Liverpool kendi ayağına sıktı, geçmiş ola bundan sonra. City şampiyon diyebiliriz.
Liverpool kendi ayağına sıktı, geçmiş ola bundan sonra. City şampiyon diyebiliriz.
Ulan Gerrard ömrün ağlamakla geçti![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İngiltere'de sempati duyduğum takım ManU. L'pool veya City pek farketmiyor, ikisinin de şampiyon olması sinir bozucu. Ben eşit sanıyordum bu iki takıma olan duygularımı ama L'pool antipatisi daha bir ağır basıyormuş, 3-0 öne geçip maçı alamayınca resmen sevindim çünkü. Şampiyonluğu hak etmiş olsalar da bu saatten sonra zor bence, finali kötü oynuyorlar.
Ağlayacaksanız oynamayalım beyler desin yahu şunlara birisi.
Valla yazık olmuş bu saatten sonra bana göre zor bu iş.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
[YOUTUBE="UTqE3tH1VN8"]Liverpool marşı olmalı bu şarkı[/YOUTUBE]
Suarez de ağlamış.
![]()
Suarez yüzünü göstermedi ama bayağı şaşırttı beni. Sterling, Coutinho gibi genç oyuncular var, bu takıma yıllarını vermiş Gerrard var, taraftarlar var. Suarez'in sonuca en çok üzülen kişi olması garip geldi bana.
Brendan Rodgers takımı bana kalırsa geri çekmedi. Moses ve Coutinho değişiklikleri ile topu ileride tutmak istedi ama orta sahayı kaybetmişlerdi zaten. Gol atamadı ama Crystal Palace'dan Bolasie çılgın koşularıyla 1 puanı getirdi bence. 2 tane daha kilit pası var ama arkadaşları tutamadı. İlk defa izlediğim bir oyuncu olarak beni bayağı etkiledi.
City Liverpool gibi değil. City'de çok tecrübeli oyuncular var, bu fırsatı kaçırmazlar.
Suarez'e üzüldüm bir tek.Gerard Chelsea maçındaki hatasıyla haketti bunu ama Suarez'e yazık oldu harbiden.![]()
Çok kötü oldu. Ama tesellimiz; CL'ye geri dönüyoruz!
aglama liverpool aglama.![]()
liverpool genel averaj icin 3-0 i korumak yerine daha fazlasini mi atmak istedi, maci izlemedim de. merak ettim. boyle kritik bir donemecte 3-0 dan 3-3 cok tuhaf oldu.
city sampiyon denebilir artik sanirim. ancak 3-0 iken gorup sonra 3-3 e geldigini gorunce gercekten sok oldum. liverpool taraftari kadar uzuldum diyebilirim bu sonuca.
Arsenal fanı olarak Liverpool mu City mi derseniz, City iyidir iyişampiyonluk yarınlara kaldı diyelim artık geçmiş olsun
![]()
Suarez hüngür hüngür ağladı yahu. Ama orası premier lig bence daha iş bitmedi.
Gerrard'dan çok Suarez'e üzüldüm. Şampiyon olmayı fazlasıyla hak ediyordu. Burası premier lig doğru diyorsun ama City'nin iki maçı da kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Şu Suarez ve Gerrard'ı keşke başka bir takımda izleseydik , gerçekten ikisinin de şampiyon olmasını isterdim ama bu formayla değil.
BR: Şampiyonluk gitti.Bugün kazanıp baskıyı City'nin üzerine atmalıydık ama şimdi kalan iki maçı da kazanacaklardır.
City takılıyormuş ne olur ama![]()
Arab Money ceza aldı UEFA'dan,boşa demiyoruz Arab Money diye
UEFA'dan Manchester City'ye ağır Financial Fairplay cezası: 50 milyon Pound + Şampiyonlar Ligi'nde 25 değil 21 futbolcu sınırı
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zaten CL'de başarılı olamıyoruz gruplarda üçüncü olup EL'ye gitmek daha hayırlı olur![]()
Valla Liverpool kendi ayağına sıktı. United olmayınca City'e kaldı yine meydan.![]()
manu hull city maci basladi. ryan giggs bugun yedeklerde, esofmaniyla cikmis. kendini sokacak mi oyuna acaba![]()
Son 20-30 dakika girer belki![]()
James Wilson ile 1-0 öndeyiz![]()
MANCHESTER CITY: Aston Villa, West Ham United
Kalan maçlar bunlar. İki maçta evimizde. Bu maçlardan 4 puan almamız yetiyor. West Ham 12. sırada. Aston Villa ise 14.sırada. West Ham'ın hiçbir amacı yok ve Aston Villa'nın çok küçük bir kümede kalma mücadelesi var. Düşme ihtimalleri yok gibi. Yani karşılaşacağımız iki ekipte amaçsız ekipler
Şampiyonluk yakın Manchester'ı yakın![]()
Giggs ısınmaya başladı
Giggs girdi oyuna.
giggs dokturuyor sahada. hala is var adamda![]()
Aynen baya iyi oynuyor![]()
Bırak artık adam bırakHoca yaptılar ki artık oynamasın diye inatla oynuyor. İşin garibi iyi de oynuyor. 40 yaşına gelmiş EPL'de Manchester'la döktürüyor, Abdullah Gül haklı valla insan gerçekten hayret ediyor.
Screw you guys, I'm goin' home