Dakika 35 Gol Ömer Toprak 6-1
37. Dakika 7-1
Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı
SS leri Dün koyacaktım fakat koyamadım kusura bakmayın
Transferde Bomba Patladı!!!
2. Kaptanımız Sabri İspanya yolunda
Villarreal'den gelen cazip teklife hayır diyemedik ve Sabri Sarıoğlu 'nu 10.500.000 € Karşılında Villarreal'e yolladık.. Villarreal 4.000.000 € su peşin 6.500.000 € su 30 ay taksitle transferi bitirdi.
14 yıldır Galatasaray forması giyen Sabri artık Villarreal forması giyecek.. 14 yıldır verdiği emeğe teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz.
Bu Transferle Rekor Transfer Geliri 19.500.000 € dan 23.500.000 € ya çıkartmış olduk...
ÖMER KULGA
Sabri'nin takımdan ayrılmasının ardından yerine Türk oyuncu arıyordum ve aradığım ismi Kayserispor'da buldum. 1.200.000 € karşılığında Ömer'i GALATASARAY Lı yaptık
STSL 22. HAFTA
Ara Transfer Sezonunun Son Saatlerinde 1 Bomba Daha Patlattık..
Daniel Sturridge
STSL 23. HAFTA
Mersin' e de aynı tarife ( 9 )
Dünya Sıralamasında Türkiye 16. sıraya yükseldi..
STSL 24. HAFTA
Puan Durumu
REAL MADRİD - GALATASARAY
Bernabau Deplasmanındaki 11 miz
İstatistiklerden de anlaşılacağı gibi mağlubiyeti hak ettik. Deplasmanda attığımız 1 gol 2. maç için umudumuzu bir nebze arttırdı umarım 2. maçta bize yakışan futbolu oynarız
Real Madrid Maglibiyeti Kötüolmuş Ama Telafi Edecegine Inanıyorm![]()
STSL 26. HAFTA
Ligde gidişat iyi yeni oyuncular kadroya tamamen ısındı.
Ömer Toprak Şubat ayının en iyi futbolcusu seçildi..
STSL 27. HAFTA
Gaziantep le maçımız var sonrasında Real Madrid i TT Arena da konuk edeceğiz..Bizim için çok önemli bir maç
11 LER
![]()
STSL 28. HAFTA
Wilfried'den Real Madrid'e Göz Dağı
Gaziantep deplasmanında 3 puanla ayrılmamız morallerimizi arttırdı. 2 Gün sonraki Real Madrid maçında umarım böyle bir oyun ortaya koyar ve bir üst tura çıkarız.
Real Madrid maçını 10-15 dakika sonra oynayacağım..
GALATASARAY - Real Madrid
Önce ki maça oranla daha iyi bir oyun sergiliyoruz..