...
Fener Gol Gol Gol Golllll...!!!!
Daha gelmedi şampiyonluk![]()
![]()
Asena'yı geçti. Twitter'da Fenerbahçe taraftarı çok kısa sürede organize olabiliyor. Eğer büyük tepki verilmeseydi yazdıkları yanına kalacaktı. Gerçi muhtemelen bu adam reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığındadır. Fenerbahçe'ye salladı takipçi sayısı 4 binden 8 bine çıktı. E kötü de olsa sol tarafta TT'de adını da gördü.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Son Dakika : Fenerbahçe'de Alex, Kaleci Volkan ve Emre Belözoglu Besiktas derbisinin kadrosuna alindi.
...
Sadri Şener Fenerbahçe'ye içerie kaybedersek dünyanın sonu olur demiş![]()
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 105. kuruluş yıldönümü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübümüzü ziyaretinin 94. yılı kutlu olsun.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
iki maçıda kazanıcaz rahat olun
Ben sakat olan oyuncuların 11'de çıkacağını zannetmiyorum, 18 kişilik kadroya alınırlar Maçın gidişatına göre de oyuna alınırlar diye düşünüyorum. Kimse konuşmuyor ama bir gerçek var ki (bana göre komik bir düşünce olan) Fenerbahçe Alex'siz yapamıyor hissiyatını ezdik geçtik.
Alex olmadığı zaman onun yerine oynattığınız adam en az onun kadar ofansif bir oyuncu olduğu zaman hiç bir problem yaşamazsınız, asıl sorun yerine oynattığınız adamın çok gerilerde oynaması, işte bu problem yaratır. Örneğin oyun yapıları ve takım alışkanlıkları gereği Mehmet Topuz, Emre, Cristian gibi oyuncular o mevkide oynayamaz ama bir Stoch, Özer veya Semih bu görevi çok rahatlıkla yapabilir, en azından eksiklik hissetmezsiniz.
Yarın çıkacak 11 maçı bir süre dengede götürmek adına çok önemli.
Mehmet-Cristian-Özer-Emre-Stoch lu bir orta saha ile pas trafiğini çok rahat götürebilirsiniz, Hepsi meziyetli oyuncular ve soğukkanlılar.
...
Lig Tv'de son dakika bandıyla az önce haber yayınladı; Beşiktaş derbisinde kaleyi Mert Günok koruyacak. Sakatlığı geçen Alex de Souza ise ilk 11'de görev alacak.
...
Emre de oynayabilecekmiş sanırım.
(/s)
Volkan'a özel bir dizlik getirilmiş ama oynama ihtimali hala %50 %50
...
Mert bana güven vermiyor özellikle duran toplarda. kendini geliştirmesi lazım.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
hiç riske atmasın kendini hafta sonu olan maç daha önemli
mert değilde seneye ertuğrul geliyor çok iyi kaleci olucak
http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-gor...ka-yerde-yok-7
Özellikle taraftarımızın Rüştü'yü alkışlaması derslik.
...
patlayan güç
http://www.ligtv.com.tr/haber/patlayan-guc
Şu güne kadar, tüm bu yaşana sürece rağmen, mücadele eden ve sahada oynayan oyuncularımız için gönüllerin şampiyonu tanımlaması kullanılmamıştı.
Bu gece Fenerbahçe liderliğe yükselirse, Galatasaray için zaten şampiyonluğu Galatasaray hakediyordu, gönüllerin şampiyonudur ligi ikinci bitirse bile diye görüşleri fazlasıyla görebiliriz, her Fenerbahçe şampiyonluğunda lig ikincilerinin gönüllerin şampiyonu olması geleneği sürer yani.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kesinlikle.
play off saçmalığıda artık daha yüksek sesle seslendirilir.
Fb sohbet alanında bize sataşmanın amacı ne anlayamadım abi..Biz zaten ligi şampiyon bitirdik.Süper Final Lig Tv kupası gibi bir şey.Saçmalıktan ibaret ama resmi olarak şampiyon olabilmek için bunu şampiyon bitirmek gerekiyor.Play offa sezon başında demediğiniz kalmadı.Ama play off kurtarıcınız oldu.Şimdi tek kelime edemiyorsunuz play offa.Dün de demiştim şikeyle çalkalanan bu ligte namusumuzla oynayıp ikinci olmak bizim için bir şereftir.Kendini gönüllerin şampiyonu ilan edenler sizlersiniz.10 gün sonra her şey belli olacak zaten.O zaman görürüz gönülü şampiyonu![]()
el bombasını bıraktın ortaya şimdi burdan sende 20 ben diyim 25 mesaj silinir![]()