Nedir bu Arsenal'in forumdakilerden çektiğiŞeytan diyo geç başına tak tak
Tebrikler iyi sonuç
Nedir bu Arsenal'in forumdakilerden çektiğiŞeytan diyo geç başına tak tak
Tebrikler iyi sonuç
...
Bundesliga 22. Hafta
Yine kaybettik ve liderliği Dortmund'a kaptırdık...
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur 2. Maç
2. Turdayız !!!
Muhteşem mücadelemiz yine ön plana çıktı. Golü duran toptan yesek de uzatmalarda biz de aynı şekilde golü bulduk. Amon ile Arsenal ümitlense de maçı böyle tamamlamayı başardık ve Atl. Madrid'in rakibi olduk.
TariboWest
Arsenal'i elemen çok iyi olmuş.
Bundesliga 23-24-25. Hafta
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Maçları
İtina İle Destan Yazılır ! Çeyrek Finaldeyiz !
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri
Kuralardaki muhteşem şansım yine ön plandaydı. Tottenham'ın rakibi olduk.
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Eşleşmeleri
Tottenham'ın gelmesi yetmedi. Yarı finaldeki muhtemel rakipler Everton & Manchester City
TariboWest
Tottenham'ı geçeceğini düşünüyorum umarım rakibin Everton olur.
city zor rakip ama oyunda pek başarılı bir takım değil sanki city bende bi ara küme bile düşüyordune olursa olsun bence elersin ikisinide .
Tottenham'ı geçersin fakat muhtemel rakip City çok aşırı zorlu bir ekip.
Bundesliga 26-27-28-29-30. Hafta
Ligde son 2 haftada aldığımız mağlubiyetlerle resmen şampiyonluğu Bayern'e verdik. Son 4 haftada sıralamanın değişmeyeceğini düşünüyorum.
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Maçları
Yarı Finaldeyiz !
Diyecek söz bulamıyorum. Evimizde yenildikten sonra elendiğimi düşünüyordum ki deplasmanda aldığımız mucize sonuç bizi Manchester City'nin rakibi yaptı. City'i de geçersek muhteşem bir başarı olacak. Gerçi elensek de önemli değil...
TariboWest
Yarı final mükemmel olmuş.City maçında işin zor fakat imkansız diye bişey yok![]()
Bundesliga 31. Hafta
Bayern'in berabere kaldığı hafta biz de berabere kaldık ve ayağımıza gelen fırsatı teptik. Bu hafta galip gelen Dortmund liderliğe yükseldi.
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç
Avantaj Bizde !
O kadar yıldızına rağmen City'i de dize getirdik. M'Vila'nın kırmızı kart görmesi işimizi kolaylaştırdı. Chamberlain yine affetmedi...
TariboWest
Bundesliga 32. Hafta
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç
Finaldeyiz ! Rakip Stuttgart
Baba Golünü Atar Keyfine Bakar !
TariboWest
Müthiş başarı. Stuttgart'ı muhtemelen yakından tanıyorsundur, finalde de galip geleceğimize ve o kupayı alacağımıza yürekten inanıyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Harika bir başarı olmuş.Stuttgart'ı da hafife almamak lazım aman dikkat.
Bundesliga 33-34. Hafta
Söyleyecek birşey bulamıyorum. Geçen sene averajla, bu sene 1 puanla şampiyonluk kaçtı. Bu sene şampiyon olamamak hevesimi kaçırdı cidden. Avrupa Ligi'ni alırız da yeniden oynama isteği gelir umarım. İçerdeki bir maçı kazansak şampiyonduk. 1 maç hatta sadece 1 gol...
TariboWest
Şampiyonluğun gitmesi kötü olmuş.Hannover'i yensek şampiyonmuşuz ama olsun artık.Seneye de devam edicek misin Gladbach'la ?
UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Borussia Mönchengladbach !
Muhteşem performansımızı finale de taşıdık ve kupaya uzandık. İşte gelen şampiyonluk sonrası yorumlar...
TariboWest
Helal olsun hocam.UEFA harika olmuş.Artık ayrılma vakti geldi sanırım takımdan![]()
Sezon boyunca transferden kazanılan paralar, transfere fazla para harcamamak ve gelen sportif başarıyla muazzam bir finansa sahip olduk. İşte bu sezon lig, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nden gelen paralar:
Finansımızın son durumu
TariboWest
Kararsız kaldım.
Daha iyi teklifler de gelebilir. Büyük ihtimal 3 teklifi de 1 hafta erteleyeceğim.
TariboWest
Kadrolarını da koyarsan daha iyi olur![]()
Devamm daha yapcağın çok iş var)