Sayfa 137 / 447 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
4,081 ile 4,110 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Biz de onu diyoruz zaten.
    Neyi diyorsun Mehmet ? Karar alma acizliği göstermese TFF cezalar verilmiş olsa şu an burda olmayacağınız çok açık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Öyle olsa şu an burda olmazdınız.
    Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Geçen sene "Şike" damgası yiyen Fenerbahçe şampiyonluk yarışında bu sene "Temiz" Lig'de Fenerbahçe şampiyonluk yarışında hmm bu işte bi terslik olmalı.
    Bende onu demişim işte bu işte bi terslik var nasıl burda oluruz aa çok ayıp yapıyoruz.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Öyle olsa şu an burda olmazdınız.

keşke burda olmasaydıkda size bu kadar kabusu yaşatmasaydık

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Neyi diyorsun Mehmet ? Karar alma acizliği göstermese TFF cezalar verilmiş olsa şu an burda olmayacağınız çok açık.
    Savcı Mehmet Berk değil Aygünmüş yahu Baksana herkesten iyi biliyor şike olduğunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Mert gayet güven veren bir kaleci.Ertuğrul'dan da iyi olduğunu düşünüyorum ama senede 5-6 maç oynayarak kendini geliştirmesi zor. Bugün Volkan kendini riske atmasa da Mert'i izlesek keşke.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kupalar Yükleniyor...

9/1 Kayserispor
    9/2 Trabzonspor
    9/3 Galatasaray
    9/4 Karabükspor
    9/5 Beşiktaş
    9/6 Beşiktaş
    9/7 Trabzonspor
    9/8 Bursaspor
    9/9 Galatasaray
    2 kupa için saldır Fenerbahçe !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye Beşiktaş karşılaşmasında sahaya taraftar girmesi nedeniyle 20.000 TL para cezası verildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fenerbahçe'ye Beşiktaş karşılaşmasında sahaya taraftar girmesi nedeniyle 20.000 TL para cezası verildi.
    bu kadarmi hani nerde saha kapatma cezasi besiktasa veriyorsan fenerbahceyede verceksin

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bu kadarmi hani nerde saha kapatma cezasi besiktasa veriyorsan fenerbahceyede verceksin
    O giren kişinin Fenerbahçeli olmadığı emniyette kendisi tarafından itiraf edildi. Ceza vermeleri bile yanlış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

O giren kişinin Fenerbahçeli olmadığı emniyette kendisi tarafından itiraf edildi. Ceza vermeleri bile yanlış.
    kaynak gosterebilirmisin ? rica etsem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bizde de oyunculara saldırmak için sahaya girildi tüm maç küfür oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Onla aynı tuttun ya ayakta alkıslıyorum.O zaman Gs'ye müstahak demekki siz Kadıköy'deki olayla onu aynı tutuyorsunuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arkadas ben bilmem sahaya girdimi , girdi bunun 3"u 5"i olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten kim yapsa emniyette orada Fenerbahçe'li olduğunu inkar eder. Kulüp ceza almaz belki diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olur.

Bu ülkede tribünden adam atıldı aşağıya,bıçaklama yaşandı,münferit diye geçiştirildi o zaman 3'ü 5'i arandı,akıl kullanıldı şimdi niye kullanılmasın ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

O zaman Gs'ye neden Fener maçından sonra saha kapatma cezası verilmedi diye sorarım bende.Ben bilmem arkadas Küfür edildi mi edildi bunun 3ü 5i olmaz vericeksin cezayı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

darağacında olsa bile son sözü Fenerbahçe değilmiş demek ki o kişinin

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

kaynak gosterebilirmisin ? rica etsem
    12numaraorg twitterdan yazdı. Zaten akli dengesi yerinde olan bir Fenerbahçeli orada içeri girmez o kadar küfür yemez. Zaten gidip Özer'e forma istedi sanırım maçın bittiğini düşünüp Eboue'ye yumruk atmaya çalışmadı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    darağacında olsa bile son sözü Fenerbahçe değilmiş demek ki o kişinin
    12numaraorg twitterdan yazdı. Zaten akli dengesi yerinde olan bir Fenerbahçeli orada içeri girmez o kadar küfür yemez. Zaten gidip Özer'e forma istedi sanırım maçın bittiğini düşünüp Eboue'ye yumruk atmaya çalışmadı.
    Bidaha yazmıyım burdan okuyun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

@byariff benim dedigime cevap versin yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

12numara diyorsa garanti doğrudur.Üstünde Fenerli olduğuna dair bir şey yoktu zaten

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

12numara diyorsa garanti doğrudur.Üstünde Fenerli olduğuna dair bir şey yoktu zaten
    12numara sizin yürüyüş izni alamayacağınızı belirtirkende inanmıyordunuz valilik açıklama yapınca bişi diyemediniz ama Neyse ister inanın ister inanmayın size silah zoruyla bişey inandırtmıyorlar

Nesil
    2007

Bir kere bu yalandır. Provoke etmek isteyen adam son dakika da mı girer sahaya? Belli yalan olduğu.

Kural ne der bilmiyorum ama bence de saha kapatılacak kadar birşey yok ortada. Saldırı için falan girilse tamam da kendi oyuncusuna koştu benim bildiğim saldırcak gibi de hali yoktu. Bir hata yüzünden tüm taraftar yakılması saçma olurdu...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sahaya girdide topçularamı saldırdı hakememi saldırdı ne yaptı ? çocuk girip özerden forma istedi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bir kere bu yalandır. Provoke etmek isteyen adam son dakika da mı girer sahaya? Belli yalan olduğu.

Kural ne der bilmiyorum ama bence de saha kapatılacak kadar birşey yok ortada. Saldırı için falan girilse tamam da kendi oyuncusuna koştu benim bildiğim saldırcak gibi de hali yoktu. Bir hata yüzünden tüm taraftar yakılması saçma olurdu...
    Sahaya girmenin bu kadar kolay olduğunu mu sanıyorsunuz ? O kadar güvenlik varken maçın sonlarına doğru dalgın bir anda girmiştir yoksa o da 60-70. dakikada girerdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by attirson View Post
    O zaman Gs'ye neden Fener maçından sonra saha kapatma cezası verilmedi diye sorarım bende.Ben bilmem arkadas Küfür edildi mi edildi bunun 3ü 5i olmaz vericeksin cezayı.
    Cevap veririrz sorun degil , 90 dakika boyunca kufur edilmedi , maç bitince Topuz melo ile dalga geçince taraftarlarda kufur etti ,Fenerbahceli 1-2 oyuncu tesvik etti e taraftarlarda cigrindan cikti o hareketi gorunce.

Furkan sana gelince 12 numara guvenilir bir kaynakmi emniyet falan diyorsunda bana emniyetin resmi kaynagini ver bu taraftar fenerbahce taraftari degildi diye resmi kaynaklarla gel

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Cevap veririrz sorun degil , 90 dakika boyunca kufur edilmedi , maç bitince Topuz melo ile dalga geçince taraftarlarda kufur etti ,Fenerbahceli 1-2 oyuncu tesvik etti e taraftarlarda cigrindan cikti o hareketi gorunce.

Furkan sana gelince 12 numara guvenilir bir kaynakmi emniyet falan diyorsunda bana emniyetin resmi kaynagini ver bu taraftar fenerbahce taraftari degildi diye resmi kaynaklarla gel
    Bizim maçtada 10 kişi sahaya giripte futbolcuya saldırmaya calısmadı polis silah cekmedi.Yani ikisini kıyaslayamassın eger 3e 5e bakılmaz diyorsan sizede ceza verilmesi lazımdı o maç.(Ayrıca maç içinde de küfürler edildi Gs-Fb maçında.)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    sahaya girdide topçularamı saldırdı hakememi saldırdı ne yaptı ? çocuk girip özerden forma istedi
    Her maç birileri girsin o zaman.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Emniyet haber yapmıyor Fenerbahçeli değildi diye. 12numara yeterince güvenilir bir kaynaktır dediğim gibi sizin yürüyüş izninizin olmadığını sizden daha iyi biliyordu en azından

Sizin 10 aydır var dediğiniz şikenin resmi bir kaynağı yokken bu arkadaşın Fenerbahçeli olmamasının resmi bi kaynağını istemeniz ne kadar garip dimi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emniyet haber yapmıyor Fenerbahçeli değildi diye. 12numara yeterince güvenilir bir kaynaktır dediğim gibi sizin yürüyüş izninizin olmadığını sizden daha iyi biliyordu en azından

Sizin 10 aydır var dediğiniz şikenin resmi bir kaynağı yokken bu arkadaşın Fenerbahçeli olmamasının resmi bi kaynağını istemeniz ne kadar garip dimi
    12 numara sozde galatasaray bogayi boyamadi photosop yapti demisti neyse daha fazla konusmaya gerek yok bana resmi kaynaklarla gel resmi kaynagida geçtim hic bir haber sitesinde yazilmadi sahaya atliyan taraftar fenerbahçe taraftari degildi diye

Mesaj Yetkileri