Sayfa 14 / 41 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Volkan gerçek bir Fenerbahçe'li oldugu icin Emre ise Gs formasını önceden giydigi icin.
    Kimse Volkan'nın Fenerbahçeliliğini sorgulamıyor.Bilmem ne takımın oyuncusu olsa yine bu eleştiriler yapılırdı.Bence siz sadece Fenerbahçe'li olduğu için savunuyorsunuz.Bugsaşspor'un oyuncusu olsa yerden yere vurucağınıza eminim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Kimse Volkan'nın Fenerbahçeliliğini sorgulamıyor.Bilmem ne takımın oyuncusu olsa yine bu eleştiriler yapılırdı.Bence siz sadece Fenerbahçe'li olduğu için savunuyorsunuz.Bugsaşspor'un oyuncusu olsa yerden yere vurucağınıza eminim.
    Fazla uğraşma bence.Volkan Abi evinden aldırıverir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Fazla uğraşma bence.Volkan Abi evinden aldırıverir.
    Bu espiri yapıldı kaçırdın maalesef

Arkadaşım anlamıyorsunuz. Resim çekmek hakkı da , özgürlük diye de bir şey var sen resmini çektirmek istemezsen çekemez. Onun ekmek parasını kazanması benim özgürlüğümün olduğu yerde sınırlıdır.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Koyu bir Fenerbahçe'li oldugu icin sevmiyorsunuz işte.Volkan'ında sucu var elbet ancak çekim hakkı diyip duruyorsunuzda bunu sadece Volkan mı istememis kimse istememis Volkan bunu dile getirmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim meselem sadece karakter meselesi.Banane onun koyu Fenerbahçe'li olduğundan."Seni evinden aldırırım"sözü bir tehdittir.Gazetecinin yerinde olsam dava açarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

TSYD zamanında neden Loran'a sahip çıkmadı bunu da sorgulamak gerekir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    TSYD zamanında neden Loran'a sahip çıkmadı bunu da sorgulamak gerekir..
    Loran harcanırken susup köşesine çekilen TSYD ve bir çak yaptığı için twitter hesabından Loran'ın bir daha asla TT Arena'ya giremeyeceğini söyleyen taraftar grubu şimdi Volkan'ı kınıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Size sorsanız herkes Fener'e karşı, çıkın artık şu psikolojiden. Görmeniz gereken bazı şeyleri göremiyorsunuz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Size sorsanız herkes Fener'e karşı, çıkın artık şu psikolojiden. Görmeniz gereken bazı şeyleri göremiyorsunuz.
    Hadi biz girdiğimiz psikolojiden çıkarız da, siz bu kompleksi ne yapacaksınız merak ediyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yazdığın mesaj, yine bu psikolıjinin ürünü. Onun için cevap verilmez.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Geç bunları. Loran stattan kovulurken haksızdı dimi o yüzden suspus oldunuz. Bir galatasaraylı yapınca bir şey yok bir Fenerbahçeli yapınca aoouuv.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yazdığın mesaj, yine bu psikolıjinin ürünü. Onun için cevap verilmez.
    Yazdığım mesajda Fenerbahçeye herkes karşı temasını işlediğimi düşünmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

2-3 sayfayı yöneticiler topluca silerse iyi olur.Muhabbet saçma sapan yerlere gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yarınkı maç hangi kanalda bilen var mı beyler kimle oynuyoruz maç yarın mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bulgaristan ile 21.45 de Lig Tv veriyor büyük ihtimalle TRT'de verir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

portekizle yapmayacak mıyız bir öyle bir şeyler okudum hep tırt takımlarla oynuyoruz gerçi yeniyor muyuz hayır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Portekiz'de var. Bu arada bu maç 21.00 de

18. Default

MİLLİ TAKIM KAMPINDA TATSIZLIK !

A Milli Takımın kampında Volkan Demirel'in bir medya mensubu ile yaşadığı tartışmanın ardından ikinci tatsız olay da gerçekleşti.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Portekiz maçı sonrası bu ülkeden Almanya'ya gelen ay yıldızlı kafilenin, kamp için oteline yerleşmesi sırasında hoş olmayan sahneler yaşandı.

Engin Baytar, kendilerini karşılamaya gelen bir gurbetçi Türk genci ile küfürleşmeye kadar giden atışmada bulundu. Milli futbolcunun, gurbetçiye sert yanıt vermesi taraftarları şaşırtırken, olay şu diyaloglarla gelişti:

· GURBETÇİ: Naber lan Engin?
    · ENGİN BAYTAR: Ben senin asker arkadaşın mıyım?

Bu diyalogların ardından takım arkadaşları Engin'e sahip çıkarak, hayli sinirli olan futbolcuyu otobüse aldı. G.Saraylı futbolcu ise, “Herkese laf yetiştirecek olsak, başımız kavgadan eksik olmaz” diye konuşmaya devam etti.

Devlet başkanı böyle korunmuyor!

Avrupa'da tüm takımlar ile iç içe olduklarını belirten gurbetçiler ise, “Türk Milli takımı oyuncuları, burada vatan hasreti çeken insanlardan neden kaçırılır anlamış değiliz. Avrupa'da dünyanın en büyük takımları geliyor bu kadar kendilerini kasmıyorlar. Bir fotoğraf çekimi için bu tantana niye. Devlet başkanı bile bu kadar korunmuyor. Milyon dolarlar alıyorsunuz bir de burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz” diyerek tepkilerini gösterdi.

--------

Gurbetçiler haklı , Engin bu işler karı kıza Porsche verip kaza yaptırmaya benzemez gurbetçiler hiçbir maçta Milli Takımı yalnız bırakmadı . Her maç aynı desteği verdiler . Türk Milli Takım oyuncusuysan duygularını yansıtarak bu ülkenin saygısını kazanacaksın Volkan ne kadar haksızsa Engin daha da haksız , Türkiye'nin gurbetçi evlatları saygıyı hakediyor .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gelip sana tanımadığın biri;

''Naber lan fbdevil190737'' dese ne yapardın ?

Ben şahsen cevap vereyim aynen Engin gibi davranırdım.Ayrıca bu konunun Volkan ile alakası yok.Sen tanımadığın birine ''lan'' gibi saygısızca bir laf söylersen hiç saygı falan bekleme karşındakinden.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Aklıma Batuhan'ın, naber lan Guti, lafı aklıma geldi

21. Default

İşte öyle olmuyor , adamın niyetinin ne olduğunu bilemeyiz bana kalırsa bu Milli Takım oyuncusunun kendisini üstün görmesidir , bu gidişle gurbetçi desteğini de azaltıyoruz. Adamlar işi gücü varken Milli Takımı görmeye maça destek olmaya geliyorlarsa o adamlar saygıyı her zaman hakediyor . Bu savunduğun adam da Engin .

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yalnız Engin çokta haksız değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    İşte öyle olmuyor , adamın niyetinin ne olduğunu bilemeyiz bana kalırsa bu Milli Takım oyuncusunun kendisini üstün görmesidir , bu gidişle gurbetçi desteğini de azaltıyoruz. Adamlar işi gücü varken Milli Takımı görmeye maça destek olmaya geliyorlarsa o adamlar saygıyı her zaman hakediyor . Bu savunduğun adam da Engin .
    Gurbetçiler diye bir genelleme yapmadım ben.Bir kişinin suçunu bütün bir kesime yıkmam.Tabi Engin'in adı çıkmış 9 a inmez 8 e sizi de anlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Naber lan Engin nasıl bir hitaptır ya ? Engin verdigi tepki de hiçte haksız değil. Volkan'ın olayıyla da tamamen alakasız konular.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu ülkede yaşayan insanların %90'ı Engin ve Volkan'ın verdiği tepkiyi verirdi , ben dahil.Buradaki arkadaşların %100'ü hatta.Tabi bunu kabul etmeyip ezeli rakibe laf sokma adına , bunları abartıp da abartacak hem Fenerbahçeli hem Galatasaraylı arkadaşlarımız var , Volkan konusunda gördük , birazdan burda da görürüz , yapacak bir şey yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Volkan konusunda car car bağırıp burada Engin haklı diyenleri gördükten sonra forumda bazılarının işine geldiğince konuştuğunu görüyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gelip sana tanımadığın biri;

''Naber lan fbdevil190737'' dese ne yapardın ?

Ben şahsen cevap vereyim aynen Engin gibi davranırdım.Ayrıca bu konunun Volkan ile alakası yok.Sen tanımadığın birine ''lan'' gibi saygısızca bir laf söylersen hiç saygı falan bekleme karşındakinden.
    Sende mi Oğuzhan, Ankaralısın olum sen yolda adres soranlar bile nası gidecem laa diye soruyor
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Sende mi Oğuzhan, Ankaralısın olum sen yolda adres soranlar bile nası gidecem laa diye soruyor
    ''La'' ayrı abi o bir sevgi terimidir bizim için ama ''Lan'' hiç hoş değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

biz volkana tepki verdik ya simdi bazi dusunceler engine yukleniyor burda tamamen engin haklidir sahsen tanimadigim bir adam bana naber lan dese bende ters cevap veririm.

30. Default

Konu açılmışken şu haberi de okuyun derim .

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ282486SXQ

Sayfa 14 / 41 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri