samanyolu sabahları cafe deyiz burası gece 12 den açılır sabah 6 da kapanır bundan sonra gündüzleri cafe de geceleri kuşluk ta![]()
samanyolu sabahları cafe deyiz burası gece 12 den açılır sabah 6 da kapanır bundan sonra gündüzleri cafe de geceleri kuşluk ta![]()
Herkese iyi günler, keyifler ne alemde..
iyi diyelim iyi olsun senden nbr
bi kupon yaptım akşama köşeyim![]()
sen köşeysen bizde köşeyiz, yine bonkörlüğün tutar herhalde,
bende yeni kalktım işte, kendime gelmeye çalışıyorum
İyi işte keyifler nasıl olsun senin nasılOriginally Posted by nart_susruko
Ha şu senin bakmadan oynadığın kupon muOriginally Posted by SefaReis66
![]()
can bıktım be senden
niye bakmadan yapıyım be 5 kağıt basıyoz sen 5 kağıdı hiç bakmadığın bi kupona yatırırmısın
ayıpsın be nart şu kupon bi tutsun hepinize benden soda hemide limonlu![]()
oy oy oy
bu gece uzun olabilir benim guşluk, sabah edebiliriz yine ama bellide olmaz![]()
mrb millet bu aralar pek giremiyom bu gece de gelemeyecem büyük bir ihtimalle benim sodayı dolaba koyun ben yarın içerim![]()
"YÜCE ATATÜRK"
selam millet bu arada acil olarak volkan babacan ve iali melih özcelik resimleri aranıyor elinde olan varsa benimle paylasabilirmi?![]()
ne gunaydini yaaw burasi sefareisin dedigi gibi gece aciliyooOriginally Posted by SaMaNYoLu
=========================================
kuslar nerdesiniz.. haydi bismillah kepenkleri ben actiim![]()
olmaz mı be nekop sana bi heme paylaş la ayarlayım
Boğazım patlayana kadar bağırdım kadiköyde.Burdan Oğuz Abime(FB Devil) a acil şifalar diliyorum umarım aramıza çabuk dönersin...
http://www.hemenpaylas.com/download/...melih.rar.html tıkla nekop babacan ve ali melih zaten isimler ID numaraları şeklinde sana kolaylık olsun
selamınaleyküm millet nerdesiniz ya 20 dakika sonra dükkanı açıcaz çabuk toplanın burada![]()
yaw sefa ben zaten yerleşemedim daha toparlanmam kolay olu 5 dakka kaldı dükkanı açmaya
tükkan açılmıştır guşlar haadin gelin
Ben geldim kuşlar
Hoşbulduk şimdiden![]()
hoşgeldin den cngnsry senle benden başka kimse yok herhalde
nasil yook dukkani acan benim zaten![]()
helal olsun da kardeş dün bu saatte nasıldı bugün nasıl
bekle gelirler birazdann
geldim millet nasılısınız![]()
Hergün hergün böyle olcak değil ya![]()
H.G İyi sen nasılsın =))Originally Posted by postman81
kardeşim beş kişi yeter işte bi de eray la hamza gelcek yeter 7 kişi![]()
oh be iyi olmaya başladı sonunda :sabahlarolmasınsmile:
oghuse bak bosuna heyecan yapmissingeldiler iste
herkese iyi geceler arkadaşlar..
açılmış buralar gene.. ne güzel![]()
saol hocam dısarı cıkmıstım yeni gördüm tesekkürler bu arada keske su turksportalada msndeki gibi dısarıda ögre yemeginde gibi işaretler konulabilseOriginally Posted by Oghuse
(resimler biraz daha büyük olsa daha cok işe yarardı ama saol bununlada idare edebilirim...)
öyle oldu enes sende hoşgeldin eray ben sohbete biraz geç başlayacam şimdilik eywallah geliyorum saat 1 gibi
sana da iyi geceler eray bey nasılsınız inşallah
hamza unuttu heralde gelmeyi o da gelir şimdi tam kadro oluruz![]()