Öbür hafta Cuma Cumartesi oynanabilirdi bence bilmiyorum. Pazar günü maçı olmasını geç dediğim gibi bu takım en azından 2 gün şampiyonluk turu atabilecek şansa sahip.
Öbür hafta Cuma Cumartesi oynanabilirdi bence bilmiyorum. Pazar günü maçı olmasını geç dediğim gibi bu takım en azından 2 gün şampiyonluk turu atabilecek şansa sahip.
başkan icerdeyken şampiyonluk turu felan atmazlar
Belki de. Ancak Aziz Yıldırım'ın en büyük isteği tüm meydanların sabahlara akşamlara kadar Şampiyon Fenerbahçe diye inlemesi olur. Evlerimimize mi kapanacağızNeyse olmamış şeylerden bahsediyoruz işimiz zor hem de çok zor.
Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olması bizim için en hayırlısıydı. Aziz Yıldırım'ı kolayca Fenerbahçe'den ayrıştırabileceğini zannedenlere iyi bir tokat gelecek 19 Mayıs'ta.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beşiktaş maçı öncesi Fenerbahçe'ye müjde
Tahkim Kurulu'nun bugün yapacağı toplantıda Fenerbahçeli yıldızın idari tedbir kararını kaldırılacağı öğrenildi. Emre yarın akşam İnönü'de sahaya çıkabilecek.
Fenerbahçe`nin milli yıldızı Emre Belözoğlu'nun yarın akşam Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda oynanacak zorlu mücadelede sahada olabilecek.
Süper Final`in ilk haftasında oynanan Trabzonspor maçında Zokora'ya yönelik sözleri nedeniyle "ayrımcılık"tan PFDK'ya sevkedilen ancak "hakaret"ten ceza alan Emre'nin, takımla olan ayrılığı bugün itibariyle son bulacak. PFDK'dan aldığı iki maç ceza nedeniyle Süper Final'deki Galatasaray derbisi ve kupadaki Karabükspor mücadelesinde forma giyemeyen, ardından ise Didier Zokora'nın başvurusu sonrası idari tedbir kararı konan milli oyuncunun dosyası bugünkü Tahkim Kurulu toplantısında görüşülecek. Tahkim Kurulu'nun, idari tedbir kararını ise kaldıracağı öğrenildi.
"Bireysel suçlarda ceza alan kişiler dışındakilerin disiplin kararlarına itiraz edemeyeceği" ilkesinden yola çıkacak Tahkim Kurulu, Didier Zokora'nın itiraz hakkı olmadığı kanaatiyle Emre'ye konan idari tedbir kararını kaldıracağı belirtiliyor.
Aykut Kocaman ilk 11 oynatmayabilir. Yani 2. yarı koz olarak oyuna sürebilir.
Ama direk Emre ile başlaması iyi olur bence. Biraz takım kendine gelsin 2 maçtır kötü oynuyoruz.
Selçuk-Baroni iyidir bana kalırsa Emre kuvvet güç olur. Selçuk geçen maçın ilk yarısında sahanın en iyisiydi, İkinci yarı çöktü, o zaman Emre devreye girer.
Takımı ileri çıkartacak güç olurak kullanılabilir...
Şuan ilk 11 oynaması hem Selçuk'un hevesini kırar hemde haksız olur.
2. Yarıda hazır kan olarak oyuna girmesi bana kalırsa daha güzel olur.
Selçuk geçen maç sahanın en iyisiydi bunda Beşiktaş'lı ileri uç oyuncularının baskı yapmaması da etkili oldu, O kadar rahat oyun çıkardı ki topuk pasları, Marsilya ruletleri falan aldı götürdü. İkinci yarı baskı yeyince eli ayağı yine birbirine dolandı. Bu maç Beşiktaş baskılı olursa aynı senaryoyu görmemiz yine mümkün. Onun için Selçuk'un performansı her zaman kumardır. Özellikle tehlikeli noktalarda yaptığı gereksiz fauller yüzünden sürekli tehlikeli pozisyonlar yaratıyor, İbrahim Toraman, Sivok ve Egemen gibi hava toplarında hakim olan oyuncuları göz önüne getirirsek, Selçuk Beşiktaş için bulunmaz kaftan.
...
emre eğer oynucaksa ikinci yarı girer selçuğu direk kesmez hoca kesmemelide
toplantı başlıyor fb tv den izleyin reyting gelsin kanala![]()
ali koç reyiz geldi
nihat özdemir sussada ali koç konuşsa
İzlemek istiyenler buradan izleyebilirler. http://www.ntvspor.net/canliyayin
aferin nihat aferin![]()
hergün kupa isteyerek kupa alıcaklarını zannedenlerin hayalidir![]()
![]()
![]()
![]()
Her gün kupa istiyenler kupayı anca hayalinde görür tarzında bişey söyledi![]()
N. Özdemir: Adalet bekçiliği yapmak isteyenler hukuk'a saygısı olmadığını kanıtlamıştır.
N. Özdemir: "Bunlar Fenerbahçe ile sahada başa çıkamayacaklarını anlayanların hezeyanlarıdır. Fenerbahçe camiası bu yapılanları asla ama asla unutmayacaktır"
Tüm branşlarda son 5 yılda 297 kupa.
Oha Fenerbahçe, teşekkürler Aziz Başkan.
(/s)
Nihat Özdemir: "CAS davasını ülke menfaatleri için çektik"
aferin nihat aferin
çok güzel cevap verdin
N. Özdemir: "Ünal Aysal play-off maçlarını Fenerbahçe'siz oynayacağını sanıyordu. Allah'a bin şükür ki play-off'ta oynuyoruz ve hakettiğimiz şampiyonluğa da ulaşacağız. O yaptığı ciddi hataların üstünü bu açıklamalarla örtmeye çalışıyor"
ali reyiz konuşuyor yürü be![]()
Ülke menfaati için bu karar alındı denildi, benim yorumum çok büyük baskı geldi ve buradan da anlıyoruz ki 2020 ülkemize hayırlı, uğurlu olsun.
Açıklamalar güzel ama CAS olayı tatmin edici değil. Neler döndüğüne değinmediler, keşke Aziz Yıldırım dışarıda olsaydı, kim ne baskılar yapmış, ne tehditler yapmış bunu öğrenebilirdik.
Umuyorum, bunları da Aziz Yıldırım'dan öğreneceğiz, bu cuma çıkarsa çünkü savcının iddialarının çoğu, tanıkların da ifadeleriyle çürütüldü. Ama hala delillerin karartılması şüphesiyle tutukluğunun devamına denirse, şaşırmam artık.
CAS konusu beni tatmin etmedi, kendi ülkesini UEFA'ya, FIFA'ya şikayet edenlerin olduğu bir ortamda, her şey göze alınıp devam edilmeliydi, UEFA'nın tehditlerine boyun eğilmemeliydi.
"YÜCE ATATÜRK"
Tahkim Kurulu, Emre'nin idari tedbir kararını kaldırmış. Yarın ilk 11 başlar sanırım.
resmi olarak açıklandımı