Sayfa 134 / 492 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
3,991 ile 4,020 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Wenger'in sürekli küstah açıklamaları...

Fabregas'ın daha evinde ateride kuş vurduğu zamanlarda Henry gol krallğına koşarken Arsenal'de adam diyor Henry'siz daha iyiyiz şimdi küçük emrah moduna girmiş...
    Bu Henry meselesi senin neden bu kadar zoruna gitti anlamış değilim. Oynadıkları futbol ortada, Henry'nin olduğu dönemdekinden ziyade daha iyi futbol oynuyorlar. Ee sürekli her şekilde gündemde olmadıkları için sevilmemeleri normaldir. Bir Chelsea kadar "show" ve "medya" takımı olmadıklarından tepki görüyorlar sanırım sizlerden..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Fabregas'ın daha evinde ateride kuş vurduğu zamanlarda Henry gol krallğına koşarken Arsenal'de adam diyor Henry'siz daha iyiyiz şimdi küçük emrah moduna girmiş...
    Bence Henry'nin gitmesi Arsenal'e bir avantaj kazandırdı. Henry şu anda Arsenal'de olsaydı belki Adebayor'dan, Van Persie'den bu kadar verim alamayacaklardı ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Torres bonservis ücretinin hakkını veriyor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fernando Torres dünyanın en iyisi olma yolunda ilerliyor. Helal olsun, hakederek bu noktaya gelecek çünkü.. :]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool'un baştan aşağı değişmesi lazım yönetim ve teknik direktör olarak..Ayrıca kendini kanıtlamış futbolcuları alsınlar artık hep genç genç yürümüyo işte takımda direkt olarak oynayabilecek veya 11 zorlayabilecek adamlar lazım..Rafinha transfer edildiyse çok iyi olmuş bir stoper de alınabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Atletico'da övüldüğü kadar yararlı değildi ama Liverpool'da kendini kanıtladı şimdi birde Euro 2008'de iyi işler yapmalı artık Villa ve o var forvette

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Arsenal'i sevmeyenlerin geneli ; takımlarının Amerikalı işadamlarınca milyon dolarlar harcanmasına rağmen Arsenal'in onlardan önde olduğu için sevmiyolar

Henry Arsenal'e çok şey verdi.Fakat şu bir gerçekki son iki üç yıla bakarsak Henry'siz Arsenal,Henry'li ARsenal'den daha iyi iş yapıyor.

Fabregas doğruyu söylemiş.Fabregas'tan başkaları bence küçük emrah moduna girmiş.her yerde Arsenal'e saldırıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    Arsenal'i sevmeyenlerin geneli ; takımlarının Amerikalı işadamlarınca milyon dolarlar harcanmasına rağmen Arsenal'in onlardan önde olduğu için sevmiyolar

Henry Arsenal'e çok şey verdi.Fakat şu bir gerçekki son iki üç yıla bakarsak Henry'siz Arsenal,Henry'li ARsenal'den daha iyi iş yapıyor.

Fabregas doğruyu söylemiş.Fabregas'tan başkaları bence küçük emrah moduna girmiş.her yerde Arsenal'e saldırıyorlar
    + Meyve veren ağaç taşlanır. Arsenal süper gençleriyle göze hoş gelen futbol oynadığı için eleştrilere maruz kalıyor. Kimse beklemiyordu bunu çünkü..

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Bu Henry meselesi senin neden bu kadar zoruna gitti anlamış değilim. Oynadıkları futbol ortada, Henry'nin olduğu dönemdekinden ziyade daha iyi futbol oynuyorlar. Ee sürekli her şekilde gündemde olmadıkları için sevilmemeleri normaldir. Bir Chelsea kadar "show" ve "medya" takımı olmadıklarından tepki görüyorlar sanırım sizlerden..
    Tarik Henry olduğu zaman namağlup şampiyon oldular... Hayır ben Wenger'in Afrika Kupası v Beşiktaş için yaptığı yorumla birlikte antiarsenal doruğa çıktı...Tabi Fabregas'ın daha ispatlaması gereken şeyler var Henry'e dil uzatması beni sinirlendirdi ayrıca sevdim oyuncularıda yok eskiden Henry,Pires,Bergakamp,Overmars felan vardı şimdi yoklar... Ayrıca benim lafımı bana satanlar puan durumuna baksınlar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Henry Platini'nin rekorunu kırmış siz daha ne Adebayor'undan bahsediyonuz ya...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya da en iyisi ben susayım Henry konuşsun ezik Fabregas v takımıda lig 3.ğe oynasın...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fsVrJq3L3NY[/YOUTUBE]
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 31.Mart.2008 at 19:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by SYLaR View Post

+ Arsenal bu yil müthis oynuyor. Fabregas hakli..

Forza Gunners..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Henry'yi sevebilirsiniz, ancak bu Arsenal'den ayrıldığı için eski takımına laf saymanızı gerektirmez. Futbol oynayan takım vardır, para saçan takım vardır. İşte Arsenal ilk kategoriye giriyor. Tüm futbolcular aldığı paranın hakkını veriyor son kuruşuna kadar..

Eziklik görecelidir, bana göre dünyanın en ezik takımlarından birisi Chelsea'dir. Parayla saadet olmuyor, bunu 10 yıldır göremediler. Ve göremeyecekler de..

Sizde Fabregası sevebilirsiniz ama Henry gibi bir ismin arkasından konuşan birine iyi bakmamı beklemeyin...

Chelsea konusunda ben savunmuyom Chelsea'yi ama para ile 50 yıldır göremedikleri şampiyonluğu gördüler...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fabregas ezik fala değildir.Chelsea hiç değilse para ile 50 yıldır göremediği şampiyonluğu gördü.Liverpool para ile hala şampiyonluk göremedi.Bu da Arsenal'e saldırma nedeni.

L'Pool de ŞL kazandı... Arsenal onuda alamadı Henry ile kazanmalarına çok az kalmıştı ama Almunia sağolsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ayrıca Liverpool ŞL kazanır iken başkanlar İngiliz'di. Amerikalılar henüz bu sene aldılar ve o sene sadece Gerrard vardı Liverpool'da. Geçen senede aynı durumla İngilizler'le final oynadı Liverpool.

Konuya gelirsek Fabregas çok ayıp ediyor. Henry'siz daha iyiyiz,Henry'siz daha iyiyiz diye diye bu konuma geldiler. Çok gaza geldiler. Şimdi ise yine Fabregas bişeyler gebeliyor ama anlamak güç.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arsenal 2-3 sene içinde liderlik koltuğuna kök salar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eziklikle alakası yok, Arsenal eşittir Henry, oldugu zamanlarda siz afedersiniz nerenizi yırtarsanız yırtın adınız anılmaz Henry kadar, bir kaç sezondur Wenger artık takımın balansını sarsan yıldız oyuncuları salmaya karar verdi, gençleri kaybetmek istemedi, eğer fabregas başta olmak üzere Arsenal'de bir kaç sezondur banko oynayan yeni gözde genç ve hırslı oyuncuların %100 verimli olabilmesi için Vieira, Henry gibi adamların gitmesi lazımdı, çünkü nağmağlup şampiyonluk artık bu isimlerin doyum noktasıydı, eğer Wenger, Chelsea gibi, parayı basıp, oyuna doymuş kaprisli, yıldız oyuncuları almaya çalışıp takımı bu strateji üzerine kursaydı, ne iki sene önceki şl finali, ne üç sezondur şldeki ciddi başarıları, ne de bu seneki üstün performansı görebilirdi takımında. Eger bu sene Arsenal şampiyon olamazsa, genç ve hırslı oyuncular, önümüzdeki sene daha da kenetlenip, daha başarılı olabilirler diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

torres dünyanın en iyi oyuncusu olamaz da en iyi forvet olabilir.bence en iyi 2 forvetten biri.

gerrard,fabregas,kaka,messi,cristiano ronaldo gibi ismler varken torresin en iyi seçilmesi çok çok zor.

zamanında henry sezonda 42 gol atıyor 20 ye yakın asist yapıyorken bu ödülü alamamıştı.

torres çok avantajlı kendi arkadaşları ve kendi dilinin konuştuğu insanlarla iyi uyum sağladı.teknik kapasitesi ispanyaya göre ingilterede kendini daha çok belli ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Cahill iyileştiğinden beri Everton 2-3 maç kaybetmişti yanılmıyorsam. Çok büyük bir kayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yine kazandık. Gerrard'ın bi topu direkten döndü. İçim gitti resmen. Torres'de coştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Spurs penaltı ile: 1-0
    İngiltere Premier League'de 31. hafta mücadelesinde Tottenham evinde konuk ettiği Reading'i 1-0 mağlup etti. Ev sahibi ekip Tottenham'ın gölünü 41. dakikada Robbie Keane'in penaltıdan kaydetti. Tottenham bu galibiyetiyle puanını 48'e çıkartarak maç fazlasıyla 6. sıraya yükseldi. Konuk ekip Reading ise 44 puanda kalarak 8. sıradaki yerini korudu. Öte yanda ev sahibi ekip Tottenham'ın Portekizli defans oyuncusu Ricardo Rocha 21. dakikada sarı kart gördü.

01.04.2007

Kaynak : Sporx.com

Premier Lig´de toplu sonuclar:

Liverpool: 4 - 1 :Arsenal
    Bolton W.:1 - 0 :Sheffield U.
    Charlton Athletic: 1 - 0 :Wigan Athletic
    Fulham: 1 - 1 :Portsmouth
    Manchester U.:4 - 1 :Blackburn R.
    Newcastle U.: 0 - 1 :Manchester C.
    West Ham U.: 2 - 0 :Middlesbrough
    Watford: 0 - 1 :Chelsea
    Tottenham H.: 1 - 0 :Reading

Bugün saat 20:00´da Aston Villa - Everton maci var.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çok konuşuyor Fabregas hesapta Henry'sizde daha iyilerdi eziklğin bir göstergesi bu yorumlar hep...
    [quote=Fıratcan Alçınkaya;1067459]Tarik Henry olduğu zaman namağlup şampiyon oldular... Hayır ben Wenger'in Afrika Kupası v Beşiktaş için yaptığı yorumla birlikte antiarsenal doruğa çıktı...Tabi Fabregas'ın daha ispatlaması gereken şeyler var Henry'e dil uzatması beni sinirlendirdi ayrıca sevdim oyuncularıda yok eskiden Henry,Pires,Bergakamp,Overmars felan vardı şimdi yoklar... Ayrıca benim lafımı bana satanlar puan durumuna baksınlar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Henry Platini'nin rekorunu kırmış siz daha ne Adebayor'undan bahsediyonuz ya...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya da en iyisi ben susayım Henry konuşsun ezik Fabregas v takımıda lig 3.ğe oynasın...

Sizde Fabregası sevebilirsiniz ama Henry gibi bir ismin arkasından konuşan birine iyi bakmamı beklemeyin...

Chelsea konusunda ben savunmuyom Chelsea'yi ama para ile 50 yıldır göremedikleri şampiyonluğu gördüler...
    fabregas neden ezik oluyor anlamadım abi.henry gittikten sonra daha iyi olduk demiş kendimize güvenimiz geldi demiş sen öyle bir diyorsun ki sanki fabregas henry'ye mahalle topçusu demiş.
    ayrıca emin ol fabregas henrynin kıymetini hepimizden daha çok biliyordur.

sezon başında bir çok kişi arsenal ş.l ye bile kalamaz diyordu bence asıl ezik olan onu diyenlerdir.futbol sahada oynanır dedirttiler şu şartlarda bile şampiyonluk şansları devam ediyorsa bunun sebebi bu takımın bu oyuncunun ezikliği deildir.

sanmam eğer bilse böyle bir şey demeye ihtiyac duymazdı... Arsenal'in forması ŞL ye kalır zaten diyenler art niyetlidir... şampiyonluk şansları devam ederken fabrgas çıkıp ağlarsa bu ezikliğin dışa vurmasıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

herkes nasıl çekemediği kişilere ezik demeye alışmış.fabregas çıkıp ağlarsa imiş.bu lafı beğendim.bakalım bundan sonra hakem hakkında veya başka bi maç hakkında çıkıp bişey söyleyebilecekmisiniz.size direk söyleyeceğim tek şey ezik olacaktır.hele bunu bu haftalarda hiç yapmayın.şampiyonluk şansızın devam ediyor.cuk oturur

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

sanmam eğer bilse böyle bir şey demeye ihtiyac duymazdı... Arsenal'in forması ŞL ye kalır zaten diyenler art niyetlidir... şampiyonluk şansları devam ederken fabrgas çıkıp ağlarsa bu ezikliğin dışa vurmasıdır...
    fabregas burda ağlamamış.sana öyle gelmiş bence sadece gözlemledği bir şeyi paylaşmak istemiş.
    bence kıymet bilmeyen biri olsaydı bu kadar gelişme gösterip mevkisinin en iyisi olamazdı bu yaşında.sadece soru soruolar o da cvp verio inanıorum ki henry ye saygısı sonsuzdur.henry siz daha iyiyiz demesi o kadarda abartılcak bir şey deil.çok doğal bir şey ve bence doğru da demiş.bu henryye laf atma falan deil.

arkandayım francesc...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam konu amacından sapmış. Rahatsız oLan arkadaşLarımız var.

Bundan sonra konu iLe aLakaLı mesajLar atın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ulan hastayım, iki günde 4 finalim kaçmış, sinirliyim.

Dün gece 5.30'a kadar çalışmışım, millet mezun olurken ben telafi alacam.

Fıratcan, daha düne kadar yönetici yapalım dediğim ilk adamdın.

Çok yanlış düşünmüşüm, anladım.

Çok ezik hissediyorum kendimi. FM'de 195 PA verseler de eziğim ya, kusra bakmayın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Ada'da şike skandalı

İngiltere'de yayımlanan The Independent gazetesi, Premier Lig'de futbol oynayan bir futbolcunun 50 bin sterlinlik kumar borcunu ödeyebilmek için şike yaptığını öne sürdü.

Gazetenin haberinde sözkonusu futbolcunun kimliği gizli tutulurken, sadece Premier Lig'de forma giydiğini açıkladı ve kumar bağımlısı olduğunu bildirdi. Borcunu ödeyemeyen futbolcunun kendisine yapılan belli bir maçta şike yapması teklifini kabul ettiğini, ayrıca 3 takım arkadaşını da aynı şekilde davranmaya ikna ettiğini öne süren Independent, "Tam istendiği gibi de oldu. Sözkonusu futbolcunun iki yıldır oynamakta olduğu takımı maçı kaybetti" dedi.

Futbolcunun daha sonra kumar bağımlılığını yenebilmek için profesyonel yardıma başvurduğunu da yazan gazete, sözkonusu kişinin büyük bir üzüntü ve pişmanlık yaşamakta olduğunu da kaydetti.
    Gazetenin haberinde diğer bazı futbolcuların da kumar bağımlılığının pençesinde olduğu ve bu salgın hastalığın kariyerleri ve yaşamları yerle bir ettiği iddiası da ortaya atıldı.

ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ada da fuhuş, tecavüz, kumar vb. gibi her türlü pislik var. İngilizlerden herşey beklenir.

Mesaj Yetkileri