Yerli transferler bomba olmuş gerçekten . ŞL 'de bu sene şeytanın bacağını kırabilirsin. İlk 11'indeki 6 Yabancı da çok kaliteli olmak zorunda . Yerliler zaten mükemmel ...
Yerli transferler bomba olmuş gerçekten . ŞL 'de bu sene şeytanın bacağını kırabilirsin. İlk 11'indeki 6 Yabancı da çok kaliteli olmak zorunda . Yerliler zaten mükemmel ...
Fierroyu hangi rolde oynatıyorsun bende kadroma kattım ama pek bir varlık gösteremiyor.
Şampiyonlar Ligi
A Grubu -1.Hafta-
Maçın Adamı : Carlos Fierro [8.8]
Son finalisti deplasmanda yenerek Avrupaya da iyi başlıyoruz başa baş bir oyun oldu Porto biraz daha ağır bassada Fierro üstün bir performans sergileyerek deplasmandan 3 puan ile ayrılmamızda başrol oynadı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Spor Toto Süper Lig
4.Hafta
Maçın Adamı : Andrija Kaludjerovic [9.6]
Kötü bir maç oynadık , rakibimiz inanılmaz etkiliydi , maçın başındaki mecburi değişiklikler ve Porto maçı dönünü yorgunluklar planımızı bozdu ama bahane olamaz Fenerbahçe hak etti ve kazandı.
Spor Toto Süper Lig
5.Hafta
Maçın Adamı : Kemal Tokak [7.7]
Evimizde kaybediyoruz , 2 haftadır derbileri kazanamadık kesinlikle birşey var takımda çözmeye çalışacagım.
Alican Kemal Tokak'ı ben de düşünüyorum, önerir misin bana memnun musun?
İlerleyen senelerde takımı oturtmak daha da zorlaşıyor . Gerçekten oyun geçmiş yıllara göre oldukça zorlaştırılmış. Sende bunun sıkıntısını yaşıyorsun . Taktiksel değişiklik yapmanı öneririm.
bu takım uçmuş gitmişah bide şampiyonlar ligini alsak
![]()
alican bufalo sürüsü gibi olmuşun önüne geleni ezen cinsten
Galatasaray'ı keşke hep böyle görebilsek... Çok eğlenceli bir kariyer olarak devam ediyor tebrikler
Keşke , teşekkürler bu arada.
Arkadaşlar bugün fm'yi hiç açamadım işlerimden dolayı ama yarın sabah inşallah ssleri ekleyecegim.
Spor Toto Süper Lig
8.Hafta
Maçın Adamı : Ozan İpek [8.0]
Antep deli gibi oynadı pozisyon üstüne pozisyonlar buldu ancak Sinan Bolat harika işler yapmaya devam ediyor.
ligi boşver sen Şampiyonlar Liginden bahset hele![]()
Şampiyonlar Ligi
A Grubu -3.Hafta-
Maçın Adamı : Hamit Altıntop [7.9]
Spor Toto Süper Lig
9.Hafta
Maçın Adamı : Sabri Sarıoğlu [7.9]
2'de 2 yaptık orada gruptan çıkarız büyük ihtimal![]()
Sonuclar iyi, Cska galibiyeti özellikle çok iyi olmuş. Daha iyi transferler bekliyordum ben Alican senden.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Spor Toto Süper Lig
10.Hafta
Maçın Adamı : Serdar Aziz [7.9]
İlk yarının son dakikalarına dogru buldugumuz gol galibiyet için yeterli oluyor.
Şampiyonlar Ligi
A Grubu -4.Hafta-
Maçın Adamı : Igor Akinfeev [8.4]
Spor Toto Süper Lig
11.Hafta
Maçın Adamı : Hakan Balta [7.3]
--------
Spor Toto Süper Lig
12.Hafta
Maçın Adamı : Mevlüt Erdinç [9.6]
Avrupa'nın çeşitli elit takımlar ile ismimiz anılıyor , düşünmüyor degilim açıkacsı ama Galatasaray ile hedeflerimi gerçekleştirmeden ayrılmak yok.
...
Takımın kötü gidişine dur demişssin . Şampiyonlar Ligini bu sene bekliyoruz senden![]()