Ben,Kemal'in doğup büyüdüğü sehirde oynamasını ve futbolu bırakmasını isterdim ama olmadı ama Antep zaten eski oyuncularını toplayan bi kulüp.
Ondan önemlisi bizim dmc problemimiz ve sol kanata aday olan Riera var.Merakla bekliyorum
Ne dmcymis yau![]()
Ben,Kemal'in doğup büyüdüğü sehirde oynamasını ve futbolu bırakmasını isterdim ama olmadı ama Antep zaten eski oyuncularını toplayan bi kulüp.
Ondan önemlisi bizim dmc problemimiz ve sol kanata aday olan Riera var.Merakla bekliyorum
Ne dmcymis yau![]()
Senna 2011'e kadar sözlesme tazelemiş
Villareal resmi sitesi..El mediocentre amb el president Roig, abans de la roda de premsa
Marcos Senna renova el seu contracte per una temporad
L'hispanobrasiler passarà a pertànyer al Villarreal per als pròxims tres anys, prolongant-ho fins al 30 de juny del 2011
Last edited by Emurafu : 23.Ağustos.2008 at 11:10
Belliydi bence Senna'nın gelmeyeceği. Fenerbahçe acilen başka isimlere yoğunlaşmalı.
Senna Villarreal'de kaldı!
FLAŞ! Fenerbahçe'nin transfer önerisi götürdüğü ileri sürülen Marcos Senna, kulübü Villarreal ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardı. Villarreal Kulübü Başkanı Fernando Roig, 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Marcos Senna'nın sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını ve ücretinin artırıldığını duyurdu. Senna'nın sözleşmesinin feshedilmesi durumunda ise normalde 36 milyon Avro olan tazminatın 100 milyon Avrupa'ya dek çıkartıldığı bildirildi.
Villarreal'in, İtalyan Udinese le yaptığı hazırlık maçının ardından basına açıklama yapan Roig, ''Marcos Senna'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya karar verdik. Marcos, hiç kuşku yok ki çok önemli ve Villarreal'in projeleri için gerekli olan bir futbolcu. Sözleşmesini iyileştirdik. Bu durumda herşey çok açık ve hepimiz memnunuz'' dedi.
Senna da, ''Her zaman burada kalamk istediğimi söyledim. Sözleşmemi uzatarak Villarreal'de 1 yıl daha kalmak beni mutlu ediyor. Şu anda tek düşündüğüm Villarreal için çalışıp, büyük bir sezon için iyi şeyler yapmak'' diye konuştu.
23.08.2008Kaynak : AA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Belliydi zaten. Fenerbahce mutlaka alternatif isimler bulunduruyordur, onlara yönelir...
Iki günce Aragones'e evet diye açıklama yaptı şimdi de Villareal ile sözleşme uzatıyor.
Senna değil ASenna...
Özkan abinin dediğine katılıyorum, Fenerbahçe'yi sözleşmesini iyileştirmek ve uzatmak için kullandı diyebiliriz. Neyse artık bu saatten sonra çok da iyi bir ön libero almamız imkansız, ayın 23'üne gelmişiz, Xabi Alonso gibi Senna da yalan oldu diyebiliriz. Colsa gelir artık veya başka bir ikinci sınıf ön libero, umudum kalmadı diyebilirim. Vincent Kompany'i alsaydık keşke, HSV satılığa çıkarmıştı, Man City kaptı.
Korkuyorum demiştim. Korkutuğum başıma geldi. Sözleşme uzatmak için bizi kullandı helal olsun. Ama alternatifler vardır Perşembe veya Cuma'ya kadar bitecektir transfer.
Alternatiflerimiz azaldı ;
- Emerson
- Tiago
- Colsa
?
İsmi geçen isimler arasında en iyi Tercih Emerson olur . Yada Brezilya liginden süpriz bir isimde alınabilir
Emerson alınsa bari, ismi geçenler arasında en iyisi o, takıma da çabuk adapte olur Brezilyalı olduğundan ve takımın defansif yükünü çekebilir. Brezilya liginden sürpriz bir genç isim olursa da harika olur, tabii genç olması ve gelecek vaadetmesi kaydıyla.
Bu Tiago Portekiz milli takımındaki mi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Serkan Juventus Tiago için Everton ile kiralık anlaştıklarını fakat Tiago'nun gitmek istememesi nedeniyle transferin yattığını dolayısıyla Tiago'nun Juve'de kalacağını açıklamıştı.
Aziz Başkan Aurelio'nun yerini dolduracağız demişti. Emerson Aurelio'nun yerini sadece kalıp olarak doldurabilir. Piyasası iyice düşmüş, son sene sakatlıklarla boğuşmuş bir adam.
Colsa'yı pek izlemişliğim yoktur fakat bir adam 29-30 yaşına gelene kadar kendini tanıttıramıyorsa orda problem var demektir. Son senelere çıkış yapsa zaten ismi sık sık dillenirdi.
Alınacak oyuncu sırf transfer yaptık demek için alınacaksa hiç gerek yok. Şimdiye kadar tahammül edemediğimiz Maldonado ve ne yapacağı belli olmayan Selçuk ile yola devam edilmesi daha mantıklı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emerson'un bize maliyeti de olmaz ama bekleneni verebilir mi o da başka bir soru ... Bence hiç güdemde olmayan bir isim alınacak
Maldonado da gelmeden evvel Güney Amerika'nın en iyi DM'lerinin arasındaydı. Bence Güney Amerika pazarına yönelmek hata olur. Bana kalırsa Fransa liginden iyi bir Afrikalı alınmalı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Maldonado hala çok iyi bir DM; ama oyun anlayışı Fenerbahçeye uymuyor. Onu kötü yapan o. Oyun anlayışı Fenerbahçeninkine uygun birisi lazım. Oyunu yavaşlatmayan bir oyuncu yani. Alex oyunu yavaşlatıyor e Maldonado'da öyle 2 oyuncu birden olunca saha'da direk taktik'e etki ediyor. Bu da kötü oluyor. Alex bireysel özellikleriyle bu açığını çok iyi kapatabiliyor, Maldonado garantici adam. Ileriye pas verip hata yapacağına sağ'a sol'a geriye pas veriyor. %100 garanti pas yapıyor. Sağ'a sol'a geriye pas verince oyun yavaşlıyor, bu da Maldonado'ya kötü DM etiketini yapıştırdı. Ben çok ümitliydim Maldonadon ama oyun anlayışı Fenerbahçeye uymuyor.
Colsayı ben de istemem yahu. Adam kaç yaşına gelmiş yeni duyuyoruz. Zaten FM'de de penaltı kaçırmıştı bana karşı. (: Iyi değildir o.
Hiç ummadığımız bir oyuncu gelecek bence, bekleyip göreceğiz...
maldonado dan önlibero olmaz....çok kısa boyu war çok ağır hiç teknik yok top kapma yok uzaktan şut yok....bunlardan hiçbiri yok....kısa boylu olur çevik olur anlarım iyidir...kısa boylu olur inanılmaz mücadele eder top kapar falan anlarım...kısa boyludur garanti oynar paso ama uzaktan ii şut atar anlarım....abi hiç bişe yok ki bu adamda...niye alındığını alexe sormak gerek
Alou Diarra Fenerbahçe için biçilmiş kaftan olurdu. Ama yönetimin böyle bir isme yöneleceğini üşünmüyorum. Daha kariyerli birini hedefleyeceklerdir heralde. Oysa Diarra'yı getirseler Aurelio'yu hiç aramazlar.
Artık kim gelirse gelsin pek önemi kalmadı kanımca
Artık Fenerbahçe yönetiminin bir oyuncuyu internet üzerinden yalanlayıp yalanlamaması üzerine stratejiler kurmayın bence.Zira 2 transferde heyecan yaptınız ama sonuç yok.Umut etmeyin,sabredin.Mutlaka birisini alacak Fenerbahçe yönetimi..
So what?
Saike
Senna Villarreal'de kaldı
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği İspanyol orta saha oyuncusu Marcos Senna, kulübüyle olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
Fenerbahçe'nin transfer önerisi götürdüğü ileri sürülen Marcos Senna, kulübü Villarreal ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardı.
Villarreal Kulübü Başkanı Fernando Roig, 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Marcos Senna'nın sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını ve ücretinin artırıldığını duyurdu. Senna'nın sözleşmesinin feshedilmesi durumunda ise normalde 36 milyon Euro olan tazminatın 100 milyon Euro'ya dek çıkartıldığı bildirildi.
Villarreal'in, İtalyan Udinese le yaptığı hazırlık maçının ardından basına açıklama yapan Roig, ''Marcos Senna'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya karar verdik. Marcos, hiç kuşku yok ki çok önemli ve Villarreal'in projeleri için gerekli olan bir futbolcu. Sözleşmesini iyileştirdik. Bu durumda herşey çok açık ve hepimiz memnunuz'' dedi.
Senna da, ''Her zaman burada kalamk istediğimi söyledim. Sözleşmemi uzatarak Villarreal'de 1 yıl daha kalmak beni mutlu ediyor. Şu anda tek düşündüğüm Villarreal için çalışıp, büyük bir sezon için iyi şeyler yapmak'' diye konuştu
NTVspor
Benim Senna adına pek bir umudum yoktu açıkcası,kulübünde kalacağını tahmin ediyordum.Sözleşmesini de uzatmış zaten.
Bakalım kimi alacağız,merakla bekliyorum.
Bayram Tutumlu Suan Telegole konuşuyor. Telefonla baglandı. Tüm bu yazılanlar yalan diyor.
Doğru demesini beklemiyorduk zaten![]()
O Bayram Bey'in bi adresmi madresi yok mudur (: topluca bi ziyarete gidelim...![]()
![]()
![]()
Zaten kendime göre de bi skin bulamadım onun acısını da Bayram Bey'den çıkartırım. (:
Arkadaşlar lütfen daha doğru haberler yapan kaynaklardan haberler eklemeye çalışalım.
So what?
Saike
Ne geriye dönmesi yahu, Aurelio artık geri dönüp de Fenerbahçe forması giyemez. Basın yazacak şey bulamıyor, şimdi bu çıktı bakalım daha neler göreceğiz...
"YÜCE ATATÜRK"
ya nezaman yapacaklar bu transferi az bi vakit kaldı