Matematik sizin mi işiniz ?![]()
Matematik sizin mi işiniz ?![]()
Football is simple,but Football Manager is not
şehit cenazelerinde cenaze namazına katılıp köşede durmayıp namaza duran subayların fişlendiği görevden atılıp yada sürüldüğü günler gördük
90 lı yıllarda bu ülkede askerlerin şehit cenazesinde namaz kılmaları yasaklandı terörden çok islamdan korkan bi zihniyet vardı
şimdi terör bitti takıldığın şeye bak ayinesi iştir kişinin söze bakılmaz
Cevap bulamayınca yine 90lara gitti.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=1cgt3gXD7zM"]http://www.youtube.com/watch?v=1cgt3gXD7zM[/YOUTUBE]
Başkalarıyla karşılaştırmadan yorum yapmayı dener misin ?
Teröriste , sayın diye hitap etmek doğru mudur ?
Bu devletin kuruluşunda en büyük paylara sahip Atatürk ve arkadaşlarına "ayyaş" demek doğru mudur ?
not : Ben Parti tutmam. O yüzden istediğiniz partinin yanlış hareketini paylaşın farketmez. Sözüm sana "delpiero" .
MHP de sayın derse kınıyorum. Chp de sayın derse kınıyorum. Başbakan' ın ağzıyla konuşursak ; bunun tersini savunan varsa da şerefsizdir , namussuzdur. Bu kadar açık ve net konuşuyorum.
Ulan bileydik anamıza babamıza söylerdik ona göre ayarlardı da şu 90'lardaki olaylarıda görürdük. Arkadaş yoktuk biz o yıllarda fiilen. Biz o zamanlar Süper Mario'yduk, pokemonduk, bugs bunny'dik. Açmayın şu eski defterleri artık bu nesil o nesil değil, devir değişti, düşünceler değişti, ideolojiler değişti, her şey değişti.
Screw you guys, I'm goin' home
evet cehape suçlu di mi?
yahu ben bu ülkede türbanlılar, baş örtülüler okula girsin diye kaç defa yazdım.
bu hükümet terörist başı ile aynı masaya oturmuştur, o kişiye sayın denmiştir açık ve nettir.
bu gün bir şehidimiz var neden bir kanal göstermiyor. he yalan haber dersen cenaze hemen yanımda ki Ataköy 5. kısım camii den kalktı.
Kadıköy'den Beşiktaş ve Kabataş'a yapılan vapur seferleri iptal edildi. Beşiktaş iskelesinin kepenkleri kapatılırken yolcular Kadıköy-Eminönü iskelesine yönlendirildi. Kadıköy-Eminönü iskelesinden Karaköy ve Eminönü seferleri düzenli bir şekilde devam ediyor. Beşiktaş iskelesinin kapatılmasıyla ilgili olarak iskelede çalışan bir görevli "Valilik talimatıyla Beşiktaş iskelesinden seferlerin durdurulduğunu" söyledi.
Ne bu Korku
Yalan değil hiç biriHayret oysaki bu kadar yalana inana birisin
Taksime kimse "BELEDİYE OTOBÜSÜ" özel olarak "ÜCRETSİZ" gitmedi.Ben o belediye otobüsleri "2 LİRA" veriyorum ne diye MİTİNGLERE kendi insanlarını taşısın diyemi !
Ne kadar hakkım varsa "HARAM OLSUN" !
@Yolcu sen başkasına laf atmadan , başkasıyla karşılaştırmadan şu "SAYIN" ve "Ayyaş" olaylarını bir yorumlar mısın
mitingde kendisinin dev posterini actirtan zihniyetten ne beklersiniz, hala anlayabilmis degilim. bu yasima kadar o kadar politikaci gordum, bu kadar palavrayi tek ayak ustunde sikan bir baskasini daha gormedim. tamam yillardir aliskiniz bu siyasete ama bunlar cigir atlattilar.
@Del Piere_10 senle aynı ünvanı taşıyorum ya şu sitede... sözüm yok.
sayın demek doğru değildir ama ben ayinesi iştir kişinin derim adam terörü bitirdiyse yaptığı yanlışı düzeltti demekki
atatürke ayyaş diyemez atatürkü koruma kanununa göre suçtur ama bu ülkede peygambere mekkede doğan en büyük gavat diye ekşide başlık atılır bu suç değil ÖZGÜRLÜKTÜR...
atatürke ayyaş dememiştir ama siz demediği halde atatürke yakıştırıyorsunuz ben napim
terörü bitiremedi diye sevinecek misin şimdi amac nedir terörü bitirecek hamle yapmak mı yıllar önce söylediği yanlış bi söze takılıp gerçekleri görememek mi
süreç bıçak gibi birden kesilmeyecektir elbet eninde sonunda bu illet bitecek ama bir kesim hala sayın dedi ama levelinde takılı kalacaktır
wtf?
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=LChmq_finWg"]wtf[/YOUTUBE]
herkes dikkatli olsun, sosyal medyaya yalan haber sokup milleti pesinden surukleyerek sonra da sazan avi seklinde yansitiyorlar. emin olmadiginiz paylasimlari yaymayin. ciddi anlamda bilgi kirliligi yaratiliyor bilincli olarak.
Buda aşağadan yandan çekimBurası Cami.. @ Yolcu.
Kazlı Çeşme Meydan..73.027 Mkare olan alana 219.081 kişi sığabilmektedir
![]()
Terörü bitirmediği için hala ilk cümlen YANLIŞ. Kısaca yanlışı düzelttiği yok.
Bak yine karşılaştırma yaptın. Ona bir dikkat et. (Peygamber ile Atatürk)
"Diyemez ama başkasına bunu dediler" demek önceki işi meşru hale getirmez. Peygamber' e laf suç değil özgürlük de değil ayıptır ancak.
Evet Atatürk' e ayyaş dedi. Dememiştir diye birşey söylenemez. Bunu söylemek akla karşı gelmektir. AKLA ancak aklını kullanamayanlar karşı gelir bunu da söyleyelim![]()
Mitingden çıkanlardan biri demin soru sordu bana. Aşağıdaki gibi geçti muhabbet:
- Metroya nasıl gidebilirim?
Ben: - O da beleş mi?
- Beleş.
- İlerden minibüse binmen lazım.
- Sağol.
-Yalnız minibüs beleş değildir dikkat et.
- Hadi ya (bu "hadi ya" kısmı dalga anlamındaki hadi ya değil, üzüntü anlamındaki hadi ya'ydı)
Bak daha şimdi ayak üstü Atatürk ve Deniz Gezmiş'e terörist dedi.
AKM'de teröristlerin resimleri vardı dedi.AKM'de sadece Deniz Gezmiş ve Atatürk posteri vardı.
Şu bir gerçek orada çarşının asını küçük yazan grup var. yahu şaka gibisiniz.