Sayfa 136 / 1204 İlkİlk ... 36861261341351361371381461862366361136 ... SonSon
4,051 ile 4,080 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Önder sizde kalsın, kazımla falan grup buluşmalarında eksiklik oluşmasın

Hurma ortalığı kızıştırıyor ama biz benzemeyiz kimseye, 3-4 milyon verecek değiliz. Gelirse iyi transfer olur, gelmezsede başkalarıyla görüşürüz.
    Kazım'la her gün haber çıkıyo laf sokmak da serbest olmuş sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

nesi ayıpmış? fb gecen sene bekiri nasıl aldı? bosman kuralı deniliyor buna. kuraldan madem hiç haberiniz yok, fm den bilmeniz lazım. sözleşmesi biten oyuncuyla görüşebiliyoruz. troisiyi nasıl aldı ks? oliçi nasıl almıştı bayern? emre b, okan nasıl gitmişti bizden? hepsi bosmanla...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Alparslan Başkent'e gitti!

Gençlerbirliği, Galatasaray'ın genç oyuncusu Alparslan Erdem'i transfer etti. Ara transfer çalışmalarını sürdüren başkent ekibi, 21 yaşındaki solbek Alparslan Erdem'i 2,5 yıllığına kadrosuna kattı. Genç futbolcu Alparslan, Gençlerbirliği'ne katılmaktan mutlu olduğunu söyledi.

30.12.2009
    Kaynak : AA
    off ya gidip alparslanı veriolar :S bide bedavaysa varya

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok ayıp yaptık valla , Bekir nasıl alındıysa bizde Ali'yi aldık bonservis miktarı bile verdik.

Geçmiş olsun Hurma , futbolcu ''köle'' degildir , kapak olsun

Artık SA-T-T-IK diye aviş hazırlatırsın
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yazık oldu Ali Turan'a. Artık yedek kulübesinde bekler. Galatasaray da stoper sıkıntısını hafifletti.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kazım'la her gün haber çıkıyo laf sokmak da serbest olmuş sanırım
    Laf sokmak değil ki. Ben de istemiyorum gece alemine akan futbolcu. önder, kazımla birlikte ya da kazımsız alemlere akıyordu. bence de fenerde kalsın bize geleceğine.

Oyundan bilmeniz lazım. Sözleşmesi bitimine 6 ay kala, oyuncularla görüşebiliyorsunuz. Bu ayıp değil. Galatasaray bir ayıp yapmışsa bunu Manisasporlu Sezer ve Ufuk olayında yapmıştır. Çünkü onların kontratının bitmesine 1 sene vardı sezon başındayken.

Ali Turan konusunda ayıp falan yok yani.

Alparslan o fizikle sol bekte oynaması için Real Madrid'deki Marcelo'nun tekniğine ve çabukluğuna sahip olması gerekir. Onda da bu potansiyeli gören var mıydı bilmiyorum. Ayrılması kendisi için daha hayırlı olmuş bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Çok ayıp yaptık valla , Bekir nasıl alındıysa bizde Ali'yi aldık bonservis miktarı bile verdik.

Geçmiş olsun Hurma , futbolcu ''köle'' degildir , kapak olsun

Artık SA-T-T-IK diye aviş hazırlatırsın
    Katılıyorum Ayrıca 2 sene önce M.Topuz ve G.Ünal'ı SAT-MI-YO-RUZ diye afiş asmışlardı.Şimdi G.Ünal TS'de M.Topuz FB'de boş laf yani yaptıkları şeyler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Laf sokmak değil ki. Ben de istemiyorum gece alemine akan futbolcu. önder, kazımla birlikte ya da kazımsız alemlere akıyordu. bence de fenerde kalsın bize geleceğine.

Oyundan bilmeniz lazım. Sözleşmesi bitimine 6 ay kala, oyuncularla görüşebiliyorsunuz. Bu ayıp değil. Galatasaray bir ayıp yapmışsa bunu Manisasporlu Sezer ve Ufuk olayında yapmıştır. Çünkü onların kontratının bitmesine 1 sene vardı sezon başındayken.

Ali Turan konusunda ayıp falan yok yani.

Alparslan o fizikle sol bekte oynaması için Real Madrid'deki Marcelo'nun tekniğine ve çabukluğuna sahip olması gerekir. Onda da bu potansiyeli gören var mıydı bilmiyorum. Ayrılması kendisi için daha hayırlı olmuş bence.
    Aynen katılıyorum abi oyunda yapınca değil burda mı ayıp hem GS istese sezon sonunu bekler para da vermezdi para + oyuncu verdik bide
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali resti gördü!

NEVZAT DİNDAR
    1.1.2010

Galatasaray’ı istediği için Kayseri’de kadro dışı kalan başarılı futbolcu, sezon sonunu bekleyerek bedelsiz gelecek. Aslan, yıllık 600 bin TL alan Ali Turan’a 3 yılda 4 milyon TL verecek

Galatasaray ile Kayserispor arasındaki Ali Turan restleşmesi, taktik savaşına döndü. Cim-Bom, Ali Turan’ın, Kayseri tarafından kadro dışı bırakılması üzerine, “bekle, gör” politikasına geçti.
    Başarılı futbolcunun Galatasaray’a gelmek istemesini koz olarak kullanan sarı-kırmızılılar, Kayserispor tarafından Futbol Federasyonu’na şikayet edilmeleri halinde, “Ali Turan bizde oynamak istiyor. Transfer önerisi de bu oyuncunun menajerinden geldi” savunmasını yapacak.
    Cim-Bom ile iki ay önce sözleşme imzaladığını öğrenen ve harekete geçen Kayserispor’la sözleşme yenilemeye yanaşmayan Ali Turan gerekirse sezon sonunu bekleyerek bedelsiz olarak Galatasaray’a gelecek. Tecrübeli oyuncunun menajeri Özcan Üstüntaş da bu gelişmeyi doğruladı.
    Bu arada Ali Turan’ın, Galatasaray’a gelmesi halinde yıllık ücretini 2’ye katlayacağı ortaya çıktı. Kayserispor’dan yıllık 600 bin TL alan 26 yaşındaki oyuncuya, Cim-Bom’un üç yıllık sözleşme karşılığında 4 milyon TL (yıllık 1 milyon 300 bin TL) önerdiği bildirildi.
    Öte yandan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ali Turan’la gizlice anlaştıkları iddiaları için, “Böyle bir şey söz konusu değil” dedi.

Açıklama komedisi!
    Kayserispor cephesinden, Ali Turan’la ilgili dün üst üste yapılan ve birbiriyle tamamen aksi yönde olan açıklamalar, “pes” dedirtti. İlk açıklama Asbaşkan Şaban Miraboğlu’ndan geldi. Miraboğlu, Galatasaray’a gitmek isteyen Ali Turan’ın kadro dışı bırakıldığını söyledi. Bu açıklamadan 10 dakika sonra Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Ali için kulüplerin anlaştığını bildirdi. Şahin, “125 bin euro ve A2 takımından bir oyuncu karşılığında anlaştık. Galatasaray etik kurallara uymuştur” diyerek herkesi şoke etti. Şahin’in sözleri ardından zor durumda kalan Kayserispor’un internet sitesine Galatasaray’la anlaşma yapılmadığı ve Ali’nin kadro dışı olduğu açıklaması konuldu.

Kaynak: Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu kadar yüksek maaşla ve sene sonunda gelecekse ben istemiyorum Ali Turan filan. Gitsinler adam gibi yabancı stoper alsınlar Servet'in yanına illa alacaklarsa. Coloccini ikinci ligde, gidin alın çok mu zor ya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milliyete inanmayın yahu..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post

Haber aynı gün biri kırsal alanda biri şehirde yayınlanan fotomaç gazetesinin görünce yarıldım
    Bu resmi yeni gördüm. Gazeteler genellikle 2 baskı yaparlar. Taşra baskısı ve şehir baskısı diye. Taşra baskısı matbaaya daha önce gönderildiğinden dolayı tampon haber yaparlar. Yani fazla önemi olmayan bir şeyi manşet olarak yaparlar. Fotomaç için her türlü yalan haber girdiklerinden dolayı başlığı "Hamit geldi" yapsalarmış da olurmuş yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Noel Baba'dan yeni yıl hediyeleri
    2010'a Paris'te giren transfer sihirbazı Haldun Üstünel bu akşam Madrid'e geçiyor, ilk hedef Ujfalusi. Ancak genç yöneticinin, asıl bombayı sır gibi sakladığı öğrenildi.

Transfer harekâtına hız veren Galatasaray’da, Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel yılbaşı tatilini geçirmek üzere Fransa’ya gitmişti. 2010’a Paris’te giren genç yönetici, operasyona hız vermek için bu akşam Madrid’e geçecek. Hiçbir transfer dönemini boş geçmeyen ve Sarı-Kırmızılı kulübe yıldız yağdıran Üstünel’in ilk hedefi, Atletico Madrid forması giyen Tomas Ujfalusi.

Baros ikna edecek
    Bir taraftan Milan Baros’un da ikna etmeye çalıştığı Çek stoperin bonservis bedelini düşürmek isteyen Haldun Üstünel, Madrid’in idarecileriyle masaya oturacak. Tarafların anlaşma sağlaması halinde Ujfalusi’nin Antalya kampına yetiştirilmesi hedefleniyor. Galatasaray bu transferi maksimum 2.5 milyon Euro’ya bitirmenin hesapları içinde.

Sadece 3 kişi biliyor
    Buna karşın Üstünel’in çok konuşulacak bir transferin daha peşinde olduğu, ancak bu ismin sır gibi saklandığı öğrenildi. Genç yöneticinin konuyla ilgili olarak sadece Başkan Adnan Polat ve teknik direktör Frank Rijkaard’la temas halinde olduğu bildirildi. Transferde önümüzdeki günlerde net adımlar atılması planlanıyor.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lafa transferle girelim;
    Galatasaray dünya kazan o kepçe oyuncu arıyor…
    Hem keseye hem takıma uyacak oyuncu peşindeler…
    Tekrar tekrar yazıyorum; forvet istemez!... Ali Turan uyar, orta alana da bir itici güç gelirse iş biter. Altın goller için altın topa değecek ayaklar da ‘Altıntop’lardan olmalı…
    Bu kadar ipucu yeter!
    Galatasaray yönetimiyle yakın ilişkiler içinde olduğunu bildiğim Osman Tanburacı'nın sporxde yazdığı son yazıdan bir kısım transfer haberi verdi bize sanki
    http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/7831

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Gs alabilirse Hamit i süper olur.. En azından kiralayabilirse... Halil altıntopu beğenmiyorum ben...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence Gs alabilirse Hamit i süper olur.. En azından kiralayabilirse... Halil altıntopu beğenmiyorum ben...
    Ben Halil'inde gelmesini isterim açıkçası hiçbir şey olmasa bile en azından o bölgeye rekabet getirir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Halil'inde gelmesini isterim açıkçası hiçbir şey olmasa bile en azından o bölgeye rekabet getirir
    Katılıyorum Halil o bölgede değişilmez bir alternatif olacaktır.

Default "Galatasaray ile dalga geçtim"

Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.

Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.
    "Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, “ kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi” diye konuştu.

Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

Sporx

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu ne yahu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Acınası bir adamın saçma sapan sözleri...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Galatasaray tipik yerli oyuncu alma taktiğini uygulamaya devam ediyor.Daha önce Gökhan Ünalda, Sezer Öztürkte vs olduğu gibi.Ama kayseri yine her zamanki tavrını sürdürecek gibi.Bence bu transferin devre arası gerçekleşme ihtimalı 0a indi gibi kayseri başka bir kulüp bulupta satarsa aliyi başka takıma gider yoksa sezon sonuna kadar paf takımla çalışır ondan sonra istediği takıma giderki ikinci seçenekte olmayacak gibi hurma para kazanmadan yollamaz.

Bu arada yöneticimizin yaptığı açıklama saçma olmuş yanlış hareketini düzeltme çabası içinde sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yücel Şahin kendi klübü ve kayseri halkıyla dalga geçiyor farkında değil galiba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'la dalga geçmek ne demektir Ali Turan'ın performansı düşerse tek sorumlusu Yücel Şahin'dir kimse GS'ye bakmasın nasıl bir açıklamadır ve nasıl bir düşüncedir ki kendini Galatasaray gibi bir kulüple dalga geçecek seviyede ve üstünlükte görmek bu sadece GS'ye değil başka takımların başına da gelebilirdi biri bu adama öğretmeli bence görevlerini...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Galatasaray'la dalga geçmek ne demektir Ali Turan'ın performansı düşerse tek sorumlusu Yücel Şahin'dir kimse GS'ye bakmasın nasıl bir açıklamadır ve nasıl bir düşüncedir ki kendini Galatasaray gibi bir kulüple dalga geçecek seviyede ve üstünlükte görmek bu sadece GS'ye değil başka takımların başına da gelebilirdi biri bu adama öğretmeli bence görevlerini...
    Ben küstahlığını beğendim. Artık Anadolu takımları direk pes etmiyo. Dişini gösteriyo. Bu da tabi sizlerin canını sıkıyo. Son derece normal ama işe birde onların penceresinden bakabilin. Tamam açıklama son derece amatörce ama bunu diyebilme cesaretinin oluşması çok iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Ben küstahlığını beğendim. Artık Anadolu takımları direk pes etmiyo. Dişini gösteriyo. Bu da tabi sizlerin canını sıkıyo. Son derece normal ama işe birde onların penceresinden bakabilin. Tamam açıklama son derece amatörce ama bunu diyebilme cesaretinin oluşması çok iyi...

garip bir düşünce. bu kuru cesaretin kime ne faydası olacak ki? kime niye dişini gösteriyor olsun? resmen kendi saçmalığını son derece rezilce sıvamaya çalışıyor. nesi cesaret? cesaret olsa neye yarar?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kiminle dalga geçtiginin farkına var önce koskaca asırlık bir futbol kulübü ukalaca ve terbiyesizce dalga geçtim diyorsun ama Galatasaray seninle bir dalga geçer farkında olmazsın , saygıdan ve seviyeden herşeyden yoksun herif...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Turan Ankaragücü yolunda
    Kayserispor menajeri Süleyman Hurma, Ali Turan’ın transferi için Ankaragücü ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.
    NTV Spor
    Güncelleme: 23:41 TSİ 02 Ocak. 2010 Cumartesi

ANTALYA - Galatasaray’a transferi gerçekleşmeyen Ali Turan, Ankaragücü yolunda.

Kayserispor yönetimi tarafından Antalya kampına götürülmemesinin ardından menajer Süleyman Hurma, Antalya kampında NTV Spor muhabiri Özgür Buzbaş’a, Ali Turan’ın Ankaragücü’ne transferi için prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Menajer Süleyman Hurma, "Ali Turan bizim kaptanımızdır, ancak kafasında transferi düşünen bir kişinin kampta sağlıklı çalışamayacağını düşünerek kendisini Kayseri’de bıraktık. Ali Turan cezalı değil. Bu yaşanan gelişmeler sonrasında Kayserispor yönetimi olarak tavrımızı çok açıkça ortaya koyduk. İşlerin bu noktaya gelmesini biz istemezdik. Başkanımız, Ali Turan’ın transferi için Ankaragücü ile yaptığı görüşmeler sonrasında prensipte anlaştı. Kendilerine transferin gerçekleşmesi için salı gününe kadar süre verdik" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de ifade eden Hurma, “Takip ettiğimiz genç oyuncular var onları kadromuza dahil edeceğiz. Orta sahaya da yabancı bir transferimiz gerçekleşecek” diye konuştu.

Bu sefer de Ali Turan Ankaragücü'ne gitmez sezon sonu bize gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'da transfer harekatı
    Galatasaray transferde rotasını Gençlerbirliği'ne çevirdi. Sarı-kırmzılı yönetim, Kayserispor'un Ali Turan'ın transferini engellemesiyle Başkent ekbinde forma giyen Orhan Şam ve Aykut Demir için harekete geçti.
    NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 15:57 TSİ 02 Ocak. 2010 Cumartesi

İSTANBUL - 4 ocak pazartesi başlayacak transfer dönemi öncesinde savunma oyuncusu arayışlarını sürdüren Galatasaray, Gençlerbirliği'nden Orhan Şam ve Aykut Demir için harekete geçti.

Galatasaray, Ali Turan'la anlaşmaya varmasına rağmen Kayserispor yönetiminin sorun çıkarması üzerine savunma için yerli oyuncu arayışlarına hız verdi. Transferde önceliği savunmaya veren Galatasaray, özellikle Hollanda doğumlu Aykut'un transferine büyük önem veriyor. Ümit milli takımının da formasını giyen Aykut, stoper ve sağ bek olarak görev yapabiliyor.

Sarı-kırmızılılar'ın Aykut'a alternatif olarak Orhan Şam'ı düşünüyor. Gençlerbirliği'nin başarılı stoperinin transferi için geçen sezon da devreye giren Galatasaray, 23 yaşındaki Orhan Şam için Başkent ekibine teklifte bulunacak.

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'nden kadrosuna katmak istediği bir diğer isim ise golcü Mustafa Pekmetek. Milan Baros'un sakatlığıyla sezonun ilk bölümünde golcü sıkıntısı yaşayan Galatasaray, Rijkaard'ın raporu doğrultusunda Mustafa Pektemek için Başkent ekibine teklif götürecek.

Sarı-kırmızılılar'ın hedefi bu üç isimden en az ikisini kadrosuna dahil etmek. Galatasaray, Başkent ekibine üç isim için Aydın, Serkan Çalık ve Serkan Kurtuluş'u önerecek.

Galatasaray'dan son olarak Alparslan Erdem, Gençlerbirliği ile anlaşmaya varmıştı.

Transferde bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray, ikinci yarı hazırlıkları için İstanbul'da toplanacak. Pazartesi günü Antalya'ya gidecek sarı-kırmızılar'da yabancı oyuncuların takıma ne zaman katılacağı merak ediliyor.

Teknik heyet, tatilini ülkelerinde geçiren, Elano, Leo Franco ve Kewell'ın 3 ocak'ta İstanbul'da bulunmaları için uyarıda bulunmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    garip bir düşünce. bu kuru cesaretin kime ne faydası olacak ki? kime niye dişini gösteriyor olsun? resmen kendi saçmalığını son derece rezilce sıvamaya çalışıyor. nesi cesaret? cesaret olsa neye yarar?
    Fenerbahçe gelse Arda ile anlaşsa. Sonra Arda gidip yönetime ve teknik heyete ben Fenerbahçe ile anlaştım beni yollayın dese. Sizin tavrınız ne olur? (Arda gitmez diye bir cevap beklemiyorum )

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Fenerbahçe gelse Arda ile anlaşsa. Sonra Arda gidip yönetime ve teknik heyete ben Fenerbahçe ile anlaştım beni yollayın dese. Sizin tavrınız ne olur? (Arda gitmez diye bir cevap beklemiyorum )
    Bunun konuyla nasıl bir bağlantısı var

Mesaj Yetkileri