Olay basit, oynamayanı dövüyorlar.![]()
Olay basit, oynamayanı dövüyorlar.![]()
Last edited by Alicanfmfan : 12.Nisan.2012 at 03:40
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Olayın çözüme kavuşması rakip taraftarların hoşuna gitmeyen bir durum.Galatasaray her anlamda bu kadar başarılı bir şekilde ilerlerken ortaya çıkan bu olayın büyükbir krize dönüşmesi ve bizim ilk 11'de ve hırsla oynayan,takıma büyük katkıda bulunan oyunumuzun kadro dışı kalması ya da kulüpten ihracı haliyle rakip taraftarların sevinmesi için çok güzel bir neden. Bu gerçekleşmeyince hayal kırıklığı yaşıyor olmaları da normal. Biz önümüze bakalım,yolumuza devam edelim. Oyuncularımız gereken cezaları alırlar, barışmışlar zaten ama eskisi gibi olmalarını beklememek lazım.Takımdaki diğer oyuncular toplanıp melo-riera adına Fatih Terim'den özür dilemeye ve af dilemeye gittiklerine göre onlar da affetmiş oyuncuların hatasını.
"Şampiyonluk uğruna herşey mübahtır mantığındasınız" demeye getriyor rakipler ama kendi takımlarında böyle brir olay olsa aynı tepkiyi vermiyorlar.Hedefe az kaldı Allah'ın izniyle...
Last edited by di canio : 12.Nisan.2012 at 13:36 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Şampiyon olamasak da benim takımım bu sene çok iyiydi. Bu son 6 maçlık periyodu atlatır.
Şimdi aklıma geldi eğer olurda Melo sezon sonu giderse.Bence 10 numara tekrardan Necati'ye verilmeli.Kendisi Feldkamp'ın kurbanı olmuştu en iyi döneminde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Placar: Türk futbolu Brezilya'da yayımlanmıyor, sence Türkiye'de Brezilya milli takım formasını hakeden oyuncu var mı ? Varsa kimler ?
Alex: Felipe Melo var sadece, çok iyi oynuyor ve milli takım tecrübesi de var ama Mano(Dunya) burayı izliyor mu bilmiyorum.
karistirmisim baktim çeviren arkadas unutmus galiba mano diyince aklima dunya geldihocasi oldugunu hic bilmiyordum , birazdan roportajin tamamini koycam
Hami Mandirali: "Muslera eger kacirsaydi bu sefer de İlahi Adalet denilecekti. Allah istemedi atmasini diyeceklerdi. Böyle bu isler."
Tanju Colak: "Ridvan cok biliyor. Kimin penalti atacagindan kime ne? Maci yorumlayacak. Muslera futbolcu degil mi. Atar, sanane."
Tanju Colak: "Ridvan cok mu biliyor. Turk futboluna ne vermistir? Yapmayin bu kadar gözünüzde buyutmeyin insanlar."
Tanju Colak: "Ridvan taraf olmustur. Fenerbahce'nin tarafi olmustur. Objektif yorumculuk yapamiyor artik."
Tanju Colak: "Ridvan bir zaman dedi ki birakicam yorumculugu objektif olamiyorum diye. Niye birakmadin. Birak madem öyle."
Tanju Colak: Sanane Ridvan Galatasaray'da kimin penalti atacagindan. Sanane kardesim. Sen mi bahsediyorsun etikten? GS mi düsürdü Manisa'yi
Tanju Colak: "Sike olaylarindan sonra birakacagim yorumculugu dedi. Sen taraf olmussun artik. Birakman lazim dedim ben cikip."
Tanju çok biliyor, sanane Rıdvandan ...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
madem rıdvan taraf olmuş tanju çolak seyretmezsin olur biter
Bu arada kaynak TribunDergi ; Tanjuya gelirsek guzel konusmus.
"Rıdvan Türk Futboluna ne vermiştir" ifadesi son derece yakışıksız. Ama yadırgayamıyorum Tanju Çolak'ı. Onun tarzı bu. Ağzından çıkanları ölçüp tartan birisi değil. Düşündüğünü söylüyor.
Ayrıca Tanju Çolak'ı yorumcu olarak kaç kişi oturup dinler, Rıdvan Dilmen'i kaç kişi dinler? Objektif değil diyenlerin bile maç sonunda acaba ne diyecek diye izlediği bir yorumcu Rıdvan Dilmen. Sadece bir yorumuna bakıp da bu kadar saldırmasındaki amacı ne acaba? Rıdvan Dilmen öyle düşünüyor diye neden yorumculuğunu, futbola ne verdiğini sorgulama gereği hissediyor. Sen de yorumcusun. Çık de ki; "Muslera'nın penaltı kullanması normaldir". Tanju Çolak böyle deseydi, bu düşünceyi taşımayanlar da Tanju Çolak'ın mafyatik ilişkilerini mi döksün ortaya?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Değil işte artık. O kadar bıktırdıki NTVSpor izlemiyorum doğru düzgün, zaten sabah akşam o var. Neyseki arada sırada Mehmet Demirkol çıkıyorda tarafsız yorumcu görüyoruz, dinliyoruz. O da olmasa yüzüne bakmam o kanalın.
Ne demiş bilmiyorum daha haberi okumadım ama iyi demiştir, artık birinin şu adama dur demesi gerekiyor.
Tanju Çolak çok güzel konuşmuş...Birilerinin Rıdvan'ı susturması gerekiyordu...Sanane Rıdvan'dan diyorsunuz da bu adam hep taraf olursa kimse bir şey demezse ne olacak bu iş ? Tanju zaten öyle çok konuşmaz sabrını taşırmıştır konuşmuştur en güzelini yaptı...
Fenerbahçe'nin şike soruşturmasında canlı yayında bize sallayanlar oldu. Birtek Rıdvan Fenerbahçe'li diye nedir bu tepki? Rıdvan o pozisyon bizde olsa yine derdi onu yanlıştı diye. Ama işte ön yargı var.
Trilyonlar alıyor NTVSpor'dan. Ben olsam Tanju'yu takmam bile![]()
Önyargım yok, birçok kişiye önyargım vardır aslında ama ona yoktu, sempatikliği var biraz. NTVSpor ile bayağı oldu tanışalı. En başlarda fena gelmiyodu Rıdvan'da. Saçma yorumlarını duydum duydum duydum derken artık bıraktım izlemeyi. Yanlış bulabilirsiniz ama olay bu benim açımdan. Mehmet Demirkol da Fenerbahçe'li ona birşey demiyorum. Olay takım taraftarı olma olayı değil olay tarafsızlık olayı. Siz de bol bol medyadan Galatasaray taraftarı yazarları yorumcuları sevmiyorsunuzdur haklısınız birşey demiyorum. Abartıyolar çünkü birilerinin gözüne hoş görünmek için. Rıdvan fanatikçe yorumlar yapmasada aralarda güzel güzel giydiriyor
Trilyon kazansam bende kimseyi takmam haklısınız![]()
bence kıskanmışaçık ve net...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ridvan Dilmeni sahsen izlerim "AMA" Galatasaray Analizinde Fenerbahceyide Karistiriyor ,Kisacasi sira galatasaraya geliyor analiz"e adam tak lafi birden fenerbahceye bagliyor yahu adam galatasarayi yorumluyorsun iste baska takimlari niye katiyorsun.
İyi de adamın tarzı bu, Fenerbahçe'yi analiz ederken de başka takımlardan örnek veriyor, siz o şekilde görmek istediğiniz için her konuyu Fenerbahçe'ye bağlıyor diye yorumluyorsunuz. Ben de Rıdvan'ı izlerken, yahu bundan bahsetmesen olmazdı sanki, bir de Fenerbahçeli olacaksın şeklinde çok tepki verdiğim durumlar oldu. Biz dikkatinizi o konuya verdiğiniz için artık, ister istemez her kıyaslamada bu algıda seçicilik durumu ortaya çıkıyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Kime neyi anlatıyoruz ki biz?
Alex'i tartışırken Hagi
Aykut Kocaman'ı tartışırken Fatih Terim
şeklinde atlayan kendileri.
Alex'in frikiklerini konuşuyoruz; ama Hagi'nin frikikleri de iyi
Alex'in kalitesini konuşuyoruz; ama Hagi de var.
E bunu zaten kendiniz yapıyorsunuz. Yorumcular yapınca suç mu oluyor?
Galatasaray'ın alıştığı mevcut medya düzeninde Rıdvan Dilmen gibi adamlar bile rahatsız ediyor.Buraya kadar her şey normal ama işin ilginci insanlar rahatsızlık belirtmekten ziyade direk susturulması lazıma getiriyor lafı.İsyan edilen olayın taraf olması kısmı da tam işin ironisi hiç düşündünüz mü Fenerbahçe'liler ne yapsın bu kadar "objektif" arasında ?
Ali Dürüst: "Nikon ile yapilan anlasmamiz 3 senelik."
Nikon sponsorlugu sonrasi Galatasaray Futbol Takimi sortlarinda Nikon logosu yer alacak. Logo sortun sag bacagi ön tarafinda olacak.
Galatasaray, Nikon ile yaptigi sponsorluk anlasmasiyla sorta alacagi reklam karsiligi yilda 600.000 € gelir elde edecek.
![]()
Rıdvan'ı boşverin de Nikon ne yaNike çakması gibi
![]()
Aynen Rıdvan hiç değişmeyecek zaten tartışmanın mantığı yok. Kendi takımının taraftarları izlesin.
http://www.nikon.com.tr/
Teknoloji markası. Hiç kullanmadım![]()
O değil de ülkece yaşadıklarımızın bizlerdeki yansımasını göstermesi açısından önemli bir noktayı burada da gördük. Senin karşıtın ya da senden farklı bir düşünce için ideal çözüm olarak "susturulması"nın görülmesi çok acı.
İnsan doğası. İnsan elinde güç olduğunda bu gücü kullanmak istiyor her zaman. Susturabildiğini susturuyor yani.
Örnek hemen üstte. Siz iki mesaj sildiniz, gücünüz var. Sanırım nedeni kullanılan bir kalıp. Emin olmamakla birlikte deyim bile olabilir bu kalıp. Silmeniz gereksizdi ama gücünüzü kullanmak istediniz.
Sildiğim mesajlar bulunulan ortamın kurallarına dayanarak silinen mesajlar, keyfi değil. Forum huzuru ve düzenini sağlamak adına konulan kurallar bunlar. Ama toplumsal huzuru ve düzeni bozmadığı sürece konuşan bir insanın susturulmasını hiçbir kural yazmaz.
Bu tür kalıplara, deyim bile olsalar izin vermiyoruz elden geldiğince. Silinen mesajların di canio'nun güç istenci ile alakasından önce, yöneticiler olarak forum genelinde bu tür olaylara müşterek yaklaşıp yaklaşmadığımıza bakmak lazım.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"