKILDIĞI ZAMAN GÖRÜLÜYOR"
    Last edited by petrol_fb12 : 17.Haziran.2013 at 21:09 Reason: Bilgi eksikliği giderildi.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Yndaş kannaların her gün 1,000,000 Milyon tane haber yaptığını görünce.

20.Günün sonunda bir tane yalan haber yapma saklı olsun dimi ? O kadarda olsun dimi ?

Ayrıca bir tane olmuş..Ben buraya ÜLKE TV,HABERTÜRK,24,TV NET,ATV,TRT yaptığı yalan haberlerinin videosunu yaparsam o video 1 Milyon saat sunar.
    Buradaki asıl amacım bu zihniyetin amacını göstermekti. Olayların başından beri yapılan provokasyonları görüyoruz. Bu provokasyonları yapanlarda net olarak amaçlarına ulaştı. Şurada yapılan yorumlara bir bakın, birçok kişiye yapılan hakaretler...

Daha 2. -3. gün söyledim acayip provokasyonlar dönüyor diye ama malasef bu noktalara kadar geldik.

Bu arada MİT yasa tasarısıyla ilgili haber yasağı çıktı mahkeme kararıyla.
    Hadi bakalım.

@sakaryali

İstanbul'dan konuşan Atilla Sertel değil. Kendisi İzmir Bornova'da ikamet etmektedir.
    İstanbul'da konuşan kişi yanlışlıkla telefona baglanmıştır zaten muhabbet de kısa kesilmiştir.

Açık arıyorsunuz farkındayız ama en azından sokakları çekiyor adamlar banttan penguen vermiyorlar.
    Durmak yok karalamaya devam.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    @sakaryali

İstanbul'dan konuşan Atilla Sertel değil. Kendisi İzmir Bornova'da ikamet etmektedir.
    İstanbul'da konuşan kişi yanlışlıkla telefona baglanmıştır zaten muhabbet de kısa kesilmiştir.

Açık arıyorsunuz farkındayız ama en azından sokakları çekiyor adamlar banttan penguen vermiyorlar.
    Durmak yok karalamaya devam.
    Bunu dedikten sonra videoyu yeniden izledim, 25. saniye civarına kadar ,2-3 kere adama Atilla Sertel diyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Akp mitinginden... Başbakan'ın gerçek çevreciler dediği Akp'liler dağıtılan ekmeği bile yerlere atıyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Buradaki asıl amacım bu zihniyetin amacını göstermekti. Olayların başından beri yapılan provokasyonları görüyoruz. Bu provokasyonları yapanlarda net olarak amaçlarına ulaştı. Şurada yapılan yorumlara bir bakın, birçok kişiye yapılan hakaretler...

Daha 2. -3. gün söyledim acayip provokasyonlar dönüyor diye ama malasef bu noktalara kadar geldik.

Ha herkes masum bi tek direniş çiler SUÇLU dimi..

Başbakanların acıklamalarına ne diyorsun ? Ortamı geren o.Madem biliyorsun bunlar.Dış güçlerin işi.Ne ekmeğine yağ sürüyorsun.Yapmıyorum de kışla'yı herkes evine dağılsın..

Sen herşeyi "BEN" yaparım dersen.76 Milyonu robot gibi yapmaya kalkışırsan.Sistem bir yerde..

CRASH DUMP hatası verir..

20 Günün herşeyi unuttuğuna göre.Bir şey diyemem artık..

sakary Ali Misafir

@petrol_fb12

O dediklerin hakkında zaten görüşlerimi belirtmiştim. Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmadan transfer yapmasını da anlamsız buluyorum.

Protesto etmesine bir sözüm yok, hatta bazı haklı yanları da olabilir. Yaklaşık 20 gündür protestosuna da yaptı. Kışlayla ilgili de referandum önerildi. Ancak dediğim böyle sokaklara çıkarak bu iş olmaz.

Bu iktidar hangi halkı dinlemiyor onu çözemiyorum ben.

--

Başbakanın o tavrını ben sana şöyle anlatayım. Bu olaylar olurken Başbakanı destekleyen, evlerinde oturan insanları kontrol etmeye çalıştı. Hükümet sözcüleri, Cumhurbaşkanı zaten olumlu açıklamalar yaptı.

Ha kişisel fikrim bence Başbakan'da daha fazla sağduyulu konuşmalıydı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Deniz Gezmiş ve Atatürk'e terörist diyemeyeceğine göre Drogba'ma terörist demiş sayın başbakan,yıkarım ortalığı Didier Drogba'nın .... kılı olamazsın diyelim mi şimdi bizde
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anonymous www.beyaztv.com.tr çökerttiğini duyrudu

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

akp yapıyorsa vardır bir sebebi bazıları bu düşüncede ya

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kesin provaktorler akp mitingine gitmistir onlar yapmistir!!!111

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İETT otobüsleri miting otobüsüne dönüştürülmüş... Ego ve İETT'nin bunların elinden çektiği nedir ya... Allah Ankaralı ve İstanbullulara sabır versin... Halka gelince Ankara'da saat 11'den sonra otobüs bulamazsın, AKP ye gelince, gece 4'e 5'e kadar otobüs kaldırırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kanal B'de Orman mühendisi başkanı konuşuyor.Baya bilgi veriyor.

http://www.kanalb.com.tr/canli.php

Link burda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...-kaski-kirmasi

---

Mizahi haber sitesi Zaytung'un yaptığı haberi gerçek sanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, “Gezi Parkı’ndaki marjinal örgütlerin çadırlarından çıkan vahşet planları” adı altında paylaşımlarda bulundu. Kendisine komplo kurulduğunu iddia eden Gökçek, Twitter hesabından 'hangi şerefsiz uydurdu o twiti?' dedi.

Söz konusu sitede yayınlanan haberde, direnişçilerin çadırlarından atom bombasının nasıl yapıldığını anlatan dökümanların çıktığı söyleniyordu. Yaptığı paylaşımı desteklemek amacıyla atom bombası planlarının yer aldığı eski bir gazete sayfasını delil olarak gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gezi Parkı’ndaki 'marjinal grupların' çadırlarında atom bombası hazırlığı yaptığını iddia etti.

Gökçek bir süre sonra tweeti sildi, ancak takipçilerinin aldığı ekran görüntüsü sayesinde GÖkçek'in paylaşımı sosyal medyada hızla yayıldı.

İşte Gökçek'in Twitter'dan paylaştığı o haber:

hahaha bu adam belediye başkanı ya dahası yok arkadaş..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu adam kesinlikle troll. Baska bir sey olamaz. Mumukunati yok ya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Reddediyor bir de Geri silebiliyor ya işte,sazana gelince sil sonra reddet twiti Hey Allah'ım ya,Türkiye'nin Başkent'inin belediye başkanına bak
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Akıllardan çıkmasın , unutulmasın ;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151713400642363
    Football is simple,but Football Manager is not

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Akıllardan çıkmasın , unutulmasın ;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151713400642363
    Bunda anlaşılmayacak birşey yok.
    Başlıca iki neden; Kemalist eğitim sistemi ve yakın zamana kadar kaymak tabaka ile anadolu insanının, aradaki maddi uçurum nedeniyle eğitimde eşit imkanlara sahip olmayışı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başlıca iki neden; Kemalist eğitim sistemi ve yakın zamana kadar kaymak tabaka ile anadolu insanının, aradaki maddi uçurum nedeniyle eğitimde eşit imkanlara sahip olmayışı.
    Aynısını söyleyecektim ama söylemeye korktum, çok doğru ve sade bir şekilde ifade etmişsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Eğitim sadece okulla olmuyor

İnsan bir şeyleri sorgulaması düşünmesi o konu hakkında araştırması lazım..

Yoksa okulda öğretilen bilgiler hiç bir işe yaramaz.Bilgi'den başka.

Kemalist Eğitim ? Ne alaka ysa artık.Parası olan özel okula gidiyor.Olmayan düz liseye gidiyor.Devlet okuluna gidiyor.

Kemalist ile alakası ne açarmısın ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kemalist egitim sisteminden kastin nedir aciklar misin ?

Mesaj Yetkileri