Mert gayet güven veren bir kaleci.Ertuğrul'dan da iyi olduğunu düşünüyorum ama senede 5-6 maç oynayarak kendini geliştirmesi zor. Bugün Volkan kendini riske atmasa da Mert'i izlesek keşke.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe'ye Beşiktaş karşılaşmasında sahaya taraftar girmesi nedeniyle 20.000 TL para cezası verildi.
Arkadas ben bilmem sahaya girdimi , girdi bunun 3"u 5"i olmaz.
Zaten kim yapsa emniyette orada Fenerbahçe'li olduğunu inkar eder. Kulüp ceza almaz belki diye.
@byariff benim dedigime cevap versin yeter.
12numara diyorsa garanti doğrudur.Üstünde Fenerli olduğuna dair bir şey yoktu zaten![]()
![]()
Bir kere bu yalandır. Provoke etmek isteyen adam son dakika da mı girer sahaya? Belli yalan olduğu.
Kural ne der bilmiyorum ama bence de saha kapatılacak kadar birşey yok ortada. Saldırı için falan girilse tamam da kendi oyuncusuna koştu benim bildiğim saldırcak gibi de hali yoktu. Bir hata yüzünden tüm taraftar yakılması saçma olurdu...
sahaya girdide topçularamı saldırdı hakememi saldırdı ne yaptı ? çocuk girip özerden forma istedi
Cevap veririrz sorun degil , 90 dakika boyunca kufur edilmedi , maç bitince Topuz melo ile dalga geçince taraftarlarda kufur etti ,Fenerbahceli 1-2 oyuncu tesvik etti e taraftarlarda cigrindan cikti o hareketi gorunce.
Furkan sana gelince 12 numara guvenilir bir kaynakmi emniyet falan diyorsunda bana emniyetin resmi kaynagini ver bu taraftar fenerbahce taraftari degildi diye resmi kaynaklarla gel
Emniyet haber yapmıyor Fenerbahçeli değildi diye. 12numara yeterince güvenilir bir kaynaktır dediğim gibi sizin yürüyüş izninizin olmadığını sizden daha iyi biliyordu en azından![]()
Sizin 10 aydır var dediğiniz şikenin resmi bir kaynağı yokken bu arkadaşın Fenerbahçeli olmamasının resmi bi kaynağını istemeniz ne kadar garip dimi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz