hakem beş metre geride kalmış![]()
İşin sonra daha da trajedisi adamLar 5 metre önde ofsayttan goL attıLar. Neyse ki maç 3-2 bitti ve depLasman goLü muhabbeti iLe turLadıkta stadLarı kendiLerine kaLdı. Tam facia çıkmaya müsait bir maçtı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ve finaLde ki rakibimiz iLk maçta Bayern e 4-2 kaybeden MANU oLuyor. GeLde tırsma arkadaş :S
![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ne olacak bu FB nin Türkiye kupasında ki hali
![]()
evet bende Akhisar'ım kupayı önemsedim ama Adana Demir'e elendim..
isime dikkat![]()
Kırıkhan napmış öyle ya helal olsun.![]()
Haklısın doğu.İlk defa gördüm çok ilginç geldi.
Football Manager 1980'mi oynuyorsun![]()
FM Gazetesi
Kartalspor kariyerimde Fener Galatasaray maçı yine tarihe geçti
![]()
Almanya milli takımı fmde arızalı zaten fmnin böyle şeyler yapması normal
yada editör kullanıyorsa ondan olabilir
Zaten gerçekte Portekiz'in Yılmaz Vural'ı denilebilir.Bir çok takım çalıştırmış Portekiz'de.
So what?
Saike
Leo adlı forvetimi Kopenhag'a kiralamıştım.Ama iki yıllık mı kiralamışsam artık gelmedi bir türlüBende zaten teklifler oluyodu(kiradaki adama kiralık teklif geliyordu, orasını da anlamadım
) yeni bir takıma kiraladım sözleşmesinde de kiradan geri çağırma maddesi mevcut olarak.Neyse tamaman o takıma gider sandım ama şu anda hem Kopenhag'da hem Sao Paulo'da oynuyor.
Şimdi geri çağırmaya korkuyorumYine kendini klonlayıp 3 takımda da oynayacak herhalde
Birde adam bug gibi, profili pek iyi değil ama oynadığı maç başına golü var nerdeyse kiralık oynadığı takımlarda
Oyun bana getirmek istemedi herhalde
İki takımın da takım kadrosu(link verdim sayfayı zorlamayalım fazla ssle);
http://c1201.hizliresim.com/t/k/1vmpy.png
http://e1201.hizliresim.com/t/k/1vmq9.png
Aynı olay bir DC ile de başıma geldi ama onu ikinci kez kiralamak yerine sattım kurtuldum ama şu anda hem Not. Forrest hem Mallorca kadrosunda gözüküyor.İyi ki ikisinde de oynamıyor o sadece sattığım takımda Not. Forrest'da oynuyor.Mallorca'da sadece kadroda mevcut![]()
Bu durumu bende yaşadım. Altyapıdan 16 yaşındaki bir oyuncumu 3.8 M $'a Dortmund'a sattım. Sattıktan sonra sözleşme imzalama bölümü vardı tekrar sözleşme imzalattım. Şuan oyuncu Dortmund'un oyuncusu olarak görünüyor fakat benim kadro ekranımda da Dortmund'a kiralanmış bonservisi bende gibi görünüyor.![]()
Arsenal Liverpool u muck lamis
![]()
Bildiğiniz gibi Türkiye süper ligin de 1 tane en az 23 yaş altında kulübün yetiştirdiği bir oyuncuyu 18'e almak zorundayız. Fakat bu oyuncuyu kulübün yetiştirdiği bir oyuncu olarak algılamıyor!? Var mı bunun bir çaresi?
Kulüp Alt Yapısından Çıkmış ve En Az 3 Sezon Takımda Olma Şartı Var Ancak O Şekilde Olur![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"