Gerçektende olmayacak şey değil. İngilizler sonuçta.
Gerçektende olmayacak şey değil. İngilizler sonuçta.
Bari burada futbol temiz kalsın bee
Oho neler varmış yahu, bi de ingiltere temiz biliriz![]()
İngiltere'de temiz ve kaliteli futbol oynanır bilirdik ama demekki neler dönüyormuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bugün Fox Tv Arsenal - Liverpool maçını vermiyorGerçekten bu maçları yayınlamazlarsa neyi yayınlayacaklar ki !
bez bebek yayınlarlar ne biçim iş yapıyorlar ya...
Bu arada Zareta'yı aldı Birmingham kendine geldi valla FM nin bir Wonderkidi daha tuttu FM2008 oynasın bizim yöneticiler 4seneye 3takımla şampiyonlar liginde 2.turda oluruz...
Maddi durumlar el vermiyor heralde Sene başındaki hesaplar tutmadı heral
Arsenal 1-1 L'Pool ...
Arsenal haftaya oynayacağı Manu maçı öncesi büyük fırsat kaçırdı..
So what?
Saike
Arsenal'in şampiyonluk umudu kalmadı bence
Arsenal´in 2.ligi bile zor,cok büyük düsüsteler.
Arsenalin toplanması gerek artık
Chelsea yine rakiplerinin kendi kalesine attığı golle öne geçti![]()
Ah Arsenal ah!Gitti gül gibi şampiyonluk.Bir başka bahara kaldı.Seneye kaliteli bir forvet alınmalı kesinlikle bu takımın başka bişeye ihtiyacı yok..
Ayrıca Eduardo gittikten sonra ligde 6 maçın 4'ü berabere bitti.Bir oyuncunun takım için ne kadar değerli olduğu anlaşılıyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Arsenal 2. kez yatırdı beni İddia'da, bu kadar beceriksizlik olmaz canım..
Chelsea ise rakiplerinin şanssızlıklarıyla gol kazanıyor, nereye kadar gidecekler böyle bilinmez.. :]
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Manu-Chelsea den biri olur önümüzdeki hafta Arsenal çelme takarsa manuya iyice heyecan artar...
Chelsea Dunne'ın kendi kalesine ve Kalou'nun attığı golle M.City karşısında 2-0 galip geldi...
Diatta'lı Newcastle galip!
İngiltere Premier Lig'de 33. hafta mücadlesinde Newcastle United sahasında konuk ettiği Reading'i 3-0 mağlup etti. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanan Newcastle bu galibiyetle serisini 3'e çıkarmış oldu. St. James Park Stadyumu'ndaki mücadelede ev saibi takımın golleri 18. dakikada Martins, 43. dakikada Micheal Owen ve 58. dakikada Mark Viduka'dan geldi.
Milli oyuncumuz Emre Belözoğlu'nun ilk 18'de olmadığı Newcastle'da, Beşiktaş'ın devre arasında gönderdiği Lamine Diatta, 82. dakikada Diagne Faye'nin yerine oyuna girdi ve son 8 dakikada mücadele etti.
Bu galibiyet ile Newcastle puanını 38'e yükseltirken, Reading 32 puanda kaldı.
Bugün : M.Boro - Manchester United maçı var.
Güzel maç olucak Fox veriyor![]()
Alfonso Alves gol attı..
dk_36 M'ßoro 1-1 Man Unt
Maç 2-2 bitti.
Kötü bi 2 puan kaybettik aman sakata gelmeyelim![]()
ilk yarı manchester çok iyiydi, ama ikinci yarıyı seyredemedim.. beraberlik beklemiyordum
Afonso aLves goLLere başLadı bakaLım. Tuncay yedekteydi. ŞunLarın hocaLarınıda anLamıyorum. ALidaire gibi bir çöpçüyü oynatıyor ya daha ne diyim. Tuncay ALves ikiLisi bir tutturursa M`Boro oLdukça iyi yerLere geLebiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fox çuvalla para döküp yayın haklarını alıyor, gidip adam gibi bir spiker alamıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Wigan 1 : 3 Bolton
Blackburn 1 : 2 Aston Villa
Arsenal 0 : 1 West Ham
Middlesbrough 4 : 1 Watford
Sheff Utd 1 : 2 Newcastle
Reading 1 : 2 Liverpool
maçlar bitti.
Valla neymiş bu Boro sevdası ? Bizi uyutuyorlar resmen.
O değil bu hafta sonu 14:45'te Arsenal-Liverpool maçı vardı heyecanla kesin veriyor diye açtım baktım Bez Bebek midir nedir onu veriyor.. allahtan Fox Sports var..