Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Benim meselem sadece karakter meselesi.Banane onun koyu Fenerbahçe'li olduğundan."Seni evinden aldırırım"sözü bir tehdittir.Gazetecinin yerinde olsam dava açarım.
TSYD zamanında neden Loran'a sahip çıkmadı bunu da sorgulamak gerekir..
Size sorsanız herkes Fener'e karşı, çıkın artık şu psikolojiden. Görmeniz gereken bazı şeyleri göremiyorsunuz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yazdığın mesaj, yine bu psikolıjinin ürünü. Onun için cevap verilmez.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2-3 sayfayı yöneticiler topluca silerse iyi olur.Muhabbet saçma sapan yerlere gidiyor.
Bulgaristan ile 21.45 de Lig Tv veriyor büyük ihtimalle TRT'de verir.
portekizle yapmayacak mıyız bir öyle bir şeyler okudum hep tırt takımlarla oynuyoruzgerçi yeniyor muyuz hayır
![]()
Portekiz'de var. Bu arada bu maç 21.00 de
MİLLİ TAKIM KAMPINDA TATSIZLIK !
A Milli Takımın kampında Volkan Demirel'in bir medya mensubu ile yaşadığı tartışmanın ardından ikinci tatsız olay da gerçekleşti.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Portekiz maçı sonrası bu ülkeden Almanya'ya gelen ay yıldızlı kafilenin, kamp için oteline yerleşmesi sırasında hoş olmayan sahneler yaşandı.
Engin Baytar, kendilerini karşılamaya gelen bir gurbetçi Türk genci ile küfürleşmeye kadar giden atışmada bulundu. Milli futbolcunun, gurbetçiye sert yanıt vermesi taraftarları şaşırtırken, olay şu diyaloglarla gelişti:
· GURBETÇİ: Naber lan Engin?
· ENGİN BAYTAR: Ben senin asker arkadaşın mıyım?
Bu diyalogların ardından takım arkadaşları Engin'e sahip çıkarak, hayli sinirli olan futbolcuyu otobüse aldı. G.Saraylı futbolcu ise, “Herkese laf yetiştirecek olsak, başımız kavgadan eksik olmaz” diye konuşmaya devam etti.
Devlet başkanı böyle korunmuyor!
Avrupa'da tüm takımlar ile iç içe olduklarını belirten gurbetçiler ise, “Türk Milli takımı oyuncuları, burada vatan hasreti çeken insanlardan neden kaçırılır anlamış değiliz. Avrupa'da dünyanın en büyük takımları geliyor bu kadar kendilerini kasmıyorlar. Bir fotoğraf çekimi için bu tantana niye. Devlet başkanı bile bu kadar korunmuyor. Milyon dolarlar alıyorsunuz bir de burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz” diyerek tepkilerini gösterdi.
--------
Gurbetçiler haklı , Engin bu işler karı kıza Porsche verip kaza yaptırmaya benzemez gurbetçiler hiçbir maçta Milli Takımı yalnız bırakmadı . Her maç aynı desteği verdiler . Türk Milli Takım oyuncusuysan duygularını yansıtarak bu ülkenin saygısını kazanacaksın Volkan ne kadar haksızsa Engin daha da haksız , Türkiye'nin gurbetçi evlatları saygıyı hakediyor .
Gelip sana tanımadığın biri;
''Naber lan fbdevil190737'' dese ne yapardın ?
Ben şahsen cevap vereyim aynen Engin gibi davranırdım.Ayrıca bu konunun Volkan ile alakası yok.Sen tanımadığın birine ''lan'' gibi saygısızca bir laf söylersen hiç saygı falan bekleme karşındakinden.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aklıma Batuhan'ın, naber lan Guti, lafı aklıma geldi![]()
İşte öyle olmuyor , adamın niyetinin ne olduğunu bilemeyiz bana kalırsa bu Milli Takım oyuncusunun kendisini üstün görmesidir , bu gidişle gurbetçi desteğini de azaltıyoruz. Adamlar işi gücü varken Milli Takımı görmeye maça destek olmaya geliyorlarsa o adamlar saygıyı her zaman hakediyor . Bu savunduğun adam da Engin .
Yalnız Engin çokta haksız değil.
Naber lan Engin nasıl bir hitaptır ya ? Engin verdigi tepki de hiçte haksız değil. Volkan'ın olayıyla da tamamen alakasız konular.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bu ülkede yaşayan insanların %90'ı Engin ve Volkan'ın verdiği tepkiyi verirdi , ben dahil.Buradaki arkadaşların %100'ü hatta.Tabi bunu kabul etmeyip ezeli rakibe laf sokma adına , bunları abartıp da abartacak hem Fenerbahçeli hem Galatasaraylı arkadaşlarımız var , Volkan konusunda gördük , birazdan burda da görürüz , yapacak bir şey yok.
Volkan konusunda car car bağırıp burada Engin haklı diyenleri gördükten sonra forumda bazılarının işine geldiğince konuştuğunu görüyoruz.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
biz volkana tepki verdik ya simdi bazi dusunceler engine yukleniyor burda tamamen engin haklidir sahsen tanimadigim bir adam bana naber lan dese bende ters cevap veririm.
Konu açılmışken şu haberi de okuyun derim .
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ282486SXQ