Sayfa 134 / 439 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
3,991 ile 4,020 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

volkan yaman'a ferhat+fevzi+1 mio $ verildiği doğru mu inş doğru değildir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Tamam Andiry umarım yeni sezonda sol kanadınızda Uğur Boral oynar... Ben FB de Uğur Boral ın en son bekte oynadığını grdüm için bek dedim bilmiyom daha öncesinde hangi mevkide oynadıNı...
    Adım Emre . Uğur Boral G.Birliği'ndeyken AML oynuyordu.Hatta tüm duran toplarını o kullanıyordu.Beke çekilince haliyle performansı düştü.Neyse ya uzadı konu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan'ı da aldınız helal olsun valla

Leoucwhsua Misafir

beyler konuyu ne kadar gundeme tasirsak yonetim o kadar ustune duser.bi yol bulun.bu transferin bizler icinde cok onemli oldugunu internet araciligyla duyuralim.Ali karimi gs nin gunedminde yokken gundeme girdi.saviola gundemde var ve bitmak uzerede.bizde bu konuda istegimizi gosterirsek iyice ustune duserler ama baska bi yonde var.biz bu haberleri basindan degil bazi kisilerden ogreniyoruz.yine sponsor olayi varsa onu mahvedermiyiz acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Ali Güneşi serbest bırakmış. Daha dün transferleri yorumluyodu iddialıydı Ertuğrul hoca geldi falan diye.

Acaba bu kadar sağ kanat sıkıntımız varken en azından alternatif olarak eski kulübü olarak kucak açamazmıyız Ali Güneşe???

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    İnşallah.Orhan + Cihan daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uğur sol açık olarak oynarsa problem kalmaz. Uğur'un Gençlerbirliği'nde oynadığı futbolu hepimiz biliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Saviola gelebilir belki Lincoln da geldi... Sözleşmesi 2008de bitiyor heralde Saviolan nın... Bu yıl kiralanıp memnun edilirse gelecek sene bedavan alınır...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ms1907 View Post
    Beşiktaş Ali Güneşi serbest bırakmış. Daha dün transferleri yorumluyodu iddialıydı Ertuğrul hoca geldi falan diye.

Acaba bu kadar sağ kanat sıkıntımız varken en azından alternatif olarak eski kulübü olarak kucak açamazmıyız Ali Güneşe???
    Ali Güneş 03-04 sezonunda kazanılan şampiyonluğun hemen ardından gitmişti beşiktaşa o sene sağ kanatta gerçekten iyi oynayarak herkesi şaşırtmıştı haklı olarakta sezon sonu daha iyi bir kontrat istedi ama yönetim onun gibi düşünmedi oda beşiktaş'a gitti kendine yazık etti.

Şimdi Fenerbahçe'nin onu isteyeceğini hiç sanmıyorum gelsede ancak yedek olabilir.

Kemal inde Gantep te oynadığı futbolu hepimiz biliriz nerden Kemal o da oynar sol... GB de iyi oynadı diye adamı Reyes yaptınız yahu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saviolanın sözleşmesi bitti şu an serbest yaw bonservis filan yok

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LaOmerta View Post
    Ben attım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ali Güneş Freiburg'a mı ne gidiyormuş yani almanyaya geri dönecek yönetim onu göndermek için elinden geleni yaptı o yüzden geri almaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saviola gelebilir belki Lincoln da geldi... Sözleşmesi 2008de bitiyor heralde Saviolan nın... Bu yıl kiralanıp memnun edilirse gelecek sene bedavan alınır...
    Saviola'nın bonservisi elinde. Yani boşta şuan.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Transfermarkt a göre Barça Saviolayı serbest bırakmış.Yani iş sözleşmeyi kabul ettirmeye kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    yok usta kim dedi sana verilirmi o gencler
    bu arada antalaya takas yolu ile baya iyi takim yapiyor fenerbahcedende olcan ve kerimi almak uzereler

Ali Güneş kulübün kapısından giremez, girmemeli!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Ben attım.
    Ben mesajı attım ama bu kendiliğinden değiştirmiş mesajı.Ne yazdıysam bütün fiillerin yeri eats geirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Transfermarkt a göre Barça Saviolayı serbest bırakmış.Yani iş sözleşmeyi kabul ettirmeye kalıyor.
    Onu biliyoruzzaten hatta acikladi saviola kendisi bekleyip gorecez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baki'nin yedekte durmaya degil Beşiktaşta olmaya bile hakkı yok .Ama Tigana utansın...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yukarda geçiyor da, yazmazsam içimde kalacak: Roberto Carlos biraz zor oynar sol-açık..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

demek serbest ha bu çok iyi saviola inşallah bizi seçer(amin)

Ben attım.
    Hahaha sen attinda simdi ben attamadim,, URL ne yazicaksin??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ali Güneş kulübün kapısından giremez, girmemeli!
    benim Ali Güneş'e hiç kızgınlığım yok tıpkı Yozgatlı gibi. Bence eğer yararlı olacağı düşünülürse alınmalı...

Leoucwhsua Misafir

evet yaw url ye ne yazcan.olmuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sadece yıldızlıları gönderse olur url ye gerek tok ama adamlar dalga geçiyor Türkiyeyle Turkey yazınca başına eat yazıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yönetim onun gitmesi için aldığı parayı yarısına kadar düşürdü 300 bin dolar vericekti yıllk doğal olarak bjkye gitti... yönetim ile ali güneş arasından ne var bilmiyorum ama onun fb kariyeri açılmamak üzere bitti bence

Nesil
    2006

Girmemeli bencede yanlız tuncay transferi hala daha benim kafamda soru işaretleri bıraktı.Bu oyuncunun sözleşmesi biteceği biliniyordu zaten sezonun yarısında sözleşme yenilenemiyor mu?Fm de yenileniyor ama gerçekte tam olarak bilmiyorum adamdan hiç bir şey alamadan gitti ya bence bütçe katkı yapabilecek bir oyuncu bedavaya gitti yanlışım varsa düzeltin bu arada, Mehmet Topuzun gelmesini isterim ama kayserispor burada büyük bir engel bu arada ronaldonun yerine adrianonun kiralık da olsa gelmesi daha çok isterim çünkü ölüsü bile doğru o adam yürüse de gol atıyor ama bonservisiyle alıncak zaten adam 31 yaşında galiba sonuçta ronaldo r.carlos değil ki futbolu o kadar uzun devam ettiremez ama adriano bence güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O kadarda değil be abi.Geçen sene iyi oynadığı maçlarda vardı.Tam bir görev adamı.(Bkz.FTK yarı final maçı-Tuncay'ı markaj görevi)
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri