rafinha çok iyi olur.diğer iki güney amerikalı isimde arjantinli gençlerden olabilir takımda ispanyolca konuşan sayısı çok fazla çünkü.
rafinha çok iyi olur.diğer iki güney amerikalı isimde arjantinli gençlerden olabilir takımda ispanyolca konuşan sayısı çok fazla çünkü.
mauro zarate fm de'de süper bir isim.
birmingham'a kiralanmış ligin 2. devresinde.
birmingham maçının özetinin izledim manc.city ile oynanan dünkü maçta 2 tanede klas gol attı.sezon sonu iyi bir transfer daha olabilir.
Yine Torres! 1-0
İngiltere Premier Lig'de Merseyside derbisinde Liverpool ile Everton Anfield Road'da karşı karşıya geldi. Ada'nın en önemli maçları arasında gösterilen ve ilginç bir tarihe sahip olan Mersyside derbisinde gülen taraf 1-0'lık skorla Liverpool oldu.
206. Merseyside derbisinde Liverpool'a galibiyete getiren gol, karşılaşmanın 7. dakikasında Fernando Torres'ten geldi. Bu sezon başında İspanya'nın La Liga takımlarından Atletico Madrid'den rekor bir ücret karşılığında Liverpool'a transfer olan Torres, İngiltere Premier Lig'deki 21. golüne imza attı.
Bu karşılaşmanın ardından Liverpool, Premier Lig'de puanını 62'ye yükselterek ilk 4 iddiasını sürdürdü. Bu sezon Ada'da oldukça iyi bir performans sergieleyen Everton ise Liverpool karşısında aldığı mağlubiyetin ardından 57 puanda kaldı. Hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Arsenal ile Emirates'te karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın ardından da İngiltere'de yine ilginç bir fikstür var... Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelen iki takım bu kez Premier Lig mücadelesinde yine Emirates'te karşı karşıya gelecek.
torres bu sene ligde bütün mücadelerde tam olsaydı 30 golü geçmişti çoktan.
Keşke isimleri de açıklasalarmış![]()
Rafinha haberi doğruysa Liverpool büyük iş başarmış olur. Sağ kanat en az 10 yıllığına güvenceye alınır. ...
geçmiş olsun, everton için önemli bir oyuncu
sakat başladı,sakat bitirtdi istikrar süper...![]()
everton için önemli bir kayıp
Tim Cahill sadık, yetenekli ve başarılı Moyes üstesinden gelebilirz demiş ama eksikliğini çok hissedecklerdir...
Liverpool sempati duyduğum takımlardan biri..inş. Gerrard jubile yapmadan önce ligde şampiyonluk yaşar...
Xavi yi alamayacakları için örneğini verdim...yani Xavi nin nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorum...![]()
Arsenal bu vakitten sonra şampiyon olamaz...ama gelecek için kazançları çok büyük...genç bir kadroları var tecrübe kazandıkça ve takviyelerle yenilmesi zor bir takım haline gelebilirler...
Fernando Torres i dünyanın en iyisi olarak görmeyen arkadaşlara güzel bir cvp veriyor...
Premier Ligin en iyi forveti bence Torres...
Liverpool 4 : 1 Arsenal maç bitti
arsenal 3-0 ezildi![]()
Bugün evde değildim ve maçı seyredemedim. İyikide seyretmemişim. Çünkü sinirli olurdum. Maalesef bizimkiler yine saçmaladılar ve Pool'a kaybettiler. Sağlık olsun...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Liverpool İyi oynadı Tebrikler 4-1 gibi ağır bir sonuç elde ettiler![]()
Adebayor'un direkten dönen topu,Baptista'nın ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu bomboş şut ve yenilen gol pozisyon değil mi?
Liverpool maçın başında golü buldu,ondan sonra maç kopana kadar başarılı bir kontratak futbolu sergiledi,8 kişi kendi sahasına gömüldü,pres yaptı,kaptıkları topları uzun oynayıp kanaatimce kariyerinin maçını oynayan -attığı üç golün yanı sıra neredeyse her topu indirdi,pas verdi,olumlu kullandı- Crouch sayesinde hedefine ulaştı.
Sakat çok,zaten takım deplansmanda kötü,Liverpool da iyi oynadı ama bir Henry bir Persie olsa skor böyle olmazdı,ligi 3. bitiririz önümüzdeki yıllara bakarız,İnşallah bu kadar sakatlıklarla boğuşmayız önümüzdeki sezonda
Bu arada dipnot,Liverpool'la bu sezon yapılan maçlar
Premier Lig İlk Maçı Emirates'te Arsenal:3 - Liverpool:0
FA Cup Maçı Anfield'da Liverpool:1 - Arsenal:3
Carling Cup Maçı Anfield'da Liverpool:3 - Arsenal:6
Premier Lig İkinci Maç Anfield'da Liverpool:4 - Arsenal:1
İki takım arasında yapılan maçlar gerek mücadele gerek skor olsun çok müthiş geçiyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Benim son cümlemi yok bulduklarından yararlanmadı dedim? O yüzden daha bişey söylememe gerek yok. Daha önce Arsenal'ın farklı kazandığı galibiyetler olabilir ama bu Liverpool'un bu zaferini örtmez.![]()
Arsenal harcadığı paraya ve verdiği performansa göre manchesterdan çok çok iyi sayılır zaten..
Liverpool intikamı!
İngiltere Premier Ligi'nin 31. haftasında Liverpool, Anfield Road Stadyumu'nda Arsenal'i golcüsü Peter Crouch'un 3 gol attığı maçta mağlup etti.
Premier Lig'de üçüncülük mücadelesi yapan iki takımdan Liverpool maça hızlı başladı. Rakibi karşısında bir sezonda yaptığı 3 mücadeleden de mağlup ayrılan Liverpool maçın henüz 4. dakikasında golcüsü Crouch'un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Alvaro Arbeloa'nın ortasına dokunan Peter Crouch'la golü bulan Liverpool, golden sonra ataklarını sıklaştırdı.
Liverpool maçın 35. dakikasında maça damgasını vuran usta golcüsü Crouch'un kafa vuruşundan bulduğu golle 2-0 öne geçti. 2-0'ın ardından Arsenal, Baptista'nın ayağından bulduğu net bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve Liverpool rakibi Arsenal'in önünde soyunma odasına 2-0 önde girdi.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Liverpool, bir serbest vuruşla gelişen atakta Daniel Agger'in ayağından 60. dakikada bulduğu golle Arsenal karşısında 3-0 öne geçti. Arsenal, William Gallas'ın golüyle 73. dakikada durumu 3-1'e taşımasına rağmen günün adamı Crouch, 81. dakikada son sözü söyledi ve Liverpool'u, Arsenal karşısında 4-1 öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı.
Liverpool aldığı 4-1'lik galibiyetle puanını 57'ye çıkartarak, bir maçı eksik Arsenal'i geçerek 3. sıraya yerleşti. Arsenal 54 puanda kaldı.
31.03.2007
Wenger'in sürekli küstah açıklamaları...
Fabregas'ın daha evinde ateride kuş vurduğu zamanlarda Henry gol krallğına koşarken Arsenal'de adam diyor Henry'siz daha iyiyiz şimdi küçük emrah moduna girmiş...
Crouch hattrick yapmıs vay be![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Geleceğin takımını kurdular bence, merak etmesin Fabregas bi 5-6 yıl sonra sevilceklerdir.![]()