Sayfa 138 / 163 İlkİlk ... 3888128136137138139140148 ... SonSon
4,111 ile 4,140 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ortada tek gerçek var.O da bu olayda yaşananları destekleyenlerle desteklemeyenler arasındaki tartışmadır. Ben desteklemiyorum,sizler destekliyorsunuz.buraya kadar herkes hür iradesini kullanıyor ve bir seçim yapıyor. benim asıl hoşuma gitmeyen ve sürekli yapılan şey ise iki tarafında birbirine karşı takındığı üslup. iki tarafta birbirini suçluyor. iki taraf da birbirine hakaret ediyor ve birbirini vatan haini olmakla suçluyor.Benim taksim olaylarında destek vermememin sebebi olayların ülkeye verdiği zarardan ötürüydü.En başta da bunu yazdım ama AKP'li yaftası yedik sanırım Kimse çıkıp da "biz haklıyız" diyemez. fakat olaylarda sağduyusunu kaybetmiş binlerce insanın olması harareti arttırdı. hararet arttıkça insanların hür iradesiyle seçtiği tüm gerçekler yargılanmaya başlandı. iki tarafında dini,atatürk sevgisi,vatan sevgisi,milliyetçiliği vb. değerleri yargılandı. şimdi kim haklı oldu ? Kim atatürk'ü daha çok seviyor ?kim dinine daha çok bağlı ? ya da kim vatansever ?kim hain ? bunca sayfadan sonra sonuca ulaştık mı ? ya da ne kadar ilerleme kaydettik ? destekçilerin ya da desteklemeyenlerin sayısı arttı mı? yazık... güzel ülkeme yazık.... AKP yandaşları ve karşıtları keşke sandığa kadar sabredebilseydi....
    Hasan hoca, kusura bakma ama bu forumda bilindik hakaretler dışında (ki bunların olabildiğince önüne geçmeye çalıştım, kaçırdıklarım varsa hakaret edilen kişilerden özür dilerim) bu konuya gelip "vatan haini" yaftası yapıştıran sen oldun sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Hasan hoca, kusura bakma ama bu forumda bilindik hakaretler dışında (ki bunların olabildiğince önüne geçmeye çalıştım, kaçırdıklarım varsa hakaret edilen kişilerden özür dilerim) bu konuya gelip "vatan haini" yaftası yapıştıran sen oldun sadece.
    ben yine yazayım aydın... ülkeme zarar veren kişiler A partidense de B partidense de "vatan haini"dir. sanırım RTE ile ilgili bir soru sormuştun ve onda da aynı cevabı vermişimdir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Camlarına bayrak asacaklar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunu izlediniz mi bilmiyorum. Polisler adamı süre süre götürüyor

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201470677512481
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ben yine yazayım aydın... ülkeme zarar veren kişiler A partidense de B partidense de "vatan haini"dir. sanırım RTE ile ilgili bir soru sormuştun ve onda da aynı cevabı vermişimdir...
    İlk başta olaya tek taraflı girmiştin hoca. Sonra sert mesajlarına devam ettin. Şimdi şu ılımlı tavrını keşke en başından beri gösterseydin.

Benim bu forumda kimseyle bir sorunum yok. Sen diyorsun ya hani "nasıl bir forum oluruz acaba olaylar yatıştıktan sonra" diye.

Burada seninle de yolcuyla da başkalarıyla da tartışmalara girdim. Özel mesajdan Müslüman bile olmadığımı ima eden bir çocuk da mesaj attı. O çocuk da dahil burada fm ile alakalı her şeye ben yine yardım ederim. Benim için bir sıkıntı olmaz.

Ama dediğim gibi imzamdaki duruşumuza karşı olan varsa foruma hiç girmesin.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Şu kadarını söyleyim.Borsa %70 Yabancı sermayenin nin elinde.BNütün devlet kuruluşları özelleştirildi.

Sıcak parası akışı ve durmadan inşaat yapılmasa bu ülke ekonomisi çöker.
    İyi de bunları ben de biliyorum az çok? Önemli olan halkın gördüğü ekonomi. Halka ekonomik olarak güven verebiliyor musun? Evet. O zaman problem yok seçmen için.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    İyi de bunları ben de biliyorum az çok? Önemli olan halkın gördüğü ekonomi. Halka ekonomik olarak güven verebiliyor musun? Evet. O zaman problem yok seçmen için.
    Oda var ekonomi değişik bir şey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

akp mitingi Düzenbazlığa devam

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ortada tek gerçek var.O da bu olayda yaşananları destekleyenlerle desteklemeyenler arasındaki tartışmadır. Ben desteklemiyorum,sizler destekliyorsunuz.buraya kadar herkes hür iradesini kullanıyor ve bir seçim yapıyor. benim asıl hoşuma gitmeyen ve sürekli yapılan şey ise iki tarafında birbirine karşı takındığı üslup. iki tarafta birbirini suçluyor. iki taraf da birbirine hakaret ediyor ve birbirini vatan haini olmakla suçluyor.Benim taksim olaylarında destek vermememin sebebi olayların ülkeye verdiği zarardan ötürüydü.En başta da bunu yazdım ama AKP'li yaftası yedik sanırım Kimse çıkıp da "biz haklıyız" diyemez. fakat olaylarda sağduyusunu kaybetmiş binlerce insanın olması harareti arttırdı. hararet arttıkça insanların hür iradesiyle seçtiği tüm gerçekler yargılanmaya başlandı. iki tarafında dini,atatürk sevgisi,vatan sevgisi,milliyetçiliği vb. değerleri yargılandı. şimdi kim haklı oldu ? Kim atatürk'ü daha çok seviyor ?kim dinine daha çok bağlı ? ya da kim vatansever ?kim hain ? bunca sayfadan sonra sonuca ulaştık mı ? ya da ne kadar ilerleme kaydettik ? destekçilerin ya da desteklemeyenlerin sayısı arttı mı? yazık... güzel ülkeme yazık.... AKP yandaşları ve karşıtları keşke sandığa kadar sabredebilseydi....
    Olaylar boyunca sagduyusunu kaybeden binlerce insan olmadi tek bir insan oldu o da gozunu her gecen gun daha fazla buruyen iktidar hirsiyla daha da tehlikeli bir yalanci konumuna gelen basbakan.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Aynen öyle. Hala "terörü bitirdik" gözüyle bakanlar var mesela. Ülke içinde daha 1 ay önce patlayan bombayı unutup, ülkeye sokulan teröristleri yok sayanlar var mesela.

Terör bitsin de gerekirse teröristler dağdan indiklerinde coşkuyla karşılansınlar, benim için hava hoş diyenler de var. Ama şehit yakını olmadıkları için, içleri sızlamadığı için onlara göre bir sorun yoktur.

Bu konuda çok haklısın Gncl1905. O ilk mesajında bahsettiğin kilit nokta da bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Halka güven verebildiğini hiç sanmıyorum. Halk o kadar muhtaç ki seçim zamanı verilen erzak için oy bile verebiliyor. Ekonomik özet işte. Bir ülkede seçim zamanı bir çok erzak yardımı yapılıyorsa ekonomisinden tut vizyonuna kadar herşeyi kötüdür.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ilımlı falan değilim Aydın."Demokrasi arama" ya da "Olayları yatıştırma" adı altında her iki taraftan da Devletin malına ya da ekonomisine verilen her türlü zararın karşısındayım. Yöntem bu değil...Bu olmamalıydı... Sen farklı pencereden bakıyorsun,ben farklı pencereden bakıyorum,AKP yandaşları ikimizden de farklı bir pencereden bakıyor. Fakat üç pencereden ,hatta tüm pencerelerden de görünen ve ortak olan tek şey devletin zarar gördüğüdür. Ben sadece bunu haykırıyorum.Yoksa benim gibi düşünün,benim gibi inanın,benim değerlerim sizin de değerleriniz olsun gibi bir isteğim,dileğim ya da beklentim yok.

İyi geceler arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ilımlı falan değilim Aydın."Demokrasi arama" ya da "Olayları yatıştırma" adı altında her iki taraftan da Devletin malına ya da ekonomisine verilen her türlü zararın karşısındayım. Yöntem bu değil...Bu olmamalıydı... Sen farklı pencereden bakıyorsun,ben farklı pencereden bakıyorum,AKP yandaşları ikimizden de farklı bir pencereden bakıyor. Fakat üç pencereden de görünen ve ortak olan tek şey devletin zarar gördüğüdür. Ben sadece bunu haykırıyorum.Yoksa benim gibi düşünün,benim gibi inanın,benim değerlerim sizin de değerleriniz olsun gibi bir isteğim,dileğim ya da beklentim yok.

İyi geceler arkadaşlar...
    Devlet zarar görüyor çünkü başbakan denen adam egosuna yenik düşemiyor. Çünkü böyle bir adam bu adam. Sorunun cevabı bu kadar açık aslında. Devlete her türlü zararı veren bu adam, her türlü ölümün ve yararlının sorunlusu bu adam.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Devletin malına ya da ekonomisine verilen her türlü zararın karşısındayım.
    Bu hükümet bir gecede "VİSKİ ŞİRKETİNİN" adını verebilirim.Nedenide verebilrim..

450 Milyon Dolar borcunu sildi..Yani 450 Milyona kadar yolumuz var.Hükümetimiz zengin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Devlet zarar görüyor çünkü başbakan denen adam egosuna yenik düşemiyor. Çünkü böyle bir adam bu adam. Sorunun cevabı bu kadar açık aslında. Devlete her türlü zararı veren bu adam, her türlü ölümün ve yararlının sorunlusu bu adam.
    işte senin pencerenden görünen bu mesela

uzatmayalım arkadaşlar.sabah mesai var,iyi geceler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

işte senin pencerenden görünen bu mesela

uzatmayalım arkadaşlar.sabah mesai var,iyi geceler.
    Uzatmayalım iyi hoş da bunun başka penceresi yok be abi. Yani inanki görmeye çalışıyorum ama yok. Bir tane pencere görüyorum ben güneşi gösteren. O da başbakanın egosunu yenmesi. Her neyse iyigeceler
    Last edited by Ralph : 17.Haziran.2013 at 02:00
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Halka güven verebildiğini hiç sanmıyorum. Halk o kadar muhtaç ki seçim zamanı verilen erzak için oy bile verebiliyor. Ekonomik özet işte. Bir ülkede seçim zamanı bir çok erzak yardımı yapılıyorsa ekonomisinden tut vizyonuna kadar herşeyi kötüdür.
    Bu da bir nevi ekonomik güçtür. Halk için paranın nereden geldiği önemli değil ki(bir kısım için), yeter ki gelsin. İktidarın ekonomik olarak halka yansıttıklarına bakalım; üniversiteleri çoğalttığı gibi harçları sıfırladı(ikinci öğretim hariç). Her öğrenciye kredi verebiliyor KYK; burs kaç kişi bilemem. Birkaç gün önce bedava internet duyurdu yurtlarda. Benim işime yaramayacak ama iyi bir şey sanırım. Çocuk yardımı yapılıyor, eskiden yoktu. Üç çocuğa ekstra ücret gündemde, klasik slogan malumunuz İSMEK vb. kursları bilen bilir. Halktan hiç bir masraf almadan çok ciddi bir harcamayla halka hizmet veriliyor. AKP belediyeleri de genelde iyi çalışıyor. Çiftçilere tarla parası veriliyor diye duydum, çiftçi değilim tabi; belki de yalandır. Bedava erzak, altın, mitinglere katılanlara para falan da iddaalar var çeyreği doğruysa bile rezalet ama bundan memnun olacak bir kesim de var. Daha da uzatılabilir.

Halka bu kadar çok imkan veriyorlar. Şimdi halk için ekonomi kötü müdür iyi midir Nereden bilsin adam borsanın bilmem kaçının yabancıların elinde olduğunu, ekonominin balon olduğunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu da bir nevi ekonomik güçtür. Halk için paranın nereden geldiği önemli değil ki(bir kısım için), yeter ki gelsin. İktidarın ekonomik olarak halka yansıttıklarına bakalım; üniversiteleri çoğalttığı gibi harçları sıfırladı(ikinci öğretim hariç). Her öğrenciye kredi verebiliyor KYK; burs kaç kişi bilemem. Birkaç gün önce bedava internet duyurdu yurtlarda. Benim işime yaramayacak ama iyi bir şey sanırım. Çocuk yardımı yapılıyor, eskiden yoktu. Üç çocuğa ekstra ücret gündemde, klasik slogan malumunuz İSMEK vb. kursları bilen bilir. Halktan hiç bir masraf almadan çok ciddi bir harcamayla halka hizmet veriliyor. AKP belediyeleri de genelde iyi çalışıyor. Çiftçilere tarla parası veriliyor diye duydum, çiftçi değilim tabi; belki de yalandır. Bedava erzak, altın, mitinglere katılanlara para falan da iddaalar var çeyreği doğruysa bile bundan memnun olacak bir kesim de var.

Halka bu kadar çok imkan veriyorlar. Şimdi halk için ekonomi kötü müdür iyi midir Nereden bilsin adam borsanın bilmem kaçının yabancıların elinde olduğunu, ekonominin balon olduğunu.
    Akpninde dediği gibi halk bilinçlendikçe hükmettikleri kitle azalıyor. Bunu anlayacak seviyeye gelebilirler bir gün umarım.

Şöyle bir video var.

ABD'de bir seçimde bilgisayar programına hile katılarak oy sonuçları değiştirilimiş. Bilgisayar programcısı hakim karşısında herşeyi anlatıyor..Ve bu hilenin dışarıdan görünmesi, farkedilmesi kesinlikle imkansız diyor. Tek çaresi var, oy pusulalarını sayıp sonuçlar ile karşılaştırmak... Bunu gördükçede insan sandıklara hiç güvenmiyor maalesef...

https://www.facebook.com/photo.php?v=569933606391613

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    [B]Akpninde dediği gibi halk bilinçlendikçe hükmettikleri kitle azalıyor. Bunu anlayacak seviyeye gelebilirler bir gün umarım
    Mümkün değil biz büyücez arkamızdan gelen büyücek.Gerçek demokrosiye ben tahminim 6-7 nesil sonra ulaşırız.ve Biliçlenmeye başlarız.Tabi burda Çoçuklarımızı ne kadar iyi eğiticemizde önemli.

Çünkü bizden sonra gelen 35 yaşındaki nesil.Halen Başbakan'ın İstanbul'a getirdiği suyu konuştukça zor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Nisantasi‘ndaki abimizi izlediniz mi arkadaslar?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    geziye avm yapılacak konusu da gezicilerin balonuydu hatırlatıyım
    GEZİ PARKINA AVM YAPILACAK

Başbakan Erdoğan proje ile ilgili geçtiğimiz nisan ayı sonunda yaptığı açıklamada Topçu Kışlası'nın AVM ve rezidans olarak faaliyet göstereceğini açıkladı. Erdoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada “O zaman ne dedik, ‘olacak’ dedik, şimdi oluyor.

Bu tabi kışla olmayacak. AVM, belki rezidans olarak hizmet görecek.” Şeklinde konuşmuştu.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23405125.asp

[YOUTUBE="gSHAf_VUM-k"].[/YOUTUBE]
    Last edited by petrol_fb12 : 17.Haziran.2013 at 02:53

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Nisantasi‘ndaki abimizi izlediniz mi arkadaslar?
    https://www.facebook.com/photo.php?v=719764961372767

Abinin testisleri yere değiyor. Helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İyi de bunu yapınca ne oluyor onu anlamadım? Sonra polis ağzını burnunu kırsa polis suçlu oldu oluyor.

Testisleri yeren değen diğer abimizde aynısını yapıyor ama sonu bunun gibi bitmiyor.

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...sim-gezi-parki

O biber gazını durmadan yüksek dozda sol,gözlerin yansın sonra konuşalım ?

İnsan kontrolden cıkıyor ve acıyı zaten yaşadığı için vucud sistemi bir şey hissetmiyor.Artık isyan ediyor Polis'e saldırmadığı için böyle tepki gösteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Polisle düzgün konuşsan ne gereği var oluyor, polisin dilinden konuşsan terörist oluyorsun. Bu nasıl iş anlamadım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İyi de bunu yapınca ne oluyor onu anlamadım? Sonra polis ağzını burnunu kırsa polis suçlu oldu oluyor.

Testisleri yeren değen diğer abimizde aynısını yapıyor ama sonu bunun gibi bitmiyor.

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...sim-gezi-parki

Benim polisle bir alıp veremediğim yok Coşkun.

Bunca olaya, bunca korkutmaya rağmen hala polise karşı dik durabilen vatandaşlarımız var. Ve dediğim gibi bunca olaydan sonra polisin böyle karşısında durabilmek cesaret işidir.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Bazı sayfalarda terör bitmiş demiş arkadaşların bazıları yada bazısı ama gezi parkı direnişin henüz ilk günlerinde Şırnak uludure andaçta taciz ateşi açılmıştı askerimize.Tsk da açıklamıştı ama bulamıyorum onu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

https://www.youtube.com/watch?v=-8YbYbX4tPE

Bunu şimdi gördüm. Eee yandaş medya hep yanında neye kızıyorsun be adam. Hep polis gaz atmışmış. Evet kardeşim osur daha makbule geçer çünkü harbi gaz gözlerimizi yaşartıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Aynen 10 dakikadır arıyorum sitede bulamadım. Terörü çok güzel bitirmişler hakikaten sınırdan çekilirken bir selam verelim demişler askerimize

Mesaj Yetkileri