Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 137 / 422 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
4,081 ile 4,110 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet aynı formda devam ederse mutlaka biri alır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

real mallorca yı yenecek güçte barca mallorca ya 10 m da verse bu real malorca ya yenilmez

real de kalırtsa güzel olur.zaten gördük ki real de beckham ın yerini dolduracak oyuncu yok

Nesil
    2006

Elaleme dünyanın parasını vereceklerine 2-3 maç adam gibi oynasalar çoktan şampiyonluklarını ilan ederlerdi.

Yasal ya da değil,ahlak dışıdır bu teklifler.

Joga Bonito'ya yeni bir boyut kazandırdı Barcelona
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Arrow Real'in puanı silinecek mi ?

Brezilya Federasyonu, Robinho'yu Copa America kampına göndermeyen Real'i tehdit etti.

La Liga'da son haftaya averajla lider giren Real Madrid ile Brezilya Futbol Federasyonu Robinho konusunda kapıştı. Copa America'ya hazırlanan Brezilya, Real Madrid'li Robinho'yu kampa hemen katılması konusunda uyarırken, İspanyol ekibi Mallorca maçında oynatmak istediği oyuncusunu göndermeyeceğini belirtti.

Bu gelişme üzerine Brezilya Futbol Federasyonu, Real Madrid'e, "FIFA'ya şikayet eder, üç puanını sildiririz" tehdidini savurdu. Real Madrid Spor Direktörü Mijatoviç, Futbol Federasyonu'na bir mektup göndererek Robinho'nun Mallorca karşılaşmasında forma giyebilmesi için izin istedi. FIFA kurallarına göre bir kulübün, oyuncusunu milli takıma göndermemesi durumunda en az üç puanı siliniyor. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga, yorgun oldukları gerekçesiyle Barcelona'dan Ronaldinho ve Milan'dan Kaka'yı Copa America kadrosuna almayacağını açıklamıştı.

Karışık bir durum Real in en zor virajı Robinho ya ihitiyacı var...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o halde barça da ronaldinho dan yoksun oynar yada olmadı barçanın da puanı silinr bence real avantajlı şampiyonluğu koruma konusunda..

bence resmen takım ayırıyolar ronaldinho yu almıyo robinho yu istio ama o barcelona ayırılıyo burda bence:@

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ronaldinho'yla Kaka'nınki canda Robinho'nunki patlıcan mı ? Ronaldinho ve Kaka yorgun gelmek istemiyorlarsa gelmezler ama Robinho mecbur gelecek puan sildiririz biraz saçma olmuş Brezilya Federasyonunun yaptığı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Teşvik primi veren normal birşeymiş gibi açıklar birşey denmez,herkesin yaptığı bir şeyi Real'li futbolcu yaptı mı puan silmeyle tehdit edilir,ayıp be kardeşim
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

ayrılma zamanı geldi ama madrid bırakmaz gibi gelio

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

sacma bi şey en önmli hafta bundan 10 hafta önce ıslıklanan takım sampiyon olacak bölesine önmli bi maçta göndermemeleri normal brezilya milli takımının anlayıs göstermesi lazım koskoca brezilya bi robinho ya mı kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aynı şeyi geçen aylarda mourinho'da yaşadı fransa milli takımına makelele'yi göndermek istemedi ama makelele milli takıma gitti.. realde göndermek zorunda Fifa puan silmez ama gerekli işlermleri yapar

Default Zarate, İspanya yolcusu

Zarate, İspanya yolcusu

Mauro Zarate’nin menejeri, golcü futbolcunun bir İspanyol kulübüne transfer olmaya cok yakın olduğunu açıklamadı.

21 yaşında ki Arjantinli yıldız Brimingham City’de geçirdiği sezonda ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerinde toplamıştı. Takımın küme düşmekten kurtulamaması üzerineyse başarılı golcünün takımdan ayrılacağı kesinleşmişti.

Wenger istedi ama İspanyollar çaldı

Arsene Wenger’in oyuncuyla yakından ilgilendiği ve her an bu transferin gerçekleşebileceği haberleri ortada dolaşırken, menejerinin açıklaması futbolcunun La Liga’ya daha yakın olduğunu belli etti. Zarate'nin menajeri Cristian Otero yaptığı açıklamada “Zarate’nin ismini veremeyeceğim bir İspanyol kulübüne transferi % 80-90 oranında tamamlandı. Gelecek haftanın başında herşeyin kesinleşmesini umuyorum,” şeklinde konuştu.

Boca da peşinde

Güney Amerika’dan Boca Juniors’ın da oyuncuyla ilgilendiği, ancak oyuncunun Avrupa’da kalmaktan yana olduğu gelen haberler arasında.

Keşke silinse şahsen ben Barcelonanın şampiyon olmasını istiyorum

Exclamation İşte Ronaldinho'nun favorileri

Barcelona'nın Brezilyalı süper starı Ronaldinho, yeşil sahalarda en çok beğendiği futbolcunun kim olduğunu açıkladı...

İspanyol devi Barcelona'nın Brezilyalı süper starı Ronaldinho, yeşil sahalarda en çok beğendiği futbolcunun kim olduğunu şu sözlerle açıkladı

Barcelona'nın süper starı Ronaldinho hangi oyuncuya dünyanın en büyük oyuncularından birisi dedi?

Barcelona'nın süper starı Ronaldinho, Liverpool'un orta saha oyuncusu Steven Gerrard'ın dünyanın en iyi oyuncuları arasında olduğunu söyledi.

Kırmızılar'ın bu sezon Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olamamasına rağmen Gerrard yine formunun zirvesindeydi.

Ronaldinho da yaptığı açıklamada: ''Cristiano Ronaldo büyük oyuncu, ancak Gerrard dünyanın en iyileri arasında. Yaptığı iş itibariyle o en büyüklerden.''

Hayret Deivid'i söylememiş Şaka bi yana C.Ronaldo çok iyi oyuncu gerçekten

Evet bana göre Dünyanın en iyi oyuncusu Ronaldo.Ronaldinhodan bile güzel !

Kaka' nerde Ronaldinho... En iyisi Kaka' bnce... Gerrard da süper oyuncu ama doru sölemiş Ronaldinho...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Villareal olabilir diye düşünüyorum.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence şu anda en iyi oyuncu C.ronaldo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah olur. Nihat-Zarate önde

Rossi arkada süper olur...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Koskoca Brezilya Milli takımı Robinho Mallorca maçından sonra gelse o kupayı kazanamayacak mı? Saçmalık...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kaka,C.Ronaldo,Gerrard,Messi bu 4'lü bu sene bayağı iyiydi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    “Tek bildiğim şu an Ajax kulübünün bir oyuncusu olduğum. Real Madrid ya da başka bir takım benimle anlaşmak istiyorsa önce kulübümle görüşmek zorunda.”
    bu yaklaşımından dolayı saygı duydum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Eto'o: "Beni unutun"

Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, kendisiyle ilgilenen ve 56 milyon euro öneren Milan'a sert çıktı.

Milan'dan gelen teklifi küçümseyen Eto'o, "Barcelona'da kalmak istediğimi daha önce açıkladım. Milan'ın benimle ilgilendiğini biliyorum ama ben takımımda kalmak istiyorum" dedi.

Carlo Ancelotti'nin geçtiğimiz Salı günü görüştüğü ve transferini istediği yıldız futbolcu sözlerine şöyle devam etti; "Geleceğime karar verecek tek kişi benim. Bunu daha başka nasıl söyleyebilirim bilmiyorum. Barcelona ile kontratım devam ediyor ve benim kalmamı istiyorlar. Ben de hayatımdan mutluyum ve burada kalacağım. Daha fazla bir şey konuşmaya gerek yok" diye konuştu.

Ancak Eto'o'nun tüm bu açıklamalarına rağmen çıkan dedikodular, Barcelona'nın Henry'yi alabilmek için Eto'o'yu feda edebileceği yönünde. Fakat Kamerunlu'nun farklı planları var! Yıldız isim, "Eğer Henry Barcelona'ya gelirse muhteşem olur. Forvette muhteşem bir ikili oluştururuz fakat imzayı görmeden hiç bir şeye inanmamak gerek" dedi.

Eto'o'nun menajeri Jose Maria Mesalles hiç bir şeyin kesin olmamasına rağmen, yıldız futbolcunun Barcelona'dan ayrılmayacağını söyledi. "Samuel, Barcelona'da kalmak istiyor ama hiç bir şey kesin değil. Bazı teklifler bekliyoruz ve bu teklifler geldiği zaman kulübü bilgilendireceğiz" diye sözlerini tamamladı Mesalles.13.06.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler
    So what?
    Saike

v.Nistelrooy ßu sezonda oynar Huntelaar yedekte ßekler önümüzdeki sezondan itißaren ilk 11'de oynamaya ßaşlar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eto'o bu sene kötü bir sezon geçiriyor hem sakatlıklar hemde klübü ile olan problemi ama inş. kendini toplar eski günlerine döner eto'obende onun BARCA'da kalmasını istiyorum

Eto'o bencede kalsın Barcelona da... Bu sene sakatlıklardan ötürü kötü geçrdi sayılır ama önümüzdeki sene dahada iyi olucaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valencia'da olabilir. villa'nın gidebileceği konusuluyordu

Mesaj Yetkileri