Sayfa 14 / 19 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 541 sonuç

Konu: NBA | Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

67 değil yahu 6-7 olacaktı, özür dilerim..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

los angeles yillarca clippers takimini dalga konusu yapti, simdi ordan cikma chris kaman'in 27 sayisiyla lakers ancak macta kalabildi. lakers'in hali cok cok fena. dun maca baktim, vasat kariyeriyle tanidigimiz kaman ve black disinda taninmis hickimse yoktu. kendi evinde 6 maclik bir yenilgi serisi yapmis durumda. laker'in bu hale dusecegi hic aklima gelmezdi. lakers efsanesi magic johnson bile clippersli olmayi tercih ederdim su durumda diyebiliyor

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Kobe etrafına sağlam parçalar almak varken Heat modelini örnek alıp takıma yıldız doldurmaya çalıştı Lakers. Cap spaceleri tv deal sayesinde çok yüksek olsa da takımın içini boşalttılar Howard, Nash, Gasol ve Kobe'yi bir arada tutabilmek için. Şimdi Howard'ın ayrılıp kalan oyuncuların da sakatlıktan başını kaldıramamasıyla normalde d-lig seviyesindeki oyuncuların 5 bir çıktığı takım haline geldi Lakers.

Clippersla dalga geçme durumları bi 2-3 yıl önce bitmişti keza Clippers karşılaşmalarında Lakers'a genelde üstünlük sağlamaya başlamıştı. Ancak şuan Clippers'ın en kötü zamanlarından beter durumdalar. Ee boşuna dememişler gülme komşuna gelir başına diye demek ki

Nba'in en değerli 2 takımına bakınca(Knicks ve Lakers) doğru organizasyonun paradan ne kadar daha önemli olduğunu anlayabiliyoruz. Gerçi bu her lig için geçerli.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

clippers o esigi 2-3 sene once atlamisti dedigin gibi ama lakers bu duruma dusmemisti hic. kabus gibi bir sezon geciriyorlar. sakatlar donunce toparlaniriz demislerdir buyuk ihtimal ama artik cok gec. play off imkansiz gibi birsey haline geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kalan maçlarda yatıp draft hakkına oynayacaklardır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

sakary Ali Misafir

Müthiş bir OKC - Clippers son 5 dakikası var. Şuan 109-109.

sakary Ali Misafir

Play-Off'lar çok iyi gidiyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Kobe etrafına sağlam parçalar almak varken Heat modelini örnek alıp takıma yıldız doldurmaya çalıştı Lakers. Cap spaceleri tv deal sayesinde çok yüksek olsa da takımın içini boşalttılar Howard, Nash, Gasol ve Kobe'yi bir arada tutabilmek için. Şimdi Howard'ın ayrılıp kalan oyuncuların da sakatlıktan başını kaldıramamasıyla normalde d-lig seviyesindeki oyuncuların 5 bir çıktığı takım haline geldi Lakers.

Clippersla dalga geçme durumları bi 2-3 yıl önce bitmişti keza Clippers karşılaşmalarında Lakers'a genelde üstünlük sağlamaya başlamıştı. Ancak şuan Clippers'ın en kötü zamanlarından beter durumdalar. Ee boşuna dememişler gülme komşuna gelir başına diye demek ki

Nba'in en değerli 2 takımına bakınca(Knicks ve Lakers) doğru organizasyonun paradan ne kadar daha önemli olduğunu anlayabiliyoruz. Gerçi bu her lig için geçerli.
    Lakers Salary Cap'i komple boşalttı.

5 oyuncunun kontratı kalıyor sezon bitince. Nick Young'un opsiyon kendisinde, Kendall Marshall'ın kulüpte.

5 oyuncu dahil $77,423,614'dan $35,344,228'a düşüyor Salary Cap (Kobe: $23,500,000).

Lakers parayı yatırdı berbat oldu gibi laflar çok komik oluyor. Araştırın biraz.

:::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: :::::::::::::: ::::::::::::::

Bir kere Salary Cap o kadar basit bir şey değil. Onlarca kuralı var. Çoğu takım lüks vergisi ödüyor zaten. Salary Cap'i geçmeme çabası yok.

Seneye $62.1 milyon olacak Salary Cap sınırı (Bu sezon $58.7M). Üzerinde kalanlar vergi ödeyecek. Bu sezon 24 takım üzerinde, seneye 13 takım şu andaki veriler ile üzerinde kalıyor.

Vergi ödeme dilimleri aşağıda.

Takım maaş bütçesi (salary), $0-$4.99 milyon aralığında vergi sınırı üzerindeyse: $1 için $1.50
    Takım maaş bütçesi (salary), $5-$9.99 milyon aralığında vergi sınırı üzerindeyse: $1 için $1.75
    Takım maaş bütçesi (salary), $10-$14.99 milyon aralığında vergi sınırı üzerindeyse: $1 için $2.50
    Takım maaş bütçesi (salary), $15-$19.99 milyon aralığında vergi sınırı üzerindeyse: $1 için $3.25
    Vergi sınırı aralıklarının üzerindeki her bir ilave $5 milyon için vergi bedeli $0.50 artıyor.

2013-14'te Salary Cap/Lüks Vergisi Sınırı $58.5M / $71.6M.
    2014-15 için ise $62.1M / $75.7M.
    Lüks vergisi de katılınca toplam ederi 1.5-2 katına çıkabiliyor sözleşmelerin.
    Last edited by Cengo : 26.Nisan.2014 at 18:41 Reason: Migren dolayısı ile baygınlıktan hatalı girdiğim verileri düzelttim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Clippers-Golden State eşleşmesi çok güzel gidiyor özellikle.

Clippers karşısında Golden State'in işi zor ama umarım geçer.

Ben Stephen Curry'i izlemek istiyorum bir final maçında. Adam inanılmaz gerçekten.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bütün seriler harika geçiyor bu sezon basketbola doyacağız hakikaten. Dallas'ın bize gelmesi acayip kötü oldu. Dallas'ta 1 maç alırız diye tahmin ediyorum 7. maçta biter bu iş Dallas'ı geçersek Konferans Finali'de gelir diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

@ABOOO nba'i günlük olarak takip ettiğime emin olabilirsiniz. Herkesi bilmediği konularda ahkam kesen kişiler olarak görmeniz komik oluyor artık. Her konuda aynı şeyi yaptığınız için. Herneyse Lakers berbat oldu tabirini kullanmadım ama iyi yapmışsınız çünkü berbattan beter oldular. 2 yıl önce ligi domine etmesi beklenen takımın şuan diğer hiçbir takımda tutmayan yetenekli oyuncuların kariyerlerini diriltme peşinde. Ayrıca Lakers'ın bu kadar kısa sürede tekrar fa'de büyük oyuncu kovalamasına düşmesi sizde çok başarılı bir hamle mi?

Cap space sınırları içerisinde kalmak Lakers, Knicks gibi büyük marketlerin ve Nets, Dallas gibi güçlü sahipleri olan takımlar için önemli olmayabilir. Ama lüks vergisi ödeme imkanına sahip olmayan takımlar bu gibi harcamalardan uzak duruyor. Cap space çok komplike sistem evet ama bunun hakkında sizin kaynak sayılabileceğinizi düşünmüyorum zira bizimle paylaşılan bilgiler kısıtlı. Ha Lakers Kupchak'ı kovup sizi atadıysa bilemem tabi.

Sonuç olarak ben Lakers cap space içinde kalmalı çok para harcadıkları için kötü durumdalar!!11 demedim. Demek istediğim süperstarları bir araya getirseniz bile bunun size başarı getirmeyeceği. Çünkü takım kimyası denen olay oyuncunun ne kadar katkı verdiğini doğrudan etkiliyor. Yoksa Howard neden Los Angeles gibi bir şehir ve Lakers gibi bir takımı bırakıp yeni yeni playofflarda başarılı olma hedefi belirleyen Rockets'a gitsin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lakers'ın tek yaptığı şey sözleşmeleri bitecek yetenekli underrated oyuncuları toplamaktı. Öyle superstarlar falan getirilmedi. Neyi takip ettiğinizden gerçekten şüphe ediyorum.

Lakers'ın kadrosuna yeteneksiz demek gerçekten komik. Gayet yetenekli oyuncular. Sezon sonunda Lakers'ın kadrosu kapış kapış dağılacak. Gerçekten hiç izlemediğiniz belli oluyor.

Takip dediğiniz şey izlenerek olur. Günlük skorları takip ederek değil. Takip etmek istiyorsanız benim gibi D-Smart almalıydınız ya da NBA League Pass satın alabilirdiniz.

Lakers niye Salary Cap'i boşalttı ve bu sezonu çöpe attı farkında mısınız? Sezon başlarken şampiyonluk asla bir hedef değildi. Yeniden yapılanmaya gidildi. Salary Cap boşaltıldı. Çünkü LeBron James ve Carmelo Anthony FA olacak ve ikisine de sağlam teklif yapılacak. NBA tarihinin en iyi draftı geliyor. Takımlar takas hakkı için sağlam oyuncular bırakabiliyorlar.

Superstarlar başarı getirmezmiş. Peh. Miami Heat gibi toplama kadro geçen sezon şampiyon olmamış, Lakers yıllarca superstarları toplayıp ligi ezmemiş sanki. Söylediğiniz laf ola beri gele.

Clippers gibi lanetli bir takımın yeniden yapılanma ile Lakers'ı geçebileceğini mi sanıyorsunuz? 16 lig şampiyonluğu olan Lakers her zaman para harcayıp şampiyon olabilir. Hiç bir zaman Clippers Lakers'ın popülerliğini elinden alamaz. Howard gibi ne yaptığını bilmeyen paragözler ancak Lakers'ı reddedebilir. Onun yaptığını da kimse yapmaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Atlanta elindeki maçı verecek gibi Pacers'a.Bir sürpriz yapıp eleseler keske Pacers'ı.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

@ABOOO size yazılanları hiç okumadan cevap verdiğiniz için size yanıt vermek suya yazmak gibi oluyor. Son kez tekrarlamaya çalışıyayım hiç değilse. Ben Lakers'ın bu sezonki kadrosunun süperstarlarla dolu olduğu vb. bahsetmiyorum. 2 yıl önce Kobe ve Gasol'ün yanına Howard gibi bi drama queeni ve Nash gibi sakatlıklarla uzun geçmişi olan bir oyuncuyu getirip bir de üzerine Mike Brown gibi bir koç getirilmesinin ne kadar mantıklı olduğunu sorguladım. Siz gelmiş burda Lakers fanboyluğu yapıyorsunuz. Ayrıca kişisel olarak tanımadığınız biri hakkında nasıl böyle emin konuşuyorsunuz anlamıyorum. Günlük skor takibiymiş, beni kendinizle karıştırmayın lütfen.

Sezon sonunda ne Melo ne de Lebron takımlarından ayrılmayacak. Melo'nun eşi Lebron'un da takım arkadaşı Chris Bosh bu yönde açıklamalarda bulundu. Süperstarlar başarı getirmez demekteki kaidem ise süperstarları Miami'nin yaptığı gibi bir araya getirmek size bir konferans finali garantisi bile getirmez ki gördük Lakers ilk yılında playoffları zor gördü. Bu yıl ise yeniden yapılanmada bulunan Utah'tan sonra konferansının en kötü takımı olmuş ki o underrated dediğiniz oyuncuların Phoenix'te Hornacek'in elinde playoff'un kapısından döndüğünü görüyoruz.

Genel anlamda Clippers'ın Lakers'ı geçmesinden hiç bahsetmişmiyim bi açıp tekrar okuyun isterseniz. Son yıllardaki durumlarından bahsediyorum. Lakers elbette Nba'in en köklü takımlardan biri Celticsle beraber ancak Phil Jackson emekli olduğundan beri organizasyon adına yakışır bir basketbol oynadıklarını düşünmüyorum. Belki önümüzdeki yıl belki ondan sonraki yıl Lakers ligde büyük bir güç konumuna gelecektir ondan pek şüphem yok ancak Lakers gibi hem tüm spotlight'ın altında oynayan ve bu kadar geniş imkanlara sahip olan bir takımın 23 yaş ortalaması olan, kendini ispat edememiş oyuncularla oynamasını yadırgadım sadece. Bu da Lakers'ı güçlü bir dynasty olarak gördüğümün bir göstergesidir. Gözlükler çıkarılsa görülebilir tabi bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

efsane bir mac oldu. Dallas son saniye 3lugu ile maci kazandi Sas onunde.
    ginobili son hucumu yapmak icin kalan 24 saniyeyi sonuna kadar kullandi, sayiyi da bulup Sas i 2 sayi one gecirdi fakat yasli kurt vince carter bitime 1,7 saniye kala kenardan baslayan dallasa galibiyeti getiren basketi atti ve mac bitti. 109-108

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dallas bizi eler bu gidişle adamlara bak yahu. Carter reis yaktı bizi.

sakary Ali Misafir

Maçı izlerken sızmışım. OKC maçı da kaçırmış olduk

Spurs 4-2 alır (önce 4-0 sonra 4-1 şimdi de 4-2 diyorum )

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dallas'ı bu sefer 93-89 yenmeyi başardık ve seride durumu 2-2'ye getirdik. Miami ise Bobcats'ı 4-0'la geçerek Konferans Yarı Finali'ne çıkan ilk takım oldu. Atlanta'da İndiana karşısında sürprizlerine devam ediyor seride 3-2 öne geçtiler.Serilerde son durumları yazalım :

( 1 )San Antonio Spurs 2-2 Dallas Mavericks( 8 )
    ( 4 )Houston Rockets 1-3 Portland Trail Blazers( 5 )
    ( 3 )LA Clippers 2-2 Golden State Warriors( 6 )
    ( 2 )OKC Thunder 2-2 Memphis Grizzlies( 7 )

( 1 )İndiana Pacers 2-3 Atlanta Hawks( 8 )
    ( 4 )Chicago Bulls 1-3 Washington Wizards( 5 )
    ( 3 )Toronto Raptors 2-2 Brooklyn Nets( 6 )

( 2 )Miami Heat 4-0 Charlotte Bobcats( 7 )

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Kaan Ginobili'ye o kadar laf ettin ama Parker yokları oynarken o kurtarıyor sizi Atlanta da 3. çeyrekte bir ara 30 sayı farka getirdiği maçı 10 sayıyla aldı. Pacers belki uyanmış olabilir biraz ama son maç evinde olacağından bitirebilir işi Atlanta.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yürü be Hawks ! Aynı zamanda Dallas. Şu birincileri faka bastırsınlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Kaan Ginobili'ye o kadar laf ettin ama Parker yokları oynarken o kurtarıyor sizi Atlanta da 3. çeyrekte bir ara 30 sayı farka getirdiği maçı 10 sayıyla aldı. Pacers belki uyanmış olabilir biraz ama son maç evinde olacağından bitirebilir işi Atlanta.
    Aynen baya şaşırttı Gino reis. Ama serbest atışı gene atamadı Ellis'in son şutu girebilirdi şans bizden yanaydı yine gidiyordu yani maç. Artık saha avantajını ele geçirdik bırakmayız burdan diye tahmin ediyorum. Wizards vs Heat Konferans finali bekliyorum East'te. West'te ise her şey olur çok zevkli gidiyor işler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İşler iyice karıştı. Memphis Grizzlies , OKC'yi deplasmanda 100-99'la geçerek seride 3-2 öne geçti. 6. Maçı sahasında kazanırlarsa Konferans Yarı Final'i oynayacaklar. Bu arada 2 takımın üst üste 4 maçı uzatmalara gitmiş NBA tarihinde bir ilkmiş bu. Öte yandan Clippers'ta Warriors'u 113-103 yenerek seride 3-2 öne geçmeyi başardı. Miami ile Konferans Finali oynamasını beklediğim Wizards ise Chicago deplasmanından 75-69 galip ayrılarak Konferans Yarı Finali'ne yükselen 2. ekip oldu.

( 1 )San Antonio Spurs 2-2 Dallas Mavericks( 8 )
    ( 4 )Houston Rockets 1-3 Portland Trail Blazers( 5 )
    ( 3 )LA Clippers 3-2 Golden State Warriors( 6 )
    ( 2 )OKC Thunder 2-3 Memphis Grizzlies( 7 )

( 1 )İndiana Pacers 2-3 Atlanta Hawks( 8 )
    ( 4 )Chicago Bulls 1-4 Washington Wizards( 5 )
    ( 3 )Toronto Raptors 2-2 Brooklyn Nets( 6 )
    ( 2 )Miami Heat 4-0 Charlotte Bobcats( 7 )

Bu gece San Antonio Spurs - Dallas Mavericks mücadelesi CNN Türk'ten canlı yayınlanacak. Öte yandan bu gece Toronto Raptors - Brooklyn Nets ve Houston Rockets - Portland Trail Blazers mücadeleleri de oynanacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

109-103'le geçtik Dallas'ı ve seride durum 3-2 oldu. Güzel maç oldu artık burdan bırakmayız diye tahmin ediyorum en kötü sahamızda bitiririz işi. Öte yandan Toronto'da 3-2 yapacak seriyi. Diğer maçta ise Portland'ın seriyi bitirme durumu var bakalım ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Seri maalesef Texas'ın öbür ucunun üstünlüğüyle sona erecek gibi. Onurlu mücadelemizde zayıf bölgelerimizin acısını derinden çekiyoruz. Free Agent piyasasından gelecek 1-2 iyi parçayla ve belki 1-2 takasla Nowitzki'nin son senelerinin hakkını vermemiz lazım.

sakary Ali Misafir

Spurs hafif bir ışık verdi. Muhtemelen her geçen gün o hücüm performanslarına daha da yaklaşacaklardır. Bu gece OKC - MEM var. OKC adına büyük maç.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Memphis sahasında bırakmaz OKC elenir yine belalısına. Öte yandan Pacers kazanacaktır bu kadar kolay pes edeceklerini sanmıyorum. Warriors'ta seriyi son maça taşır diye düşünüyorum.

sakary Ali Misafir

@Kaan

OKC şampiyon

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şampiyon belli Alicim tabi ki Spurs. Geçen sene talihsizlikti bu sene işi şansa bırakmıyacağız.

sakary Ali Misafir

Durant ritim bulursa OKC süpürecek bence bu sefer iyi de başladı. Hele şu Grizzels'ı bir halletsinler

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Durant'e ne oluyor PlayOff'ta 3 lük atma özürlüsü haline geldi dün gecede kazansalar bile 6da0 üclük isabetiyle oynadı 10da 1 falan atıyor ne oluyor bu adama playoff öncesi bir çok maçın son saniyesinde gelip 3lüğü bırakıp kac macı uzattı . eğer 3lük isabetinde normal seyrinde ilerlese MVP %100 olur elenmedikleri takdirde.

Sayfa 14 / 19 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri