Sayfa 134 / 896 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
3,991 ile 4,020 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    bu lulinha kaç yaşında da parlayıp sönüyor anlamadım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

haa şunuda bilesin ben kendimi bildim bileli fenerliyim yaşım 37 fener e kızdığım için böyle yazıyorum fener in daha iyi oyuncular getirebileceğini ama getirmediği ve geç kaldığı için böyle yazıyorum sen neyi destekliyorsun ortada ne var.
    Biraz araştırırsanız iyi olacak.
    Nasıl yanıyor, nasıl sönüyor gibi anlamsız bir yorumunuz çıkmaz ortaya.

Ayrıca kızıp da yazamazsınız buraya..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Biraz araştırırsanız iyi olacak.
    Nasıl yanıyor, nasıl sönüyor gibi anlamsız bir yorumunuz çıkmaz ortaya.

Ayrıca kızıp da yazamazsınız buraya..
    bahsettiğimiz adam 19 yaşında senin yorumunda okey e dördüncü olduğu.buraya herkes görüşünü yazmıyormu?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Lulinha klasik Brezilya - Arjantin şişirmelerinden biri. Nasılki her çıkan adam Arjantinde Maradona diye çıkıyosa Brezilya'da Ronaldinho diye çıkarmışlardı. Ülkemize gelen Maradona'ları gördük 6 ayda postalandılar APS'yle. Aynı şekilde ROnaldinho'lar Roberto Carlos'lar oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yazıyor yazıyor da fenerbahçe bu sene söz vermiş falan filan , bir duruna adamlar geldi mi oynadı mı ? kimse yıldız transfer sözü vermedi genç oyuncu var bi ton güney amerikada alınsın denir , onun haberi çıkar burun kıvrılır , yıldız istenir yıldız haberi çıkar bu adam gelmiş 28 yaşına ne yıldızı gidelim bir sürü genç var denir ... herşeye muhalefet oluyosunuz bizde isteriz heralde alınsın o oyuncular da kolay değil herşey oturduğun yerden yazmak kolay tabi ben daum ve kocamanın listesine güveniyorum kaliteli oyuncular getireceklerdir , savaşan takım sözü verdi Başkan , yıldız değil ... umarım sözünü tutar 26 bile fazla(cristian) en fazla 22-23 yşnda adam alır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

bahsettiğimiz adam 19 yaşında senin yorumunda okey e dördüncü olduğu.buraya herkes görüşünü yazmıyormu?
    Hala aynı yorum.

Lütfen biraz araştırın, sonra gelip ne olduğunu hakkında yazın.
    Hala araştırmadan yazıyorsunuz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.Bahçe'nin yeni transferi!

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un U-14 takımında oynayan 15 yaşındaki Tahacan Uysal'ın, Fenerbahçe'ye transfer olduğu bildirildi.İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, yaptığı açıklamada, transferle hem Tahacan'ın eğitimini garantiye aldıklarını, hem de geleceği için önünü açtıklarını söyledi.
    Anlaşma kapsamında Tahacan Uysal'ın tüm eğitim masrafının Fenerbahçe tarafından karşılanacağını, her ay maaş ödeneceğini ve bu yıl İstanbul'da özel bir kolejde eğitim alacağını belirten Gül, ''Tahacan, Fenerbahçe forması giyerse, kulüp olarak bizde Fenerbahçe'den 200 bin avro alacağız. Fenerbahçe'de forma giymez ve başka bir takıma transfer olursa da alınacak bonservis bedelinin yüzde 50'si İskenderun Demirçelikspor'a verilecek'' dedi.
    Gül, Fenerbahçe'den Tahacan karşılığında, U-18 Milli Takımı'nda da oynayan PAF takım futbolcuları Sefer Sever ile Mehmet Alaaddinoğlu'nu aldıklarını, her iki futbolcunun şu anda Bolu Gerede'deki Esentepe Tesisleri'nde takımla birlikte kampa girdiğini bildirdi.

18.07.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    F.Bahçe'nin yeni transferi!

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un U-14 takımında oynayan 15 yaşındaki Tahacan Uysal'ın, Fenerbahçe'ye transfer olduğu bildirildi.İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, yaptığı açıklamada, transferle hem Tahacan'ın eğitimini garantiye aldıklarını, hem de geleceği için önünü açtıklarını söyledi.
    Anlaşma kapsamında Tahacan Uysal'ın tüm eğitim masrafının Fenerbahçe tarafından karşılanacağını, her ay maaş ödeneceğini ve bu yıl İstanbul'da özel bir kolejde eğitim alacağını belirten Gül, ''Tahacan, Fenerbahçe forması giyerse, kulüp olarak bizde Fenerbahçe'den 200 bin avro alacağız. Fenerbahçe'de forma giymez ve başka bir takıma transfer olursa da alınacak bonservis bedelinin yüzde 50'si İskenderun Demirçelikspor'a verilecek'' dedi.
    Gül, Fenerbahçe'den Tahacan karşılığında, U-18 Milli Takımı'nda da oynayan PAF takım futbolcuları Sefer Sever ile Mehmet Alaaddinoğlu'nu aldıklarını, her iki futbolcunun şu anda Bolu Gerede'deki Esentepe Tesisleri'nde takımla birlikte kampa girdiğini bildirdi.

18.07.2009
    Kaynak : AA
    Sefer fakir bir ailenin çocuğu, agresif ve hırçın.En son kavgaya karıştığında kadro dışı kaldı, gönderilmese kovulacaktı.Maç içinde her topu kendini isteyecek kadar bencil, yetenekleri vardı ama asla o seviye çıkabilecek olgunluğa sahip değildi.

Mehmet de fiziğini kullanamıyor, sağ açık ile forvet arasında kalmış, dribbling yetenekleri kısıtlı, tek hamleli ama yaşıtlarına göre teknik bir oyuncu.Şutları çok dengesiz, fiziği gelişirse forvet olur.

İkisi de gelişebilecek olgunluğa sahip değillerdi ama Paf Ligi için fazlalardı, o yüzden zaten rahat rahat şampiyonluğa oynadık.

Santrafor Yasin Gurbet'in A Takım'a çıkması için daha ne bekleniyor anlamış değilim.Furkan için Hakan Şükür diyorlar da esas Yasin var o cümlenin söylenmesi gereken.

Sefer ve Mehmet'e başarılar.Paf'da 2-3 oyuncunun daha yeterli olmamasından dolayı gönderilmesi gerekli..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

brezilyadan transfer 2-3 ayda zor yapılıyor nasıl 1 günde adam alıp geiyor aykut.Aykut un brezilya ya bile gittiği meçhul bu transfer haberleri boş fener alırsa boroswki ve hamit ikilisini alamazsa bu sene gene sürpriz yumurta olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hernanes,lulinha bu adamların sol bacağını alamaz fener.
    Anelka,Ortega,Alex,PvH,Appiah geldigindede böyle diyebiliyor muydun acaba ?

Bak eski yöneticiniz ne demis

Kandırmayın Fenerbahcelileri Alex Malex gelmez

R.I.P Tupac

Del Piero_10 Misafir

Adam Fenerabahçe'liyim diyor yalnız, onun eski yöneticisi olmuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yönetimin hala nesini savunuyorsunuz anlamiyorum ayni olaylari gecen senede yasadik son anda yapildi bütün transferler Emre ve Burak haric. Ondan önceki senelerde yine son günde transfer yaptilar getirdikleri adamlar 1 mac bile oynamadan gitti (Ilhan Parlak). Ondan sonra gelmis burda yönetimi savunuyorsunuz Mehmet Aurelio,Tuncay ve Lugano'yu da bedavaya yollayan onlardi sözlesme yenilemek icin oyuncularin sözlesmelerinin bitmesini beklemek kadar aptalca bir davranis görmedim ben. Belkide oyuncudan oyuncuya degisiyor Alex'in sözlesmesi sezon baslar baslamaz yenilendi Roberto Carlos'un sözlesmesi uzatildi fakat Lugano ve Volkan'da beklenildi. Niye beklediler ? Volkan'da elimizden kacsaydi bakalim ozaman savunabilecekmiydiniz Aziz Yildirim'in bu aptalca transfer politikasini. Transferden kesinlikle anladigi felan yok bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    yazıyor yazıyor da fenerbahçe bu sene söz vermiş falan filan , bir duruna adamlar geldi mi oynadı mı ? kimse yıldız transfer sözü vermedi genç oyuncu var bi ton güney amerikada alınsın denir , onun haberi çıkar burun kıvrılır , yıldız istenir yıldız haberi çıkar bu adam gelmiş 28 yaşına ne yıldızı gidelim bir sürü genç var denir ... herşeye muhalefet oluyosunuz bizde isteriz heralde alınsın o oyuncular da kolay değil herşey oturduğun yerden yazmak kolay tabi ben daum ve kocamanın listesine güveniyorum kaliteli oyuncular getireceklerdir , savaşan takım sözü verdi Başkan , yıldız değil ... umarım sözünü tutar 26 bile fazla(cristian) en fazla 22-23 yşnda adam alır
    Bana yazdın sanırım.Birincisi başkan ne dedi 15 hazirana kadar transferler bitecek bitti mi bitmedi ikincisi ben kötü transferler yapılacak demedim taraftarı memnun edecek transfer yapılmayacak anlaşılan dedim kendimin bu oyuncular hakkında ne düşündüğümü bile yazmadım.Objektif yorum yapmaya calısıyorum sadece, diger kulüpler nihatı keitayı getirirken biz tanınmadık bi brezilyalı getirirsek sen ben arastırır bulur izleyebiliriz ama sokaktaki amcalar bilmez yine yeni bi maldonado geldi derler söylemek istedigim buydu.Sonra christian 26 yasında hala brezilyadaysa ben pek umut baglamam o oyuncuya ama mauricio gelsin isterdim daha önceki yorumlarda da bin kez yazdım bunu.Şahsi fikrim 26-27 yasında oyuncu alınacaksa avrupa deneyimi olsun isterim 2 yabancı alınacaksa biri yıldız.Yıldızdan kastım avrupa deneyimi olan daha garanti oyuncudur appiah gibi falan digeride brezilyalı gelecek vaad eden genç oyuncu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Yönetimin hala nesini savunuyorsunuz anlamiyorum ayni olaylari gecen senede yasadik son anda yapildi bütün transferler Emre ve Burak haric. Ondan önceki senelerde yine son günde transfer yaptilar getirdikleri adamlar 1 mac bile oynamadan gitti (Ilhan Parlak). Ondan sonra gelmis burda yönetimi savunuyorsunuz Mehmet Aurelio,Tuncay ve Lugano'yu da bedavaya yollayan onlardi sözlesme yenilemek icin oyuncularin sözlesmelerinin bitmesini beklemek kadar aptalca bir davranis görmedim ben. Belkide oyuncudan oyuncuya degisiyor Alex'in sözlesmesi sezon baslar baslamaz yenilendi Roberto Carlos'un sözlesmesi uzatildi fakat Lugano ve Volkan'da beklenildi. Niye beklediler ? Volkan'da elimizden kacsaydi bakalim ozaman savunabilecekmiydiniz Aziz Yildirim'in bu aptalca transfer politikasini. Transferden kesinlikle anladigi felan yok bu kadar basit.

Biraz yavaş istersen. Lugano konusunda yönetim kaç aydır çalışıyo. Ama sözleşmesi biten oyuncuya 8 milyon € bonservis parası verilmez. Yıllık 4 milyon € hangi defans oyuncusu alıyo ? Terry - Ferdinand - Puyol gibi adamlarla sözleşme yenilemek istemiyoruz. Volkan'ın sözleşmeyi imzalayacağı zaten belliydi adam sadece daha fazla tatil yapmak istediği için geç imzaladı.

Transferden anlamıyo dediğiniz adam bizi bu hallere getirdi. 2 günde bu hale getiriyosanız hiç durmayın takımıda bırakın.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Adam Fenerabahçe'liyim diyor yalnız, onun eski yöneticisi olmuyor.
    Arkadası tanımıyorum, demek tanımayan biri baksa Galatasaray'lı sanacak..

Bu yönetim Anelka'yı,Ortega'yı piyasası varken bütün Dünya konusuyorken getirmis,Alex Brezilya Milli Takımı'nın kaptanıyken getirmis,PvH UEFA kupası aldıktan sonra getirmis Hernanes,Lulinha kim de getiremeyecek..

Yönetimin yaptıklarını unutup böyle elestirmek ayıp bence..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aurelio'nun istediği para ile Fenerbahçe'nin verdiği arasında çok far yoktu, İspanya'da ödeyeceği vergileri de düş, Fenerbahçe'den daha çok kazanmış olacaktı. Tuncay'a 5 milyon teklif edildi ama ben para istemiyorum, avrupda şansımı denemek istiyorum dedi ve ayrıldı. Kaç para teklid edilirse dilsin zaten takımda kalmayacaktı.

Lugano konusuna ise hiç girmiyorum, sözleşmesi sona ermiş oyuncuya menajeri 8 milyon bonservis istiyorsa, hiç durmasın kulüpte. Eğer o 8 milyon verilse daha çok eleştirirdiniz Aziz Yıldırım'ı eminim.

Türkiye'den alınabilecek en iyi oyuncuları aldı Fenerbahçe. Topuz konusunda araya Beşiktaş girmeseydi ve fiyat yükselmeseydi, Sercan da alınmış olacaktı muhtemelen ve yerli transferi en iyi şekilde tamamlanmış olacaktı. Bu mu hatalı politika?

Zico'nun ben bunu istiyorum deyip getirttiği Maldonado ve Aragones'in Alonso ve Senna'dan sonra sunduğu 3. isim Josico olduysa bunda yönetimin suçu nedir? Teknik direktörün istediği oyuncuyu almazsın suçlu olursun, alırsın yine suçlu sen olursun. Anlamadım doğrusu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Biraz yavaş istersen. Lugano konusunda yönetim kaç aydır çalışıyo. Ama sözleşmesi biten oyuncuya 8 milyon € bonservis parası verilmez. Yıllık 4 milyon € hangi defans oyuncusu alıyo ? Terry - Ferdinand - Puyol gibi adamlarla sözleşme yenilemek istemiyoruz. Volkan'ın sözleşmeyi imzalayacağı zaten belliydi adam sadece daha fazla tatil yapmak istediği için geç imzaladı.

Transferden anlamıyo dediğiniz adam bizi bu hallere getirdi. 2 günde bu hale getiriyosanız hiç durmayın takımıda bırakın.
    Gec kalinirsa tabi naz yapar, sene basinda ücretinde biraz zam yapilsaydi imzayi atardi hicbir zorluk cikarmadan. Sahsen ben Aziz Yildirim'in hicbir sözüne inanmiyorum yani Lugano'nun yillik 4 milyon € istediginede inanmiyorum zaten herseye bahanesi hazirdir onun. Sürekli kafasinda bir senaryo olusturup onu anlatir, sürekli o haklidir karsi taraf haksizdir böyle bir baskanimiz var ve ben bu tavrindan hicte memnun degilim yillardir ayni kafada devam ediyor. Lig baslayacak transferler bitmedi ondan sonra getirilen oyuncular uyum saglayamiyor uyum sorunu oluyor. Lig basladiktan sonra tek transfer yapan takim Fenerbahce oluyor genellikle ben bu durumdan hoslanmiyorum acikcasi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gec kalinirsa tabi naz yapar, sene basinda ücretinde biraz zam yapilsaydi imzayi atardi hicbir zorluk cikarmadan. Sahsen ben Aziz Yildirim'in hicbir sözüne inanmiyorum yani Lugano'nun yillik 4 milyon € istediginede inanmiyorum zaten herseye bahanesi hazirdir onun. Sürekli kafasinda bir senaryo olusturup onu anlatir, sürekli o haklidir karsi taraf haksizdir böyle bir baskanimiz var ve ben bu tavrindan hicte memnun degilim yillardir ayni kafada devam ediyor. Lig baslayacak transferler bitmedi ondan sonra getirilen oyuncular uyum saglayamiyor uyum sorunu oluyor. Lig basladiktan sonra tek transfer yapan takim Fenerbahce oluyor genellikle ben bu durumdan hoslanmiyorum acikcasi.
    Öncelik bu söylediklerinzin hiçbiri mantıklı değil.
    Bana göre bu tarz eleştiriler saçmalıktan öte değil.

Oyuncu istemiyorsa imzalamaz, satmak zorundasın.
    Kulüpler enayi değil, menajerine bekler der, oyuncu imza atmaz, bedava kalır gider.

Figer'in G.Amerika'da kulübü var, Alex'te de böyle oldu, Nobre de (hem FB, hem BJK), Lugano'da da.Figer gidip o kulübe imza attırıyor ön sözleşme.Sonra feshi için para alıyor kulüpten ki haddi hesabı olmayan paralar.
    500K€-1M€ hatta 1,5-2M€ ...

Lugano için 4M€/yıllık * 4 yıl para istediler.
    8M€ peşin 4 yıllıktan, ayrıca imza parası + menajer komisyonu.

Deli miyiz biz, o paraya gelemeyecek stoper yok zaten.
    Bu kulüpleri aptal yerine koymak o kadar kolay değil.

2 sene takım doğru transfer yapamadı diye sabırsız, ne yaptığını bilmeyen, kulübü intihara atan, bu kulübü haketmeyen bir taraftar kitlemiz var.Böyle kimseyi eleştiremezsiniz, Alexleri, Anelkaları, Hooijdonkları getiren başkalarıydı sanki.
    O gitmesine kızdığınız Lugano'yu getiren bu yönetim, İtalya'ya giderken çekip getirdiler.

Bu kadar sıkıntıya rağmen transfer politikası oluşturan Daum var, profesyonel yönetim için getirilen Aykut var ve hala kesilmiyor eleştiriler.

Ayrıca kim demiş sözleşme önerilmiyor diye.
    Nereden biliyorsunuz sözleşme konulmadığını önüne.
    Menajerleri görüşme yapmayı kabul edmiyor mu sanıyorsunuz?
    Bunlar Türk oyuncu değil, önüne ekmeğini, suyunu koyup oynatamıyorsunuz.

Bir oyuncunun uyum sağlaması için min süre 3 aydır.
    Keita gelmiş, 1 antrenmana bile çıkmamış.
    3 gün önce gelse sanki alışacak, max performans gösterecek sanki, woooow.

Başkana yalancı demek büyük ayıptır.

Erkenden yapılsın transferler, umursamıyorum artık.
    Çünkü bu ne yaptığını bilmeyen taraftar kesimi Josicolar, Maldonadolara layıktır..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne naz yapması ? Devre arasından beri Lugano gitmesin diye herkes herşeyi yapıyo. Figer'in manageri olduğu futbolcunun klasik tavırları işte. Kimse vazgeçilmez değildir. Lugano gider başkası gelir. Önemli olan forma isim değil. Tuncay - Aurelio konusunda yönetimi suçlayamazsın. Tuncay'ın gitmek istediğini biliyoruz. Herkesten çok para teklif edilmesine rağmen kalmadılar. Ümit Özat'ta yine aynı şekilde gitti.

Bu yönetimi eğer eleştiriyosan bu nankörlük olur. 150 milyon € transfere ayırabiliyosa bu kulup geldiği yeri gösterir. Kim derdi Türkiye'de FENERBAHÇE'nin stadında UEFA Finali olacak diye. Aziz Yıldırım gerçekleştirdi hepsini. 10 milyon €'luk bütçeler müstehak sizin gibilere.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Vatan Cristianı aldığımızı yazdı.Maurioya göre daha bir oyuncu insallah o gelir...
    Bence de Yasin Gurbet a takıma cıkmalı inanılmaz bir sevgisi var,golü cok iyi kokluyor...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bekleyelim bakalim kimi getirecekler, merak ediyorum getirdikleri adamlar fos cikincada yönetimi savunacakmisiniz ? bu transfer politikasi ile basari zaten mümkün degilki bir kadro olusturulmadiktan sonra hersene kadro degistikten sonra basari gelirmi ? Hersene 7-8 oyuncu gidiyor 7-8 tane yeni oyuncu geliyor bu sekildemi basari gelecek istikrar yok, gelen hoca sampiyon yapamadimi yollaniyor. Zico yillik 3,5 milyon € istedi diye yollandi ayni fiyata Aragones getirildi, üstüne birde tazminat ödendi iste Aziz Yildirim'in transfer politikasi bu istikrardan anladigi sey budur. Bu kadar basittir. Bana Uefa finali felan demeyin benim takimim o finalde olmadikca beni ilgilendirmez. 150 milyon € transfer bütcesi demissin madem o kadar para var gitsinler taninmis 2-3 tane isim transfer etsinler Avrupa'dan sanki daha önce getirmediler mi Avrupa'dan taninmis oyunculari ? simdide getirsinler niye gidip 20 yasinda taninmamis Brezilya'da adi sani duyulmamis oyunculara yöneliyorlar ? parasi olan takim her türlü transferi yapar oyuncuyuda ikna eder bunu daha önceki yillarda da gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

söylenenlerdeki en ilginc sey şu "Erkenden yapılsın transferler, umursamıyorum artık.
    Çünkü bu ne yaptığını bilmeyen taraftar kesimi Josicolar, Maldonadolara layıktır."

Bu ayıptır çünkü 15 haziran sözünü telafuz eden başkandı biz değil aurelio gitsin cok daha iyisini getiririz diyende başkandı yoksa aurelio tuncay lugano transferlerinde bence hata yok kimse fenerbahceden büyük degil gitmek isteyen gider ama verilen sözler tutulmalı 2010 yılına kadar avrupada kupa alıcaz demişti sonra baskan bunların hepsini kendi söylemedi mi simdi taraftara hakaret niye maldonadoyu josicoyu biz getirmedik sonucta taraftarın sucu ne ha diyosanızki baskanda getirmedi hoca getirdi o zaman luganoyuda anelkayıda hoca getirdi düz mantıgını kurarım ben size.Bu takımın taraftarları her sene forma alıyo istisnasız her yıl 30bin kombine satılıyo taraftar kartı alıyo kulübümüz biraz daha fazla maddi imkana sahip olsun diye.Bu taraftarı kimsenin eleştirmeye hakkı yok...Yönetenler eleştirilebilir ama sahipler eleştirilemez.Bu kulüp bu taraftarların
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bana yazdın sanırım.Birincisi başkan ne dedi 15 hazirana kadar transferler bitecek bitti mi bitmedi ikincisi ben kötü transferler yapılacak demedim taraftarı memnun edecek transfer yapılmayacak anlaşılan dedim kendimin bu oyuncular hakkında ne düşündüğümü bile yazmadım.Objektif yorum yapmaya calısıyorum sadece, diger kulüpler nihatı keitayı getirirken biz tanınmadık bi brezilyalı getirirsek sen ben arastırır bulur izleyebiliriz ama sokaktaki amcalar bilmez yine yeni bi maldonado geldi derler söylemek istedigim buydu.Sonra christian 26 yasında hala brezilyadaysa ben pek umut baglamam o oyuncuya ama mauricio gelsin isterdim daha önceki yorumlarda da bin kez yazdım bunu.Şahsi fikrim 26-27 yasında oyuncu alınacaksa avrupa deneyimi olsun isterim 2 yabancı alınacaksa biri yıldız.Yıldızdan kastım avrupa deneyimi olan daha garanti oyuncudur appiah gibi falan digeride brezilyalı gelecek vaad eden genç oyuncu
    sana dememiştim o farklı takımı tutuyuomuş gibi davranıp fenerliyim diyen arkadaşa demiştim , bi yerde aynı şeyi savunuyoruz zaten senle ..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    sana dememiştim o farklı takımı tutuyuomuş gibi davranıp fenerliyim diyen arkadaşa demiştim , bi yerde aynı şeyi savunuyoruz zaten senle ..
    ben niye farklı bir takımı tutuyormuşum acaba anlamadım ben bu yönetimin şu ana kadar yaptıklarını daha doğrusu yapamadıklarını söylüyorum ben fener'in daha iyi olması gerektiğini savunuyorum şu ana kadar yapılanları inkarmı ediyoruz ama yıllarını bu işe veren aziz yıldırım'ın sizce transferde izlediği yol doğrumudur.Lugano şudur budur madem adam anlaşmıyor devre arasında yerine adam bakarsın eksik yerlerini tesbit eder oralara alınacak adamların listesini yaparsın takımlara ve futbolculara şartlarını sorarsın içlerinden şartlarına uyanları alırsın bu işler bu kadar basitmi diyeceksiniz herkesin işi var buda onların işi modern bir kulüp nasıl olmalı böylemi olmalı sizce?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    söylenenlerdeki en ilginc sey şu "Erkenden yapılsın transferler, umursamıyorum artık.
    Çünkü bu ne yaptığını bilmeyen taraftar kesimi Josicolar, Maldonadolara layıktır."

Bu ayıptır çünkü 15 haziran sözünü telafuz eden başkandı biz değil aurelio gitsin cok daha iyisini getiririz diyende başkandı yoksa aurelio tuncay lugano transferlerinde bence hata yok kimse fenerbahceden büyük degil gitmek isteyen gider ama verilen sözler tutulmalı 2010 yılına kadar avrupada kupa alıcaz demişti sonra baskan bunların hepsini kendi söylemedi mi simdi taraftara hakaret niye maldonadoyu josicoyu biz getirmedik sonucta taraftarın sucu ne ha diyosanızki baskanda getirmedi hoca getirdi o zaman luganoyuda anelkayıda hoca getirdi düz mantıgını kurarım ben size.Bu takımın taraftarları her sene forma alıyo istisnasız her yıl 30bin kombine satılıyo taraftar kartı alıyo kulübümüz biraz daha fazla maddi imkana sahip olsun diye.Bu taraftarı kimsenin eleştirmeye hakkı yok...Yönetenler eleştirilebilir ama sahipler eleştirilemez.Bu kulüp bu taraftarların
    Haziran'da transfer sezonu açık değil.
    Transfer sezonu son gününe kadar transfer olur, buna kimse karışamaz.

Böyle bir söz resmi olarak söylenmedi.
    Bir ayıp varsa sizin böyle eleştirmenizdir.

Anelka'yı ve Hooijdonk'u yönetim getirdi.
    Lugano, Josico ve Maldonado'yu hoca getirdi.

Bu kadar basit.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

ben bir taraftar olarak hemde FENERBAHÇE taraftarı olarak bazı şeyleri istemek ve beklemek hakkım eleştirimide yaparım sizde kendi isteklerinizi beklentilerinizi yazarsınız saygı duyarım ama kendi istek ve beklentilerinizden farklı birisini şuçlamak ne kadar doğru.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

ben niye farklı bir takımı tutuyormuşum acaba anlamadım ben bu yönetimin şu ana kadar yaptıklarını daha doğrusu yapamadıklarını söylüyorum ben fener'in daha iyi olması gerektiğini savunuyorum şu ana kadar yapılanları inkarmı ediyoruz ama yıllarını bu işe veren aziz yıldırım'ın sizce transferde izlediği yol doğrumudur.Lugano şudur budur madem adam anlaşmıyor devre arasında yerine adam bakarsın eksik yerlerini tesbit eder oralara alınacak adamların listesini yaparsın takımlara ve futbolculara şartlarını sorarsın içlerinden şartlarına uyanları alırsın bu işler bu kadar basitmi diyeceksiniz herkesin işi var buda onların işi modern bir kulüp nasıl olmalı böylemi olmalı sizce?
    İyi güzelde diger postta yazdıgın Fenerbahce Hernanes,Lulinho'nun bacagını alamaz noluyor ?

Bu takıma Anelkalar,PvHler,Ortegalar gelmis dedigin oyuncular kim oluyorda alamayacagız ?

Bu yönetimden cok Fenerbahce'ye hakarettir..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an transferde izlenilen yol Daum ve Kocamanın yolu , Aragonesin gideceği belliydi , Lugano da kalacak veya gidecekti hadi gideceği biliniyodu az çok diyelim , hoca olmadan oraya nasıl transfer yapılmasını beklersin ki ? Hoca takımın başında , transferi de Aykut Kocamanla beraber yürütüyor eksik yerleri belirlemiş kendi listesini hazırlamış şimdi de görüşülüyor işte ... Yönetimin yaptığı bir şey yok yani yönetime gidip söylenecek şey hoca bunu istiyor , şu kadar paraymış yönetim de varsa o kadar parası alır oyuncuyu getirir bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

beyler siz memnunsanız problem yok ayrıca bir hakaret varsa -ki yok bu yönetimedir fenerbahçe ye değil konuyu çarpıtma sizler geçmişle yaşaaybilirsiniz yazdığınız oyuncuların çoğu futbolu bıraktı.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sefer fakir bir ailenin çocuğu, agresif ve hırçın.En son kavgaya karıştığında kadro dışı kaldı, gönderilmese kovulacaktı.Maç içinde her topu kendini isteyecek kadar bencil, yetenekleri vardı ama asla o seviye çıkabilecek olgunluğa sahip değildi.

Mehmet de fiziğini kullanamıyor, sağ açık ile forvet arasında kalmış, dribbling yetenekleri kısıtlı, tek hamleli ama yaşıtlarına göre teknik bir oyuncu.Şutları çok dengesiz, fiziği gelişirse forvet olur.

İkisi de gelişebilecek olgunluğa sahip değillerdi ama Paf Ligi için fazlalardı, o yüzden zaten rahat rahat şampiyonluğa oynadık.

Santrafor Yasin Gurbet'in A Takım'a çıkması için daha ne bekleniyor anlamış değilim.Furkan için Hakan Şükür diyorlar da esas Yasin var o cümlenin söylenmesi gereken.

Sefer ve Mehmet'e başarılar.Paf'da 2-3 oyuncunun daha yeterli olmamasından dolayı gönderilmesi gerekli..
    Furkan benim bildiğim kadarı ile Almanya'ya gitti, Yasin'i götürmediler mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

merak ettigim bisey var eleştiri yapmak yasak mı burda cidden objektif olunda cevap verin biz yönetimi eleştirdigimiz zaman zavallı taraftar mı oluyoruz bu mudur yani biliyimde ona göre yorum yapıyım

Sheriff Misafir

Herkes istediğini eleştirebilir.. Herkes birbiriyle aynı görüşüde paylaşmıyo olabilir. Ama kendimizi kaybederek bir anlık sinirle karşı tarafı kırıcı mesajlar yazmayalım ki huzurumuz bozulmasın..

Lugano için teklif edilien parayı kabul etseydi gelip oynayacaktı. Figer şu anda Lugano üzerinden milyonlarca dolar para kazanacak. Yönetim zamanında mükemmel transferler yaptı ancak geçtiğimiz yıl izlediği transfer politikasında çok afalladı. B planı hazırlamamışlar ki Maldonado, Josico gibi isimlere kaldık. Güiza transferini eleştirmiyorum. İspanya ligi gol kralını getirdiler daha ne yapsınlar. Adam takıma ayak uyduramadıysa futbolunu oynayamadıysa bu onların suçu değilki.

Mesaj Yetkileri