Sayfa 133 / 163 İlkİlk ... 3383123131132133134135143 ... SonSon
3,961 ile 3,990 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Matematik sizin mi işiniz ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    apoya sayın dedi hala yanıt yok...

meclis konuşmasında dedi gazeteci sorduğunda yalanlayamadı bunu geçtiğimiz haftalarda.
    şehit cenazelerinde cenaze namazına katılıp köşede durmayıp namaza duran subayların fişlendiği görevden atılıp yada sürüldüğü günler gördük
    90 lı yıllarda bu ülkede askerlerin şehit cenazesinde namaz kılmaları yasaklandı terörden çok islamdan korkan bi zihniyet vardı
    şimdi terör bitti takıldığın şeye bak ayinesi iştir kişinin söze bakılmaz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Cevap bulamayınca yine 90lara gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cevap bulamayınca yine 90lara gitti.
    1500lere gitmekten iyidir ayrıca cevap orda var tekrar okumanı tavsiye ederim

Del Piero_10 Misafir

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=1cgt3gXD7zM"]http://www.youtube.com/watch?v=1cgt3gXD7zM[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hepsi otobüslerle taşındı hepsi cahil cuhela hepsi kör hepsi hiçbir şey bilmiyor

bu halka leke düşüremeyecek hiç kimse

Evet gördük başbakanın "BENİM POLİSİM" dediği polisi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

1500lere gitmekten iyidir ayrıca cevap orda var tekrar okumanı tavsiye ederim
    Başkalarıyla karşılaştırmadan yorum yapmayı dener misin ?

Teröriste , sayın diye hitap etmek doğru mudur ?

Bu devletin kuruluşunda en büyük paylara sahip Atatürk ve arkadaşlarına "ayyaş" demek doğru mudur ?

not : Ben Parti tutmam. O yüzden istediğiniz partinin yanlış hareketini paylaşın farketmez. Sözüm sana "delpiero" .

MHP de sayın derse kınıyorum. Chp de sayın derse kınıyorum. Başbakan' ın ağzıyla konuşursak ; bunun tersini savunan varsa da şerefsizdir , namussuzdur. Bu kadar açık ve net konuşuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ulan bileydik anamıza babamıza söylerdik ona göre ayarlardı da şu 90'lardaki olaylarıda görürdük. Arkadaş yoktuk biz o yıllarda fiilen. Biz o zamanlar Süper Mario'yduk, pokemonduk, bugs bunny'dik. Açmayın şu eski defterleri artık bu nesil o nesil değil, devir değişti, düşünceler değişti, ideolojiler değişti, her şey değişti.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006

şehit cenazelerinde cenaze namazına katılıp köşede durmayıp namaza duran subayların fişlendiği görevden atılıp yada sürüldüğü günler gördük
    90 lı yıllarda bu ülkede askerlerin şehit cenazesinde namaz kılmaları yasaklandı terörden çok islamdan korkan bi zihniyet vardı
    şimdi terör bitti takıldığın şeye bak ayinesi iştir kişinin söze bakılmaz
    evet cehape suçlu di mi?

yahu ben bu ülkede türbanlılar, baş örtülüler okula girsin diye kaç defa yazdım.

bu hükümet terörist başı ile aynı masaya oturmuştur, o kişiye sayın denmiştir açık ve nettir.

bu gün bir şehidimiz var neden bir kanal göstermiyor. he yalan haber dersen cenaze hemen yanımda ki Ataköy 5. kısım camii den kalktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya petrol komik komik şeyler paylaşıyorsun attığın yalan resimler yetmedi mi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kadıköy'den Beşiktaş ve Kabataş'a yapılan vapur seferleri iptal edildi. Beşiktaş iskelesinin kepenkleri kapatılırken yolcular Kadıköy-Eminönü iskelesine yönlendirildi. Kadıköy-Eminönü iskelesinden Karaköy ve Eminönü seferleri düzenli bir şekilde devam ediyor. Beşiktaş iskelesinin kapatılmasıyla ilgili olarak iskelede çalışan bir görevli "Valilik talimatıyla Beşiktaş iskelesinden seferlerin durdurulduğunu" söyledi.

Ne bu Korku

ya petrol komik komik şeyler paylaşıyorsun attığın yalan resimler yetmedi mi

Yalan değil hiç biri Hayret oysaki bu kadar yalana inana birisin

Taksime kimse "BELEDİYE OTOBÜSÜ" özel olarak "ÜCRETSİZ" gitmedi.Ben o belediye otobüsleri "2 LİRA" veriyorum ne diye MİTİNGLERE kendi insanlarını taşısın diyemi !

Ne kadar hakkım varsa "HARAM OLSUN" !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Yolcu sen başkasına laf atmadan , başkasıyla karşılaştırmadan şu "SAYIN" ve "Ayyaş" olaylarını bir yorumlar mısın

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mitingde kendisinin dev posterini actirtan zihniyetten ne beklersiniz, hala anlayabilmis degilim. bu yasima kadar o kadar politikaci gordum, bu kadar palavrayi tek ayak ustunde sikan bir baskasini daha gormedim. tamam yillardir aliskiniz bu siyasete ama bunlar cigir atlattilar.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Kara propagandanın en başarısız örneklerini sergiliyorsun. O siteye gir bakalım ne çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Kara propagandanın en başarısız örneklerini sergiliyorsun. O siteye gir bakalım ne çıkıyor.
    Bu site değil FACEBOOK

Nesil
    2006

@Del Piere_10 senle aynı ünvanı taşıyorum ya şu sitede... sözüm yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Başkalarıyla karşılaştırmadan yorum yapmayı dener misin ?

Teröriste , sayın diye hitap etmek doğru mudur ?

Bu devletin kuruluşunda en büyük paylara sahip Atatürk ve arkadaşlarına "ayyaş" demek doğru mudur ?

not : Ben Parti tutmam. O yüzden istediğiniz partinin yanlış hareketini paylaşın farketmez. Sözün sana "delpiero" .

MHP de sayın derse kınıyorum. Chp de sayın derse kınıyorum. Başbakan' ın ağzıyla konuşursak ; bunun tersini savunan varsa da şerefsizdir , namussuzdur. Bu kadar açık ve net konuşuyorum.
    sayın demek doğru değildir ama ben ayinesi iştir kişinin derim adam terörü bitirdiyse yaptığı yanlışı düzeltti demekki
    atatürke ayyaş diyemez atatürkü koruma kanununa göre suçtur ama bu ülkede peygambere mekkede doğan en büyük gavat diye ekşide başlık atılır bu suç değil ÖZGÜRLÜKTÜR...
    atatürke ayyaş dememiştir ama siz demediği halde atatürke yakıştırıyorsunuz ben napim

evet cehape suçlu di mi?

yahu ben bu ülkede türbanlılar, baş örtülüler okula girsin diye kaç defa yazdım.

bu hükümet terörist başı ile aynı masaya oturmuştur, o kişiye sayın denmiştir açık ve nettir.

bu gün bir şehidimiz var neden bir kanal göstermiyor. he yalan haber dersen cenaze hemen yanımda ki Ataköy 5. kısım camii den kalktı.
    terörü bitiremedi diye sevinecek misin şimdi amac nedir terörü bitirecek hamle yapmak mı yıllar önce söylediği yanlış bi söze takılıp gerçekleri görememek mi
    süreç bıçak gibi birden kesilmeyecektir elbet eninde sonunda bu illet bitecek ama bir kesim hala sayın dedi ama levelinde takılı kalacaktır

Nesil
    2006

sayın demek doğru değildir ama ben ayinesi iştir kişinin derim adam terörü bitirdiyse yaptığı yanlışı düzeltti demekki
    atatürke ayyaş diyemez atatürkü koruma kanununa göre suçtur ama bu ülkede peygambere mekkede doğan en büyük gavat diye ekşide başlık atılır bu suç değil ÖZGÜRLÜKTÜR...
    atatürke ayyaş dememiştir ama siz demediği halde atatürke yakıştırıyorsunuz ben napim

terörü bitiremedi diye sevinecek misin şimdi amac nedir terörü bitirecek hamle yapmak mı yıllar önce söylediği yanlış bi söze takılıp gerçekleri görememek mi
    süreç bıçak gibi birden kesilmeyecektir elbet eninde sonunda bu illet bitecek ama bir kesim hala sayın dedi ama levelinde takılı kalacaktır
    terörist ile aynı masaya oldurulmaz teröristler öldürülür, idam edilir. onlar bebek katilidir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

wtf?

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=LChmq_finWg"]wtf[/YOUTUBE]

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bu site değil FACEBOOK
    altta irtibat yazan siteyi diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

herkes dikkatli olsun, sosyal medyaya yalan haber sokup milleti pesinden surukleyerek sonra da sazan avi seklinde yansitiyorlar. emin olmadiginiz paylasimlari yaymayin. ciddi anlamda bilgi kirliligi yaratiliyor bilincli olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Buda aşağadan yandan çekim Burası Cami.. @ Yolcu.

Kazlı Çeşme Meydan..73.027 Mkare olan alana 219.081 kişi sığabilmektedir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Dünde aynılarını diyordun.Biraz kafa kullanmak gerekiyor ne oldugunu anlamak icin illa Atatürk ayyaştı o bunları yaptımı diyecek adam.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Terörü bitirmediği için hala ilk cümlen YANLIŞ. Kısaca yanlışı düzelttiği yok.

Bak yine karşılaştırma yaptın. Ona bir dikkat et. (Peygamber ile Atatürk)

"Diyemez ama başkasına bunu dediler" demek önceki işi meşru hale getirmez. Peygamber' e laf suç değil özgürlük de değil ayıptır ancak.

Evet Atatürk' e ayyaş dedi. Dememiştir diye birşey söylenemez. Bunu söylemek akla karşı gelmektir. AKLA ancak aklını kullanamayanlar karşı gelir bunu da söyleyelim

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Mitingden çıkanlardan biri demin soru sordu bana. Aşağıdaki gibi geçti muhabbet:

- Metroya nasıl gidebilirim?
    Ben: - O da beleş mi?
    - Beleş.
    - İlerden minibüse binmen lazım.
    - Sağol.
    -Yalnız minibüs beleş değildir dikkat et.
    - Hadi ya (bu "hadi ya" kısmı dalga anlamındaki hadi ya değil, üzüntü anlamındaki hadi ya'ydı)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

terörist ile aynı masaya oldurulmaz teröristler öldürülür, idam edilir. onlar bebek katilidir.
    30 yıldır bu siyaset vardı noldu 30 bin canımız yandı madem biticek terör bitsin daha çok askerimiz şehit olsun bunu mu istiyorsun

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bak daha şimdi ayak üstü Atatürk ve Deniz Gezmiş'e terörist dedi.
    AKM'de teröristlerin resimleri vardı dedi.AKM'de sadece Deniz Gezmiş ve Atatürk posteri vardı.

Nesil
    2006

30 yıldır bu siyaset vardı noldu 30 bin canımız yandı madem biticek terör bitsin daha çok askerimiz şehit olsun bunu mu istiyorsun
    2002de terör yoktu hatırlatırım bu olay gerçekleşmişti ve terör bitmişti hatta Ecevit indirilmeseydi belkide pkk fesh edecekti kendini.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yazdıklarımı tekrar okuyun anlama sorunu yaşıyorsunuz ben derdimi çok açık anlattım

Nesil
    2006

Şu bir gerçek orada çarşının asını küçük yazan grup var. yahu şaka gibisiniz.

Mesaj Yetkileri