Sayfa 132 / 439 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
3,931 ile 3,960 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by vento View Post
    ewt birde Barcelona'nın Henry ile anlaşması bize kolaylık sağlayabilir.
    Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    2=3 sayfa once dedim.gokhan unalda bitmis diye.saviolayida soylemistim.gercekten gorusmusler.ingiliz kulupleri ilgileniyormus.para olarak ilgilene kulupler bizden cok veriyorlarmis ama gs nin 2 avantaji var.1,si saviola artik devamli oynayacgi bir kulup istiyor 2.si hedefi olan.bu 2 side bi tek gs de var.ama para derse baska yere gitcek.teklif yapilmis bile
    Transfermarkt a göre Saviola serbest bırakılmış.İş sadece verilecek paraya bakıyor eğer Sponsorlar devreye sokulabilirse bu transfer tamamlanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Ali Tandoganın kesinlikle kalması gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saviolanın bonservisi elinde zaten barca ile onun ilgisi yok o yüzden henry haberleri ile saviolanın alakası yok.. gs bu işide bitirirse coşar valla

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sola neden adam lazım?!!! Türkiye'nin en iyi sol kanat oyuncuları bizde, R.Carlos, Vederson, Uğur Boral ve Tümer!!! Seç beğen al!!! Bunlara ek olarak Olcan ve Gürhan da orada oynayabiliyor!!!

Sola adam kesinlikle lazım değil, sağa lazım.

Kontenjan aynen kalırsa Deivid gider, Mateus de bir takıma kiralanır yine.
    R.Carlos sol bek
    U.Boral sol bek
    Tümer Oyun Kurucu
    Vederson tam bilmiyom hem bek hemde sol kanat galiba... FB nin sol kanadı Vedersonmu olucak yani... Cl de felan çok zorlanırlar... Tümer de bizim Ricardinho gibi olur... Adam oynayamıyo solda bu açık... Tabi herkesin taktiksel anlayışı farklıdır... Sadece ben böle düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Emrah sana güveniyorum..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sölediğiniz isimler iyi isimler ama vederson carlos sol bek sol kanat nasıl oalcak bu ikisinden... tümerde solda oynar ok ama geçen sene iyi oynadığı bütün maçlara bakın adam ortada oynuyor solda oynayamıyor tümer... uğur boral olabilir ama belirsiz... öncelikle ali bilgin bitirilsin ondan sonra gereken yapılır
    Sağ bek alınmalı zaten .Ona bişey demiyorum.

Sol bek oynayabilecek oyuncularımız:
    R.Carlos
    Wederson
    Uğur Boral(Geçen sene oynamıştı-tecrübesi var)

Sol açık oynayabilecekler:
    Tümer
    Wederson
    Gürhan
    Uğur Boral

Gördüğünüz gibi sol kanatta her mevkiğe 3-4 tane alternatifimiz var.Daha ne olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Saviola iler her konuda anlasilmis ufak sorunlar varmis 2. gorusme yapilcakmis orda imzalar atilacakmis galiba
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Emrah sana güveniyorum..
    Usta lincoln gibi kesin gelir demiyorum Ama cok ciddi bir haber sallama degil yani forumlar costu millet nobete basladi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

yok deniz bizim işleri maliye bakanı yürütüyor eğer bu transferi gerçekleştiremezsse çok büyük bir güven kaybedecektir. O yüzden elinden geleni yapıyodur

ayrıca serdar çok iyi oyuncu
    I'm back...

demek ki artık saviola nöbeti başlıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ben Saviola'nın geleceğine inanıyorum.Neden olmasın?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

bizde yeniden uykusuzluk nöbetine başlicaz anlaşılan hadi hayırlısı... hadi emrah coştur bizi

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Saviola iler her konuda anlasilmis ufak sorunlar varmis 2. gorusme yapilcakmis orda imzalar atilacakmis galiba
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Usta lincoln gibi kesin gelir demiyorum Ama cok ciddi bir haber sallama degil yani forumlar costu millet nobete basladi
    2. görüşme yarın olabilirmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Amannnnn kardeşim ne yaptın yavv uğur boral sol bek oynadığında neler yaptığını gördük tabi ondan suç bulmuyorum onun mevkisi değil ama oynamamalı sol bekte

Bari Mustafa Doğan da ayrılsaydı takımda...

Leoucwhsua Misafir

beyler benim kaynak cok guvendigim biri.ne dese oluyor.maddi yondende zengin biri.gs li is adami.haber ondan yani.saviola nobetlerine baslayalim bencede.insallah olur

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Insallah gelir ya forvet supper olur

bende Nobette basladim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gokhan unal transferide her an bitebilir oyle her aciklamaya bakmayin
    ben her açıklamaya bakmıyorum işte gökhanın böyle diyeceğini hiç sanmıyorum bir spor sitesi heyere dağtımış gökhan açıklaması diye daha 1 hafta önce gökhan seneye büyük hedefler peşinde koşacağız uefaya irek katılacağız kulübümde mutluyum diyordu bir hafta içinde bu kadar caymış olmaz gs ise bir yabancı forvet alır ve songu yollar sezonu kapatır zaten bayağı futbolcu aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Arkadaslar bu saviola bence gelecek sizde benimki gibi heyecanlanin ama lincon kadar iddaali degilim

bonservisi elinde.yıllık ücrette anlaşmış adnan baba.Sadece ufak tefek şeyler kalmış

Real madrid vazgecmis saviola gelirim galatasaraya demis

Birde size soyle soylim millet lincoln nobetinden sonra saviola nobeti tutmaya basladi yani bu kadar ciddi bir haber
    Emrah azından bal damlıyor, çok heyecanlandım

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu arada 2 sene önce de Galatasaray'ın adı Saviola ile anılmış.
    Bide şu habere bakın
    Cimbom'da son aday Saviola
    Yeni sezona yıldız futbolcu transferi ile başlama niyetinde olan sarı-kırmızılı
    ekipte yeni aday Javier Saviloa.

Cimbom'un yeni gözdesi Saviola
    Barcelona ile mukavelesi sona eren Arjantinli futbolcuyu transfer etmek isteyen Galatasaraylı yöneticiler, Carusca'nın transferinde büyük faydası olan Arjantin futbol federasyonu 2. başkanı Noray Nakış ile görüşmelere başladı

Default CİMBOMA süper sol bek!

Galatasaray milli takımın süper sol bek oyuncusunu transfer etti. İşte flaş isim:

Galatasaray tüm takımların transfer listelerinde ilk sıralarda yer alan Volkan Yaman'ı transfer etti. Antalyaspor'da göz dolduran ve 3 büyüklerin peşinden koştuğu başarılı futbolcunun Galatasarayla anlaştığı açıklandı.

www.ensonhaber.com

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Amannnnn kardeşim ne yaptın yavv uğur boral sol bek oynadığında neler yaptığını gördük tabi ondan suç bulmuyorum onun mevkisi değil ama oynamamalı sol bekte
    İlla oynayacak demedik Eğer Carlos+Wederson sakatlanırsa oynar orda.Bu da çok zor.Açıkça belli sol kanadımız müthiş

SON DAKİKA!

Volkan Yaman bitti!

Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

DHA'nın 22.46'da üyelerine servis ettiği habere göre;Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in bugün Antalyaspor yönetimi ile sürdürdüğü pazarlıklar sonucunda Volkan Yaman'ın transferi için anlaşmaya vardılar. Sarı kırmızılı kulüp böyle esürdürdüğü transfer harekatında Linderoth, İsmail Bouzid, Orkun Uşak ve Lincoln'ün ardından Volkan Yaman'ı da transfer ederek sol bek problemini çözdü.
    22.06.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

o ayrılmadı mı zaten ??

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu Uğur'a yazık oldu alındığında ne umutlarla gelmişti.Adam şimdi yedek.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

valla bilmiyorum bekleyecez bugün aldığım duyumlara göre kayseriye sabah gelmiş ve yönetimle görüşmüş

Volkaaaaan!..

Acaba hangi mevkiide oynayacak

Sol bek olur gerekirse sol açık bile oynar bu adam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında bu alternatifleri düşündüğümde sol kanat iyi gibi ... aslında tuncay gibi birini arıyorum belkide hala alışamadım yav

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O ayrıldı zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gidecek herhalde o da.Ama kalsın yaa derinlik oluşturuyor kadroda.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aman volkan olmustu saviola heyecanlanin para konusu hallededilmis ufak pruz kalmis

Valla 2 senedir anadolu takimlari bizden korkmamaya baslamisti bu yuzden ustumuze cok geliyorlardi artik onlarda korkar bizden

Mesaj Yetkileri