Bence Ali Tandoganın kesinlikle kalması gerek.
Saviolanın bonservisi elinde zaten barca ile onun ilgisi yok o yüzden henry haberleri ile saviolanın alakası yok.. gs bu işide bitirirse coşar valla![]()
R.Carlos sol bek
U.Boral sol bek
Tümer Oyun Kurucu
Vederson tam bilmiyom hem bek hemde sol kanat galiba... FB nin sol kanadı Vedersonmu olucak yani... Cl de felan çok zorlanırlar... Tümer de bizim Ricardinho gibi olur... Adam oynayamıyo solda bu açık... Tabi herkesin taktiksel anlayışı farklıdır... Sadece ben böle düşünüyorum...
Emrah sana güveniyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sağ bek alınmalı zaten .Ona bişey demiyorum.
Sol bek oynayabilecek oyuncularımız:
R.Carlos
Wederson
Uğur Boral(Geçen sene oynamıştı-tecrübesi var)
Sol açık oynayabilecekler:
Tümer
Wederson
Gürhan
Uğur Boral
Gördüğünüz gibi sol kanatta her mevkiğe 3-4 tane alternatifimiz var.Daha ne olsun![]()
yok deniz bizim işleri maliye bakanı yürütüyor eğer bu transferi gerçekleştiremezsse çok büyük bir güven kaybedecektir. O yüzden elinden geleni yapıyodur
ayrıca serdar çok iyi oyuncu
I'm back...
demek ki artık saviola nöbeti başlıyor
Ben Saviola'nın geleceğine inanıyorum.Neden olmasın?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
bizde yeniden uykusuzluk nöbetine başlicaz anlaşılanhadi hayırlısı... hadi emrah coştur bizi
![]()
Amannnnn kardeşim ne yaptın yavv uğur boral sol bek oynadığında neler yaptığını gördüktabi ondan suç bulmuyorum onun mevkisi değil ama oynamamalı sol bekte
![]()
Bari Mustafa Doğan da ayrılsaydı takımda...
beyler benim kaynak cok guvendigim biri.ne dese oluyor.maddi yondende zengin biri.gs li is adami.haber ondan yani.saviola nobetlerine baslayalim bencede.insallah olur
Insallah gelir ya forvet supper olur
bende Nobette basladim![]()
ben her açıklamaya bakmıyorum işte gökhanın böyle diyeceğini hiç sanmıyorum bir spor sitesi heyere dağtımış gökhan açıklaması diye daha 1 hafta önce gökhan seneye büyük hedefler peşinde koşacağız uefaya irek katılacağız kulübümde mutluyum diyordu bir hafta içinde bu kadar caymış olmaz gs ise bir yabancı forvet alır ve songu yollar sezonu kapatır zaten bayağı futbolcu aldı
Bu arada 2 sene önce de Galatasaray'ın adı Saviola ile anılmış.
Bide şu habere bakın
Cimbom'da son aday Saviola
Yeni sezona yıldız futbolcu transferi ile başlama niyetinde olan sarı-kırmızılı
ekipte yeni aday Javier Saviloa.
Cimbom'un yeni gözdesi Saviola
Barcelona ile mukavelesi sona eren Arjantinli futbolcuyu transfer etmek isteyen Galatasaraylı yöneticiler, Carusca'nın transferinde büyük faydası olan Arjantin futbol federasyonu 2. başkanı Noray Nakış ile görüşmelere başladı
Galatasaray milli takımın süper sol bek oyuncusunu transfer etti. İşte flaş isim:
Galatasaray tüm takımların transfer listelerinde ilk sıralarda yer alan Volkan Yaman'ı transfer etti. Antalyaspor'da göz dolduran ve 3 büyüklerin peşinden koştuğu başarılı futbolcunun Galatasarayla anlaştığı açıklandı.
www.ensonhaber.com
SON DAKİKA!
Volkan Yaman bitti!
Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti.
DHA'nın 22.46'da üyelerine servis ettiği habere göre;Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in bugün Antalyaspor yönetimi ile sürdürdüğü pazarlıklar sonucunda Volkan Yaman'ın transferi için anlaşmaya vardılar. Sarı kırmızılı kulüp böyle esürdürdüğü transfer harekatında Linderoth, İsmail Bouzid, Orkun Uşak ve Lincoln'ün ardından Volkan Yaman'ı da transfer ederek sol bek problemini çözdü.
22.06.2007
Kaynak : DHA
o ayrılmadı mı zaten ??
Bu Uğur'a yazık oldu alındığında ne umutlarla gelmişti.Adam şimdi yedek.
So what?
Saike
valla bilmiyorum bekleyecez bugün aldığım duyumlara göre kayseriye sabah gelmiş ve yönetimle görüşmüş
Volkaaaaan!..
Acaba hangi mevkiide oynayacak
Sol bek olur gerekirse sol açık bile oynar bu adam![]()
Aslında bu alternatifleri düşündüğümde sol kanat iyi gibi ... aslında tuncay gibi birini arıyorum belkide hala alışamadım yav![]()
O ayrıldı zaten...
Gidecek herhalde o da.Ama kalsın yaa derinlik oluşturuyor kadroda.
So what?
Saike
Aman volkan olmustu saviola heyecanlanin para konusu hallededilmis ufak pruz kalmis
Valla 2 senedir anadolu takimlari bizden korkmamaya baslamisti bu yuzden ustumuze cok geliyorlardi artik onlarda korkar bizden