Panathinaikos'dan sonra üst turda rakibimiz bu kez diğer Yunan temsilcisi Olimpiakos oldu.
Bu turu da geçebilirsek eğer Dinamo Kiev - West Ham maçının galibi ile oynayacağız.
Panathinaikos'dan sonra üst turda rakibimiz bu kez diğer Yunan temsilcisi Olimpiakos oldu.
Bu turu da geçebilirsek eğer Dinamo Kiev - West Ham maçının galibi ile oynayacağız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dünya Devi Arsenal'den Açık Teklif
Yukleresim.com
Arsenal takımından gelen teklif oldukça insanı mutlu ediyor ancak Giresun sevgisi bir başka...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yunana yenilmen kötü olmuş ama içerdeki maçta cevabını vermişsin![]()
2nizde turu gecersiniz... giresunun ztk yi almasini bekliyorum. samsun eger bocalamazsa ipi gogusler ama bursa mglubiyeti kotu olmus.
Dortmund zor bir ekip ama grupta Almanlara karşı bir üstünlük sağladık bunu devam ettirmek istiyoruz.
Fakat turu geçersek Sonraki turda yüksek olasılıkla Milan ile eşleşiriz ve eleniriz.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
18.Hafta : Samsunspor : 5 Sivasspor : 0
İkinci yarıya başlarken rahat bir galibiyet alıyoruz ..
Kupada Şansız bir şekilde eleniyoruz .. Kasap Galatasaray 2 Maçta total 5 oyuncumuzu sakatladılar !
19.Hafta : Galatasaray : 7 Samsunspor : 2
İşte sen böyle saçma bir oyunsun Fm 2011 (: 3 Gün önce ezdiğimiz de Galatasaray değil mi ?
20.Hafta : Samsunspor : 4 Adanaspor : 2
Moral bozukluğunu bir nebze olsun hafifletiyoruz ..
21.Hafta : Ankaragücü : 0 Samsunspor : 4
Rahat bir nefes daha alıyoruz ve artık seri istiyoruz ..
Okoye Yuvadan Uçtu !
Genç golcümüz takımda kalmak istediğini açıkladı fakat kontratta herşeyini full yaparak sözleşme imzalamak istedik ama bir türlü olmadı.
Menejeride olmadığı için bir türlü istediği şartları konuşamadık ve maalesef '' Giresunspor '' ile anlaştı.Peşinde Avrupa devleri varken Giresun gibi bir takıma gitmesi bizi şaşırttı.
Bu 5. veya 6. oyuncu böylelikle.Ama intikam soğuk yenen bir yemekdir !
Galatasaray ezmiş Samsun'u![]()
Abi gariplik yok orda bende ezilsem 2.maçta parçalamak için asılırdım![]()
Murat,Turgut biriktiriyor toptan alacak intikamını bakasana nasıl içerlemiş.![]()
Of çok kötü çalım atmış Murat .
Galatasaray maçında oyuna bakamadım misafir geldi onları aldım onunda etkisi var
Kardeşim gariplik var yahu olmaz mı 3 gün bu sonuçta
Yok kanka ne içerlicem ya biz her türlü mücadelemizi veriyoruzOkoye gider yeni Okoye'ler gelir
![]()
Samsun'a 7 tane saydırmışsınız açıkcası başarılı olmamanız için herhangi bir neden yok.
Asıl bu yaptığım benim Medina'nın intikamıdır.
Herşey aşşağıdaki resimde belli. 375 K bonservisle keşfettiğim ve 3 sezon formamızı giyen oyuncuyu bu şekilde bedelsiz kadrosuna katıp 12 Milyon Euro'ya sattı sayın TURGUT BAŞ, bunun intikamını almak için 1 senedir bekliyordum Okoye'yi takibe almıştık ve sezon sonu kontratı bitecekti. Bizde Medina'nın intikamını bu şekilde aldık.
Yukleresim.com
Euro değil ki kanka paund daha çok yani![]()
Türkiye Kupası'nda Yarı Finaldeyiz
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Türkiye Kupası'nda genellikle yedek takımla sahaya çıktım ve henüz yenilmeden yarı finale kadar yükseldik. Yarı final eşleşmeleri de şu şekilde.
Yukleresim.com
Turkcell Süper Lig 2. Yarı Başladı
2. Yarı'nın ilk 4 haftasında çok zorlu 3 rakiple karşılaştık.
Beşiktaş'ı güzel oyun ve farklı skorla geçtik. 5-2
Bursa deplasmanında 10 kişi kalmamıza rağmen çok üstün bir futbol oynadık ancak şans yanımızda değildi ve son dakikada yediğimiz bir golle malesef yenildik. 1-2
Galatasaray deplasmanında da Jese faktörü ağır bastı 3 gol 1 de asist ile oynayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu maçta da yenilmemize rağmen ezilmedik. 3-4
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
iyi gidiyorsunuz başarılar
Sesli güldüm valla![]()
Kanka '' Medina'yı al yabancılara gitmesin benim teklifimi kabul etmiyo '' diyen kimdi acep![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 15.Ağustos.2011 at 16:13
Darmadğan ediyonuz helal olsun size
Dortmunda elenmene züldüm turgut abi artık avrupa macerası bir başka bahara kaldı![]()
Avrupa'da Bir Kez Daha YUNAN Destanı
İlk maçta evimizde 2-0 mağlup olunca işler çok zora girdi ancak İnanıyorduk YUNANİSTAN'da bu zafere imza atacağımıza ve öyle de oldu.
Yukleresim.com
Yukleresim.com