@Yolcu
Galiba sorulara cevap verebilecek savunma unsurun kalmadı, son çaren herkese "anlama güçlüğünüz " var demek kaldı.
karşılaştırma yapma dediğimizde bir anda kitleniyorsun bilmiyorum fark ettin mi ?
@Yolcu
Galiba sorulara cevap verebilecek savunma unsurun kalmadı, son çaren herkese "anlama güçlüğünüz " var demek kaldı.
karşılaştırma yapma dediğimizde bir anda kitleniyorsun bilmiyorum fark ettin mi ?
Football is simple,but Football Manager is not
Hey yavrum bee Allahu Ekber Allahu Ekber'e de bagladı işi.Ben bu kadar ahlaksız bir adam görmedim bu kadar din istirmarcılıgı olur mu ayıptır ya ayıp insanda azıcık utanma olur.
Yuh be yuh Türkçe okunması kadar mantıklı bir olay yok bu ülke Türkçe konuşuyor Türkçe okunur. Tunus'a gittim orada farsça okunuyor niçin? Halk farsça biliyor diye.
Yahu Fransa'da İngilizce ayin mi yapıyorlar? Hayır
Allah bile anladığınız dilde ibadet edin diyor.
Umarım bir gün gene Türkçe okunacak. 76 milyon anlayacak.
23 nisanda koltuğa oturan öğrenciye söylediği o cümle aklıma geldi birdenbire...
" Artık sen Başbakan'sın, asarsın da kesersin de...! "
Ankara'da bir anne çocuğunun cenazesine gidemezken,defnedemezken İstanbul'da belediye otobüsleri bedavaya binlerce insanı Kazlıçeşme'ye götürdü.Hangi özgürlükleriniz ? diye sormayın Allah aşkına.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Menderes'i asanlar yok karşında. Bizim karşımızda Hrant'ın katillerini saklayan, Roboskiyi bombalayan bir iktidar var ama.
Edit:
Yalan haber,kusura bakmayın.Sökmüyorlar ağaçları.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Soru:başbakanım ALKOL düzenlemesi?
RTE:AVRUPAda da böyle,örnek aldık.
Soru:basbakanım GEZİPARKI olayları?
RTE:Avrupadan AKIL alacak değiliz.
Atatürk'e demediyse kime dedi sayın yolcu aydınlat bizleri
Evleri Fişliyorlar
@ YOLCU
@ DEL PİERO ??? ŞU VİDEOYUYU ANLATABİLİRMİ BANA ?
https://vine.co/v/hBixEMx7Upb
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Danimarka konsoloslugu
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Başbakan' ın askerleri yollarda. Tam istediği şey ;
![]()
Resim Koyulmuş..
https://twitter.com/bilseniyiolur/st...080001/photo/1
Bunlar varya köprüyü geçene kadar ayıya dayı der geçtikten sonra babasını bile tanımaz bunlar.
Size edecek hakaret bulamıyorum. Bu bayrağı işine geldiği gibi kullanıp sonra yere atan sen sen sana diyorum. Hakaretler bile yetmiyor sizin gibilere..
Bir avuc çapulcu bunlar işte.![]()
siz meydanlara çıkınca sorun yok dimi geçin bu işleri
Bazılarının yolu yol değil, Allah akıl fikir versin.
Ümit, başbakanın kastettiği yasa ; men-i müskirat kanunu ( 1920 yılı )
ilgili döküman ;
http://80.251.40.59/politics.ankara....nimuskirat.pdf